|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
17.10.2008 20:04:06   
majra
IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK

Evo, pa spet težim ... Moram kar nehati, ker me bo katera še kam poslala.

user posted image
SuzanaKK, nič ne težiš! Zato smo pa tukaj, v dobrem in slabem

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
17.10.2008 20:04:10   
klepetka
Dober večer,

imam čik pauzo user posted image , pa me je skor kap  ko sem vidla kolk ste naklofale. user posted image

Nisem nič brala, bom pa zvečer- upam.

No, danes je bil en uspešen pohajkovalni dan, nakofetkale smo  se,mimogrede, vsi trije fantje so bli pridni, mamice pa še boljuser posted image , pa  malo šopinga; sem dobila nove čevlje pa ene hlačeuser posted image  ...in sem že bila prepozna za h frizerjuuser posted image .Tako da sem ostala brez frizure.SEm pa vsaj nohte spravla v reduser posted image . Lana je bila doma suepr pridna, spala je 3, 5 ureuser posted image , bila ful pridna,  tako da očitno moram res večkrat kam sama.

sani, sem se pol na kofetu že prepozno spomnila, da bi vaju lahko jaz prišla spotoma pobrat, pa še voziček bi komot not spravle, in avtosedež sem imela prazen. Tako da drugič se bom to že doma spomnila, okuser posted image ?

evo, to je to na brzake.Več pa  malo kasneje

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
   Sončki januarčic 2008 - 4.del
17.10.2008 20:07:05   
karatina
Spet en pozdravček na hiterco še od mene, da me čisto ne pozabite user posted image

Končno smo dobili spodbudno informacijo, da bi nam naj do konca meseca le uredili internet, da se vam lahko spet dnevno pridružim.

Tudi mi smo končno dobili dva zobka. Je bila Karin že tako slabe volje in stokala cele noči, prejšnji teden pa sem v torek zjutraj našla prvi zobek in si oddahnila, da bo zdaj malo bolje, pa je bila še ves dan ful sitna; no zvečer ko sva še enkrat želeli pogledati zobek pa je bil zunaj že drugi user posted image .

Ta teden sva si provoščili malo morja. Je bil ati cele dneve v službi, pa sva se odločili iskoristiti še teh par toplih dni in je bilo res super.

Glede hranjenja - dam Karin že skoraj čisto vse. Še pa vedno pred spanjem poje mleko s kašico ali kakšnim Linovim izdelkom, ponoči se še vedno zbudi za en obrok in ji dam AM, zjutraj pa tudi Keksolino, Lešnikčokolino...

Pa še to vam moram sčvekati user posted image . Če bo vse kot treba, bomo v prvi polovici maja dobili v našo družinico še enega sončka, da Karin ne bo preveč dolgčas.

Toliko zaenkrat.

Lepo čvekajte naprej in ne pozabite na naju user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
17.10.2008 20:10:04   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: karatina

Pa še to vam moram sčvekati user posted image . Če bo vse kot treba, bomo v prvi polovici maja dobili v našo družinico še enega sončka, da Karin ne bo preveč dolgčas.

user posted image user posted image user posted image  čestitke!!!!!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
17.10.2008 20:17:37   
katee
A vse gledate Kmetijo?

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
17.10.2008 20:20:21   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

No, danes je bil en uspešen pohajkovalni dan, nakofetkale smo  se,mimogrede, vsi trije fantje so bli pridni, mamice pa še boljuser posted image , pa  malo šopinga; sem dobila nove čevlje pa ene hlačeuser posted image  ...in sem že bila prepozna za h frizerjuuser posted image .Tako da sem ostala brez frizure.SEm pa vsaj nohte spravla v reduser posted image .

Tudi jaz sem imela uspešen šoping. Ene čevlje, dvoje žabe, nekaj kozmetike, kamero za računalnik. Zdaj se bomo lahko gledali z nečakom user posted image .

