|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
17.10.2008 15:15:51   
čebeica maja
SRCEK- si bla pa kr boga ko si bila sama. Nevem kako jaz bi če bi bla sama. Mojmu možu so rekli tik pred ta glavnim rojstvom, da če nemore več da gre lahko vem pa ni hotel,  sem mu roko tako stiskala ko je prišel popadek, da sem sama čutila kako sem mu nohte zarinla v kožo, pa je mal zajamral,  babce so pa mislile da mu ni dobro.
Naj tvoj proba bit saj do taglavnega, al pa dokler mu ni slabo, tud to je neki.

(odgovor članu SRCCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
17.10.2008 15:54:51   
Naja30
Moj dragi bo tudi pri porodu. Njegova prisotnost je že prvič bila neprecenljiva. user posted image  Resno, če imaš nekoga ob sebi, te tudi osebje drugače gleda. In on se je zelo dobro držal, sploh na koncu ko mi je zelooo pomagal in čisto na koncu, ko je dobil ljubezen svojega življenja No.2 v roke, je sploh bilo lepo. user posted image  Ma, sta se že v porodni tako zaljubljeno gledala in tako je še danes. Mora še mami dobit enga fanta, maminega sinka. user posted image

Joj, pa kam se vam vsem mudi z nabavljanjem? No sej razumem, za tiste ki je prvič. Meni se pa nič ne da še razmišljat o tem. Razmišljam samo, kako naj mojega prepričam, da je naš stari voziček že pa res odslužil svoje - samo kaj, to ni res. user posted image user posted image

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
17.10.2008 16:31:24   
janaja
Zdravo babuške....

jjasna85 - user posted image user posted image  za zmago

no kar se tiče partnerjev pri porodu. Moj je bil v prvo zraven in mi je bil res v gromozansko oporo, sam moram povedat da sva bla takrat šele eno leto poročena in se mi zdi da je bil nekako bolj navezan name in nekako bolj potrpežljiv.... user posted image user posted image   Sicer ma res težave in gužvo v službi... sam se mi zdi kot da bi non stop iskal neki konflikt ( pol sem pa tko al tko kriva jest). Mislim da ga v  drugo sploh nočem zraven user posted image , se mi zdi kot da se bom v drugo morala še z svojim občutkom ukvarjat o njegovih mislih,.... user posted image  a sem full grozna... (sam mi je še predno sem zanosila rekel a bom mogu bit spet zraven user posted image ) mi gre včasih kar na user posted image  ko pomislim kaj za user posted image  jim je hudga, saj ne rojevajo oni... Vglanem hočem pozabit na to in maximalno uživat v teh trenutnih nosečnosti in cartanja z user posted image . Pa tuč če se bomo mal več sami cartal....

Danes sem bila v Baby centru in morem rečt, da me je navdušil voziček od maxi cosi mura 3, je res super vodljiv in z zimsko vrečo ali mehko košaro primeren že od 0+... upam da bodo še kaj ceno na - popravil....

A slučajno katera kaj ve kaj pomeni če ti že na prvem pregledu napovejo bolniško in je rečeno da ima zarodek slab ovoj user posted image  . Me je kolegica vprašala, ko ima njena sestra ta problem

No zdej pa lep pozdravček

janaja

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
17.10.2008 17:07:10   
čebeica maja
janja- prinama tud večkrat zadnje čase pride do konflikta, takrat tud jaz tako pomislim da nebo bil zraven, ako vse prespim, pa seveda bo zraven. Rada bi da bi bil skoz znama, pol mu pa težim ker še ni nič naredil- saj vem sem sama kriva za dosti konfliktov. Ste ve tud kej drugačne, jaz prvič sem se skoz kr neki jokala, sm če mi je mož pokazal prst, sedaj v drugo pa se sm derem nanj, sem opazila da tut na druge kar povišam glas, pa nevem zakaj- se tolažim da so hormoni krivi.

