klaja
|
AnitaV moja Hana že kar konkretno plazi, postavlja se že tudi na nogice, kjer koli se da se potegne gor in je že naredila par korakcov ob opori. Nisem ji nič pomagala, saj je navdih dobila pri Juliji, jo ona nauči kako in kaj. Včeraj ji je kazala, kako lahko hodi, če pred sabo tišči stol. To ne moreš verjet kaj vse si že nena domislita. Ko smo pa bile pri babici v spodnjem nadstropju sem jaz kuhala, onidve pa sta se v sosednjem prostoru igrali in slišim Julijo kako pravi (še ne zna govorit, samo glasove spušča) eh, eh, eh in to prav na glas, pa le grem pogledat kaj bi rada in je Hani kazala, da naj gre zadaj za sedežno, tamala pa se je že zagnala proti njej. Očitno se razumeta, pa kaj je to mogoče? Čez čas pa sem ju našla da sta obe plezali za sedežno, najprej Julija, za njo pa še Hana, ampak je tam ful ozek prostor in se je Julija zagozdla in ni mogla več nikamor. Pa ful se že igrata druga z drugo, ali pa Julija dela neke bedarije, Hana pa se ji smeje in jo poskuša posnemat. Drugače pa je Hana danes dobila ful navdih za govorjenje, cel dan je govorila ma ma maaa, potem sem ji jaz govorila babi, baba, pa ona za mano ba ba baaa, pa neki da da da, ati pa ji še ne uspe. Kako pa kaj vaši, že povejo kake zloge? Koala nam je tudi rekla, da bo Julija preskočla plazenje, ker je skakala po ritki, pa se je prav tako pričela plazit. Vaney vidva kar v akcijo, pa še hitro enega .
< Sporočilo je popravil klaja -- 18.10.2008 21:20:13 >
|