Jo@n
|
Čer! Vidim da sem bila včeraj na tapeti . Prav mi bodi, kaj me pa ni na RR. Hja, res je bila pestra noč, sem se kar zvijala celo noč po postelji. Ampak ne od , temveč od bolečin. Sredi noči me je pri enem od obračanj tako zaštihalo v hrbtu, da sem kar sapo lovila in se nisem upala niti premaknit. Pa ni bil tisti klasični išias (vem kako uščipne hrbtenica), ampak kot nek krč hrbtne mišice, taka ostra bolečina, kot bi me nekdo skoz prebodel... levo od hrbtenice, malo nižje od lopatice. Pa je samo od sebe ponehalo po kakšnih 15 minutah . Seveda je bilo čez nekaj ur isto, oziroma še huje, da sem vrgla v luft MM, da me je malo namazal in mi prinesel lekadol. Sicer ni bilo bolje, ampak vsaj sama nisem bila s skrvenčenim obrazom. No, zjutraj sem bila vsa polomljena, pa že cel dan imam nek čuden musklfiber po hrbtu. Saj vem, tale ruzak, ki ga spredaj nosim, je prevelik . Upam, da se današnjo noč ne ponovi, ker sem imela v mislih že sve vorstkejssenarije, od ledvičnih in žolčnih kamenčkov do srčnih zadev . IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3 Vidiš, frau Šerlok, nisem dvomila, da ti bo uspelo, ha ha. Pa pozabila sem že zadnjič napisat, da imaš sedaj res lepo slikico gor... seveda, ko je pa model tako čeden. Hvala, hvala... Akrobacije: tudi naš je isti model kot Kaja, zakaj bi se matral, če pa igračke pridejo z mami Babyvac, če na RR pošljete ZS uporabnici Ria ali Rija (v avatarju ima feferon) vam ga pošlje po povzetju. Jabolko, super za voden ogled muzeja, moram tudi jaz kaj takega zvohat, nisem bila že sto let... Drugače pa je naš dan minil tako, kot sem včeraj napovedala, pranje, pospravljanje, likanje, mali princ je imel enourno dopoldansko kitico , pa najraje bi vse v usta stlačil, zgornja dlesen je lepo izoblikovana, drgne se pa po spodnji Ugotovila sem stranski, negativni učinek plavalnega tečaja: v banjici v otroški sobici se obnaša, kot da je v olimpijskem bazenu . V dobrobit parketa in najinih živcev ga bova sedaj kopala v kopalnici. Ali pa če počakava samo na petke, saj ni tako zelo umazan . Šibam kostanj pomešat in poslat tole preden me ven vrže. Pa da vidim, če bo kakšna debata in kdaj bo srečanje????
|