hokejistka
|
Punce moje drage....... jaz sem čisto hin Tale delovna vnema je morilska. Pa še bolnika imam pri hiši. Sem vas malo preletela, ampak žal nimam časa in energije za bolj podrobno komentiranje Kje naj začnem? Julija ni popolnoma zdrava in je temu primerno tudi tečna. Naša prva virozica je potekala približno takole: zadnji dan jemanja A zaradi bakterij v urinu se pokaže zmerna vročina , ki traja tri dni BREZ prehladnih znakov- gremo v nedeljo na Metelkovo v dežurno, kjer na krvi pokaže virozo. OK. V ponedeljek izgleda oK, ponovni odvzem urina pokaže, da bakterij ni več. NAto zboli , Julija pa prične kašljat in pridruži se zamašen nos in voden izcedek iz nosu. Danes je malo boljše, ampak še vedno se ji cedi iz nosu in malo kašlja, vročine pa nima že tri dni. Nosek čistimo s fiziološko, babyvacom. Jaz seveda nič nisem spala že tri dni. Na eni strani se je premetaval in smrčal , Julija je kašljala v posteljici. Včeraj sem moža vrgla iz spalnice in dala J k sebi. Zvečer jo je kašelj tako matral da je kar vpila od bolečin in se jokala, tako da sem se vsedla v postelji in jo položila nase in je na meni tako počasi zaspala. Pa še ponoči sem ji nosek čistila. Danes sem pa kupila Operil kaplice za vsak slučaj. Pri zdravniku nismo bili, ker nima vročina, kašelj pa tudi ni tako hud. Seveda vstajam že pred 6. uro zjutraj (no, danes sem bila že ob 5.ih pokonci, ker tamala ni spala), nato hitim z oblačenjem, umivanje in pripravljanjem stvari za varuško. Pa še podojim jo zjutraj. Še dobro da je bil mož sedaj dva dni doma, da jo je on oblekel, ker drugače bi vstajala ob 5-ih, če bi hotela bit ob 7-ih v službi. Najhuje od vsega pa je, da se pri varuški neznansko dere. Če je kateri od naju zraven, se ji smeji, se z njo igra. Ko pa greva, je sam jok. Odrita se k vratom in se tam dere. Ni kaj, morala se bo navadit, ampak meni se srce trga, ker je ne more potolažit. Odriva ji roke, ko ji da za pit, ne mara da jo hrani. Ko pridem domov je vsa utrujena od joka in potna. Meni je tako hudo, da ne vem, če sem naredila prav, da sem šla v službo. Saj doma tega ne pokažem, ampak mi je pa cel dan tako hudo. Jutri bo ostala sama z varuško od 7-ih do pol štirih. Se sploh ne upam poklicat domov, ker se mi srce trga, ko jo slišim v ozadju, kako se joka. Res si nisem predstavljala, da bo tako težko. Pa še malo o službi....... Trenutno svoje pisarne še nimam urejene. Jo pa imam, kar je tudi pomembno. Čakam, da mi uredijo še računalniško opremo in telefon. Potem bom lahko tudi med delovnim časom kdaj na internet pokukala, ka sedaj ne morem, ker mi vsi pod prste gledajo Drugače pa so moje delovne naloge bolj tako tako, ampak saj sem to vedela, ko sem sprejela. Zaenkrat ni nič še kaj preveč strokovnega, ampak bo počasi. Hvala vsem, ki ste spraševala, kako je bilo v službi Lepo se imejte in uživajte s svojimi sončki.
|