|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
20.10.2008 7:51:19   
arneja
Kalina, super, da si frizurco zrihtala in javi se, ko boš čez dve urci že nosečka user posted image .

WP, pridna kokoška boš, pridna user posted image . Gigi in Mlinčka bosta pa itak šli po tvojih stopinjah s kakšnim dnem ali dvema razlike user posted image .

Sabsa
, čeeestitke, nas boš naučila, kako plusek nalulati, prav user posted image ?

Bi še čvekala, pa moram šibat user posted image .

< Sporočilo je popravil arneja -- 20.10.2008 7:56:24 >

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
20.10.2008 7:53:05   
arneja
Krucefiks, mi tudi še en teden pa bomo spet med Klomifenke padli user posted image . Ti pa moram napisat, da mi je super, ko vem, da tudi moški s šalčko kave na tej strani visijo user posted image .

Zdaj pa res grem. Pa-pa user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
20.10.2008 8:00:03   
sapi
Punce moje srečno in uspešno danes!!!!

anna1 - UZ
Kalina - ET

womanpolice - stopka

mojsonček tebi pa želim, da ti UZ pokaže slikico, ki si jo želiš ....

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
20.10.2008 8:08:12   
paddy
Dobro jutro ,imam slabo novico včeraj zvečer se je nakazalauser posted image ,danes pa se je ulila z vso močjo ,spet smo na začetku.Zdaj bi pa rada vprašala za zamzjenčke imam dva ki me čakata,pa ne vem kako to poteka a mi lahko katera kaj pove,ker nič ne vem o tem.Upam da vam nisem pokvarila dneva.

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
20.10.2008 8:12:49   
jazzz27
user posted image Jutro!!!user posted image

lana....oprosti, včeraj sem bila čist zmešana....čestitam za user posted image user posted image , sedaj pa ju le pridno grej!! Pa en kup zamrznjenčkov ti želim!! Kaj si dobila v bolnici (zdravila)?

Evo mene, spet dobre volje, nasmejana....bolečina je popustila. Včeraj sem vzela dva lekadola (ne naenkrat) in spila ogromno tekočine....2 litra vsaj (to je zame napredek, ker načeloma ne pijem toliko in je pol litra na dan že dosežek)user posted image . Že zvečer so se bolečine mal pomirile, ponoči sem morala vzet en lekadol, ker nisem mogla nazaj zaspat, ko sem šla lulat. Danes zjutraj pa je že super. Sicer mal še čutim, ampak v primerjavi z včeraj je 99% bolje!!!! Moram priznat, da se mi je kamen odvalil od srca! A ste kaj čutile potres?!user posted image user posted image

user posted image Navijam za današnje akterke!!!!user posted image

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
20.10.2008 8:14:51   
jazzz27
paddy...user posted image user posted image user posted image user posted image žal mi je za user posted image !!! Držim pesti, da ti uspe z zamrznkenčki!!! Na žalost nimam izkušenj s tem, tako da bo katera druga napisala kaj.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
20.10.2008 8:21:52   
sapi
jazz samo, da je vse v redu s tabo ... me je že prav skrbelo ...

paddy presneta tečka user posted image ti le pojdi pogumno naprej ... za zamrznjenčke ti pa ne bi vedela povedati ... ti bo katere druga vse lepo razložila ...

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
20.10.2008 8:23:43   
kajsica
Dobro jutro vsem!

Paddy, kot prvo mi je žal zate! Ampak glavo pokonci in gremo v nove boje.

Za zmrznjenčke (saj si na GKuser posted image ); pokliči sestro Miro, da dobiš novo zaporedno številko, povej ji da se gre za zmrznjenčke in jo vprašaj kdaj lahko prideš. Potem napiši mail na naročanje ali pa pojdi kar sama v leonišče, na dan ko dela tvoj zdravnik, samo obvezno napiši ali pa reci da rabiš samo napotnico za pingvinčke. Ker če boš čakala na posvet....bo par mesecev naokoli. Če boš pisala in ti bo datum predaleč, jim kar zateži, da rabiš samo napotnico po neuspelem postopku, boš kar hitro na vrsti.