Škoda, da si ostala brez frizure, pa drugič. In user posted image  za Lano, da je bila tako pridna. Tudi meni je Žan Luka vsega skupaj spal 2 uri.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
17.10.2008 20:27:29   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: karatina

Joooj, to pa sem tako vesela! Čestitam, iz srca user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
17.10.2008 20:37:00   
mala pikica
Zdaj pa še vam moram povedat kar mi že nekaj časa leži na duši in sem iz dneva v dan bolj žalostna user posted image
Danes sem se s takšnim veseljem peljala domov, sem se tako veselila, da je vikend pred nami in da bom lahko spet več z našim sončkom. Ko sem prišla domov, se je Gašper ravno zbudil. Vzela sem ga iz vozička in ga odnesla noter. Je bil še pri babici. In kot že nekajkrat v zadnjem času, je spet začel jokat in stegovat rokice k babici. Sem začela jokat kot dež user posted image Pa zdaj mi spet solze tečejo... Mene to tako boli, da vam ne morem povedat. Ko sva sama z Gašperjem, ni problemov, ko pa je nekdo od domačih zraven naju, pa nima obstanka pri meni, kar jokat začne user posted image Jaz sem tako žalostna. Tako se vsak dan veselim, da ga bom lahko spet stisnila k sebi, ko pridem domov, potem pa nobenega veselja. Pa tudi ko je siten in če začne jokat, ga nikakor ne morem pomiriti. Kar ne neha jokat, vstran se obrača in me odriva. Jaz ne vem, kaj je narobe... Pa nikoli mu nisem nič hudega naredila, res ne. Doma pa me kar ne razumejo, mi vsi pravijo, da naj bom vesela, da je rad pri babici in dediju in da preveč kompliciram. 
Vedno sem si želela, da bi bil moj otrok cartljivček, zdaj pa ne samo da ni cartljičvek, še celo zavračat me je začel user posted image
Morala sem vam povedat, že preveč dolgo držim v sebi... Saj niti pisati ne morem, tako jokam zraven user posted image

< Sporočilo je popravil mala pikica -- 17.10.2008 20:38:36 >

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
17.10.2008 20:52:27   
mml
karatina iskrene čestitke, upam, da si res srečna srečka nosečka in uživaš 100/uro user posted image user posted image user posted image

mala pikica pride kakšno obdobje, ko imajo naši sončki kašno foro in očitno je Gašper v takšni fazi, pa nikar si ne misli, da te ne mara ali kaj podobnega, ker ti si in boš vedno njegova MAMA in tega ne more nihče nadomestiti ali zamenjati. Je pa verjetno trenutno tako, da ga babi bolj crklja in razvaja, ker ima čas samo za njega, ti iamš pa poleg Gašperja še druge obveznosti. Boš videla čez kakšen teden ali dva bo pa čisto drugače user posted image user posted image user posted image

katee in klepetka super za opravljene nakupe user posted image , meni je pa že drugič uspelo iz CP priti brez da bi kaj zapravila, kar je pa tudi svojevrsten uspeh user posted image user posted image user posted image

piškamiška kaj pa če poskusiš Nejca, ko se ponoči zbudi ignorirat? Ker jaz Matica dojim samo še zjutraj in zvečer pred spanjem, ponoči se pa občasno zbudi in malo pogode in pogodrnja in zaspi, prehodno je imel obdobje, ko se je več zbujal in sem mu pač dajala dudo, po tem sem ga pa počasi puščala brez dude, če se je zbudil in ni jokal...kar se pa odstavljanja tiče...jaz bom ukinila jutranje dojenje, ko bom šla v službo, sem tako naredila tudi pri Manci, večerno bom pa še pustila...bolj za crkljanje in ritual, dokelr se nama bo dalo, pri Manci je bilo koenc, ko sem šla na prvo službeno večerjo in jo je dal spat user posted image  in ker ni bilo panike, sem jo naslednji večer tudi dala spat brez dojenja in to je bilo to...

