|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
20.10.2008 10:48:06   
anna1
Počasi se mi približuje dan D. Danes sem bila na prvem UZ, dobila Gonal. Me je pa presenetilo, ker mi ginekolog  (ni moj izbrani ginekolog) po UZ zmanjšal predpisano dozo Gonala. Prej sem imela predpisane 3 enote, sedaj imam dve. Govoril je nekaj o teži... A ima katera podobno izkušnjo? Kako ste reagirale na 2 enoti Gonala oz. 150 (nečesa)?  Naslednji UZ imam 29.10.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
20.10.2008 10:48:49   
sonček33
Jutro babe žabe, a ste ok?

jaz sem bolj slabo spala. Včeraj sem šla na masažo pa je zgleda melemu tako pasalo, da je pol cel dan spal - no,ponoči je pa brcal sto na uro tja med rebra, da nisem spala čisto nič. Že sedaj me takole preizkuša, kaj šele bo.

Danes greva na 4D UZ. da končno izveva kaj bova imela. Sobica se je za nekaj dni ustavila..., robe je čedalje več, tako da se mi sicer veliko stanovanje, zdi vsebolj malo...

Vsem akterkam želim dobrih novic!!!

Pa spet sijem - samo za vas in vaše počutje!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
20.10.2008 10:50:23   
gigi1
Zup2 user posted image user posted image user posted image  res mi je žal. Imava kar podobni zgodbi in sem upala, da se bo pri tebi tokrat srečno končalo. Poleg tistega napisanega v navodilih (KLIK) je moj jemal še Maco.

Anci.banci čaj od koprive dobiš v vsaki malo bolj založeni trgovini. Jaz ga ponavadi kupim v večjem Mercatorju.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

Neposredna povezava do sporočila: 4503
20.10.2008 10:53:35   
jazzz27
zup2user posted image user posted image user posted image žal mi je!! Kaj so to danes same slabe novičke.? Držim pesti za januar in kar optimistično naprej!! Drži se!!!

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
20.10.2008 10:54:28   
gigi1
Anna a si v LJU? Danes je bil na UZ dr. Tomaževič iun njemu gre kar zaupati. Je začetnik IVF postopkov pri nas. Nič si ne beli glave. On že ve kaj dela. Srečno user posted image user posted image user posted image

Sončica iiiiiii končno bomo zvedeli za spol user posted image  user posted image  user posted image . Lepo pozdravi svojo pikico danes user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
20.10.2008 10:54:54   
mismis
dan...pa kaj je danes spet dan slabih novičk?

zup2, saj nimam besed, hudo mi je, ker vama ni uspelo user posted image user posted image

Lana, vse najboljši, tvoji dve pikici sta pa tako najlepše darilo, ki ga lahko dobiš

anna, pa ti je ginekolog na UZ rekel, zakaj zaradi teže? Sicer nekatere so tudi z dvema enotama Gonala pridelale lepo število celic, ali si presuha, pa se G boji hiperstimulacije?

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
20.10.2008 10:59:56   
dajamaja
anci banci položnico dobiš po punkciji. Če ti je ostalo kaj zdravil za stimulacijo (Menogon ipd) nesi s stabo, ker lahko pri njem vnovčiš, da ti ne ostajajo doma. Jaz sem se pa tako vživela v opis user posted image  Sem te hotela mal pripravit, ker mene je prvič malenkost šokiralo. Sem še stara šola sramežljivosti. Srečno! 

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
20.10.2008 11:00:06   
zup2
Gigi1 hvala za odgovor in žal mi je, da ti ni uspelo. 
V tem postopku sem se tudi sama nekoliko držala navodil, vendar je bilo očitno premalo. Sedaj sem pa rekla, da bom res poizkusila in se 3 mesece držala napotkov, potem pa upam da rata.
Veliko sem premišlevala, če se mi je vse skupaj poslabšalo zaradi abrazije, ki je niso opravili najbolje in sem dobila še vnetje maternice. Od takrat se mi zdi, da je vse čudno. Še ko sem imela 1 zamrznjenčka, nisem reagirala na Estrofem in se mi sluznica sploh ni debelila, zato sem ga morala jemati kar dva meseca, pa še to mi je Reš povečal dozo, da sem bila čisto čudna po njem. Ko se tudi zadnji eskimček ni prijel, sem šla takoj v postopek z isto terapijo kot v 1.(Dipherline in Menopur) pa sem pridelala le 4 celice.

