lillchy123
|
jutro! hvala vsem, ker mislite na naju! zunaj je blo super, edino včeri sem bla čist mačkasta. Ni kej, staram se. drugač smo ok, vse jemo, lepo spimo (1x se ponoč zbudi), ednio ne vem, zakaj za vraga je treba vstajat ob 6h????? Sedi še ne čisto, plazi se tudi ne, ampak bo počasi. Baje je pri teh naših ušeskotih vse malo kasneje... drugač je pa mali čist naspidiran. Zdej smo meli šolo za starše, pa smo mel mal tud o hiperaktivnih otrocih, pa sem mal mojga gledala, da kaže par znakov. In zdej študiram, da bi znala bit naša mala frajla hiperaktivna. Pr 7h letih jo morš vedno spomnit, da se preobuje, da če gre na wc potegne vodo, si umije roke... Pa mi je blo že skoz neki čudn. Sem mislila, da ji pač doma vse pustijo, pa baje ni tko. Najbolj čudn pa je, ker ko ji rečeš, gre pa to koj nardit.nič pregovarjanja, nič. se morm mal z mojim pogovort, pa da mamici omen. Če pa ne bo nč nardila, bom pa na socialno poklicala. Ker sm jst pol valjda huda, ko mi frajla take špila, ampak kaj pa če res ni sama kriva? no, takle mamo. zdej pa moj sin prav, da bi zajtrk papu