lunca lepo vaju je bilo videti user posted image . Luka je pa pravi dobrovoljček

suzana te čisto razumem, da ti gre takšen neješč dan na živce..meni je bilo občasno zvečer pri Manci tudi kar slabo od vsega neuspelega hranjenja in vseh trikov s katerimi sem poskušala...boš videla, pri drugem otroku bo boljše user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

Neposredna povezava do sporočila: 2809
17.10.2008 20:53:59   
katee
Joj, mala pikica; tudi meni točejo solze in te čisto razumem, da si žalostna. Upam samo, da je to neko vmesno obdobje in da bo Gašper kmalu spet zelo rad pri tebi in te bo vesel ko ga vzameš v roke, ko prideš iz službe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2810
17.10.2008 20:55:46   
dašabina
Karatina, supeeerrrrr, bravo....user posted image user posted image user posted image
Suzana in Mala pikicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  včasih pridejo taki dnevi, ko ne veš, kam bi s  sabo in ko te otroci razočarajo, recepta pa ne vemo....
Klepetka in Katee lepo ste praznili denarniceuser posted image user posted image
katee, jaz tud jutri dobim kamero, a ti uporabljaš Skype, mogoče se pa kaj vidimouser posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

Neposredna povezava do sporočila: 2811
17.10.2008 21:02:43   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

katee, jaz tud jutri dobim kamero, a ti uporabljaš Skype, mogoče se pa kaj vidimouser posted image
user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
17.10.2008 21:07:44   
SuzanaKK
Punce, hvala, res ste zlate. Zdaj moram po hitrem postopku ugasnit rač. in se iti tolažit k dragemu, ampak moram še napisati nekaj:

mala pikica ne vem, če bo kaka huda tolažba, ampak tudi pri nas je babi zakon (od G. mama, ker pač živimo skupaj). Ko ona stopi v prostor oz. ga vzame v roke, je to tao veselje, da ne moreš verjeti. Ampak tako je to, ti si mama, pri tebi ni vse samo crkljane in razvajanje, to naši mali čmrlji že točno vedo. Vsaj pri nas je tako. Jaz sem tista, ki ga oblači, mu striže nohte, ga uspava, se matra s hranjenjem, občasno kaj tudi prepove(čeprav me ne "šljivi" ravno) babi pa naredi vse, samo da je njemu fajn. Ampak, mama je ena sama, in to smo me. Tudi Aljaž se noče crkljati, ampak po moje, ko bosta pa stara 5 let, se pa ne bosta hotela odlepiti od najuuser posted image . Evo še en velik user posted image zate.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

Neposredna povezava do sporočila: 2813
17.10.2008 21:22:47   
majra
Karatina, čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mala pikicauser posted image

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
17.10.2008 21:33:55   
koala
Suzana user posted image user posted image user posted image user posted image  te čisto razumem da te ta neješčost spravlja v obup, mene tudi, najbolj pa m,e razp......... ko se doma potožim, pa dobim pod nos da preveč kompiliciram.

mala pikica,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vrjamem da boli srček. tudi jaz mislim, da je samo faza, ti pa iz srca želim, da čimprej mine in vrjami, da te ima neizmerno rad. Me pa tudi, ker si čudovita oseba, naj bo še ta zateuser posted image .

karatina, čestitke!!!!!!!!!!!!!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
17.10.2008 21:34:40   
Sunny Morning
karatina
user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
17.10.2008 21:45:25   
Golobček
Najprej vam moram povedat da smo izbirali med Jon in Ben in najverjetneje bo naš kuža Ben, sta se tako odločla moja dva škrateka.
Se mi pa pes kr smili, ga Jan in Nik kr po rokah nosita, ampak se ni č ne buni tako da mu očitno paše.

Mala pikica te čisto razumem kako ti  je.  Tole je zate da se malo potolažiš.
user posted image

Suzana seveda bosta lahko z Aljažem prišla, mogoče bi kr planirala za v torek če ne bom imela delavcev, pa saj se bova slišale tako da ni problem.