Upam, da vas nisem preveč zamorila, samo v glavi se mi postavlja 101 vprašanje na katera si ne znam odgovoritiuser posted image .

Hvala vsem.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
20.10.2008 11:02:45   
Darja*
Zdravo moje punce,

moram se obrnit na vas,..imam en problemček.
Sem v postopku in si dajem 4 ampule Manopura,..ampak mene vse srbi, celo telo,..najbolj pa na vseh pregibih,..torej pod pazduhu,pod dojkami,..tudi tam spodaj me srbi,..ma ne vem če bi to bilo od menopura,..pojma nimam, ker me poprej še nikoli ni srbelo. Ni prijetno. Sploh tam spodaj,..je zlo zlo neprijetno. Naj grem v lekarno pa kako kremo? Al naj pokličem, al naj grem k svoji ginekologinji?

Hvala vam

LP Darja

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
20.10.2008 11:06:45   
mismis
Darja,

ali si že kdaj imela Menopur? Kaj pa če imaš kakšno alergijo?

Najbolje, da pokličeš v center, kjer se zdarviš za neplodnost in vprašaš za informacije

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
20.10.2008 11:10:47   
womanpolice
DAJAMAJA... Iz tvojih ust v Božja ušesa... res...

PUNCE... Dans si nism vzela listka in kulija, da bi si zapisala, ktera mi je kaj povedala, ktera vprašala, zato bom posplošila in srčno upam, da ne zamerite.. Imam opravičljiv razlog. Namreč včeraj sm delala od 21 ure, in zdajle ob 11. 00 uri sm prišla domov iz službe... sem kot Zombi.... učke imam kot angora zajec. in res komaj čakam, da pridem v posteljo, saj sem koma. Res se moram odpočiti.

PUNCE...NAJPREJ RESNIČNO HVALA ZA NAVIJANJE ZA DANAŠNJO STOPKO IN ZA NAPREJ. BREZ VAS BI TA POT BILA MNOGO TEŽJA IN UPAM, DA SE TEGA ZAVEDATE. HVALA VAM, RES!!!

Ena me je vprašala, ne vem ktera, če sm imela nazadnje isti postopek. Ja, tud sm bla v dolgem postopku, vendar folikli niso rastli tko ekstremno hitro kot tokrat. Očitn so res jajca (prekomerno število) in pivo (večina brezalkoholno) veliko pripomogle, saj drugega razloga ne vidim. Vam pa povem, da so se mi jajca tko obrnila, d a upam, da mi jih vsaj 9 mesecev ne bo treba jest....

Današnje moje soakterke... upam, da sta super zrihtale...

LANA08... A tko? kr v ilegalo... user posted image Ktera si pa bila? se mi lahk mal opišeš? jst sm bla tista, ki je prišla do Miške73 v rjavem puloverju in rjavi srajci, kavbojkah in šteklah ter v skuštrani frizuri... user posted image Si me videla?

nč, zdej pa jst grem v "ilegalo" v vodoravni položaj.. mucke smo nafotrali....

Kajšica.. hvala za prenos informacije....

Gigi.. ja, to bo čista hiška... (se je za bat, če verjameš...)

Mlinčka... hud avto imaš user posted image

Dejzi... kaj je zdaj ti? hiška čista?

Mismis... evo me evo....

in vse druge... želim vam lep dan... se tipkamo zvečer oz. popoldan.. upam, da mi dans uspe spati...

