Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 18.10.2008 15:04:03
|
|
|
|
Čebel@
|
hellow!!!! tanci dobro najdite.....vem za eno privat slaščičarno iz domžal kjer delajo res dobre torte ajvy....upam da migrena kmalu izgine maksi......jaz sem tud na bolniškem(ne zaradi rizične) in dirkam okoli k sunny.....upam da najdeš kej pametnega za sva preletala po moje vse trgovine s kopalniško opremo sem taka kot cunja sva pa najdla banjo(sicer ni tok zasteklena koker sva jo hotla ampak bo uredu),najdla sva ploščice za kopalnico in garnituro(umivalnik+omarice)......tko da sem kar zadovoljna zdej grem pa malo počivat,potem bom pa še peljala na sprehod ker je tak lep dan no pridne bodite
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 18.10.2008 15:09:26
|
|
|
|
sunny24
|
maksi, tu imaš link, da mal pogledaš cene v ITA. V Prenatal je peg perego tri fix P3 za cca 80 evrov cenejši kot pri nas. Morem it še v cervignano pogledat enkrat ob priliki. Če si iz NG se pa mogoče še poznamo? Kaj pa je narobe, da si na bolniški? Sej jst sem tudi, pa lahko hodim okoli...hvala bogu, sem pa na začetku mogla bit doma 3 mesece...Ma smo preživeli... http://www.bimbomarket.it/ majchy, super, da sta najdla banjo! Zdej pa grem ven...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 18.10.2008 17:32:25
|
|
|
|
Pikica5
|
Zdravo punce, zopet malo strašim tukaj okoli, čez vikend še najdem čas, da vas pridem pogledat, drugače mi fax in predavanja vzameta večino časa, kar mi ga ostane pa počivam. V petek sem imela pregledu v porodnišnici, naša sončka pridno rasteta, vse je vredu z njima. Maternični vrat je dolg 3,81cm tako, da vse ok. Sedaj bom morala redno tudi hodit na kontrole v porodnišnico in še k svoji G. Kako ste kaj punce? Že nakopujete kaj? Vaši sončki pridno brcajo in se kobacajo? Želim vam lep večer
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 18.10.2008 18:38:15
|
|
|
|
Čebel@
|
ola!spet jaz! no je biv moj foter pri nama ker nama bo on vodovod napeljeval insem tok časa težila da sem dosegla svojo sanjsko kopalnico moj možek je hotel med wc in banjo postavit zid in sem se uprla in rekla da tako moja kopalnica ne bo zgledala in pika......pa sta me oba s fotrom hotla prepričat v to in da se wc ne more postavit drugam kot tja......in sem jima tok časa najedala da sta šla neki merit(nimam pojma kaj sta merila)in na koncu(po pol ure pregovarjanju) ugotovila,da bi bla pa moja verzija izvadljiva.........tko da ne bom mela zazidan wc ampak veliko,prostorno kopalnico sem kar boljše volje no zdele me je pa tašča prosila če jo lahko peljem v trgovino,no in sem jo.......ampak je bila grozna pri mesarju......joj kok je revežu komplicerala kje pa ste vse???
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 18.10.2008 19:08:30
|
|
|
|
sunny24
|
Evo mene...Sm misnla, da ko bom pršla domov, da bom mela za prebrat full, pol sta pa sam 2 posta... Ah ja, jst bi rabla eno uradno prepoved šopinga do nadaljnega...Zakaj? OK, sem mal sebe in mojega dragega oblekla, pol pa itak morm zavit na oddelek in sem kupla full stvari-uporabnih in poceni, ampak sej veste... Pikica, lepo, da je vse v redu in da je z vašimi sončki tako, kot mora bit!!! Majchy, tebi pa en mega aplavz, da ti je uspelo 2 moška prepričat, da naredita tako, kot si si želela!!!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 18.10.2008 19:09:11
|
|
|
|
mala*
|
Dan! Evo mene!! Kako ste kaj? JAz sem ravno zakurila v kamin, pol grem pod tuš in na kavč...Spet sem se čist preveč najedla...morm mal nehat joj joj joj.. Ja včeraj je bilo pa prav fino in tako lepe nagrade smo dobile!! Sem pa neki čudna, zmatrana, pa samo jedla bi... Jutri pa k Pušenjaku, katera še gre???