Grem zdaj pančkat, ker spet ne vem kakšna bo noč, upam da boljš akot prejšnje dni.

Nočko  vsem !!!                                                                   

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
17.10.2008 21:47:33   
Golobček
Aja sem pozabla Karatina super novička. Jz ko vidim malo bebico bi tud ko se pa spomnim na ostale stvari ki sodijo zraven, pa vem da imam dovolj tri 

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
17.10.2008 21:58:24   
ursalara
Karatina iskrene čestitke!

user posted image

Suzana user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

Neposredna povezava do sporočila: 2819
17.10.2008 22:00:31   
piškamiška
Dober večer!

Ravno iz aerobike. Nejči spančka. Je bil ati priden in ga je dal spat. Jaz pa pred spanjem še malo a RR.

Mala pikica ....... user posted image user posted image user posted image   pa nič bat, tako kot so napisale punce Gašper ima samo eno mamo!!!!!!! Verjamem pa, da je situacija zate zelo čustvena.

Koala............super za Gala, da se je vse uredilo! user posted image Sem mislila nanj in na njegove starše. Smo mi šli skozi podobno izkušnjo in je ne privoščim nobenemu, nikoli!

Suzana.... probaj se čim manj sekirati, čeprav vem, da je to skrajno nemogoče, saj želiš, da bi sonček jedel. Bo pač slab jedec.

Karatina.......čestitke!

Mml.......ja sej jaz bi že ignorirala Nejca, samo mi potem moj user posted image teži, da naj ga grem podojit,  ker on ne more spati, če Nejc godrnja. Tako, da bom morala user posted image preselit v drugo sobo, da bomo Nejčka navadili ponoči spati.user posted image user posted image user posted image
Drugače ga pa tudi jaz dojim zjutraj, zvečer, "ponoči" in še mogoče čez dan enkrat, če je ravno sila oz. če nič noče jesti GH.

Katarinas........Ironmen....jaz......hja, samo v mislih. user posted image Triatlon ("tamal") me sicer mika, samo plavanje bi bil problem. Tek in kolo bi še nekako naštudirala, plavanje je pa bolj v stilu poletnega čofotanja v morju.user posted image Sicer sem pa to ambicijo sedaj malo opustila, potem pa, ko bodo otroci večji pa vprašanje, če bo to še zame. user posted image

sedaj pa grem v pančevo!
lahko nočko

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
17.10.2008 22:04:47   
ursalara
Mala pikica
Kdor je nima, ni rojen.
Takšen najbrž ni noben.
Če si človek,maček,miš,
le ob mami preživiš.

Mamica mi da ime,
prvo pravljico pove;
Z energijami srca
me spodbuja in crklja.

Mamica mi razloži,
kaj je dobro in kaj ni,
da od daleč prepoznam
pravo pot,kjer hodim sam.

vedi da te ima Gašper neizmerno rad!!
user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
17.10.2008 22:05:51   
ursalara

user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2822
17.10.2008 22:11:10   
klaja
Golobček lep kuža, jaz bi ga tudi imela, pa ne gre.....

Sunny Morning ja Neja je pa pridna, da takole mamici pomaga klupice zlagat.

SuzanaKK nisi edina zagreta športnica tukaj, se ti pridružujem, tudi meni se ni kaj dosti sanjalo. En objemček za tebe, tile naši januarčki pa nam dajo vetra, saj bo boljše, druga ti ne morem rečt, tudi jaz se tolažim s tem, samo ne smem začet študirat kdaj, ker me spet mine.

Martinca VIP kartica?! Zdaj sem pa jaz konkretno blonduser posted image .

Nana35 kaj mu pa naj, če zmeraj zaspi pred tv-jem, pač ostane brez.user posted image

Karatina super za tako lepo novičko, sem se kar zjokala zraven. Čestitam in upam da bo vse potekalo vredu!!!!!!