Rada vas imam!!!

p.s. Tina... vem, da si me nekaj vprašala, pa ne vem točno kaj... bom pogledala in ti popoldan odgovorim... zdajle sm res preveč koma... sm pokonc še od devetih zvečer včeraj oz. še od prej. OB devetih sm začela delat in sm res adijooooooooooooouser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
20.10.2008 11:20:33   
Shuka
Daisy - se od včeraj stanovanje šajna?user posted image

Miška73 - bravo za 13 lepih foliklčkov user posted image

Žižika - bravo tudi tebi za 4 napredujoča jajčka, ki jim bo ziher še kak slediluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jazzzi - me veseli, da si bolje user posted image
Bravo za mijavčico in njena dva korenjaka, da se zdaj že doma cartajouser posted image user posted image user posted image

netka
- a ti tud nisi čist prijateljsko razpoložena do špikic, kot kajšica ni bila, no ampak saj se bodo hitro nehale pa bo boljeuser posted image

Kajsi
- samo da je s tvojim dragim vse OK, pa ko bo prišel domov na dopust, ga vkleni za posteljo, WP naj ti lisice posodi, pol ga pa nikamor več ne spustiuser posted image

arnejči
- ste se naužili sončka?user posted image

paddy - žal mi je, da ni uspelo  user posted image , bo pa naslednjič s pingvinčki, ki te čakata.

dajamaja
- naj te slabosti ne zdelajo preveč, sploh pa ne kaki taki obiski, ki si jih ne želiš, da bo le še dobro naprej.user posted image user posted image user posted image

anci banci - za torek in za punkcijo ti pošiljam user posted image user posted image user posted image , ti je pa že dajamaja povedala kako gre to, tako da brez strahu, bo hitro mimo. Položnico dobiš po ET-ju kar v PO pri dr. Rešu, ko ti izroči vse papirje, koliko si imela zarodkov, koliko so ti jih vstavili, ...
Jaz sem ponavadi za ledvičke pila povreti peteršilj, je hitro pozdravil tako ledvičke kot mehur, kopriva pa tak dela čudeže.user posted image

zup2 - a tvoj CB te je tud negativno presenetil, zdej vemo, da ni več No.1 med testi, ker kaže same minuse user posted image . Kar se pa tiče vitaminčkov za tvojega pa kot vidim že jemlje prave, vendar to traja, da se obrne, v enem mesecu ni kaj dosti narediti, v treh bi se pa že lahko kaj pokazalo. Naj je čimveč zelenjave in sadja, predvsem take z veliko vitamina c, da mu očistijo telo.

sonček33 - hvala za tople sončne žarke in da bosta danes videla svojo štručko in izvedeli spol. user posted image user posted image user posted image Sobica lahko počaka kak dan dva user posted image

Seveda en lep pozdravček vsem ostalim, ki niste imenovane a ste vseeno v mojem srčku.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
20.10.2008 11:21:45   
anna1
Mismis, nisem presuha, debela pa tudi ne. Upam, da bo ratal, da bo kaj primernih celic in da se tudi naprej kaj razvije v pozitivno smer. Mogoče je pa res, to kar si napisala, da se boji hiperstimulacije.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
20.10.2008 11:25:01   
anci banci
:) nič mi ni ostalo imela sem le 2 škatlici Menogona in še tega sem v nulo ponucala
hvala ker si mi malo opisala, da vsaj ne bom tako kot da bi dol iz lune priletela in da se znam primerno oblečt da ne bom na skor čist naga skakala po bolnici

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
20.10.2008 11:30:03   
anci banci
shuka hvala za pikapoke in
ne morem verjet ampak me ni čisto nič strah punkcije... od vsega sem se najbolj bala inekcij (strah že iz otroštva)
za petršilj sem pa že slišala da pomaga ... (meni je splošni zdravnik rekel da bi bilo pametno da jem pteršilj ker imam visok pritisk)

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
20.10.2008 11:36:42   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: anci banci

shuka hvala za pikapoke in
ne morem verjet ampak me ni čisto nič strah punkcije... od vsega sem se najbolj bala inekcij (strah že iz otroštva)
za petršilj sem pa že slišala da pomaga ... (meni je splošni zdravnik rekel da bi bilo pametno da jem pteršilj ker imam visok pritisk)
Za visok pritisk sem pa slišala da so izvrstno zdravilo vložene čebulice čemaža, vendar dvomim, da se da to kje dobiti, je pa peteršilj za marsikatero tegobo zdravilo, bolj kot kakšna droga. Naj se ti ledvička in pritisk lepo pocajtajo in umirijo user posted image

Kar se pa punkcije tiče, je bilo mene tudi prvič strah, pa še nobenega tableta nisem vzela, pa me je kar bolelo, še kak teden dni zatem, samo to je bilo zato, ker je strah poveličal tisto bolečino, drugič sem pa pol ure pred punkcijo vzela en ketonal in četudi sem imela več celic me je bistveno manj bolelo, ker sem vedela za kaj gre, strah sploh ni bil prisoten.
Psihična bolečina bolj boli kot fizična.

