|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Oktober IVF/ICSI
20.10.2008 17:10:12   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25
Kruce Fiks, da še tebi zaželim dobro utro. Sem ti v zgornjem postu pozabila povedat, da imamo tudi klub klomifenk, če vaju bo kaj zanimalo v zvezi s tem. Lahko pa tu vprašaš, saj nas je tudi tu nekaj oz. kar veliko, ki smo že jemale kdaj klomifen. Saj veš, da ne bomo  samo o špikah govorili, ampak kdaj še o tabletah.

Ja to temo sem ravno včeraj odkril. Sedaj še nimam vprašanj na Klomifen, dvomim pa da bo pri tem ostalo. Sem videl ja da vas je tam že dosti "poznanih in verjetno bom kar tu prašal, da se ne bom izgubil v poplavi tem.....

IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Krucefiks, mi tudi še en teden pa bomo spet med Klomifenke padli user posted image . Ti pa moram napisat, da mi je super, ko vem, da tudi moški s šalčko kave na tej strani visijo user posted image .
user posted image .

Vaši vpisi pritegnejo bolj kot čik, počasi postajam odvisen! Danes sem skoraj da zamudil v službo....user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
   RE: Oktober IVF/ICSI
20.10.2008 17:32:11   
sonček33
Kajsica - ves čas te imam v mislih in upam, da si ok

kalina - super za 2 + 4! Srečno!

Netka - jajca so zakon...no men so res z motovilcem

No, midva sva videla luleka danes na 4D UZ. Je pa amli tolk zgužvan nekam gor, da se kaj drugega ni videlo. Ves čas drži roke čez obraz in galvo tišči dol v prsi. Res, prav skrival se je. No, galvno da je vse ok.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
20.10.2008 18:01:57   
gigi1
Sonček a fantka mamo user posted image  user posted image  user posted image . Prav si predvidevala user posted image . Sam, da je vse OK.

Krucefix a vidiš kako je nam. Me smo odvisne od RR, pa še drogiramo se s hormoni user posted image

Zarji hvala srce. Mah...nč ne bom jamrala...sej je čist OK user posted image

Grem počas domov. Pridne/i bodite user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
20.10.2008 18:09:34   
Pija76
A dons je pa črn ponedeljek al kaj?

Paddy, Zup2, Gospodarica in Zarja žal mi je za vsako izmed vas. Pojdite vse pogumno naprej!!!!

Kalina bravo user posted image  za 2+4!

Kako ste punce  moje?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
20.10.2008 18:11:07   
Pija76
Sonček pa kje sem tvoj post spregledala? Ej bravo za pobča user posted image , zdaj moram jaz do ene pupe pridt da se pol požlahtiva user posted image .

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
20.10.2008 18:12:56   
pikovit
JA, PUNCE VAŠA ZMAGOVALKA MBD, JE OB 17:33 RODILA SINA NIKA, TEŽKEGA 3340 IN VELIKEGA KORENJAKA 51 cm! ISKRENE ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Evo Mbd je danes rodila.Še tu čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
20.10.2008 18:14:31   
Pija76
Bravo MBD! Niku vse lepo na življenjski poti, očku pa na zdravje.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
20.10.2008 18:14:49   
sonček33
MBD čestitke za fanta. Uživajte družinica!

Pikovit - hvala za tako novičko. Kako si?

Pija - zmenjeno!!!!!!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
20.10.2008 18:50:47   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33
No, midva sva videla luleka danes na 4D UZ. Je pa amli tolk zgužvan nekam gor, da se kaj drugega ni videlo. Ves čas drži roke čez obraz in galvo tišči dol v prsi. Res, prav skrival se je. No, galvno da je vse ok.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
20.10.2008 18:54:25   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

JA, PUNCE VAŠA ZMAGOVALKA MBD, JE OB 17:33 RODILA SINA NIKA, TEŽKEGA 3340 IN VELIKEGA KORENJAKA 51 cm! ISKRENE ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Evo Mbd je danes rodila.Še tu čestitkeuser posted image user posted image user posted image

ČESTITKE!!!!!!!!! sEM MALO ŠPEGALA NA DRUGO TEMO IN DIHALA Z VAMI..........
user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
20.10.2008 19:17:33   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

MBD user posted image  user posted image  user posted image  bravo. Končnoooo user posted image  user posted image  user posted image . Tudi jaz sem vsak dan spremljala, kdaj boš šla v Rim.

Pikovitka hvala user posted image . Kako si mi ti?

Pija a nisi šla na pot? Kako si draga?