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
17.10.2008 17:33:07   
mama_milchy
Ojla,

no, pa sem prispela tudi jaz domov iz službe; smo mogli še po možev avto na servis; evo še jutri oddelam in pol grem na zaslužen dopust;

plenice; mi bomo na začetku kar pamperske uporabljali, pol pa huggies; tako sm otudi pri Žigcu;

nakup: no, jaz bom še nekaj malega nakupla ostalo pa imam od Žigca že tako da upam, da ne bom preveč zapravljala....

partner pri porodu; ja vsekakor, že pri prvem je bil in tudi sedaj v drugo gre zraven;

janaja, čebeica maja; tudi pri nama pride do konfliktov; ko ga vidim, da sedi pred računalnikom poleg pa likalna miza polna cunj pa še kaj razmetano, kr norim in on se samo smeje; sej naredi mi da vse tako da bi včasih lahko bila tiho in samo rekla, hvala bogu da ga imam vendar so zdaj hormoni čisto podivjali pol pa ravno on naleti in jih sliši;

kaj menite o kopanju v bazenu kot user posted image ?

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
17.10.2008 19:06:58   
Infinity1
hehe, sem se vama prou nasmejala in tud sama sebe vidim v isti sliki kot vaju janaja in cebeica maja. Tudi jaz sem prej prišparala marsikatero besedo, danes pa povem vse kar komu gre in ne šparam več z besedami. Cebeica maja jaz sicer sem noseča prvič, pa se že zdaj samo derem nanj, kaj bo šele v drugi nosečnosti user posted image user posted image user posted image user posted image Je žal že tako, da je ravno on tisti, ki je vedno poleg mene in prvi, ki prestreže vse "udarce", izbruhe hormonov. Moram rečt, da zaenkrat jih kar dobro prenaša, včasih je mal hudo, ker mi ugovarja in se noče strinjat z mano user posted image user posted image , v večini primerov, pa se samo obrne in gre stran... kar me ponavadi še bolj razkuri user posted image
Bo pa tudi naš očka pomagal rodit, tako da bova šla skupaj v šolo. Čeprav mal dvomim, kako bo vse skupaj prenesel... upam na najboljše.

Dali- ctrl+C je res zakon :)

Lep večer vsem user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
17.10.2008 19:22:25   
Lolita23
Živjo!!

Očka pri porodu
pri nas ni šans.Zakaj se vprašate??Ata je reva, pravi da ne bi prenesel krvi ne če bi se drla, ga bi vrgla iz tira kak trpim. No ja nam so v šoli vse mentorice na praksi v bolnicah govorile, da se ženska lahko zameri moškemu, če ga ta prisili gledat porod temu pa do tega ni, baje se je dogajal!!Vem, da se veseli otroka sam skupaj pade že, če mu šive ven pobirajo, tak da nočem, da mi vzame v pordodni sobi vso pozornost.user posted image

Pričakamo se pa tud pri nas, saj je moj revež bil operiran in trenuten je odvisen od mene tolko kot 5 letni otrok od mame.Jaz pa bi rabila, da se mene razvaja, tako pa jaz njega masiarm, oblačim, slačim....Mi pa masira noge, pa pravkar dela večerjo.user posted image

Nakupi moram priznat, da ko sem vidla, kake so cene vozičkov od quinya, sem mal obupala, nad tem vozičkom.Kako je ime od mullerjevih plenic???

lp

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
17.10.2008 19:33:27   
Infinity1
Lolita 23, tudi ja na tak način dvomim v mojega moža, da bi lahko bil pri porodu. Ampak kot sem rekla, je prvič, pa bomo videli, mogoče se bo pa izkazal :)

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
17.10.2008 21:44:15   
helimaša

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Živjo!!