Mala pikica vem da ti je zelo hudo, verjetno rabi svoj čas, da se bo privadil, na to da ne moreš bit ves čas ob njem, ne vem. Se je pa očitno na babico tako privadil, sčasoma bo bolje ali pa je taki tip otroka, ki ne rabi dosti cartanja. Drugače pa sem tudi jaz mislila, da se bo Julija ful rada cartala in vsak mi je to rekel, da se takšni otroci ful radi cartajo, samo me ona konkretno vstran porine in se lahko pocartam z njo samo takrat ko ona tako hoče, to pa je zelo redko in se tudi znajdem v takem položaju kot ti. user posted image

Moram pa vam povedat, da me je danes obiskala "teta" po dolgem, dolgem času, uf kako je bilo fajn, ko je ni bilo. Me pa kar konkretno muči, cel dan že imam napade vročine, pa razna zbadanja in zvijanja. Sem pred kakim tednom mojemu rekla, da me ledvice bolijo, ja pa ja, ma kake ledvice, se je že takrat očitno pripravljala.

Pa še to, danes mi je uspelo spečt potratno potico, samo sem imela vmes težave, so mi jajčke zmanjkale, pa sem hodla vsakih 20 minut v kokošnjak gledat, če je že kaj, sem smotana. Potem mi sem ugotovila, da nimam moke in sem očeta poslala v trgovino, ja samo on je v bifeju srečal sodelavce, ker so imeli danes deževne ure in ga ni bilo nazaj eno uro, tako da sem ga na koncu mogla poklicat, pa mu povedat, da sem ga poslala v trgovino in ne v bife. V glavnem uspela pa mi je, tako da se sedaj vsi mastijo zraven.

Cel teden se nisem uspela nič javit, sedaj pa pišem romane, se bom skušala popravit.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
17.10.2008 22:14:15   
Lunca1
Karatina čestitke.user posted image user posted image user posted image

Mala pikica jaz imam podobne otroke. Pina se sploh ni pustila crkljat, je tudi odrivala, Luka pa podobno. Samo mi tud ni jasno, ker se pa pri kakšnih drugih pusti crkljat.user posted image  So očitno preveč z nami, pa nas imajo dovolj. Zate pa user posted image .
Drugače pa, tako kot je Mml napisala, so razne faze, enkrat šteje samo mami in se očka počuti zapostavljenega, potem pa kontra in je mam vsa žalostna. Pri Pini trenutno štejem jaz.

Martinca naši so všeč vlaki, sploh vlak Tomaž, lesene kocke (če imaš kak Hofer blizu, so bili zdaj v akciji) http://www.hofer.si/si/html/offers/2827_8568.htm, pa kakšne sestavljanke, kuhinjski pripomočki, za fantke pa bagri, tovornjaki ...

Aja Klepetka štručke so pečene, samo jaz sem jih morala dat na 2 pladnja, pa narejene so bil v slabe 1/2 ure.

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
17.10.2008 22:54:03   
klepetka
no evo, mi smo z Lano maloprej od zdravnika, oboroženi z AB.user posted image  Diagnoza ; vnetje ušesuser posted image .
Po popoldanskem sitkanju, večernem joku, po količini smrklja, potem pa še po enem groznem joku že potem ko je zaspala, sem kaj hitro pomislila na ušesa.In imela sem prav. Zdaj pa spi.PA upam da je ne bo prehudo bolelo ponoči.

suzana,user posted image
mala pikica, to je res samo obdobje, zato glavo gor in ne bit preveč žalostnauser posted image
klaja, tvojem upostu sem se pa resnično namejalauser posted image .In ja, sam si je kriv, kaj  pa dremucka pred TVuser posted image

triš , kako je Žan?Upam da boljeuser posted image

karatina, suepr.Iskreno čestitamuser posted image

golobček, kako elpega kužka ste dobiliuser posted image .Prav takega ima moj brat, sam zdaj ko je večji, se ga jaz že bojim.user posted image

pošiljam ....

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.