|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
18.10.2008 21:17:16   
sunny24
ajvy, kaj zdej, sem poslikala, dala v album, ti pa greš?user posted image

Majchy, mi smo tudi meli kužiko, celih 16 let. Je bla pa mešanka med pudlom in enim mešančkom...Crtl moj je bla! Klicala se je pa Kika...Jo kar pogrešam, pa tudi če je že 3 leta, odkar je ni več...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
18.10.2008 21:17:51   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

ajvy, a cotke za user posted image  bi rada vidla? Bom poslikala pa prlimala... just4U  user posted image

zdej sem še enkrat pogledkala tvoj album----kolk enih lepih stvari.....in full so mi všeč take nevtralne barve.....ah radost prvega nakupovanja....naužij se še zame......

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
18.10.2008 21:18:27   
Čebel@
no tudi jaz grem pančkat.....pa se še mal k mojmu stisnituser posted image user posted image
vas jutri kej pozdravim
nočkouser posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
18.10.2008 21:19:48   
Ajvy

ajvy, kaj zdej, sem poslikala, dala v album, ti pa greš?user posted image

lepo te prosim...a ne vidiš da sem počakala user posted image user posted image user posted image  zares so prekrasne oblekice....pa te kompletki so tak cortkani..po mojem so na otip še boljši...bravo mammi ...maš dober okus....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
18.10.2008 21:21:11   
Ajvy
Sunny...tega se tudi jaz bojim,,,kako bo, ko ga enkrat ne bo.... verjamem da ti je grozno....so res le naši najboljši prijatelji....moje sožalje za nazaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
18.10.2008 21:21:33   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

no tudi jaz grem pančkat.....pa se še mal k mojmu stisnituser posted image user posted image
vas jutri kej pozdravim
nočkouser posted image user posted image

lepe sanje...jst tudi grem.....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
18.10.2008 21:21:36   
sunny24
Ajvy, ja, meni so tudi te nevtralne barve všeč. Sej če je kaj roza al pa plavo OK, ampak ne da je vse...

Punce (te k greste spat) vam želim lahko nočko in lepe sanje, pa jutri se fajn vaših user posted image  naglejte!!!

Mene pa danes tako križ boli...kar na nogo ne morem stopit...AU!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
18.10.2008 21:21:53   
Čebel@
sunny full luštne cunjiceuser posted image user posted image user posted image user posted image  jaz sem čist bolana na te mini stvariuser posted image user posted image

drugač je pa 16 let za kužka že kar velik tko da je mel ziher lepo življenje.....valda ga pogrešaš-se navežeš na zverinico

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
18.10.2008 21:24:04   
Čebel@
no zdej pa res gremuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
18.10.2008 21:26:45   
sunny24
majchy, res je 16 let lepa doba...Smo jo dobili 1989...sem mela 8 let...matr, gre ta čas hitro. Pol je na koncu bla full boga, pa sm jo kar na inekcijo peljala, k je nisem več mogla gledat (najprej je mela raka-uspešno operirali, pol pa je mela full hudo epilepsijo in full napadov in ji je posledice pustilo...)

Sej zdej bi spet mela kakega mini kužeka, sej OK, dokler sem doma, pol bo bolj smotano, ko bom šla nazaj delat k bi bil sam full ponoči...Al pa bi tudi njega dajala v varstvo skupi z user posted image ? Ni švoh ideja, ne?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
18.10.2008 21:36:57   
Katjusa
Hej..... sem vas pogrešala dons..... pa ve mene?user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisem vas nič brala ker nisem sposobna sem ful zmatrana..... sma prehodla ful trgovin dobla sma pa vse kar sma želela edin tist dvosed nama ni bil všeč tak da ga nisma kupla sem misla da je mal večjiuser posted image tak da sma pol kupla enga drugega in tak normelne velikosti da lahko 2 odrasli osebi gor sedita..... floraj je ful vesel in se je že igral.... dobila sma tudi komodo in omaro tak da mamo zdej kar smo rabliuser posted image user posted image user posted image user posted image polek tega sme pa še naletela na en električni sterilizator sicer neke x firme sam sme ga dpbla znižanega iz 30 na 20€ tak da bi bil greh če ga nebi vzele je pa drugače po izgledu in tud notranjsoti enak tistemu aventovemu k smo ga mel v 1. tak da gre not 6 flaškuser posted image user posted image user posted image čas stariliziranja je pa 10 min amapk to tak ni panike mi je pa vsekakor eletrični bolj všeč kot mikrovalovni..... vidla sma tud ful dobre postelje pol za kasnej ko bo florjan rabu večjouser posted image user posted image user posted image slikce dobite naknadno ju3 bomo omaro sestavli dvosed vam pa že prilagam  sicer je enobarvn sam sma pa kupla še eno lepo flis dekico tak da malo poživiuser posted image user posted image user posted image
user posted image

zdej grem pa počivat.... se vam ju3 kej več javim če si bom uspela kej spočituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
18.10.2008 21:46:06   
sunny24
katjusa, itak da smo te pogrešale! Ste pa nardili fajn šoping!!!! user posted image user posted image user posted image

