jadrnica
|
heloooo danes je pa še bolj moreče vreme kot včer, sem tud jaz slabo spala pa še glava me je bolela zjutri. je pa naše dete včeraj zvečer imelo aerobiko in to tako body attack ,ker je tako poskakovalo, da sem se mogla prou usest pa klasiko gor nabit, da se je stanje mal polegl. ....a se komu tudi to dogaja plenice - jaz planiram na začetku mal naravne usekat, pol pa plastika vabi, samo sem pa slišala, da so DM boljše od Mueller - bom oboje sporbala pa poročam, katere mi bolj sedejo dioptrija - ja jaz sem tudi lečarka, imam pa ene stara očala za doma, ker drgač samo leče nosim. tudi meni se je med nosečnostjo poslabšal vid.....tako da nevem kako bo to na porodu....sedaj sem mal zmedena, ali naj si grem očala naročit na novo dipotrijo , ki se najbrz mal spreminja, pa dam za očala celo premoženje (za šipce, ne za okvir, da ne bo pomote), ali pa počaka, pa v porodnišnici kar stare nosim, pa se mi bodo vsi smejal, ker so iz pamtiveka sploh še nisem klicala okulista glede tega....mpgoče je čas d abi.. očka pri porodu - ja, moj bo zdraven, je reku da bi bil, samo sem rekla da si ne želim, da me ravno dol gleda ko bom rojevala, pa reku ja itak da te ne bo .....no bomo vidl, kaj bo, če hoče bit, pa naj bo,.......si ga tudi zaradi dobre klime želim zdraven, saj me zelo pomirja in tudi v kritičnih trenutkih ohrani dokajtrezno glavo.....no na porodu sicer se ni bil,tko da ne vem, kako bo tam nakupi - jojme, sedaj me pa res skrbi,ker ve že vse tko lepo nabaljate....jaz nimam še nič upam, da se mi pol na bo zmešal. nekak po morfologiji (24.10) bom pa tud jaz začela po štacunah skakat, sedaj mi domače pajkice niso več prav, tako da bo treba še to nabavit... tolk za zdej, grem kuhat...najbrz bo kar rizota danes.....za kislo zelje danes ni vreme, je ze tko preveč kislo jjasna85 - brzimo pesti, ti pa dobro opravi, pa poročaj
|