|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
18.10.2008 15:04:03   
Čebel@
hellow!!!!
tanci dobro user posted image najdite.....vem za eno privat slaščičarno iz domžal kjer delajo res dobre torte
ajvy....upam da migrena kmalu izgine
maksi......jaz sem tud na bolniškem(ne zaradi rizične) in dirkam okoli k user posted image user posted image user posted image user posted image
sunny.....upam da najdeš kej pametnega za user posted image

sva preletala po moje vse trgovine s kopalniško opremouser posted image user posted image  sem taka kot cunjauser posted image sva pa najdla banjo(sicer ni tok zasteklena koker sva jo hotla ampak bo uredu),najdla sva ploščice za kopalnico in garnituro(umivalnik+omarice)......tko da sem kar zadovoljnauser posted image user posted image

zdej grem pa malo počivat,potem bom pa še user posted image  peljala na sprehod ker je tak lep dan

no pridne boditeuser posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
18.10.2008 15:09:26   
sunny24
maksi, tu imaš link, da mal pogledaš cene v ITA. V Prenatal je peg perego tri fix P3 za cca 80 evrov cenejši kot pri nas. Morem it še v cervignano pogledat enkrat ob priliki. Če si iz NG se pa mogoče še poznamo?user posted image   Kaj pa je narobe, da si na bolniški? Sej jst sem tudi, pa lahko hodim okoli...hvala bogu, sem pa na začetku mogla bit doma 3 mesece...Ma smo preživeli...user posted image

http://www.bimbomarket.it/

majchy, super, da sta najdla banjo! user posted image user posted image user posted image

Zdej pa grem ven...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
18.10.2008 17:32:25   
Pikica5
Zdravo punce,

zopet malo strašim tukaj okoli, čez vikend še najdem čas, da vas pridem pogledat, drugače mi fax in predavanja vzameta večino časa, kar mi ga ostane pa počivam.

V petek sem imela pregledu v porodnišnici, naša sončka pridno rasteta, vse je vredu z njima. Maternični vrat je dolg 3,81cm tako, da vse ok. Sedaj bom morala redno tudi hodit na kontrole v porodnišnico in še k svoji G.

Kako ste kaj punce? Že nakopujete kaj? Vaši sončki pridno brcajo in se kobacajo?

Želim vam lep večer

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
18.10.2008 18:38:15   
Čebel@
ola!spet jaz!user posted image user posted image user posted image user posted image

no je biv moj foter pri nama ker nama bo on vodovod napeljeval insem tok časa težila da sem dosegla svojo sanjsko kopalnicouser posted image user posted image user posted image  moj možek je hotel med wc in banjo postavit zid in sem se uprla in rekla da tako moja kopalnica ne bo zgledala in pika......pa sta me oba s fotrom hotla prepričat v to in da se wc ne more postavit drugam kot tja......in sem jima tok časa najedala da sta šla neki merit(nimam pojma kaj sta merila)in na koncu(po pol ure pregovarjanju) ugotovila,da bi bla pa moja verzija izvadljiva.........tko da ne bom mela zazidan wc ampak veliko,prostorno kopalnicouser posted image user posted image user posted image user posted image  sem kar boljše voljeuser posted image user posted image user posted image

no zdele me je pa tašča prosila če jo lahko peljem v trgovino,no in sem jo.......ampak je bila grozna pri mesarju......joj kok je revežu kompliceralauser posted image user posted image

kje pa ste vse???

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
18.10.2008 19:08:30   
sunny24
Evo mene...Sm misnla, da ko bom pršla domov, da bom mela za prebrat full, pol sta pa sam 2 posta...