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 18.10.2008 19:09:22
|
|
|
|
birdy
|
Ej punce, kera poleg Tanci ma še jutr UZ pr pušenjaku? Pa da ma ob 10ih? A se bomo kej zmnle za kako kavo? Tanci, a veš kva sem se jst spomnla... Jst sem enkrat štopala, par let nazaj, pa mi je ustavu en par, moški je bil AvstrAlec, ženska pa tko mal starejša k jest zdej... Pa sem se mal nate spomnla, sej nista mela slučajn kdaj mini kombija a ne? Sej dvomm da sta bla vidva ker sta onedva govorila da bosta šla k njemu, da ne bosta tuki ostala, ma mal me pa vseen daje kva pa če...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 18.10.2008 19:11:16
|
|
|
|
mala*
|
ja pa kdaj imate,ob kateri uri?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 18.10.2008 19:22:18
|
|
|
|
orto2
|
Mala jaz sem že prej spraševala , jaz imam jutri uro ob 9ih. Komaj čakam, da spet vidimo našo pikico
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 18.10.2008 19:35:19
|
|
|
|
sunny24
|
mala, jst mam jutri ob 12h. Sem mal pozno uro si izbrala, ker moj dela danes do 3h zjutraj, pa da se bo vsaj malo naspal...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 18.10.2008 19:45:13
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Majchy, tebi pa en mega aplavz, da ti je uspelo 2 moška prepričat, da naredita tako, kot si si želela!!! bilo je težko ampak se je splačalo za uspešen šoping
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 18.10.2008 19:46:33
|
|
|
|
Čebel@
|
zdej me pa moj pele na pico........uživite....pa pa
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 18.10.2008 20:34:15
|
|
|
|
Ajvy
|
VVVvvvvvvvečer.... Sunny..a res , a tolk te lahko migrena dotolče..boga tvoja mama....sej kar razumem....jst mam baje nosečniško in upamo, da po s porodom izginila....ker tole je pa res...nisem imela nikoli do zdej in moram rečt, da kar ne morem verjet, kako te lahko sesuje.... Hvala za lepe želje.... povej , povej kaj si kaj kupila!!! Maksi....peg perego je cenejši v ITaliji..... Majchy..super za nakup banje....verjamem ,da si kot cunja...po mojem bo po sprehodu s kužkom kot nove...katerega kužka pa imate in kako mu/ji je ime?? Mi imamo maltežana po imenu Neo A tako si ti zahtevna...sej prav....ti rečem ,da imamo ženske boljše ideje.... Glede tašče in mesarja,,,,men grejo prav na živce ljudje ko komplicirajo...pol un bogi revež totalno zgubi nit..pol je pa vse samo še huje... Pikica....a veš da sem ravno danes razmišljalal o tem ,kako se nič ne javiš in kako velika že moraš biti.....superca ,da sfuraš se fax.....ene ste res neverjetne..... Mala*..jst mam Pušenjaka popoldan....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 18.10.2008 20:34:53
|
|
|
|
Ajvy
|
tolk ste me skurla s temi mandarinami,...da sem jih skor kilco zdejle zmazala...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 18.10.2008 20:48:03
|
|
|
|
Ajvy
|
kje pa ste vse...?? Sej jst bom šla danes kar kmalu spat....sem čist preveč utrujena. ker je brkn preveč delala
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 18.10.2008 20:48:30
|
|
|
|
sunny24
|
Ajvy, ja, migrena je huda stvar. No, kot sem napisala, mam je bla 3 tedne v bolnici na proti-bolečinski infuziji, zdej pije neke "konjske" tablete, ma ji bolj malo pomaga. Najbolj ji pomaga masaža vratu in glave. sicer pa ima moja mama s tem probleme že od malega... Kaj sem kupla...uh, mojemu majco, sebi 2 majci in krilo, naši žabici pa...majčke, bodije, hlačke, 2 kompletka, pižamce, nogavičke,...Sej pravim, morem dobit prepoved... Ja, pa mami od mojega za rojstni dan sem sokovnik šla iskat... Kaj jst bom jutri srečala še kiro od vas razen witto, ki pa se je zadnje čase nekam skrila... mala, kake nagrade ste pa dobile? Sej veš, firbec babji...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 18.10.2008 21:00:32
|
|
|
|
Ajvy
|
Sunny..bogica tvoja mami....revca... LEp nakup..sem ti kar malo folš ..dej kej poslikaj ,da se malo napasem...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 18.10.2008 21:03:59
|
|
|
|
sunny24
|
ajvy, a cotke za bi rada vidla? Bom poslikala pa prlimala... just4U
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 18.10.2008 21:07:00
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 ajvy, a cotke za bi rada vidla? Bom poslikala pa prlimala... just4U jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hvala
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 18.10.2008 21:10:36
|
|
|
|
Čebel@
|
imamo mešanko-Liso,ima pa moja mami maltežanko Mašo vsakič ko se z mojmu tuki v stanovanju srečava ga opomnim da sem zmagala in da ne bo zidu in bo kopalnica ki se ji kopalnica reče sunny......se mi smili tvoja mami zarad migren.....že navaden glavobol je grozen kaj šele tole
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 18.10.2008 21:13:12
|
|
|
|
Ajvy
|
Majchy....super za kužeka...jst sem Nea dobila za rojstni dan...prvič v življenju sem ostala brez sape.,..sem se mogla vsest...tolk je bil cortkan ...no ,sej je še vedno
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 18.10.2008 21:13:55
|
|
|
|
Ajvy
|
Grem spat...ne morem več gledat...oči mi skup lezejo.... Ajde punce...lepo ajajte
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 18.10.2008 21:15:25
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Majchy....super za kužeka...jst sem Nea dobila za rojstni dan...prvič v življenju sem ostala brez sape.,..sem se mogla vsest...tolk je bil cortkan ...no ,sej je še vedno maltežani so res ko eni medvedki ko so mladički-no sej so vsi kužki.....tud jaz sem liso dobila za rojstni dan,sem mojmu najedala da hočem kužka in svaa jo šla iskat iz domžal v mozirje zdej je pa to moževa mazika
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 18.10.2008 21:16:07
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Grem spat...ne morem več gledat...oči mi skup lezejo.... Ajde punce...lepo ajajte lepe sanje ajvy
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 18.10.2008 21:16:42
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Majchy....super za kužeka...jst sem Nea dobila za rojstni dan...prvič v življenju sem ostala brez sape.,..sem se mogla vsest...tolk je bil cortkan ...no ,sej je še vedno maltežani so res ko eni medvedki ko so mladički-no sej so vsi kužki.....tud jaz sem liso dobila za rojstni dan,sem mojmu najedala da hočem kužka in svaa jo šla iskat iz domžal v mozirje zdej je pa to moževa mazika A, Neo je pa kar moja maza....naš fant....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.