Ti se kar lepo spočij, da boš jutri spet ko rožica!!! user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
18.10.2008 21:53:35   
mala*
Oj Katjusa, smo te grešale jauser posted image user posted image ampak smo vedle da ti ni nič hudega!!
Čestitke za shoping, fletn dvosed-da o tamalem sploh rajš ne začnem..user posted image user posted image user posted image
Ja pa Sunny ti si tudi prava nakupovalka, mene je tudi strah da ne bom mogla nehati, ko bom enkrat začela...hi hi..

Ej bejbe, v katerem nadstropju je že to jutri-Pušenjak??3. ali 4.-to???

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
18.10.2008 21:54:31   
mala*
Ajvy in Majchy sladke sanje!!!

Jaz pa čakam mojega..je šel iz Zagreba pred dobre pol ure...Katera ve koliko približno je vožnjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala*)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
18.10.2008 21:56:16   
sunny24
mala, ja, jst sem prov odvisna od šopinga...user posted image  

Jutri je pa tisto v 4. štuku porodnišnice. Pa mi je rekla una teta po telefonu, da če bo kaj varnostnik spraševal, naj kar rečam, da imam UZ in da bo pol gor spustu.

(odgovor članu mala*)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
18.10.2008 21:57:55   
mala*
Ajvy in Majchy sladke sanje!!!!
Jaz pa čakam mojega...Koliko je približno od Zagraeba vožnje, katera kej ve???user posted image user posted image Upam da bo kmalu...

Sunny nagrade ja, bon bepanthena za 100€, 4x vadba za nosečnico,4x vadba za mamico z dojenčkom, ena igračka-pajacek, knjiga o malčku, darilni paket ZAla, vreča spalna za bebico Stokke-full fletna....Tko nekak..no, neki je za prazen ničuser posted image user posted image

(odgovor članu mala*)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
18.10.2008 21:59:25   
mala*
http://images.baby-center.si/05/0030/0001/imgArticle_176683.jpg

Takale je!!!

(odgovor članu mala*)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
18.10.2008 22:06:31   
sunny24
mala, fajn si to dobila! user posted image user posted image user posted image   Pa še natelovadla se boš!!!user posted image

Kolk je pa iz Zagreba vožnje pa nimam pojma, k še nikoli nisem bla tam...

(odgovor članu mala*)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
18.10.2008 22:10:11   
mala*
Ja natelovadla se ne bom, tako da če je kera iz Lj ji podarim, ker samo za to pa ne bom tako daleč hodila...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
18.10.2008 22:10:58   
sunny24
Aja, s kje pa si? Nevem zakaj sm misnla da si iz LJ...

(odgovor članu mala*)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
18.10.2008 22:15:26   
mala*
Okolica Kranja...

Oh tok sem že zaspana se mi ne da čakat, ampak tud če grem v postlo ne morem zaspati dokler ni mojega zraven...user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
18.10.2008 22:18:06   
sunny24
Jst sem pa že navajena hodit sama spat...moj dela full ponoči. In pol mi je že čudno, če greva skupi spat... Sej meni se tudi že učke zapirajo, ampak bom še malo pokonci...jutri bo pa budilka zapela mal po 7 uri zjutraj...Sam sej fajn, da spet vidimo našo žabico!!! Komi čakam!!!

(odgovor članu mala*)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
18.10.2008 22:21:09   
mala*
Jaz pa nism navajena sama biti..pa še tko, mama kr ene prisluhe k sm sama doma tkole zvečer...user posted image user posted image
Ja ti maš ob 9h al kako?Jaz imam ob 10h,bom tudi ob 8h kuhala že kavico da se okrog 9h spokam počasi od doma!!Kej veš kako je s CD-ji, baje za to tam poskrbijo ne??user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
18.10.2008 22:21:55   
mala*

Jst sem pa že navajena hodit sama spat...moj dela full ponoči. In pol mi je že čudno, če greva skupi spat... Sej meni se tudi že učke zapirajo, ampak bom še malo pokonci...jutri bo pa budilka zapela mal po 7 uri zjutraj...Sam sej fajn, da spet vidimo našo žabico!!! Komi čakam!!!

kakšno službo pa opravlja da ga ni ponoči?

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
18.10.2008 22:22:57   
mala*
Joj, zdaj me pa še neki tišlči čist dol nek...tega pa ne maram..pomoje je čas za spanje,al kaj...

(odgovor članu mala*)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.