|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
17.10.2008 9:07:59   
Anonimen
Jutro!

Joj tale dež! Nič ga nimam rada. Sem tako zaspana, da samo malo vas tukaj počekiram in potem grem tudi jaz spat nazaj. Sicer smo imeli fajn noč, Jan je zaspal tako kot ponavadi ob 19:30 uri, potem se je 1 krat zbudil za joško in spal do 6 ure. Sedaj pa si bom upam odremal svoj 2 urni dopoldanski dremež.user posted image

Vaney in Alfabeta ter tudi ostale vi kr pište brez v, kr nism mogla met sam svojga imena za nick, ker me je očitno že kdo prehitel  user posted image

Vaney Lea je v Črnomlju v vrtcu, ker mi je to bolj praktično. Namreč jaz ne vedno začnem delat ob 7 uri in ne vedno končam ob 2 uri, tak da bi jo moral peljat ali kasneje v vrtec ali pa potem čakat, da se zbudi. Tako, da jo mamo v Čr in tudi Jana mislim tam vpisat. Očitno pa si spregledala mojeg vprašanja - a mogoče veš, če se bo v ČR odprla skupina 1-2 leti januarja? Ker Jan naj bi šel v vrtec 5.1., sej Anže tud? Potem bojo pa mogoče v isti skupini. A bo skupina v Loki ali na Majerju?

Mala pikica a lahko tudi Jana daš na seznam januarčkov? Torej: Jan, rojen 29.1.08 ob 8:33 uri. Težak:4.550 g in velik 54 cm. Pri 7 m: 71,5,cm in 9.930 g.

(odgovor članu vaney)
  Neposredna povezava do sporočila: 2751
17.10.2008 9:55:16   
Anchikaa
Dan.

Mi smo danes spali do pol devetih,mala se je ponoči zbudila samo dvakrat za dudo.

Martinca ja Mitja že hodi,le breg ga malo jezi.Nadja pa tako že hodi v službo,mislim da je že avgusta začela.

Lusa kje pa ti delaš?Sem te na srečanju že mislila vprašat pa sem pozabla.A delaš v oni fabiki na R v Podgradu ali pa na Meleh?Tam dela od Daše boterca.

Anita ti pa si konkretnega dečkota rodilauser posted image user posted image .

Saj nimam kaj pametnega za napisat,grem rajši Dašo malo jezit,al pa peglatuser posted image

LP,
Anchikaa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
17.10.2008 10:00:22   
klaja
Martinca sedaj smo mogli zamenjat pediatra, hodile pa smo na Vošnjakovo k dr. Bigecu, sedaj pa sem izbrala Andrejo Krebs, tudi na Vošnjakovi, samo je trenutno na bolniški, zato imamo posvetovalnico pri dr. Koražijevi, ki pa jo imamo drugače v razvojni ambulanti. Zakomplicirano!

Si me pa nasmejala z Uroševimi samogovori, pri nas se tudi kaj takega dogaja. Moj je pred kratkim ponoči k sebi stiskal svetilko, pa je kar velika, recimo 40 cm. Cel čas sem poslušala, kaj hudiča dela, potem pa sem šla na hodniku prižgala luč, da bi videla in jo je imel lepo pri sebi v postelji. Pa sploh nič ne ve o tem!?

Lusa ja saj imaš prav, da je služba le služba, samo ko pa nimam otrok kam dat. Glede plače pa sploh ne bi komentirala, ker so katastrofalne.
Aja kaj boste pa potem, ko se boste rešli tovornjakarjev? Vam bo dolgčas in prevelik mir boste imeli.user posted image Baje pravijo, da če jim ne bo uspelo naredit obeh pasov (ker še jim v Cerkvenjaku kar precej manjka), bodo odprli samo enega in bodo tja preusmerjali tovornjake, tako da bo promet potekal v obe smeri po eni strani avtoceste.

