klaja
|
Golobček lep kuža, jaz bi ga tudi imela, pa ne gre..... Sunny Morning ja Neja je pa pridna, da takole mamici pomaga klupice zlagat. SuzanaKK nisi edina zagreta športnica tukaj, se ti pridružujem, tudi meni se ni kaj dosti sanjalo. En objemček za tebe, tile naši januarčki pa nam dajo vetra, saj bo boljše, druga ti ne morem rečt, tudi jaz se tolažim s tem, samo ne smem začet študirat kdaj, ker me spet mine. Martinca VIP kartica?! Zdaj sem pa jaz konkretno blond . Nana35 kaj mu pa naj, če zmeraj zaspi pred tv-jem, pač ostane brez. Karatina super za tako lepo novičko, sem se kar zjokala zraven. Čestitam in upam da bo vse potekalo vredu!!!!!! Mala pikica vem da ti je zelo hudo, verjetno rabi svoj čas, da se bo privadil, na to da ne moreš bit ves čas ob njem, ne vem. Se je pa očitno na babico tako privadil, sčasoma bo bolje ali pa je taki tip otroka, ki ne rabi dosti cartanja. Drugače pa sem tudi jaz mislila, da se bo Julija ful rada cartala in vsak mi je to rekel, da se takšni otroci ful radi cartajo, samo me ona konkretno vstran porine in se lahko pocartam z njo samo takrat ko ona tako hoče, to pa je zelo redko in se tudi znajdem v takem položaju kot ti. Moram pa vam povedat, da me je danes obiskala "teta" po dolgem, dolgem času, uf kako je bilo fajn, ko je ni bilo. Me pa kar konkretno muči, cel dan že imam napade vročine, pa razna zbadanja in zvijanja. Sem pred kakim tednom mojemu rekla, da me ledvice bolijo, ja pa ja, ma kake ledvice, se je že takrat očitno pripravljala. Pa še to, danes mi je uspelo spečt potratno potico, samo sem imela vmes težave, so mi jajčke zmanjkale, pa sem hodla vsakih 20 minut v kokošnjak gledat, če je že kaj, sem smotana. Potem mi sem ugotovila, da nimam moke in sem očeta poslala v trgovino, ja samo on je v bifeju srečal sodelavce, ker so imeli danes deževne ure in ga ni bilo nazaj eno uro, tako da sem ga na koncu mogla poklicat, pa mu povedat, da sem ga poslala v trgovino in ne v bife. V glavnem uspela pa mi je, tako da se sedaj vsi mastijo zraven. Cel teden se nisem uspela nič javit, sedaj pa pišem romane, se bom skušala popravit.
|