|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčki 007 - II. del
22.10.2008 8:58:50   
Mat3ja22
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

IZVIRNO SPOROČILO: Mat3ja22

Lana in Andreja sta tudi Štajerki, jauser posted image  Koalo pa sem tud jaz spoznala preko RR. Sma že na Mb- nosečkah skupaj čvekaleuser posted image . Kaj ko bi 1x decembrske Štajerke "dol vdarle"(user posted image ) kako skupno srečanje? Saj nas je kar nekaj- Tejka, Botrca, Lana, Andreja, Tea, Barby_nik, Kim80 (zgubljenauser posted image ),..............upam da nisem kje kaj zamešala. Pol pa bi še lahko Trdozimčevo priklicale naj se kaj oglasi tu okoliuser posted image .................

končno.....lahko bi se res zmenile za srečanje.

Ja, saj res- tebe sem pozabila omenitiuser posted image . A bo kaj z srečanjemuser posted image

nevem, zgleda da spet nebo nič s tega. kar potihnle so vse.

< Sporočilo je popravil Mat3ja22 -- 22.10.2008 8:59:24 >

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 626
22.10.2008 9:03:13   
želva
A tako, vse ste imele sonce, mi pa sivino in veter. In danes je isto. Tamala je sitna ko user posted image , ni hotla spato od 4, ob 7 sem se le vdala.Zdej pa teži, je zaspana, spat ne, sam po rokahuser posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz ji pa ne pustim, zdaj se pa dere.

Vrtnica jaz pečem kruh kar v pečici, recept,. moka, kvas, voda sol, sladkor, olje,kisla smetana. Količinsko, pa odvisno s koliko moke štartam, nič ne merim, po občutku.
Pol nisem edina, ki ji rata gost kruhuser posted image . Sam naša stara mama, ga ravno tako na roke mesi, ji pride pa fin mehak, luknjast. Pravi, da ga dobro s kuhalnico pretepe, sem poskusla pa ni efekta pri meni.

< Sporočilo je popravil želva -- 22.10.2008 9:05:03 >

Vedno več nas je!

Neposredna povezava do sporočila: 627
22.10.2008 9:18:44   
t*e*j*k*a
Glede kruha nimam pojma!

Glede srečanja sem za, amapk ta tedn nimam cajta. Kje bomo pa določle kraj za čvek? MB?

Zdej pa grem z malim mal na sprehod, pol na malco, pol pa nina nanauser posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 628
22.10.2008 9:29:32   
Foxina
IZVIRNO SPOROČILO: želva

Vrtnica jaz pečem kruh kar v pečici, recept,. moka, kvas, voda sol, sladkor, olje,kisla smetana. Količinsko, pa odvisno s koliko moke štartam, nič ne merim, po občutku.

joj, jst sem ga včeri dala pečt v kruhomat...in jst trola sem dala premal vode...me je glih telefon zmotu...sem tolk jezna...dans sem ga samo stran lahko fliknila...jao jao

glede službe...ja, vse ok...sem pa zvečer tko zmatrana, da se mi zdi, da bom kr preč...kkao to prenašate ostale, ki že delate?

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 629
22.10.2008 10:10:48   
botrca
Oj,

kako ste lahko srečne tiste ki imaste službe. Upam, da ne bom predolgo doma, ker se mi bo zmešalo. Malo še pa gre Jan v jasli tak, da bom imela še več časa za user posted image  zato povejte, ki se dobimo in to v kratkem, ker potem so prazniki, r.dnevi...in bo vsaka zaposlena in zasedena. Jaz pridem povejte kdaj in kam.
Vrtnica79 naredi posebej vabila, mogoče bo to vžgalo pa bodo vse prišle user posted image user posted image .
Moram vam tudi jaz povedat, da je vrtnica79 super punca (prvi vtis je najbolj pomemben) mlada mamica zelo simpatična. Vana pa taka cartika, nežna in umirjena pupika. Povej mi kaj morava z user posted image  narediti da v drugo dobiva punčko da bova imela par?
Danes se v Kungoti tudi kaže sonček, tak da ga bova šibala z Janom v mesto na sprehod, k sestri grem in malemu Timiju (nečak).
Včeraj sem ji skuhala gov.golaž za zmrzovalnik pa ji ga bom odnesla.
Grem nekaj delat, spravila sem se v čiščenje pečice, zavese so že oprane in obešene. Kako lepo dišijo. Ploščice še imam za zribat in stole pa je to to za letos kar se kuhinje tiče. Nočem si pred prazniki narediti delo, ker potem ponavadi narediš na hitro.