Piškamiška pri nas je enaka situacija, da Hano ponoči še 3x dojim, jaz bom danes probala ji dat za večerjo kruh in ramo, pa mlekeca. Ker je sedaj dobivala mlečni riž, gres ali pa puding, pa da vidim kakšen bo rezultat. Jaz opažam, da ji je res premalo večerja, ker se ob 22 uri hoče že dojituser posted image .
Za pit pa ji dajem kar po kozarčku in je ne privajam na magične lončke, probaj mu dat za pit po kozarčku, pa boš videla kako in kaj,

Štajerke počasi se bom mogla spravit menjat ginekologa, sem vas že enkrat spraševala koga imate, pa me niste kaj dosti šmirglale. Hodi katera v Lenart? sicer mi je ena svetovala enega na Ptuju, ampak mi je malo predaleč.

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
17.10.2008 10:11:39   
martinca
prosim za hitro pomoč!

kaj naj kupimo 3 letnemu otroku?

prosim prosim z nasveti na plano

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
17.10.2008 10:25:41   
martinca
klaja, ti si me tudi nasmejala s  prigodami tvojega možeka.user posted image user posted image saj finta je ravno v tem, ker se potem res nič ne spomni. ko boš dobila napotnico za okulista mi povej
, če nimaš nobenega pozanega. imam jaz enega poznanega samo mlsim,da ta ne dela za otroke ampak Patrika je vzel. mi je mja P napisala za tri okuliste in je bil ta med njimi.drugače ima pa ena kolegica zdaj pregled s tri letnim sinom in ji ga niso hoteli nikjer vzet potem pa je najdla enega okulista na Slovenski. 
glede G pa imam jaz Pelkičevo v bolnici. samo ne vem če boš prišla do nje, ker ima kar gužvo. moja tašča hodi v Lenart G. je pa tista zelo počasna (se ti zdi, ko ti čakaš v čakalnici) oz. si zelo čas vzame zate in ti vse lepo razloži.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
17.10.2008 10:43:02   
ljubljana
ursalala
Tako da če potrebuješ kakšne gume za svoj jekleni konjiček me lahko izkoristiš za popust zelo ugoden pranje pa ko prideš v Lj ti itak jaz časim!

Joj, jaz pa vedno sama avto pucam ker mi je škoda denarja za avtopralnico. Ja jaz sem genetsko nagnjena k temu, da imam usran avto. Te pridem obiskat.user posted image

Jaz pa gume kupujem na http://www.gume-direkt.com/ za naju so prišle namesto 140 eur  111 eur za 1 gumo. Prišle so v enem tednu letnik izdelave 2008 brez napak, res sem bila zadovoljna.

katee jaz sploh nebi razmišljala, šla bi in to s tremi mulci takoj. Če je ladja kot se šika je itak bolj podobna hotelu kot pa ladji. Malo se pozanimaj kakšna ladja bo in koliko je prostora pa kaj je vse na njej.

nana35 tudi moja kuhinja je v razsulu. Samo da jaz nimam tašče v nižjem štuku pa ne morem nikamor pobegnituser posted image user posted image user posted image .

porod jaz sem šla ob 14:00 na suho noter (brez podpadkov) 16 dni pred rokom. Sem bila zmenjena z babico. So mi naredili klistir, predrli ovoj in sem dobila svoje popadke dolge 1,5 min na 1 min no in v uri in pol sem že imela svojega sončka na trebuhu.user posted image user posted image  V vsem skupaj jue najbolj bolelo stiskanje maternice v dneh po porodu in zadnji popadki ko je bilo tik pred zdajci, cem bila v takem krču, da nisem mogla premikat nog in rok. Je to delal moj user posted image  namesto mene.

hrana naš otroček je že vse razen medu in oreškov. Drugače je pa moj možek študent in hodimo jest v Grad Luna (Kodeljevo pri FŠ) imajo super hrano nobenih dodatkov, izvirno zelo okusno 1A. 

martinca traktor ali pa bager, prstne barve, lego kocke, "lunin pesek" (mivka z modelčki), družabna igra Miške (Ravensburger en veliko kos sira, majhne miške in maček Max, naš Martin se zelo rad igra), Lotti karotti- družabna igra, kakšna majica s avtomobilčki iz HM velikost cca 116.

we are sorry..... napiše če predolgo pišeš odgovor (zaradi obnavljanja serverja) zato nujno skopirejte tekst pred objavo!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
17.10.2008 10:52:05   
piškamiška
IZVIRNO SPOROČILO: klaja

