nana35
|
Pozdravljene. Danes smo uživali,nisem nič kuhala,imeli smo kosilo spodaj pri babici,pa še obisk smo imeli,no,popoldan pa smo še kostanje spekli in pili mošt,pa jabolčnik in vino.Tako,da smo dan maksimalno izkoristili.Zjutraj pa sva z mamo bili na kramarskem sejmu,potem sva z mamo popili kapučino,moj pa je šel na Pohorje z našim ,da ga je malo zmatral. IZVIRNO SPOROČILO: klaja Drugače pa sem se odločla, da jima bom pisala dnevnik. Za nazaj bom samo pomembne dogodke malo po spominu napisala, če pa se bo kaj zanimivega dogajalo ali pa bomo kam šli, pa bom kar zabeležla. Pa tudi vsak mesec na njun datum, to je 14. in 22. bom opisala kaj sta v tistem mesecu dosegli, česa sta se naučili. Naredila pa si bom za vsako eno mapico in tja dajala izpiske, zraven pa bom še kako sliko prilepla. Imam pa v načrtu tudi, da kupim vsaki eno veliko škatlo, noter pa bom dajala kake voščilnice ob rojstnem dnevu, igrače, prve čeveljčke, prva oblačila,... Ko bosta pa veliki pa jima bom to dala, zanimivo pa bi bilo, da ne bi nič vedeli o tem, samo mi bo to bolj težko uspelo. klaja super ideja! Hvala zanjo,bom poskusila tudi jaz,ampak nekaj že pišem v njegovo prvo knjigo Moj dojenček,pa ne samo to,kar sprašujejo,ampak tudi druge dogodke,saj je veliko prostora. Je pa Klemen včeraj pozno zaspal,ko smo tako pozno prišli in zato dane s spal do 8.30,pa se je mami tudi malo naspala,potem imam še likanje,pa moram biti budna.Zdaj pa se v sobi mučita z da bi zaspal,ampak še vsake toliko joka in sitnari. martinca,pa ti si upaš pred Ireno govorit oz.pisat tako o njeni mami? Joj,jaz ne bi upala...pa ne ker bi se bala Irene,ampak da ne bi bila jezna name.Bodyje pa kmalu prinesi,pa ne zato,da jih bo nosil,pač pa da pridete na obisk.Pridite med vikendom vsi trije,pa da se bosta mala dva igrala. Kar se tiče kolen in spodnjih delov nogic-tudi Klemen ima zaflekane,vse modre.Da ga vidite kako gre preko praga iz ene sobe v drugo.Postavi se na stopala,kot da bi hotel vstati in gre preko tako po podplatih in takoj za pragom spet na kolena.Imamo prage malo vzdignjene ali znižane pa ga verjetno boli,ko gre čez in čisto vsakič to naredi . Če bi mi potem takem poskusili narediti še enega bi bil fant?Ker je začel najprej govoriti ata,šele potem mama,ampak zdaj smo v fazi mame.Očitno je veliko več slabše volje in se mu veliko slabo godi,ker samo v žalosti in bolečini kliče mama,v veselju pa ata . 1.del pošiljam.