Grem, da še prideva do mesta.
user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 630
22.10.2008 10:14:13   
Vrtnica79
Jutro,

Želva hvala za info o kruhu. Jaz še ga nisem pekla nikoli, zdaj pa me kar mika da bi poiskusilauser posted image

Foxina user posted image user posted image  se zgodi ja, da ti kdaj kaj spodletiuser posted image . Bo pa drugič bolje. Glede službe pa ti povem da sem tudi jaz po prvi porodniški bila čisto hin. Pol pa počasi ko prideš v ritem ni več tako hudo- se navadiš.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 631
22.10.2008 10:58:24   
želva

Jutro,

Želva hvala za info o kruhu. Jaz še ga nisem pekla nikoli, zdaj pa me kar mika da bi poiskusilauser posted image

Foxina user posted image user posted image  se zgodi ja, da ti kdaj kaj spodletiuser posted image . Bo pa drugič bolje. Glede službe pa ti povem da sem tudi jaz po prvi porodniški bila čisto hin. Pol pa počasi ko prideš v ritem ni več tako hudo- se navadiš.

tako za občutek, vse je približno: pol kile moke, žlička soli, žlička sladkorja, 1 suhi kvas, žlica kisl smetane, 2 žlice olja, 3 dcl vode. Kruh se ti ne sme pacat po rokah.
Ti kar probaj, pri nas že diši iz pečiceuser posted image

Vedno več nas je!

Neposredna povezava do sporočila: 632
22.10.2008 12:01:29   
t*e*j*k*a
Ma vse ste se spravle na kruhuser posted image
Jaz pa pečem kokosovo pecivo, mi ni do kruhauser posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 633
22.10.2008 13:14:11   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: želva

Jutro,

tako za občutek, vse je približno: pol kile moke, žlička soli, žlička sladkorja, 1 suhi kvas, žlica kisl smetane, 2 žlice olja, 3 dcl vode. Kruh se ti ne sme pacat po rokah.
Ti kar probaj, pri nas že diši iz pečiceuser posted image

user posted image  bom probala pa poročam ko/če uspeuser posted image .

Tejka, ti pa nam spet lušte delaš z sladkišem. Jaz bi tudi nekaj sladkega......... samo se mi ne da peči, pa niti časa nimam. Zdaj trenutno grickam kokice, pa sem ravno od kosilauser posted image  Vana je šla malo počivat, pol pa grema ven.

SREČANJE; dajte povejte katera je za, da se kaj fiksno zmenimo. Da nebo ostalo samo pri pisanju.

Lokacijo predlagam Mb, za datum pa hmm- drugi teden so počitnice tako da imam Latašo tudi doma. Bom pa še njo pripeljala zraven če nebo druge.

Botrca, hvala za komplimenteuser posted image  

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 634
22.10.2008 14:00:46   
andreja2000
Vrtnica79 in vse ostale štajerke( seveda bomo vesele tudi kake neštajerke),jaz sem sigurno za srečanje,vendar trenutno še glih nismo zdravi in upam,da nas to kmalu doleti,potem pa se vam z veseljem pridružim tudi jaz.Bi bilo vas lušno spoznati,no kar nekaj jih pa že itak poznam.

botrca Kot je že Lana38 napisala,poznamo koalo že od prej,ko smo se vse trudile postati user posted image  in imele smo tudi eno čudovito srečanje kjer smo se v živo spoznale.

Naša punca je to noč zelo lepo spala,prvič je zaćela kašljati ob 5 zjutraj,vendar ni trajalo dolgo,tako,da upam,da ji gre na bolje.Jutri popoldan imamo kontrolo,pa bomo videli kaj bo rekla Z.

lep dan,hitim kuhat!

Kjer je upanje,je tudi pot...

Neposredna povezava do sporočila: 635
22.10.2008 14:11:32   
Vrtnica79
Vana še kar spi jaz pa sem se zalepila na RRuser posted image user posted image

Želva zdaj pa grem res po kvas v trgovino, poglej kaj so našli TUKAJ user posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 636
22.10.2008 18:45:14   
t*e*j*k*a
Ej kje ste dans vse??

Smo že na drugo stran padle.