< Sporočilo je popravil Shuka -- 20.10.2008 11:38:49 >

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

Neposredna povezava do sporočila: 4516
20.10.2008 11:46:23   
gospodarica
lep pozdrav!
vam moram povedat,da danes moj ginekolog ne dela zaradi nekega seminarja.tako da grem jutri k njemu,ampak v bistvu sploh ne vem če je potrebno,ker sem dobila Muser posted image user posted image
kaj rečete?ali vseeno grem?
sprijaznila sem se,da pač ni šlo...dala bom glavo pokonci in veselo v nov boj.če tokrat ni uspelo bo pa naslednjič,enkrat pa že bo a ne??
zato pa punce,ki ste v istem "zusu" kot pa jaz...nič ne obupat ampak veselo naprej.
vse nas še čaka sreča...ene prej ene pač poznej.

aja neki vam pa nisem povedala.nimam izpita za avto in sem se pred enim mesecev odločila,da ga grem delatuser posted image tako,da sem bila res pridna...danes imam izpitno...držte pesti,da bom vsaj na tem področju imela v prvem poskusu srečo....

lep sončen dan še naprej...rada vas imam.
p.s.- vam zvečer sporočim kako je šlouser posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
20.10.2008 11:52:02   
anci banci
hvala shuka...
seveda se bo poboljšalo stanje ledvic in pritsika... v to ne dvomim

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
20.10.2008 11:55:44   
jazzz27
gopodarica....kar tako pozitivno naprej...bo pa drug poizkus definitivno zate!!! Držim pesti za izpit....pa le poročaj kako bo!! Potem pa nobenga pirčka, ker bom mladi voznikuser posted image user posted image .

(odgovor članu gospodarica)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
20.10.2008 11:57:48   
anci banci
gospodarica
bo pa drugič uspelo...bomo še bolj navijal user posted image user posted image
kar se pa tiče vozniškega ti pa izjemno želim srečo in ti pošiljam user posted image user posted image user posted image za srečo
meni so namreč vozniško vzeli in moram še enkrat vse od začetka naresti

(odgovor članu gospodarica)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
20.10.2008 12:02:23   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: anci banci

gospodarica
bo pa drugič uspelo...bomo še bolj navijal user posted image user posted image
kar se pa tiče vozniškega ti pa izjemno želim srečo in ti pošiljam user posted image user posted image user posted image za srečo
meni so namreč vozniško vzeli in moram še enkrat vse od začetka naresti

a tko? user posted image user posted image user posted image  Si ga pa fejst polomila...aja pa ZS imaš anči!!

Neposredna povezava do sporočila: 4521
20.10.2008 12:17:51   
anci banci
evo zdele bom prečitala ZS

ja fesjt sem polomila napihala sem in so miga za zavedno uzeli user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
20.10.2008 12:20:08   
Goldy
gospodarica - ti kar h G, jaz sem prvič tudi imela močno M, pa se je na koncu izkazalo, da glih to ni bilo to.

paddy - user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
20.10.2008 12:22:14   
netka34

hEJ!Ja, pupke moje, ta jajca morjo pa res rulat, al pa mogoče 2 uniona včeraj??user posted image user posted image
V levem jajčniku je žurka danes! Upam, d zdržijo do četrtka, na UZ. Ja, itak, bo supra poskrbela!user posted image Kr menopurja mam pa tahudo dozo!!4praške, ane....

Ja, vidm, d sta sanes kar dve ničlepi novički, ampak sej veste, d ne more bit vsak dan petek, pa da za vsakim dežjem posije sonček!!!

lp, D

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

Neposredna povezava do sporočila: 4524
20.10.2008 12:35:02   
anci banci
hvala jazzz27 za opis punkcije na ZS

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?