Piškamiška pri nas je enaka situacija, da Hano ponoči še 3x dojim, jaz bom danes probala ji dat za večerjo kruh in ramo, pa mlekeca. Ker je sedaj dobivala mlečni riž, gres ali pa puding, pa da vidim kakšen bo rezultat. Jaz opažam, da ji je res premalo večerja, ker se ob 22 uri hoče že dojituser posted image .
Za pit pa ji dajem kar po kozarčku in je ne privajam na magične lončke, probaj mu dat za pit po kozarčku, pa boš videla kako in kaj,

ja Nejc dobi za večerjo mlečno kašico in je poje kolikor pač hoče (da se naje). Mislim, da ni krivo, da se zbuja ponoči lakota, ker samo malo podudla in potem zaspi. Danes ga sploh nisem podojila, ko se je drugič zbudil, ampak sem ga samo k sebi v posteljo vzela in je kuj zaspal. Ne vem kaj ga muči.

Glede magičnih........flaško smo tudi mi kar lepo izpustili. Sej čez dan že gre po kozarčku ali pa po žlički (čaj, voda, sokec), samo ponoči si to ne predstvaljam. Da ga silim s kozarcem, ker potem sva mokra on in jaz. Samo glede na danes, mogoče res ni kriva lahkota/žeja za tole nočno zbujanje.......hmmmm

Zanimivo, ko je bil Nejc star en mesec oz. dva meseca je lepo pil iz flaške. Potem pa ni bilo več potrebe, da sem mu dajala mleko po flaši (je bilo mleka dovolj) in je verjetno "pozabil", kaj se dela s flaško in dudo. user posted image Če bi to prej vedela bi mu vsake toliko časa dala mal flaško, da ne bi pozabil piti po njej.......samo ker človek tega pač ne ve....user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
17.10.2008 10:53:54   
sani1
Dobro jutro. Samo toliko, da se oglasim komentirala bom pa kasneje, ker sva midve spali do pol desetih...user posted image za dež...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
17.10.2008 10:58:34   
ursalara
Lutriopan zmenjeno!user posted image

Cepljenje
še nikoli se nisem in se tudi  letos ne bom!user posted image

Martinca ja saj to sem pomerjena ker vem da moji pikici pri babicah ne bo nič manjkalouser posted image !Je bil moj post res kot v kakšni knjigi a neuser posted image ?No a ti povem kdo je ta divauser posted image ima velke joške pa blontuser posted image je ja ja imaš pravuser posted image naša Helenca B.

Katee ni panike ti samo vprašaj kaj bi rada zvedela!user posted image

Lusa
ni panike ko boš kaj rabila ti kar povejuser posted image !Ja in tako kot je Martinca rekla si res občudovanja vredna ne dobiš ne vem kakšne plače pa si zadovoljna takih je malo,kapo dol!user posted image user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
17.10.2008 10:58:55   
piškamiška
katee kakšno muziko imaš to. Ste zadnjič v Čolnarni nekaj govorile o neki muziki, pa mi ni kapnilo, da bi te vprašala. K če je kakšna taka power, se toplo priporočam. Rabim nekaj novih komadov za laufat.

Sem te pozabila vprašat kakšno aerobiko to vodiš? A uno Les Miles ali navadno TNZ variato?

Pa še eno vprašanje zate ali pa za katero drugo....kje se kupi hlače oz. opremo od Danze. Vem da jih imajo na superge.si, vendar bi jaz raje najprej probala zadeve predenj kupim.

(odgovor članu piškamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
17.10.2008 11:12:17   
ljubljana
PIŠKAMIŠKA Danzo lahko sprobaš v centru Lj, blizu Židovske, na levi strani Univerze Pred Bi-ko-fe, v Bližini kopirnice Zebra. Pa še en pub je tam zraven.  