Neposredna povezava do sporočila: 637
22.10.2008 18:52:03   
andreja2000
Jaz sem tukaj!user posted image
Samo res, kje ste,sem mislila koliko branja me čakauser posted image

Mi smo Evo že spakirali spat jaz pa sem prišla malo na rr pokukat,pa vidim,da ni nič kaj novega,ravno danes,ko imam nekaj časa( sem si ga vzela).

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 638
22.10.2008 19:37:20   
lana38
Meni danes ni delal internet, ko sem imela čas. Potem je bilo pa prekrasno vreme in sva se samo potepala cel dan. Sva prišla noter šel ob 18.15. Še ko je šlo sonce dol, se ni preveč ohladilo. Zdaj nam pa napovedujejo manj stopinj v prihodnjih dneh. Bomo pač manj časa zunaj. Važno, da ne bo dež in se bomo vsaj malo sprehodili.
andreja2000, upam, da bo Eva čimprej OK.
Na srečanje pridem, če mi bo čas in kraj odgovarjal. Najbolj pomembno pa je, da bo Tim OK.
LP

lana38

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 639
22.10.2008 20:29:13   
hokejistka
Punce moje drage....... jaz sem čisto hin user posted image Tale delovna vnema je morilska. Pa še bolnika imam pri hiši. Sem vas malo preletela, ampak žal nimam časa in energije za bolj podrobno komentiranje user posted image

Kje naj začnem? Julija ni popolnoma zdrava in je temu primerno tudi tečna. Naša prva virozica je potekala približno takole: zadnji dan jemanja A zaradi bakterij v urinu se pokaže zmerna vročina , ki traja tri dni BREZ prehladnih znakov- gremo v nedeljo na Metelkovo v dežurno, kjer na krvi pokaže virozo. OK. V ponedeljek izgleda oK, ponovni odvzem urina pokaže, da bakterij ni več. NAto zboli user posted image , Julija pa prične kašljat in pridruži se zamašen nos in voden izcedek iz nosu. Danes je malo boljše, ampak še vedno se ji cedi iz nosu in malo kašlja, vročine pa nima že tri dni. Nosek čistimo s fiziološko, babyvacom.

Jaz seveda nič nisem spala že tri dni. Na eni strani se je premetaval in smrčal user posted image , Julija je kašljala v posteljici. Včeraj sem moža vrgla iz spalnice in dala J k sebi. Zvečer jo je kašelj tako matral da je kar vpila od bolečin in se jokala, tako da sem se vsedla v postelji in jo položila nase in je na meni tako počasi zaspala. Pa še ponoči sem ji nosek čistila. Danes sem pa kupila Operil kaplice za vsak slučaj.

Pri zdravniku nismo bili, ker nima vročina, kašelj pa tudi ni tako hud.

Seveda vstajam že pred 6. uro zjutraj (no, danes sem bila že ob 5.ih pokonci, ker tamala ni spala), nato hitim z oblačenjem, umivanje in pripravljanjem stvari za varuško. Pa še podojim jo zjutraj. Še dobro da je bil mož sedaj dva dni doma, da jo je on oblekel, ker drugače bi vstajala ob 5-ih, če bi hotela bit ob 7-ih v službi.

Najhuje od vsega pa je, da se pri varuški neznansko dere. Če je kateri od naju zraven, se ji smeji, se z njo igra. Ko pa greva, je sam jok. Odrita se k vratom in se tam dere. user posted image user posted image user posted image Ni kaj, morala se bo navadit, ampak meni se srce trga, ker je ne more potolažit. Odriva ji roke, ko ji da za pit, ne mara da jo hrani. Ko pridem domov je vsa utrujena od joka in potna.

Meni je tako hudo, da ne vem, če sem naredila prav, da sem šla v službo. Saj doma tega ne pokažem, ampak mi je pa cel dan tako hudo.

Jutri bo ostala sama z varuško od 7-ih do pol štirih. Se sploh ne upam poklicat domov, ker se mi srce trga, ko jo slišim v ozadju, kako se joka. Res si nisem predstavljala, da bo tako težko.

Pa še malo o službi....... Trenutno svoje pisarne še nimam urejene. Jo pa imam, kar je tudi pomembno. Čakam, da mi uredijo še računalniško opremo in telefon. Potem bom lahko tudi med delovnim časom kdaj na internet pokukala, ka sedaj ne morem, ker mi vsi pod prste gledajouser posted image Drugače pa so moje delovne naloge bolj tako tako, ampak saj sem to vedela, ko sem sprejela. Zaenkrat ni nič še kaj preveč strokovnega, ampak bo počasi.