Ah ja, jst bi rabla eno uradno prepoved šopinga do nadaljnega...Zakaj? OK, sem mal sebe in mojega dragega oblekla, pol pa itak morm zavit na user posted image  oddelek in sem kupla full stvari-uporabnih in poceni, ampak sej veste...user posted image

Pikica, lepo, da je vse v redu in da je z vašimi sončki tako, kot mora bit!!! user posted image user posted image user posted image

Majchy, tebi pa en mega aplavz, da ti je uspelo 2 moška prepričat, da naredita tako, kot si si želela!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
18.10.2008 19:09:11   
mala*
Dan!
Evo mene!!
Kako ste kaj? JAz sem ravno zakurila v kamin, pol grem pod tuš in na kavč...Spet sem se čist preveč najedla...morm mal nehat joj joj joj..
Ja včeraj je bilo pa prav fino in tako lepe nagrade smo dobile!!user posted image user posted image user posted image

Sem pa neki čudna, zmatrana, pa samo jedla bi...

Jutri pa k Pušenjaku, katera še gre???

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
18.10.2008 19:09:22   
birdy
Ej punce, kera poleg Tanci ma še jutr UZ pr pušenjaku? Pa da ma ob 10ih? A se bomo kej zmnle za kako kavo?
Tanci, a veš kva sem se jst spomnla... Jst sem enkrat štopala, par let nazaj, pa mi je ustavu en par, moški je bil AvstrAlec, ženska pa tko mal starejša k jest zdej... Pa sem se mal nate spomnla, sej nista mela slučajn kdaj mini kombija a ne?user posted image user posted image user posted image user posted image
Sej dvomm da sta bla vidva ker sta onedva govorila da bosta šla k njemu, da ne bosta tuki ostala, ma mal me pa vseen daje kva pa če...user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
18.10.2008 19:11:16   
mala*
ja pa kdaj imate,ob kateri uri?

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
18.10.2008 19:22:18   
orto2
Mala
jaz sem že prej spraševalauser posted image , jaz imam jutri uro ob 9ih. Komaj čakam, da spet vidimo našo pikicouser posted image

(odgovor članu mala*)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
18.10.2008 19:35:19   
sunny24
mala, jst mam jutri ob 12h. Sem mal pozno uro si izbrala, ker moj dela danes do 3h zjutraj, pa da se bo vsaj malo naspal...user posted image

(odgovor članu orto2)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
18.10.2008 19:45:13   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Majchy, tebi pa en mega aplavz, da ti je uspelo 2 moška prepričat, da naredita tako, kot si si želela!!! user posted image user posted image user posted image
bilo je težko ampak se je splačalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  za uspešen šoping

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
18.10.2008 19:46:33   
Čebel@
zdej me pa moj pele na pico........uživite....pa pauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
18.10.2008 20:34:15   
Ajvy
VVVvvvvvvvečer....

Sunny..a res , a tolk te lahko migrena dotolče..boga tvoja mama....sej kar razumem....jst mam baje nosečniško in upamo, da po s porodom izginila....ker tole je pa res...nisem imela nikoli do zdej in moram rečt, da kar ne morem verjet, kako te lahko sesuje....
Hvala za lepe želje....

povej , povej kaj si kaj kupila!!!

Maksi....peg perego je cenejši v ITaliji.....

Majchy..super za nakup banje....verjamem ,da si kot cunja...po mojem bo po sprehodu s kužkom kot nove...katerega kužka pa imate in kako mu/ji je ime??
Mi imamo maltežana po imenu Neo
A tako si ti zahtevna...sej prav....ti rečem ,da imamo ženske boljše ideje....user posted image
Glede tašče in mesarja,,,,men grejo prav na živce ljudje ko komplicirajo...pol un bogi revež totalno zgubi nit..pol je pa vse samo še huje...

Pikica....a veš da sem ravno danes razmišljalal o tem ,kako se nič ne javiš in kako velika že moraš biti.....superca ,da sfuraš se fax.....ene ste res neverjetne.....

