želva
|
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000 Mi pa smo žal spet pristali na AB,saj sva čeraj zvečer ob 10 z mojim našo Evo vozila k dežurnemu. Ob 9 se je prebudila in kašljala in kašljala,da se je že kar davila zraven....seveda sva z mojim bila ful zaskrbljena in smo šibali k dežurnemu.No,tam pa mi Z reče zakaj smo hodili,ko pa je lekarna že itak zaprtta,nato napiše AB in šele nato jo pregleda ter izjavi,da ima mala bronhitis. Potem pa ko sva Evo spet dala spat,je spet kašljala in tako nismo mogli spat do pol enih,nato pa se je stanje izboljšalo in končno smo zaspali. Danes je pa bila čez dan bolj sitna,vendar še vedno pripravljena na kake neumnosti....med drugim si je odprla pečico,med tem ko sem jaz pomivala posodo,nato je splezala na vrata pečice in še dobro,da ni bilo ničesar na štedilniku,ker je že z ročicami hitela po njem.....uh,me je kar groza,ko sva jo z mojim tako zagledala in sploh ne vem,kdaj ji je uspelo vse to,ko pa je samo za trenutek nisem gledala...ja,trenutki negledanja se lahko prav grdo končajo.No,k sreči se je pri nas končalo vredu,ne znam pa si predstavljat,če bi slučajno kaj kuhala in bi mala to naredila-ja bom morala biti bolj previdna,ker je mala žabica res hitra. Lep večer! Božica. da boste mirno spali in kot je napisala Lana, pazi na Evo. RR zdaj dela normalno. Zadnjič je tekla debata o samostojnem hranjenju. Mi je nismo nič navajali, sem mal lena, pa me je mala včeraj sama spomnila. Jo dam za mizo sedet, da bova jedle, ji dam žlico, jaz še nekaj štimam in jo vidim kako po mizi zajema in v usta nosi :Nič, in zdaj se navajamo na samostojno hranjenje. Kako nam gre. po vsaki jedi smo vsi za v pralni stroj. Itak, da mora pe mal prste not pomakat, drugače pa lepo z žlico meša po krožniku in pol nese v usta, do tja pa pride bolj malo ostalo pa s komolci pobriše Nam zgleda lezeta ven še 2 zobka, ker imamo spet nočno jokico. Moj pravi, da ne razume, kako lahko ponoč tok tečka in sitnari, zbudi se pa vsa nasmejana in naspidirana.Jaz pa z glavobolom. Lep sončen dan vam želim Vrtnica, dobro se načvekaj
< Sporočilo je popravil želva -- 20.10.2008 9:43:00 >