Hvala vsem, ki ste spraševala, kako je bilo  v službiuser posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte in uživajte s svojimi sončki.user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 640
22.10.2008 20:48:59   
želva
IZVIRNO SPOROČILO: hokejistka

Kje naj začnem? Julija ni popolnoma zdrava in je temu primerno tudi tečna.
Jaz seveda nič nisem spala že tri dni.

Seveda vstajam že pred 6. uro zjutraj
Najhuje od vsega pa je, da se pri varuški neznansko dere.
Meni je tako hudo, da ne vem, če sem naredila prav, da sem šla v službo. Saj doma tega ne pokažem, ampak mi je pa cel dan tako hudo.

J ker se mi srce trga, ko jo slišim v ozadju, kako se joka. Res si nisem predstavljala, da bo tako težko.

Joj, joj..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hokejistja, prav iz dna duše mi je hudo, zate in za Julijo. Drži se, J. se bo sčasoma navadila na varuško in vrjetno se vsak otrok počuti tako, ko začne z vrtcem ali varuško. Pri vas je bil ta preskok tako hiter in ji je vrjetno še bolj težko. V vrtcu imajo uvajanje, tukaj pa tega niste imeli časa. Meni bi se tudi srce trgalouser posted image Ampak saj bo, vse se bo poštimalo. Le malo več časa rabiteuser posted image

Naša Mančka je bila danes pri babici 2 ure, da sem se malo naspala. Tele noči so še vedno užas in zjutraj imam take glavobole, danes kar ni nehala tale buča bolet in sem moga it popoldne mal zaležt, ker mi je kar nabiljalo v glavi. Zdaj pa ne vem kdo bo ponoči spaluser posted image

Vrtnica, tisto s čikom sem pa vidla. A si ga spekla?

Vedno več nas je!

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 641
22.10.2008 21:18:11   
oro
Joj Hokejistka, tut men je ful hudo, da imaš tko  - že k sam berem. Ampak v vsakem primeru čez en mesec (ko ti poteče porodniška) ne bi bilo veliko drugače!
Kako bi šele blo če bi šla v vtrec? Naši bodo šli če en mesec in tam bojo najmlajši, ker so decembrčki - se mi srce trga, ampak nimaš kej. Pa tvoja varuška jo crkla, dokler se ne umiri, v vrtcu pa to ni možno!

Hočem te samo potolažit. Hkrati tolažim sama sebe user posted image !

Marsikater otrok joka v vrtcu/pri varuški, ne glede na to, kdaj in zakaj je šel v vrtec. Vsi pa pravijo, da to hitro mine in da se potem dogaja, da hočjo tam ostat!

Predvsem pa, da to pozabijo, glih zato, ker so tko majhni. Večeje travme imajo menda tisti, ki grejo starejši v vrtec in se tega celo življenje spomnijo.,

Držim pesti, da te ne zlomi in da čim prej mine! user posted image user posted image user posted image

Kako je pa v službi? A sploh uspeš kej narest?

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 642
22.10.2008 21:36:33   
Vrtnica79
Čer,

Hokejistkauser posted image user posted image user posted image  saj bo sčasoma lažje. Je pa res hudo ko vidiš kako user posted image  joka, ti pa nemoreš bit z njim. Pa strinjam se z Oro, ki pravi da je še težje starejšim otrokom ki se privajajo na varstvo. Lataša je šla pri 2 letih prvič v vrtec pa HB ni bilo nobenih težav. Me pa je zdaj strah kako bo z Vano, ko bo morala v vrtec. Še vedno je nisem vpisala, se nemorem spravit. Pa tako bi mi bilo bolje da bi bila še eno leto doma z njo. Bomo videli kako bo šlo finančno z eno plačouser posted image .

Želva, ehhh nič nisem peklauser posted image . Ni časa. No zdaj ga imam ampak je že prepozno da bi se šla zdaj pekarico špilatuser posted image .

(odgovor članu oro)
Neposredna povezava do sporočila: 643
22.10.2008 21:56:13   
trdozimc
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Ojej, Hokejistka.

Upam, da se ti Julija čimprej privadi varstva. Je pa drugače to obdobje res stresno za mamice in malčke in je vseeno, verjemi, če si šla v službo zdaj, ali pa bi šla čez mesec ali dva - zato se vsaj s tem ne žri!

Lepo bodite, jaz čisto norim zadnje dni. Mogoče več jutri. Nočka!