Očka pri porodu
pri nas ni šans.Zakaj se vprašate??Ata je reva, pravi da ne bi prenesel krvi ne če bi se drla, ga bi vrgla iz tira kak trpim. No ja nam so v šoli vse mentorice na praksi v bolnicah govorile, da se ženska lahko zameri moškemu, če ga ta prisili gledat porod temu pa do tega ni, baje se je dogajal!!Vem, da se veseli otroka sam skupaj pade že, če mu šive ven pobirajo, tak da nočem, da mi vzame v pordodni sobi vso pozornost.user posted image

sej itak ne gleda dol.....skos je pr glavi in nč ne vidi.....edino če bo sam glavo rinu tja k ni treba.....
men je bil prvič v veliko pomoč.....tko da ga tudi drugič vzamem s sabo.....sm bla ful pridna....in nism vpila....tko da smo zlo hitr rodil.....

jasna85 upam da je avto n voziček naš.....predvidevam pa da se boš pozn javla ker te bo dragi sigurno na večerjo peluuser posted image .....drgač smo pa itak držal pesti

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
17.10.2008 22:09:40   
helimaša
user posted image eh, jasna85 ni zmagala.....ti šment......pa vseen....upam da si se mela vsaj dobr......pa da ste vsaj kšne dobre nagrade tud ostale dobile

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
17.10.2008 22:34:33   
yania
Hoj hoj...lep pozdravček vsem nosečkam....
Malo mi manjka časa za vse skupaj....ta vikend pa še seminar in sedenje od 9.00 do 18.00.....no vmes smo 1x imeli pol ure odmora, drugič pa uro in pol za kosilo..vam povem da čutim vsako koščico posebej okrog riti....user posted image user posted image user posted image ni prijetno...
no jutri bo enako...v nedeljo pa zaključimo ob 13.00...upam da bo moj mišek zdržal, ker me res pošteno brcne, vsakič ko zasliši kako glasbeno dogajanje....user posted image user posted image user posted image no vsaj ušeska ima na mestu in sliši dobro...vsaj to vemo..haha...aja, da vam povem kaj se mi je zadnjič zgodilo..prejšnji teden sem pri tamalih v razredu (6 letniki) predstavila glasbila  kot so boben, palčke in triangel...no in da bodo zvedeli kak zven ima triangel, sem morala udariti, ane....ejjj..kako je skočil revček v trebuhu....meni pa slabo vest naredil....nedvomno je treba res paziti pri takih glasnih zadevah....

Helimaša kako veš da ni zmagala...kje si to zvedela...

VOZIČKI?
tudi jaz firbcam malo naokrog...bi pa nedvomno kupila nekaj na tri kolesa, oz. kaj lahkega, lahko-zložljivega....kaki space mi ni niso všeč...al pa to da so zadaj velika kolesa, spredaj pa skup dva mala, kot npr.Buzz Q. 4....samo je pa baje lahek...joooj,,,,mah...mal bo treba prespati...

Lepo bodite in uživajte vikend...jaz se spočila ne bom nič...
Ja mi je pa tašča danes rekla, naj mal več počivam in da se ji smilim, ko sem za vse sama, in da mi jutri pride pomagat kaj polikat popoldan....no in hitro sem zalaufala 2 stroja,,,in upam da bo kaj suho do jutri....haha

papa

se tipkamo..

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
17.10.2008 22:39:02   
yania
Aja še to sem pozabila, glede PORODA in prisotnost možička....

Definitivno gre zraven....tudi prvič je bil...čeprav ni veliko pomagal fizično..je pa lepo da veš da je tam in če bi kaj rabila bi vse poskrbel..in še zdi se mi da res gledajo malo drugače kot če si sam...no jaz sem imela stalno vsaj 2 v sobi....potem pa hec, ko je bil babičar pripravnik...ful faca...mlad in tko zgovoren....pa mu stalno babica nekaj govori in razlaga, pa pravi no preglej še ti koliko je odprta...pa mene vpraša če lahko...moj pa odgovori v hecu: to morš pa mene vprašat......no meni ni takrat šlo na smeh in res je bil nežen in natančno ugotovil kako je stanje....se pa nasmejim danes ko se spomnim na to..

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
17.10.2008 22:45:06   
helimaša
yania.....ena od februarčic je bla tm pa je napisala da je ena Žana zmagala.....kar pomeni da ni naša Jasnauser posted image user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
18.10.2008 8:21:22   
mojčika
SRCCEK, tudi moj mož gre zraven, če pa ne bi šel, bi pa definitivno prosila mamo ali kako dobro prijateljico. Prvič je porod trajal 10 ur in bi brez koga zraven umrla, rodila pa sem v PO in sestra je bila ves čas z menoj, sedela za pisalno mizo, tiho, a bila je tam. Sama si pa ne bi upala.