Današnje akterke, vso srečo!

Lep dan vsem skupaj!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
20.10.2008 8:25:52   
sapi
kajsica kako si, sedaj si pa že na polovici  ... uh še 1 teden ali manj, če boš kaj prej lulala user posted image ...

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
20.10.2008 8:30:26   
dajamaja
Jutro pupe!

Danes sme spet bolj dol meče kot ne, pa sem si pripravila tekst za morebitni preboj

WP bravo za stopko, še malo pa boš nosečka!
Mlinčka in Gigi, vidve bosta tudi kmalu zreli!!user posted image

Kalina lepo prevzemi otročke in obdrži 9 mesecev!

Lana vse najboljše in lepo praznuj z otročki pri sebi!!

Blanch, pestke, pestke za nedeljo!!!!! Pol pa akcija novembra!

Hope kaj to berem, fante bi že akcijo! Al pa to pomeni, da bo rad z mami po štacunah hodil? Ne, to gotovo ne user posted image .

Jazz super, da je bolje.

Kajsi, dnevi pa tečejo, tečejo in ti si še vedno persil! Mmmm bo veselje!

Arneja, lepo te je brat, ko si spet pozitivna. Glej, da ostaneš vedno na tej strani!

Zarja, greš že po pingvine user posted image

Marjetka, a lahk zvem datum, od kdaj naprej te moram bolj zavzeto spremljat? Pucanje ti gre očitno dobro od rok in tu ne rabiš fan cluba.

Jaz sem OK. Več ali manj s stalno prisotnimi slabostmi – če ne jem mi je slabouser posted image , če jem mi je slabouser posted image , ampak vse v simpatičnih mejah. Včeraj zvečer je bilo malo bolj izrazito, ampak za to krivim vsiljen obisk meni ne najdražje sorodnice na edini službe prosti dan.

Tko, danes bo sonček in bo treba prej domov!

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
20.10.2008 8:43:03   
kajsica
IZVIRNO SPOROČILO: sapi

kajsica kako si, sedaj si pa že na polovici  ... uh še 1 teden ali manj, če boš kaj prej lulala user posted image ...

Ja sapi, danes je 9 dan in še vedno je vse belo....upam da tako tudi oatane. Ma lulala pa bom v sredo ali četrtek, če me kaj vmes ne preseneti!!!! Kje pa bom zdržala do ponedeljka ko je uradni test. Se mi ja zmeša user posted image . Ampak zanimivo, sploh ne vem na čem sem, prve 4 dni so bili spodaj neki krči, potem se je vse umirilo, sedaj ni nobenih znakov ničesar, razen da joškice malo bolijo, ampak to je že od prej in od tega utrogestana. Ma saj bo, sam da še minejo 2 ali 3 dnevi, pa bom itak vedla na čem sem!!!!

Hvala za navijanje vsem!!!

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
20.10.2008 8:45:33   
anci banci
dobro jutro !

včeraj se nisem nič javila, ker sem takoj po ultrazvoku z dragim odšla olive obirat na slovensko obalo..č
ultrazvok je pokazal da so vsi folikli od 18-21 mm(ta je bil največji) in da jih je veliko(Je rekel Reš da jih je kr veilko in da jih je težko preštet(da ne bo kakeka 2 x štel)... tako da STOPKA je včeraj padla in v torek 21.10 imam punkcijo
je bila pa pri Rešu v nedeljo kar gužva

p.s. katera ima kaj izkušnje pri punkciji ki se opravlja v Postojni

a še to čestike novi nosečki za vse ostale ki pa čakate na rezultat pa držim pesti in navijamuser posted image user posted image
za tiste ki smo pa v postoku pa user posted image user posted image  da bo vse lepo potekalo