Neposredna povezava do sporočila: 2761
17.10.2008 11:24:50   
dašabina
Naše dete se tud ene 3x še doji ponoči, ponavadi, če ga napenja, pač noče samo dude, ampak konkretno dudouser posted image . Pijemo pa mi od tega tedna po slamici in je takoj pogruntal kako in kaj, sicer včasih še malo polijemo, ampak ni važno, ali pa lepo iz kozarčka, zna tudi iz magičnega lončka, ampak meni ti Aventovi vsi kapljajo (ne vem, če ne zategnem preveč al kaj je fora)..
Danes pa praznuje Daša od Anchikee a ne, vse naj, naj
user posted image

Drugač sem pa imela že pritisk na 200, ker mi nimamo vrtcauser posted image , čeprav obljubljeno, zdaj pa pravijo, da ni več mest, to je bilo rečeno v Pedenjpedu, zdaj pa čakam še na telefon iz Cicibana (sd pač ni danes), ampak si ponavljam, vse se bo uredilo in mi bomo tud imeli vrtecuser posted image  kaj češ, optimist do konca, če ne bi me že pobralo...
Nič, grem delat, Miha je zaspal, jaz pa horuk u cunjeuser posted image
lep dan, čeprav deževen...

< Sporočilo je popravil dašabina -- 17.10.2008 11:25:40 >

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
17.10.2008 11:29:39   
dašabina
D+BK srečanje, predlagam, da se dobimo v petek ob 15. uri, Triš bo prišla eno uro kasneje, Alfabeta, ti boš pa tud pripeljala Filipa, kajneda pa se bo vse rešilo...user posted image  ja pa Anita ima tud punčko, tako da bomo malo razširjena družba, mam dost placa in dve varuškiuser posted image user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
17.10.2008 11:31:11   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: piškamiška

Sedaj čakam mojga, da pride z Brnikov. Je šel iskat bratranca, ki je bil na Ironmenu na Havajih. Jaz bi tud!!!!!!!!!

A reeees? Kateri izmed 6 Slovencev pa je on? Čestitke vsem ironmencem, posebej temu bratrancuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2764
17.10.2008 11:51:41   
TRIŠ
Ursalara sem brala in brala in sem čist not padlauser posted image user posted image user posted image user posted image le kaj za vraga dela ta ženskicauser posted image .No in sem prišla do konca in sedaj vem zakaj štirikolesniki in avti....Mislim da je tvoj srečen da te je dobiluser posted image user posted image user posted image

Anita
sem danes hotela it v knjižnico pa sem takoj pomislila nate.Moj Žan obožuje knjižnico in si že veselo izposoja knjigice.Glede na to da sem tebe že tam srečala bi se enkrat lahko zmenile,ker tam bi se lahko Jan in Žan veselo igrala midve pa čvekaleuser posted image

Piškamiška mi se dojimo ponoči min.10xuser posted image .Ja fant se rad cartauser posted image

Martinca jaz ti ne bi znala svetovat za 3 letnika.Za koliko denarja pa in kdo je ta fantek.Najbolj bo vesel avtomobilčkov, tovornjakov,bagarjev....,mamica pa kakšnega oblačilauser posted image .Aha vidim da Ljubljana to obvladauser posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 17.10.2008 11:52:45 >

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
17.10.2008 12:04:51   
klaja
Martinca enkrat smo že bili pri okulistu, nasproti Zavarovalnice Mb, ko je Forum, dela pa tam dr. Kancler, ampak smo čakali več kot pol leta. Če bom rabla kako info. ti javim, najprej moram do napotnice prit.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
17.10.2008 12:21:28   
TRIŠ
Mi pa pričakujemo obisk.Žan je tečen kot driska in vidim da trka na vrata spodnja enka.Spet bo grozen danuser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
17.10.2008 12:31:38   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

Drugač sem pa imela že pritisk na 200, ker mi nimamo vrtcauser posted image , čeprav obljubljeno, zdaj pa pravijo, da ni več mest, to je bilo rečeno v Pedenjpedu, zdaj pa čakam še na telefon iz Cicibana (sd pač ni danes), ampak si ponavljam, vse se bo uredilo in mi bomo tud imeli vrtecuser posted image  kaj češ, optimist do konca, če ne bi me že pobralo...

Dašabina jaz sem tako po enih vezah izvedela, da mi smo menda na seznamu za vrtec, ampak menda za decembra - ne vem zakaj to, ker jaz sem tam napisala za januarjauser posted image  Dobila nisem pa še nič pisno, bom morala res poklicat če v kratkem nič ne dobim.

