|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<<junijski princi in princeske ...
19.10.2008 22:22:14   
Tina 28
Pekli smo na Pokljuki...mami je skuhala ful velik obare...vsaj pet vrst peciva, tri vrste bureka...kostanj,...Nejc je spet užival, ker je zbrav ekipo za fuzbal in ker je spet lohk na ogenj dajal. Je en mali piromanček i, če je kje ogenj, je priden ko miš in vse vejce in veje okol popuca in lepo zmečle goruser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
19.10.2008 22:24:03   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Lunca...sam ti nis za luno ane...komentiraš, še preden post napišem...mislim, da sem ti že odgovorila...ja, ani huda jaknicauser posted image

......ne nisem za luno,sem pred lunouser posted image ,ja huda jakncauser posted image ..........si mi pa 2x poslala vabilouser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
19.10.2008 22:26:23   
lunca14
user posted image user posted image user posted image joj,mi bomo mel pa spet eno pestro noč-maj kašlja za pop.........,komaj čakam,da da ven tiste mandeljne in žrelnico,ker to je res en velikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ............kašlja,pa kašlja,pa ne more dihat...eh schittttttt

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
19.10.2008 22:27:15   
Tina 28
Ups...a res...pol sem pa vsem...ignorirajte drugega, ker sem vmes obračala in nisem vedla...a se je stvar že zaključla in sem še enkrat poslala....odprite drugo vabilo, kjer nismo postrani. Hvala Lunca.

Moram pa rečt, da je Lun čez oči in obrvi čisti ti...sam v usta pa še težko rečem, ker maš ti tak prešerno zobat nasmeh on se pa s tem še ne more postavljatuser posted image . Dober center...Jaz bi tud takega...no mislim, da sem to že jamrala, pa ne bom še enkrat.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
19.10.2008 22:32:11   
mtinca1
Tina28 - kul fotke s piknika; najbolj mi je všeč zadnja - tam, kjer je spredaj ogenj!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
19.10.2008 22:39:04   
Tina 28
No pri nas je pa Anja dons koj zaspala...pri dojenju...nobene galame...očitno ji je Pokluški zrak dobor del.

Mtinca...men ogenj tkole v jeseni ful sede, če sam sediš okrog njega in se greješ, ga gledaš in kaj v izi pogovarjat. Sem že rekla mojmu, da bomo ponovil, zdaj, k mamo fajno skledo za ogenj.user posted image

LUNCA... upam vam čimbolj mirno noč....probaj mu pomazat prsi z materino dušico (če maš kremo), alpa dat posmojeno krpo gor (na olju popečeš). Baje pohaga za dihat.
Mi je pa gadno tole kašljanje. Nejc je tud velik kašljal preden je dobil pumpico...sploh ponoči in kako (kot en zelo star strasten kadilec)user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
19.10.2008 22:44:03   
mtinca1
jaz pa kr nostalgična postanem, ko se spomnim kolko piknikov smo meli vsako leto s kolegi. blo jih je toliko, da vem, da so mi takrat šli že skoraj na živce. vedno, kaj bomo počeli za vikend? - ja, piknik mamo...  No, saj jih mamo še zdaj kdaj pa kdaj, samo tistih v naravi pa nič več user posted image .

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
19.10.2008 22:47:55   
Tina 28
Evo pa naredte kakšnega...ko so otroci, je treba vse žure čez dan met...in zdaj je idealen čas, ko lohk tud čez dan prkuriš, da mal greješ...mala pa vitaminD na sončku dobi. Pa pečte le kostanj, ker vem, da pikniki finančno ful udarjo.

Ja tud mi smo mel včasih ful piknikov...tistih žurerskih...ajej..me kar glava boli ko se spomnimuser posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
19.10.2008 22:48:29   
Tina 28
Tuš je frej...grem dim iz las spravituser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
19.10.2008 22:58:23   
mtinca1
upam, da bomo naslednje leto kaj bolj pridni glede pečenja... al pa še mogoče letos. pa res ni nujno, da je vsega oh in ah - je čist dost kostanj. vsaj meni je bolj pomembno prijetno druženje kot pa miljon vrst mesa ipd.

zdaj pa odpeketam pod tuš in spat. nočko!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
19.10.2008 23:07:24   
polma
Hej lunca, pa da nisi ti mal datume pomešala-mislim, lun zgleda star 1 letouser posted image !!!! Krasen je, res pravi lepotec!!!

Nič, bil je lep dan in več ali manj sem bla zunaj, skratka v user posted image .... sEm tako srečna, da imamo tako lepo jesen, ker bom nadoknadla sprehode-za svojo dušo, prej sem bla res zelo nesrečna ker nisva mogla nikamor. Zdaj pa stalno zunaj....user posted image ....

In, ker se mamo čez dan tko fino, smo fasal znameniti večerni bluesuser posted image . No, saj je že prej kričal po kopanju, ampak prej je bil edino v vodi pa na joški tiho in se večerno vpitje ni slišalo, ker je blo del vsakdana. Zdaj se pa čuti razlika! Mater, ga žge na previjalki user posted image -krokodilje solze mu tečejo-tkole:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!
no in zdaj, ko se sliše le sušilec in pralni stroj...se počasi umirja dan.....moji trije najljubši ljudje na svetu pančajo.....user posted image user posted image user posted image

.....jaz pa razmišljam o hrani....user posted image

Nočko...user posted image !!!!!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
20.10.2008 7:19:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Mi mamo 1.12. uz kolkov

Mi mamo pa uz kolkov 5.12,pa nam je pediatrinja rekla,da naj gremo,a narest se pa ne da nič več,če je kaj narobeuser posted image

Ampak to je pa mal tko igranje z otrokovim zdravjemuser posted image  - in pol rečejo, da vse nardijo za otročkeuser posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 4137
20.10.2008 7:21:00   
Anonimen
Aja pa dobro jutro vsem. Mi smo dans spali od 20.45 do 5.45user posted image user posted image user posted image . Sem se naspala tudi jaz.
Pa vam skuham eno ali dve user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4138
20.10.2008 7:32:13   
Anonimen
Dobro jutrouser posted image .