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
20.10.2008 19:22:39   
gospodarica
evo me....da poročamuser posted image
ni blo sreče...nisem naredilauser posted image se je tako bleščalo (zarad sonca) in sem spregledala rdečo lučuser posted image pa sem se lahko vrnila tam kjer sem začela.sploh se ne sekiram,bo pač v drugo šlo a ne?bom pa naslednjič bolj pazljiva.....

in punce moje kako ste kaj?
paddy zelo mi je žal zate...ziher je uni tapravi med zamrzjenčki.držim pesti.evo user posted image  zate.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
20.10.2008 19:24:10   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Lučka, ti pa že kar na špikicah ? Kaj nista bila najprej za novembra z atom zmenjena?

Bla, pa je rekel, da ne bomi nič čakal, da potem pridem šele konec nvembra na vrsto, on pa bi si decembra raje vzel malo dopusta, ker tako in tako jih na koncesijo nima več, samo samoplačniško pa ne bo delal. In tako je prišlo, da sem že v akciji. Še dobr, da sem ga v sredo klicala, ko sem imela 1. dan , da smo takoj naslednji dan štartal. Zato pa sploh še ne dojemam, da sva spet v akciji in sem vsaj bolj na izi.

paddy

jazzz, samo da si boje. Pa kar lepo še naprej pridno pij. Vidiš, pri emni je pa drugače, vsak dan popijem 3-4 litre tekočine, včasih še več. Drugače me pa glava začne bolet.

kajsica, naj ostane belo, na testu pa naj se pokaže debel +.     

anci banci, bravo za folikle in stopko. Jutri pa naj bo polno jajčk, da bo imel Reš veliko dela. kako pa je s punkcijo v Postojni, ti je pa dajamaja čisto lepo povedala.

zup2

gigi, kako si? Ti imaš vedno tako dobre nasvete za razne čaje in podobno. Hvala. Si moram še jaz zapomnit, če bom kaj rabila.

Lana, vse naj naj za rojstni dan

sonček, bravo za user posted image , zdaj pa hitro urejat sobico za fantka. Pa dobro, da je masaža pasal, samo da je imel  žurko ponoči pa malo manj.

Gospodarica, žal mi je, da je user posted image  prišla v vsej svoji veličini. Moram ti pa čestitat, da si se odločila, da greš delat izpit za avto. Kako si opravila vožnjo? Pa še to, sem zelo vesela, ker si tako pozitivna. user posted image  user posted image  user posted image

netka, a ne jajca in pivo rulajo. jaz tudi prakticiram to in kar računam na dober UZ v sredo. Imampa jaz malo manjšo dozo kot ti, "samo" 3 praške.

kalina, bravo za user posted image  user posted image , lepo jih grej in čuvaj. Pa še 4 zamrznjenčki te čakajo. Bravo! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

zarja, prav fino je slišat, da gresta decembra lahko po nove user posted image  user posted image . Potem pa ma da uspe. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Kruce Fiks, ja tu nas je kar nekaj exklomifenka, pa nas lahko kar tu vprašaš, da ne boš begal sem in tja.user posted image

WP, vidva danes kar z užitkom user posted image . user posted image

MBD, bravo za Nika! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

pija, kako si kaj ti? Se je tempo v službi umiril, a je še kar na polno? Pri nas bo pa november nor mesec, potem pa še december. Bo polno dejavnosti dopoldan, popoldan, s starši, otroki, pa še seminarji. user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
20.10.2008 19:24:44   
želvica99
Mbd bravo, čestitke za sinčkauser posted image . Oglasi se nam, ko boš domauser posted image

Zarja mah dons sem pa boluser posted image , čakam na menstruacijo med Suprefactom in ne vem al me hormoni pred user posted image  matrajo al tele špike. Nočem zamorit vaših veselih debat, ampak sem res bol tko, pa še en frend, mi je reku da sta s ženo obupala kar se tiče ivf in evo sem samo to še rabla. Punce hvala za vaš optimizem, v takih dneh res pomagauser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
20.10.2008 19:24:58   
netka34
Jupiiii, Gigi vidla!!! Superca! Veliko energije na kupu!! Ja, tut js mislm, d pivo pomaga sam tistm, k ga drgač nikol ne pijejo...js pa ga kar pogosto

No, bomo vidl..lihkar sm tri umešana s parmezanom spravla, pa brez
kruha...brrrrrrr Ampak vseeno čakam, da se mi union shladi v
hladilniku...

Bravo sonček za luuuulkaaaa!!!!!

OOo, a še en NIKec (zmagovalec)???? Čestitke MBD!!!!!!!