Neposredna povezava do sporočila: 644
22.10.2008 22:06:21   
dream3
Hokejistka, upam da se Julija kmalu pozdravi. user posted image Glede službe pa grem jaz 1.12., ker koristim še nekaj dni letošnjega dopusta, naša mala pa v privat varstvo, ker vrtca žal nismo dobili. Se že zdaj psihično pripravljam na to, da jo bom dala drugam čuvat. Tale naša mala je scrkljana 100 na uro. Pa še nekaj stvari tam me moti, tako, da je mogoče še težje. Drugače sem pa ta teden taxi služba. Dopoldan najprej v šolo, nato še eno gospo mal prevažam se in tja, popoldan pa spet obveznosti ta večjih in potem še razni r.d., naša bo ta teden na dveh, upam da bo kmalu kaj zatišja.
Ste pa pridne, da pečete kruh. Meni čez dan bolj mal časa ostaja, zvečer pa se mi nič kaj dosti ne da delat kaj takega. Si raje vzamem nekaj čas zase in mogoče kaj preberem. 

Neposredna povezava do sporočila: 645
23.10.2008 8:24:48   
botrca
Dobro jutro.

Kako paše jutranja user posted image bo katera ki nima časa pit user posted image user posted image .

Ja malo heca nič ne škodi.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse, ki ste začele delat. Prav srečne ste lahko, jaz bi že bila pa je nimam.

Povejte mi, tiste ki kupujete, kaka je razlika med Pampers4 in Pampers4+,ker ne vem a bi šla na 5-tko pa sem videla da obstaja tudi 4+ pa mi ni bilo jasno v čem je finta. 

Grem počasi nekaj naredit po hiši, zunaj bo zgleda dež tak da ven ne moremo.

papa

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu dream3)
Neposredna povezava do sporočila: 646
23.10.2008 8:40:42   
Vrtnica79
Jutro,

Botrca hvala za kavo, jaz jo tudi ravnokar pijem. Pamperske pa ima Vana zdaj 4+ pa so ji čisto vredu.

Danes pred sedmimi leti pa je na svet pokukala Lataša! Kako čas beži, saj nemorem verjet da je že toliko stara. user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 647
23.10.2008 8:54:08   
pikica*
Hokejistka user posted image user posted image user posted image . Saj bo šlo na boljše. Tile prvi dnevi v službi so res stresni, še toliko bolj, če gre za novo službo. J. se bo navadila, če ne bo šlo pa poskusi s kakšno drugo varuško. A pazi več otrok ali samo tvojo punči? Otrokom namreč ponavadi zelo paše družba ostalih otrok in je uvajanje lažje, če imajo v bližini še kakšnega malčka. Pa ne sekiraj se, ker si šla že sedaj v službo. Popolnoma enako bi bilo, če bi šla čez en mesec ali pa dva.

Jaz imam tudi samo še mesec dni porodniške, potem pa začnem s službo. Po eni strani se veselim, ker res rabim spremembo in kakšen intelektualni izziv, po drugi strani pa me kar stiska, ko pomislim, da gre Lovro že v vrtec. Pri Zoji je bilo lažje, ker je bila bistveno bolj samostojna in niti približno toliko navezana name, kot je Lovro. Po moje ga bo kar mož uvajal, ker bo pri meni prehuda kriza. Zdaj nam ga je pa še Zoja začela nekaj sračkat. Že navsezgodaj zjutraj je jok. Ne vstat, oblečt, ne v vrtec, v vrtcu jok za umret, popoldne tečka, zvečer ne spat. Popolno nasprotje otroka, ki ga poznam. Obup, da mi gre na trenutke kar na jok. Ampak bomo preživeli in se žez čas temu samo še smejali.  

Aja, še za statistiko.....imamo 2 zobčka.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 648
23.10.2008 8:55:06   
pikica*
Vrtnica, čestitke Lataši in seveda tebiuser posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 649
23.10.2008 9:05:11   
botrca
Lataša vse naj,najuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vsako leto. Vrtnica79 tebi pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image glih sem te mislila vprašat koliko je stara, ker te zadnič nisem uspela. Je res boljši imet tako razliko? Povej svojo izkušnjo.

Bom kupila 4+, da vidim ali je to to.

Kdaj se dobimo?????user posted image
Povej mi še (vrtnica79) ki najdeš še več smeškov?

< Sporočilo je popravil botrca -- 23.10.2008 9:09:10 >

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?