Mi smo pa danes zgodnji.Marisa se je zbudila ob 5.30,je bila lacna,ker je zvecer premalo pojedla.Je bila tako zaspana,da se ji ni dalo.Se mi pa ponoci zelo velikokrat zbudi,sploh ne vem kaj jo matra.Zaspi skoraj vedno okoli 20h,do 24h je v redu,potem se pa prebuja in to traja do zjutrajuser posted image .

GH nama se ni stekla,sem ji dajala 3d korencek,pa ga ne mara.Zdaj pa ne vem,ali je se prezgodaj,ali pa res ne mara korenja.Bom probala danes s cvetaco ali spinaco,ce pa se tega ne bo hotela,potem pa sadje.

Ninny,Lunca,slike sem pogledalauser posted image user posted image user posted image .Pa hvala.

Tannikaa,cestitam in zelim ti srecen zakonuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4139
20.10.2008 7:45:17   
Anonimen
jutro..kleo tudi tebi hvala za voščilouser posted image
mi pa spet rekord v spanju podrli...od pol osme zvečer do 7 zjutraj...user posted image user posted image user posted image ....evo user posted image za vas.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4140
20.10.2008 8:40:50   
alea01
jutrčekuser posted image

mi smo ga pa celo noč sračkaliuser posted image . Na vsako uro se je zbudila in ni ji bil všeč položaj v posteljici in sem jo skoz mogla prestavljat. Ob 5 je pa začela vriskat, se režat, pogovarjatuser posted image . Sem jo pol kar ignorirala in je na koncu omagala in zaspala, ura je bila pa 6

taanikaa- user posted image user posted image user posted image za vaše spanje

Tina28- že zadnjič sem hotela komentirat tvojo jaknico in valda pozabila. V glavnem, ful je hudo dobra in sem že zadnjič zelo bulila v vanjo- kot tele nova vratauser posted image . Upam, da nisi opazilauser posted image

lunca14- Lun je pa res luncauser posted image . In izgleda bistveno več, koker je pa star

*Mojca*- jutri grem v LJ, ampak bom samo v citiju, ker se dobim še z eno kolegico in če ti bozneslo, pridita z Lukijem pecat Izabelouser posted image . Tam enkrat po 12uri

< Sporočilo je popravil alea01 -- 20.10.2008 8:43:41 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
20.10.2008 9:02:53   
Anonimen
Mi smo pa danes spali celih 12 ur. Od 8 do 8.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej si pa že več kot pol ure basa roko v usta. Zobek upam,da bo ta teden zunaj, ker je čez dan ful tečna že cel teden,.Včeraj sem zatipala špičko.user posted image Samo še predret mora.user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4142
20.10.2008 9:04:57   
Anonimen
jutrouser posted image

Mi zadnje dva dni tud dobro spimo, prejšno noč 12 ur od 21-9zjutraj, včeraj je zaspala ob 21 in spala do 7, pojedla in sedaj še vedno spi. user posted image
Vikend smo izkoristili, bili veliko zunaj na sončku, obe sta bili pridni.

zdaj grem pa za nazaj prebrat

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4143
20.10.2008 9:07:49   
Anonimen
No, naša Sara se je pa od mene nalezla. Ima zabasano vse v žrelnici in sinusih.Upam, da čimprej mine, ker ful hrčka.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4144
20.10.2008 9:16:45   
Kaja08
Dobro jutro bejbe....naše drugo cepljenje je mimo, jokal je ko dež, zdej pa spi ko ubit. Je pa P rekla, da ima preveliko glavo oz. da mu je v mesecu in pol preveč zrasla user posted image  Itak sem zdej vsa panična...Pa sem jo vprašala, kaj to pomeni, ni pa nič pametnega povedala user posted image user posted image user posted image  

Žiga je car!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
20.10.2008 9:18:29   
Anonimen
Kolk ma pa zdej obseg? 

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 4146
20.10.2008 9:21:21   
Anonimen
lunca, tina-pogledala slikceuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4147
20.10.2008 9:22:18   
*Mojca*
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

*Mojca*- jutri grem v LJ, ampak bom samo v citiju, ker se dobim še z eno kolegico in če ti bozneslo, pridita z Lukijem pecat Izabelouser posted image . Tam enkrat po 12uri

Prideva user posted image user posted image Ob 12h jeva, ob 12.30 pa sva lahko tam. Bo ok?user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
20.10.2008 9:22:25   
Kaja08
45,5 cm - ob rojstvu je imel pa 36.5 Je rekla, da prve tri mesece naj bi rasla po 2 cm na mesec, potem pa po enega. Naš je imel pri treh mesecih 42.5 tako da mu je sedaj v mesecu in pol zrasla za 3 cm...

Žiga je car!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
20.10.2008 9:36:46   
Anonimen
To je men čist ok.user posted image Ne si vzet vsako besedo prevečk sebi, včasih so tud P mal...sej veš kaj.user posted image

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

sindarin

Kaj je vaša najbolj pogosta prva odločitev pri nakupu igrače?

izberem igračo (48%)

določim okvirno ceno (24%)

izberem trgovino in potem poiščem igračo (15%)

drugo (14%)

Število vseh glasov: 192

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!