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
20.10.2008 19:25:08   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: gospodarica

ni blo sreče...nisem naredilauser posted image se je tako bleščalo (zarad sonca) in sem spregledala rdečo lučuser posted image pa sem se lahko vrnila tam kjer sem začela.sploh se ne sekiram,bo pač v drugo šlo a ne?bom pa naslednjič bolj pazljiva.....

paddy zelo mi je žal zate...ziher je uni tapravi med zamrzjenčki.držim pesti.evo user posted image  zate.

Evo, tako smo vesele, da je lepo vreme in sije sonce, tebi ga pa tako zagode. Kdaj pa greš lahko sedaj naslednjič delat?

(odgovor članu gospodarica)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
20.10.2008 19:27:38   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: želvica99

Mbd bravo, čestitke za sinčkauser posted image . Oglasi se nam, ko boš domauser posted image

Zarja mah dons sem pa boluser posted image , čakam na menstruacijo med Suprefactom in ne vem al me hormoni pred user posted image  matrajo al tele špike. Nočem zamorit vaših veselih debat, ampak sem res bol tko, pa še en frend, mi je reku da sta s ženo obupala kar se tiče ivf in evo sem samo to še rabla. Punce hvala za vaš optimizem, v takih dneh res pomagauser posted image

Draga moja, nič bit slabe volje. Te bomo me pokonci spravle. Vramem, da je to čakanje user posted image  pred postopkom noro, pa še ko si na superfactu se rado malo zavleče. Vsaj pri meni se je. Ne smeš pa sprejemat z vso veličino slabih novic, ampak samo dobre. A prav? Ker sedaj potrebuješ pozitivo energijo.

Pa še nekaj, me smo tu zato, da smo ena z drugo v dobrem in slabem. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
20.10.2008 19:30:28   
želvica99
Gospodarica sj bo kmal druga šansa za eno in drugouser posted image sj smo vsi tko naštelani, da se radi rešmo izpitov, ampak vozniški je itak loterija, tko da gas prihodnjičuser posted image Aja pa sj veš hudič gre zmeraj na kup suser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4568
20.10.2008 19:30:37   
gospodarica
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: gospodarica

Evo, tako smo vesele, da je lepo vreme in sije sonce, tebi ga pa tako zagode. Kdaj pa greš lahko sedaj naslednjič delat?

v sredo se grem ponovno prijavit,potem pa se čaka prebližno en teden.mogoče kak dan manj....

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
20.10.2008 19:31:50   
zarja1
Srčice jaz mam eno pitanje čist tako statistično bolj. Kolkim je ratalo s pingvinčki? Kr tu gor kar berem ste vse bolj s svežimi dobile +++++++......sem malo štofirla po netu pa vidim, da je uspešnost za več kot polovico slabša....user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
20.10.2008 19:33:52   
želvica99
Lučka hvala moja računalniška prijateljicauser posted image Sj bom čez noč zbrala energijo obljubim pa še jutri imam akupunkturo pa me tisti stric zna tko lepo pomirituser posted image

(odgovor članu gospodarica)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
20.10.2008 19:37:33   
zarja1
Želvica me ne bomo kr tak obupale. Nič bit slabe volje. Glej bo že držalo, da je v vsakem slabem nekaj dobrega, čeprav tega en čas v vsaki krutosti ne vidimo. Jaz ne bi spoznala vas srčic in verjetno ne bi cenila tolk ljudi okrog sebe kot jih zdaj. Z mojim si ne bi ratala tolk nerazdružljiva.....in sigurno ko bomo user posted image  ne bomo na ta dosežek gledale kot no fajn, pa smo noseče, ampak kot uresničitev najgloblje v srce postavljenega cilja. Vsaka pot, ki je težka prinese tolk slajši cilj!!!!!!!!

Ljubica si ti vidla kolk lepši so naši ivf/icsi otročkiuser posted image ......pa najboljše starše na svetu dobijo!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 4572
20.10.2008 19:39:05   
želvica99
Zarja nč vrjet statistiki, mene je v prvem postopku na cedilu pustilauser posted image marsikatera pa je uspela, kljub slabšim statističnim cifram. Prstke stran od računalnika, no samo nam se pa kar javljajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4573
20.10.2008 19:41:13   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: netka34
Ja, tut js mislm, d pivo pomaga sam tistm, k ga drgač nikol ne pijejo...js pa ga kar pogosto

no jaz ga kr redno pijem, pa sem skoz imela full dosti celic. Prijetno s koristnim, pa nek izgovor tud rabim.....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
20.10.2008 19:43:14   
želvica99
Zarjauser posted image . Naši otročki so res najlepši in prav imaš, da bomo veliko bolj cenle srečo, ko bo na naši strani. Komaj čakam, da kakšni trepetalki rata, da nam spet dokaže, da gre in seveda tudi zate in ostale držim pestke fulll.

Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?