Jaz bi pa kupila antilop stolček, ga mogoče katera prodaja?

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
17.10.2008 12:51:07   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas

Dašabina jaz sem tako po enih vezah izvedela, da mi smo menda na seznamu za vrtec, ampak menda za decembra - ne vem zakaj to, ker jaz sem tam napisala za januarjauser posted image  Dobila nisem pa še nič pisno, bom morala res poklicat če v kratkem nič ne dobim.

Katarinas, je rekla danes SD v Pedenjpedu, da bo danes dala odločbe ven, bi pa rekla, da si dobila za december zato, da boš sploh dobila vrtec, da so menda samo 4 mesta, če praviš, da imaš veze, ma, spet se grejo politiko....mene jebe to, da imamo stalno prebivališče v drugi občini, mar bi k mami začano prebivališče naredli...

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
17.10.2008 12:54:52   
ursalara
Piškamška danzo imaš po novem tudi v btc!

Triš ja ja moj je čisto srečen da me ima ženska z polno adrenalina in sami neumnosti ji grejo poglavi ha ha,user posted image user posted image user posted image user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

Neposredna povezava do sporočila: 2770
17.10.2008 12:58:21   
Alfabeta
dašabina imaš zs

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
17.10.2008 13:04:53   
Sunny Morning
Aja Sunny tvoj vozek verjetno ne bo šel k nam, mojemu ideja nekako ni všeč, pa ga ne bom silila (očitno nisem dobre taktike izbralauser posted image )...nujno ga res ne rabimo....ampak na testno vožnjo pa vseeno lahko pridevauser posted image

Ni blema...ampak se morava res dobit.

piškamiška to, da se zbujajo in bolj nemirno spijo je za tole obdobje normalno. Meni je že prej prijateljica rekla, da so se njene ob začele ponoči ful zbujat ko sta začeli kobacat, pa sem si mislila, da sta mali "čudni". user posted image  Zdaj imamo to pri nas na programu že kar nekaj časa. Zvečer se ful napoka ampak se ponoči ful zbuja, spanec pa totalno nemiren...stokanje, jokanje, obračanje...user posted image  
Danes sva bili budni od 2.30 do 4.00, ko je končno dol pala. Ob 6.00 je bila pa spet auf...se mi je kar fuzlalo. Je pa zato zdaj dopoldne spala skoraj dve uri. Jaz komaj čakam, da se tole malo umiri in da začnemo ponoči spat in ne zganjat neumnosti.

Sedaj čakam mojga, da pride z Brnikov. Je šel iskat bratranca, ki je bil na Ironmenu na Havajih. Jaz bi tud!!!!!!!!!

Mogoče ti pa rata.
Mi imamo "sovaščana", ki je šel na Ironmana.

IZVIRNO SPOROČILO: katee
Katarinas in ostale: me veseli, da vam je muska všeč. No, tole jaz konstantno na aerobiki vrtim, pa se še nismo naveličali!

Jaz zdaj rabim samo še nekoga, da me bo 2-3x na teden gnal, ker samo s poslušanjem bo šlo bolj slabo dol. user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: klaja
Sem že razmišljala, da najboljše, če še sama vzamem kakega user posted image v varstvo.

Sploh ni slaba ideja glede na to, da si doma in za zdaj brez službe.

Danes ga sploh nisem podojila, ko se je drugič zbudil, ampak sem ga samo k sebi v posteljo vzela in je kuj zaspal.

Pri nas je katastrofa, če jo vzamem sebi v posteljo. Včasih je takoj zaspala, zdaj pa začne takoj okrog plezat, vstajat...uglavnem groza.

Jaz bi pa kupila antilop stolček, ga mogoče katera prodaja?

Mi ga imamo ampak je brez mizice. Ga bosta sprobali, ko prideta na obisk pa se bova zmenili.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

Neposredna povezava do sporočila: 2772
17.10.2008 13:22:29   
katarinas

Katarinas, je rekla danes SD v Pedenjpedu, da bo danes dala odločbe ven, bi pa rekla, da si dobila za december zato, da boš sploh dobila vrtec, da so menda samo 4 mesta, če praviš, da imaš veze, ma, spet se grejo politiko....mene jebe to, da imamo stalno prebivališče v drugi občini, mar bi k mami začano prebivališče naredli...

