vaney
|
lutiropan, iskreno sožalje triš, Anže je boljši. V dveh urah mi je bruhal 7x in je bil čisto izmozgan jogurt, čaj, mleko, vse, kar je šlo noter, je šlo čez pet minut ven, potem pa je začel pit (kamilični čaj), jest ni hotel, ampak je začel prihajati k sebi, tako da okrog 16h je bil že kar podoben staremu Anžetu. Resno sumim tale sojin jogurt, ker do večera je spil še 3 dcl čaja, za večerjo 210ml mleka in je vse ostalo noter. Zgleda, da je bil samo jogurt kriv vam pa povem, da je bilo prav grozno gledat bolnega otroka. Ponavadi je tak dobrovoljček, samo pogovarja se, dviguje, igra, smeje...danes pa nič, samo ležal je na meni, čisto na miru, ne bu ne mu kot kup nesreče s prav žalostnim pogledom in milim jokom meni se je kar srce paralo hvalabogu, da je mimo sem pa jezna, ker je Grega spet celo soboto zabluzil z jagrskimi zadevami, danes je pa rekel, da pride ob 12h iz skupne jage, da bomo popoldne kam šli, pa ga ni bilo do 17h in sem prav razočarana pravi, da naslednjo nedeljo bomo pa res skupaj, pa sem mu kar rekla, da bom verjela, ko bom videla, ker je prejšnjo nedeljo isto rekel, da bomo danes skupaj, pa nič od tega...ahhh anita, zakaj pa ne prišla na srečanje saj bomo šle skupaj, jaz znam prit do triš, ona pa do dašebine, bomo vozile skupaj, pa bo, lahko si pa damo še pentlje na antene, da se katera ne izgubi bomo žalostne, če ne prideš, da veš zdaj si naša