Mala*..jst mam Pušenjaka popoldan....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
18.10.2008 20:34:53   
Ajvy
tolk ste me skurla s temi mandarinami,...da sem jih skor kilco zdejle zmazala...user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
18.10.2008 20:48:03   
Ajvy
kje pa ste vse...??

Sej jst bom šla danes kar kmalu spat....sem čist preveč utrujena. ker je brkn preveč delalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
18.10.2008 20:48:30   
sunny24
Ajvy, ja, migrena je huda stvar. No, kot sem napisala, mam je bla 3 tedne v bolnici na proti-bolečinski infuziji, zdej pije neke "konjske" tablete, ma ji bolj malo pomaga. Najbolj ji pomaga masaža vratu in glave. sicer pa ima moja mama s tem probleme že od malega...

Kaj sem kupla...uh, mojemu majco, sebi 2 majci in krilo, naši žabici pa...majčke, bodije, hlačke, 2 kompletka, pižamce, nogavičke,...Sej pravim, morem dobit prepoved...user posted image   Ja, pa mami od mojega za rojstni dan sem sokovnik šla iskat...

Kaj jst bom jutri srečala še kiro od vas razen witto, ki pa se je zadnje čase nekam skrila...user posted image

mala, kake nagrade ste pa dobile? Sej veš, firbec babji...user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
18.10.2008 21:00:32   
Ajvy
Sunny..bogica tvoja mami....revca...
LEp nakup..sem ti kar malo folšuser posted image ..dej kej poslikaj ,da se malo napasem...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
18.10.2008 21:03:59   
sunny24
ajvy, a cotke za user posted image  bi rada vidla? Bom poslikala pa prlimala... just4U  user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
18.10.2008 21:07:00   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

ajvy, a cotke za user posted image  bi rada vidla? Bom poslikala pa prlimala... just4U  user posted image

jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

hvala

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
18.10.2008 21:10:36   
Čebel@
imamo mešanko-Liso,ima pa moja mami maltežanko Mašouser posted image

vsakič ko se z mojmu tuki v stanovanju srečava ga opomnim da sem zmagala in da ne bo zidu in bo kopalnica ki se ji kopalnica rečeuser posted image user posted image user posted image user posted image

sunny......se mi smili tvoja mami zarad migren.....že navaden glavobol je grozen kaj šele toleuser posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
18.10.2008 21:13:12   
Ajvy
Majchy....super za kužeka...jst sem Nea dobila za rojstni dan...prvič v življenju sem ostala brez sape.,..sem se mogla vsest...tolk je bil cortkanuser posted image ...no ,sej je še vednouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
18.10.2008 21:13:55   
Ajvy
Grem spat...ne morem več gledat...oči mi skup lezejo....
Ajde punce...lepo ajajte

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
18.10.2008 21:15:25   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Majchy....super za kužeka...jst sem Nea dobila za rojstni dan...prvič v življenju sem ostala brez sape.,..sem se mogla vsest...tolk je bil cortkanuser posted image ...no ,sej je še vednouser posted image user posted image user posted image
maltežani so res ko eni medvedki ko so mladički-no sej so vsi kužki.....tud jaz sem liso dobila za rojstni dan,sem mojmu najedala da hočem kužka in svaa jo šla iskat iz domžal v mozirjeuser posted image user posted image user posted image user posted image  zdej je pa to moževa mazikauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
18.10.2008 21:16:07   
Čebel@

Grem spat...ne morem več gledat...oči mi skup lezejo....
Ajde punce...lepo ajajte
lepe sanje ajvyuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
18.10.2008 21:16:42   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

maltežani so res ko eni medvedki ko so mladički-no sej so vsi kužki.....tud jaz sem liso dobila za rojstni dan,sem mojmu najedala da hočem kužka in svaa jo šla iskat iz domžal v mozirjeuser posted image user posted image user posted image user posted image  zdej je pa to moževa mazikauser posted image user posted image user posted image

A, Neo je pa kar moja maza....naš fant....user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.