Shuka
|
Daisy - se od včeraj stanovanje šajna? Miška73 - bravo za 13 lepih foliklčkov Žižika - bravo tudi tebi za 4 napredujoča jajčka, ki jim bo ziher še kak sledil jazzzi - me veseli, da si bolje Bravo za mijavčico in njena dva korenjaka, da se zdaj že doma cartajo netka - a ti tud nisi čist prijateljsko razpoložena do špikic, kot kajšica ni bila, no ampak saj se bodo hitro nehale pa bo bolje Kajsi - samo da je s tvojim dragim vse OK, pa ko bo prišel domov na dopust, ga vkleni za posteljo, WP naj ti lisice posodi, pol ga pa nikamor več ne spusti arnejči - ste se naužili sončka? paddy - žal mi je, da ni uspelo , bo pa naslednjič s pingvinčki, ki te čakata. dajamaja - naj te slabosti ne zdelajo preveč, sploh pa ne kaki taki obiski, ki si jih ne želiš, da bo le še dobro naprej. anci banci - za torek in za punkcijo ti pošiljam , ti je pa že dajamaja povedala kako gre to, tako da brez strahu, bo hitro mimo. Položnico dobiš po ET-ju kar v PO pri dr. Rešu, ko ti izroči vse papirje, koliko si imela zarodkov, koliko so ti jih vstavili, ... Jaz sem ponavadi za ledvičke pila povreti peteršilj, je hitro pozdravil tako ledvičke kot mehur, kopriva pa tak dela čudeže. zup2 - a tvoj CB te je tud negativno presenetil, zdej vemo, da ni več No.1 med testi, ker kaže same minuse . Kar se pa tiče vitaminčkov za tvojega pa kot vidim že jemlje prave, vendar to traja, da se obrne, v enem mesecu ni kaj dosti narediti, v treh bi se pa že lahko kaj pokazalo. Naj je čimveč zelenjave in sadja, predvsem take z veliko vitamina c, da mu očistijo telo. sonček33 - hvala za tople sončne žarke in da bosta danes videla svojo štručko in izvedeli spol. Sobica lahko počaka kak dan dva Seveda en lep pozdravček vsem ostalim, ki niste imenovane a ste vseeno v mojem srčku.