Jo@n
|
Katke ni, pa naj vas jaz malo nasmejem: Zbudi mož ženo in reče: Dej ustan. Poglej, kako lep dan je. Pa zena: - Dej pust me se spat, vidis, de sem zmatrana. Pa moz: - Dej ustan. Poglej, kako lep dan je. Pa zena; - Dej pust me pr mir, jst bi se spala. Pa moz spet: - Dej ustan, kako lep dan je. zena: - Pa kva me briga, kako lep dan je, jst bi se spala... Moz: - Ja, a nis rekla, de boš enga lepga dne sla?! Bosanc pride na občino Moste ob 7:30. Ga vidi varnostnica pa pravi: "Ooooo, vi ste pa zgodni". Bosanc jo pogleda pa pravi: "Nisi ni ti pičko loša". Dekle s čudovitim telesom je tik pred tem, da jo operirajo. Lezi na gibljivi postelji, povsem gola, na njej je le rjuha. Medicinska sestra jo pripelje do vrat operacijske sobe in vstopi, da bi preverila, ali je ze vse pripravljeno. Po hodniku k punci pristopi mož v belem, privzdigne rjuho, si ogleduje njeno telo in nato stopi se po enega tipa v belem. Tudi ta privzdigne rjuhico, pozorno analizira. Pride se tretji, ki je že bolj drobnogleden kot prejšnja dva. Dekle naposled izgubi potrpljenje: "Super, da me tako natančno pregledujete, toda zanima me, kdaj me boste ze enkrat operirali??" Eden izmed trojice skomigne:"Ne vem, mi samo malamo hodnik." Dost mate, grejpfrut je v želodcu, kostanj tudi, šibam pod tuš in v mižale. Pa si mislite, kar hočete Nočko!
|