Ne ne, da me ne boš narobe razumela; nisem dobila vrtca zaradi vez, po vezah sem se samo pozanimala, če smo dobiliuser posted image   No saj če bo dobila decembra bom itak vesela, da sploh bo. IN držim pesti tudi zate seveda.

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
17.10.2008 13:32:24   
sani1
piškamiška- Danza trgovina je po novem v Btcju. Naprej od Mullerja tam kjer je bil včasih Mango. Moram iti tudi jaz malo pogledat.  Pa lastnika poklicat, da bo dal kaj popusta...user posted image

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

Neposredna povezava do sporočila: 2774
17.10.2008 13:47:23   
SuzanaKK
Pozdravček!

Pismo no, danes je pa res katastrofalen dan. Posledično je tudi Aljaž sitenuser posted image . Kot je katee napisala, sva res izkoriščala lepe dneve in tri dni sploh nismo prižigali računalnika. Vmes je imel dragi še promentno (nič hujšega, samo pleh in seveda nepotrebni stroški), tako da, ne morem reči, da mi je dolgčas.

Aljaž glede hranjenja mi zna en dan res parati živce, drugi dan pa lepo presenetiti. Mi gre pa res ful na živce, da se jeb ..., razmišlam, kupujem stvari, delam kašice, kuham juhice, in včasih ne poje nit žličke. Takrat pa res pop ..., priznam. Sem pa opazila še nekaj. Odkar ne pije več AD, ima zjutraj in zvečer mlečen obrok, čez dan se trudim, da bi pojedel še enega sadnega in zelenjavnega, a vseeno se ful muči s kakanjem. Včasih se tako napenja, da je čisto rdeč v obraz, iz sebe pa spravi kak fižolček. Spije ogromno, jaz mu zdaj dajem kar Fructalov jabolčni premium sok z veliko vode. Ne vem no, v čem je problem. Ko kaka, je pa to ful trdo. Kaj pa vaši malčki in malčice?

anita dobrodošla. Sem Suzana, stara 31 let, po poklicu prof. slovenščine, vendar ne najdem službe, tako da sem zaenkrat doma. Drugače iz Velenja, zdaj pa živim v Celju. Aljaž je bil rojen 6. 1., tri dni čez rok, vse je slo po naravni poti, imela sem brzinski porod, 2 uri, brez šivov in raztrganin. Težek 2950 g in velik 51 cm. Od 4. meseca imamo velike probleme s hranjenjem in se prebijamo iz dneva v dan. Toliko zaenkrat.

OOOO punce, vas je pa veliko iz zdravstvenih vod. Sem tudi jaz malo firbčna za ostale, kaj delate oz. ste po poklicu, ampak če katera ne želi povedati, tudi prav.

limma veš kaj, mi2 bi se tudi lahko enkrat zmenile za kako kavico. Jaz sem najmanj 1 x na teden v Velenju. Kako si ti kaj s prevozom. No, drugače se pa lahko z malim oglasiva v SG-ju. Si že dočakala knjigo? Kako si rekla za ono zadnjič, Let za zmajem?

Mi smo še kar brezzobi? Zdaj pa menda še edini.

TRIŠ user posted image za Žana, da bi bil čimprej zdrav.

Nana sem ti malo fauš za šoping v Ikeei. Sem grda. No, pri nas bo šel našparan denar zdaj za popravilo avtauser posted image .

Sem blond, kaj je bil to ta Ironmen? A kako tekmovanje, nagradna igra ...?

Sem vas tako dolgo brala, da sem zdaj itak pozabila 3/4 pokomentirati, alfabeta tebe pa kar vidim, kako si nepopustljiva in se ne daš glupim decem, ki si mislijo, kaj mi bo ta ženska tukaj težilauser posted image .  Aja, pa lepa barva las, sem ful hitrauser posted image .

Ok, saj ostale bom že kasneje oblajala, itak cel dan ne grem nikamor. Na žalost smo šli v šoping že včeraj.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.