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
20.10.2008 9:00:29   
dajamaja
anci banci, kar nekaj nas ima izkušnje. Kaj pa te zanima? Ti kar na kratko opišem ... vse gre bol po domače. Not hodiš po vrstnem redu, kot si v čakalnico prišel in ko se ti čez vrata zadere naprej (običajno ko gre predhodni ven). Ti greš do konca hodnika na desno za zaveso in slečeš vse spodaj in potem kot Evica (ponavjam, da samo spodja, da ne boš šla v skrajnosti user posted image ) poletiš čez hodnik, zlezeš na mizo. Poveš kako se pišeš. Potem te vodi Reš naprej. Vzami tablete proti bolečini (jaz sem vzela, ko sem prišla v čakalnico, ravno prav zagrabijo) in se sprotsti. Prav tako pomaga, če močno pritiskaš na trebušček, ti bo pokazal, kako. Na monitorju lahko spremljaš dogajanje (smao punkcijo) in na zaslonu kasneje tudi, kako išče ... na to te Reš tudi opozori, da te zamoti prot bolečini. Men se je vedno zdelo, kot bi po smeteh brskal in sem se nekako raje drugače zamotila. Vmes nekje pride tvoj dragi nazaj, ki ga že v začetku pošlje nazaj čez hodnik v sobo, kjer bo seme v lonče spravil in le tega prinesel nazaj not.
Ko te še ščisti, greš nazaj čez hodnik za zaveso kjer se oblečeš. Potem greste skupaj do mize na začetku hodnika, kjer se zmenite za nadaljno terapijo, datum testa ... Skratka, v Bolnici Franja ne smeš biti preveč sramežljiv, pa na protibolečniskem moraš sam razdelat. Dela pa zelo nežno in se vsekakor da vzdržat!
Srečno!!!

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
20.10.2008 9:02:23   
paddy
Ojla,punce hvala za podporo in odgovore,neki me še zanima ali ti vstavijo dva zamrzjenčka naenkrat ali posamezno,saj vem da vas morim ampak imam prvič to in res nič ne vem.

Neposredna povezava do sporočila: 4489
20.10.2008 9:02:29   
mismis
Paddy user posted image user posted image user posted image , hudo mi je zate. Za zamrznjenčke pa čimprej pokliči sestro Miro, čeprav sem zasledila, da letos ne delajo več ET zamrznjenčkov.

Kajši, saj bo, naj bo Persil/Ariel belina še 8 mesecev

Anči Banči, dobro bi bilo, da pred punkcijo vzameš kakšen ketonal ali naglesin, namreč pri Rešu nimaš nobene lokalne anestezije. Veliko sreče jutri

Kalina, upam da si sedaj že dobila svoje user posted image user posted image  nazaj, veliko sreče

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 4490
20.10.2008 9:03:54   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: paddy

Ojla,punce hvala za podporo in odgovore,neki me še zanima ali ti vstavijo dva zamrzjenčka naenkrat ali posamezno,saj vem da vas morim ampak imam prvič to in res nič ne vem.

to je odvisno od tega, kako so zamrznjeni. Če sta dva v eni slamici, dobiš pri prenosu oba, če pa so zamrznjeni v osameznih slamicah, dobiš samo enega

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu paddy)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
20.10.2008 9:06:07   
anci banci
hvala dajamaja za odgovor...
zanimalo me je bolj če dobiš tam kako inekcijo proti bolečinam, pa vidim da si morš kr sam priskrbet zadevo)
pa še to jaz sem samoplačinško in me zanima kdaj plačaš(sedaj na punkciji ali ko imaš transfer)

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
20.10.2008 9:13:36   
anci banci
hvala mismis
sem si zrihtala kr nalgasin forte tako da jih bom zjutraj pojedal pred punkcijo
a je imela katera tudi pred punkcijo napihnjen trebuh in bolečine(močno špikanje jajčnikov) jaz namreč sploh ne morem več spat na trebuhu in joški me tudi tako bolijo da jih tud v modrc ne morem več spravt

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
20.10.2008 9:58:44   
gigi1
Paddy user posted image user posted image user posted image  žal mi je lubica. Mislim, da ti je Miška že vse napisala glede zmrznjenčkov. Naj bo postopek z zmrznjenčki uspešen user posted image user posted image user posted image