Pri nas je srednje stanje, niham s to mojo astmo, vse kaže, če bo prav, mi drug teden podaljšajo bolniško do konca, no vsaj upam.

Sicer pa sem menjala ginekologa, ker je imel moj take žaljivke, da sem bila čist iz sebe, češ kaj s tako astmo sploh zanosim in če bi doma rada še kakega sladkornega bolnika, češ da se sladkorna deduje, imela sem vnetje, pa me tud pogledat ni hotel... in še bi lahko naštevala... no zdaj hodim v LJ porodnišnico in dobila zlato nežno mlado Guser posted image .

Brcike so pri nas kar močne, problem pa imam z zatekanjem rok in bolečinami v nogah, to je verjetno bolj ali manj zaradi kortikostereoidov, ki jih jemljemuser posted image

Voziček že imamo in ne bomo kupovali novega, ima nekaj pomanjkljivosti, a sva ga dobila novega tako poceni iz druge roke, se neka punčka ni hotela vozit: košaro, jajček, športni del, zimsko vrečo, nahrbtnik... vse samo za 60.000sit, je japonska različica Quinnyja, ma čist isti no, trikolesnik.

Aha še morfologija: 7. 11.

< Sporočilo je popravil mojčika -- 18.10.2008 8:22:09 >

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
18.10.2008 8:57:47   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Kako je ime od mullerjevih plenic???

Müllerjevih plenic ne moreš zgrešiti. Jim imajo celo polico. So živahne barve in imenujejo se Beauty baby.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
18.10.2008 9:01:52   
Dali*
                                            MARČEVKE 2009

PDP    Ime            (št. user posted image , št. user posted image )    Pregledi, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image

27.02. 
chichinchek
(28)        (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)              

01.03.  
jjasna85 
(23) 

(št.1 user posted image , št. user posted image 0) 29.10., Izola, user posted image  , +3,5 kg 
Anonimna user posted image (32)  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      
cita (27)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 22.10., CE, user posted image
02.03
ada2 
(29)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2) 20.10., ?, user posted image  

hedviga (34) user posted image user posted image      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 07.11., LJ user posted image user posted image (?)
03.03. 
jjasna
(26)                  (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)
20.10. , LJ, user posted image -0,5kg, 103cm
Miša99 (33)                (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)     
SanjaB                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)   
05.03. 
Linda25
(28)              
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0)          
06.03. 
Grahec (30)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 22.10., LJ, user posted image +1,5 kg, 99 cm   
07.03. 
spps
(26)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 24.10., CE, user posted image
+5,5 kg, 90 cm
08.03. 
yania
(29)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 23.10.,
LJ, user posted image +0,5kg, 85cm
Lolita23 (23)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 3.11, CE , user posted image +4kg
11.03. 
petrcaK
(25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 03.11., CE, user posted image
mama_milchy (27)      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 03.11., Izola, user posted image +3 kg
12.03. 
michell
(28)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
PERSIDA (32) user posted image  user posted image (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)21.10., MB,user posted image user posted image +2,1 kg,104 cm
helimaša                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 1) 20.10., ?, user posted image    -3,5kg, 93 cm
mizi
13.03.
imam
(24)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
trezika (24)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 21.10., Ptuj, user posted image +7 kg
an_angel (28)               (št. 1user posted image , št. user posted image   0)  29.10, ?,  user posted image  +8 kg
14.03. 
juli@
(24)                     
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0)  
trinity22 (30)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  
škratka (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)             
*TEJČI*                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)   
15.03. 
lejca
(32)                     
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 19.10.,ITA user posted image  +6 kg, 100 cm 
tina_r                           (št. ? user posted image , št.  user posted image ?)
brskale                         (št. 4 user posted image , št. user posted image ?)
16.03.
dana
(30)                      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 03.11., LJ, user posted image

