nana35
|
Joj,koliko ste naklepetale,ne vem,če bom danes zmogla,ker je že pozno,pa še tuš me čaka.Lasje so umiti in postriženi,kuhinja kolikor toliko v redu,ne še čisto,glavno da pomivalec deluje. Konec je pomivanja na roko in eno delo manj. golobček,super za kužka! Ime?Nimam pojma,naš je Pak.Sicer pa jaz slike ne vidim,ker je nekakšen črn kvadrat preko,tako da škoda,bi rada videla kužka. ursulina,jaz sem ABS nogavičke kupila v Leclercu,kjer jih je bilo 4 pare za ca.6€. Daša vse najboljše!!!! koala,o čem pišeš diplomo?A si se vseeno odločila za očesno diplomsko ali raje za pediatrijo?Ker če želiš kaj,saj sva se pogovarjali,ker moja prijateljica dela na očesnem in ti lahko priskrbi veliko gradiva,sem jo vprašala. martinca,poštnina sploh ne pride tako veliko,ko em pošiljala voziček in lupinico skupaj sem poštnine plačala vsega 9€,pa tisto je bilo veliko težje od antilopa. karatina,kje hodiš,sem te že pogrešala?Upam,da ste dokončno preseljeni in da kmalu dobite tale internet,pa da vidimo še kakšno slikico od tvoje Karin. In seveda za zobke.In seveda držim pesti da bo vse ok,pa saj mora biti in dobite še sestrico ali bratca.Tole pa je novica,vidva pa sta se resno vrgla v delo .Pa da nas ne boš zdaj zapustila in nam čisto k majčicam pobegnila,ko dobite internet. Čestitam. mala pikica ne vem kaj ti baj rečem,mene bi tudi prizadelo,joj,se kar bojim,kaj bo ko bom šla v službo.Je pa res,da veliko časa preživi z babico,tako da je nekako razumljivo,ampak verjamem da si žalostna,jaz bi tudi jokala . drugače pa tudi Klemen ni cartljavček,to je že res,ampak vseeno vidim da se me razveseli,ko pridem in takoj hoče vstati,kjerkoli že je in želi k meni. Pri nas pa je dedi zakon,ampak ko je že dolgo pri njem,vseeno želi še k meni.Upam,da bo tako ostalo in da ne bom žalostna. ursalara,zelo lepa pesmica,mi je kar postalo malo hudo pri srčku. klaja,sem se pa spet nasmejala,ko si napisala,da si hodila gledat,če so že jajčka v kokošnjaku,pa ati v bifeju...ja tako se našim očkom rado zgodi . Lana, zate in tvoja ušeska,da čimprej ozdraviš!! klepetka,sem pospravljala kuhinjo in nisem mogla na RR,drugače bi jih slišala od mojega,da se je potrudil in mi vse naredil,jaz pa tukaj čvekarim,jutri pa spet ne bom imela časa,ker bo Klemen v akciji. petkrat za pet ,Klepetka klepetuljasta. Grem,lahko noč.