Anci.banci normalno je, da te vse boli ker imaš veliko foliklov in povečane jajčnike zaradi stimulacije. Mene že sedaj boli, pa jih imam relativno malo in so še majhni. Reš pa ne daje nič proti bolečinam, zato kar nalgesine vzemi. Mislim, da nalgesin prime že v 20ih minutah zato pazi, da ga ne boš prezgodaj vzela. Srečno in naj bo čimmanj boleče user posted image user posted image user posted image

Kajšica draga vsak dan mislim nate. Komaj čakam na Dday. Naj se belina obdrži in naj bo en gromozanski + v sredo ali četrtek. user posted image user posted image user posted image

Jazzzy samo, da si boljša. Pa počivaj prosim!

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

Neposredna povezava do sporočila: 4494
20.10.2008 10:09:52   
anci banci
no to sem še pozabila povedat da me zraven nenormalno ledvica bolijo... ali ima katera to izkušnjo
gigi1 ... hvala za odgovor

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
20.10.2008 10:22:39   
lana08
Gigi sem bila tako šokirana, da ne vem koliko jih je preživelo do včeraj, biologinja je samo rekla da niso na taki ravni da bi bili za zamrznit.

Miska73 naj se jih čimveč oplodi.

Paddy user posted image

Anci banci pij koprivov čaj, mislim, da je meni to Gigi svetovala in mi kar pomaga.

WP želim ti nebolečo stopko.

Kalina upam da že greješ.

Vsem ostalim puncam Sabsa, Zarja, Laralight, Lučka25, Abra, Sapi, Tina1, Jazzz, Dajamaja in vsem neimenovanim hvala za lepe želje.

Neposredna povezava do sporočila: 4496
20.10.2008 10:31:09   
gigi1
Lana morda bo pa le kakšen borc izmed njih. Zdej se skoncentriraj na tisti pikici, ki sta pri tebi. Pogovarjaj se z njima in božaj bušija. Pa vesela bodi user posted image  user posted image  user posted image  in danes lepo praznuj.

Anci.banci ja jaz sem Lani svetovala čaj od koprive. Res pomaga. Tudi ti že sedaj pazi, da spiješ dovolj tekočine in da dovolj lulaš. Če je veliko foliklov vedno obstaja nevarnost hiperce.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
20.10.2008 10:37:51   
zup2
Pozdravljene!

Meni se teden ni začel nič obetavno, saj mi je zjutraj CB pokazal debel - user posted image , sicer M še ni, samo mislim da je to kar to! Nimam kaj, zjokala sem se že, sedaj sem pa že v mislih pri novem postopku, ki bo januarja.

Punce, dajte mi svetovat, kako naj se najbolje pripravim na nov postopek v teh treh mesecih. Naj povem, da je problem pri dragem, saj ima malo plavalčkov, pa še ti so leni. Ves čas jemlje polno vitaminov (cink, Q10, B-komleks, vitamin C..), pa sva imela sedaj slabši izkupiček kot v 1. postopku, ko se nama je oplodilo vseh 6 celic (prijel se je zamrznjenček, ki pa se je potem nehal razvijat in je sledilo čiščenje), sedaj pa od štirih samo dve.

Za odgovore vam bom zelo hvaležna in vam želim lep in uspešen dan!

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
20.10.2008 10:43:45   
anci banci
hvala dekleti za nasvet:) bom šla po tak čaj ... sej verjetno ga imajo kje v sanolaborju oz v kaki trgovini z zelišči
že sedaj veliko pijem in hodim na wc vsakih pet minut...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
20.10.2008 10:47:37   
Shuka
En lep sončen pozdravček pupe user posted image

Lana ma dons rd, ne? Vse najboljše in naj te darilo, ki si ga že dobila, preseneti še čez 14 dni.user posted image

Se je Zarja že kaj javila?user posted image

Danes smo v navijanju za:
Ponedeljek, 20.10
anna1 - UZ
Kalina - ET
womanpolice - stopka

user posted image

Ponedeljek, 20.10.
mojsonček - UZ

user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?