pocka (29)                    (št. 2 user posted image , št. user posted image   1) 05.11., Izola, user posted image  +5 kg       
Infinity1                       (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 04.11., NM, user posted image , -0,5 kg 
babyg                            (št. 1  , št.  0) 30.10., CE, user posted image   +7kg 
17.03. 
mediuhec
(29)
            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 11.11., MB, user posted image   +3,5 kg, 85 cm
18.03. 
Dali*
(28)                     
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 28.10., CE, user posted image
+2 kg, 81 cm
buksi                             (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 21.10., PO, user posted image
tasa_m (25)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 11.11., MB, user posted image +1 kg, 82 cm
20.03.
KOKICA32
(32)             (št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 18.11, MB, user posted image , +3 kg, 86 cm
evica23                         (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)
gaja (28)                        (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)
21.03. 
_andreja_
  (23)          (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) ?, TRB-CE, user posted image   0 kg, 110 cm     
sanna                             (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  
mojčika (32)                  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 7.11., LJ, user posted image
+2,5kg, 88cm
pupa7 (28)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 7.11., CH, user posted image +2 kg
jadrnica                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 24.10, LJ, user posted image +3,5kg, 85cm
čebeica maja                 (št. 2user posted image , št. user posted image  1) 11.11., NM  user posted image +4 kg, 86 cm
22.03.
pikapoka12345 (26)     (št. 2user posted image , št.user posted image 0) 4.11., LJ, user posted image +3kg
23.03.
Zasanjana
(26)              (št.3 user posted image , št. user posted image 2) 5.11, FRA,  user posted image
+5 kg, 105 cm
1hruska (24)                  (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0) ?, LJ, user posted image

25.03.
piamaria
                        (št. 4 user posted image , št. user posted image 2) 24.10., LJ, user posted image
+5 kg
MONIKQ                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 22.10., MS, user posted image  + 2 kg, 96 cm
štručka** (25)               (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)
marec2009 (31)             (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)         
27.03.
lotoska

(št. 2user posted image , št. user posted image 1 )
SRCCEK                          (št. 2user posted image , št. user posted image 1 ) 03.11.
novo (29)                        (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) 22.10., CE, user posted image +5 kg, 90 cm
28.03.
Nina00
(35)                    (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 21.10., LJ, user posted image   +2,5 kg
suncicica (29) user posted image  user posted image      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 0) 21.10., Ptuj, user posted image +5kg
Tejči H                            (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 12.11., LJ, user posted image +1 kg
mkkl (223)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 5.11., LJ, user posted image  +1 kg, 91cm

29.03.
mikroB
(25)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?,Velenje,user posted image
+5 kg, 97 cm
30.03.
janaja
(25)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 21.10., KR, user posted image  
+0,6kg, 108cm
31.03.
Naja30
(30)                  
(št.2 user posted image , št. user posted image 1) 10.11., LJ, user posted image +2 kg
frulica                            (št. ? user posted image , št. user posted image ?)
kataka21                       (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 
Irena 83

xx.03. 
julam 
(33)                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)                

anonimnauser posted image (29)       (št.  2user posted image ,  št. user posted image 1)     
kayica24 (24)                 (št. 1 user posted image ,  št. user posted image 0) 
pondelak (19)                 (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0)

03.04
Piruri (30)                       (št. 2user posted image , št. user posted image 1) 18.11., ?

user posted image  - 10 fantkov
user posted image  - 4 punčke
user posted image  - ostalo

Trentno je 72 nosečk!

user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele:
user posted image   fragola , Nikita,  zasavka, pikica36 user posted image

user posted image    MAŠKA, ajja, enkratna   user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
18.10.2008 9:07:30   
Dali*
Punce, ma kaj vas res tolko dajejo hormoni.  Ojej... Jaz moram reči, da imam to srečo, da sem zelooo poredko tečna, pa še to zaradi službe. Zdej, ko sem pa v bolniški in noseča, pa se počutim super, tečnoba se me sploh ne prime in sploh imam čudovito nosečnost.

Mojega lubita pa fantje skoz hecajo: "Ha, je tečna, ha!" Moj pa jim pove: "Ne moja lubi je pa najboljša nosečka na svet, spoh ni tečna in sploh je oh in sploh super in imava čudovito nosečnost." Tko, pa jim zapre gofle user posted image .

Malo sem se pohvalila in vam nič ne zavidam, da se soočate s tovrstnimi težavami...

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
18.10.2008 9:15:47   
helimaša
jutro! ena user posted image  za vse user posted image .....
ste že pridne.....jst sm dons čist gnila.....sm čist prehlajena.....nos mam čist zabasan, diham komi.....ponoč sm bl mal spala k sm bl težko dihala.....pa še tamala je skoz neki kašljala.....obup.....
mojčika mi je znano zatekanje....jst sm v prvi nosečnosti proti koncu kar iz dans na jutr zatekla.....tko da so mi mogl poročni prstan prerezat da sm ga sploh dol dobilauser posted image .....ta je bla res huda.....

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
18.10.2008 9:19:32   
helimaša
Dali a ni lepo k te tvoj dragi tko vzpodbuja in ma lepe besede zate.....iiiiii.....pr nas je to že bl tko.....ja pa ne.....pr prvi nosečnosti te še nekak pocartajo.....pol pa ne več tko......je že bl samoumnevno......sej ni tko hudo......user posted image user posted image ......sej moj možek je pa res zlat.....

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
18.10.2008 9:29:31   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

Dali a ni lepo k te tvoj dragi tko vzpodbuja in ma lepe besede zate.....iiiiii.....pr nas je to že bl tko.....ja pa ne.....pr prvi nosečnosti te še nekak pocartajo.....pol pa ne več tko......je že bl samoumnevno......sej ni tko hudo......user posted image user posted image ......sej moj možek je pa res zlat.....

Veš kok je fajn. Midva sva res en čudovit par in vsi naju sprašujejo za recept. To je res neki najlepšega... Nič kreganja, tečnobe, grdega gledanja,...full fajn u glaunem. Kot po maslu...user posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
18.10.2008 9:30:51   
Dali*
Tako...danes sem se zbudila kulinarično razpoložena, tko da grem pečt jabolčno pecivo, pa za kosilo bom naredila rižoto za večerjo, bom pa pripravila ragu.

Ecco...do potem...

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
18.10.2008 9:33:30   
sonček85
Dobro jutro!

Ali katera ve kako je šlo jjasni85 na finalah za miss buši.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
18.10.2008 9:44:39   
novo
dobro jutro!
kak lep dan se je naredil. Js pijem kavico in razmišljam, kje naj začnem.
Mogla bi pospravit, zunaj pa kliče lepo vreme. Mislim, da bom kr najprej šla v trgovino,da bomo imeli kaj za jest, pa počakala mojega zaspanca, da mi pomaga pri pospravljanju. Brcik še nič ne čutim in komaj čakam, da bom.
SE pa že veselim pregleda, ker je že čas, da vidimuser posted image , kako je kaj. Upam, da je vse ok.
lep sončen dan!

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
18.10.2008 9:51:55   
novo
aja, z mojim že malo gledava vozičke, pa nama je do sedaj najbolj všeč quinny speedy.-buzz.  Prijateljica mi je rekla, da mi da lupinico maxi-cosi, tako da bova nabavila le voziček in košaro.
Tolko je izbire in tako različne cene, da kar glava boli!user posted image

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
18.10.2008 10:23:01   
Lolita23
Živjo!!!

Saj jaz bi tudi rada, da bi bil moj zraven pri porodu, vedno sem mislila, da bo, sam pač če ne gre ne gre. Fant od kolegice je bil zraven, njemu ni nikol slabo, pri tem pa mu je bilo.No v glavnem je mojem svetoval, da pač bolje, da ne gre. Sej se zaveda, da nič ne bi takega videl sam...

Brcike so pri nas že del vsakdanjika, zadnji teden me je že groza če jih par ur ni. Je pa mali smešen, saj ko hoče očka čutit, kar neha brcat, ko pa se očka umakne pa spet začne. Mi je kar hudo za atija.pa sej bo enkrat.

Ena je napisala in dala internetni naslov od ene italjanske trgovine z otroškimi vozički pred časom. Prosim če bi lahko še enkrat, ker ne najdem tega!!!!!!!!!!!!!

lp

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.