|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
17.10.2008 9:42:22   
dana
Aja pa še vprašanje glede oči - ali se je še kateri v nosečnosti vid poslabšal? Meni se je, pa ne vem al naj grem menjat al bo šlo potem nazaj?

No ko sem šla v prvo rodit, sem vprašala svojo zdravnico glede rojevanja, pa je rekla da pri moji dioptriji ni problema (leva 4 in desna 2,75). Sodelavka ki ima pa še več je tudioba rodila po naravni poti. So mi pa v porodni rekle naj imam zaprte oči in naj ne pritiskam tako da bom imela pritisk v glavi.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
17.10.2008 10:19:23   
Infinity1
Ne sekiraj se Lejca, ceprav imaš manjšega trebuščka nič zato, jaz sem se danes zjutraj zbudila in se potipam po trebuhu, tega pa nikjer user posted image user posted image user posted image , je mali zlezel nekam zadaj in sploh ga nisem čutila, kot da ga ne bi bilo, tudi trebuh je bil seveda manjši in če bi si takrat merila obseg, verjetno občutno manjši. No pa sem se obrnila na bok in je bilo vse bolje, mali se je prekucnil z mano in spet sem čutila napetega trebuščka. Zato se nikar ne boj... vse bo OK. Sem pa tudi jaz mislila da mi bo srce skočilo iz prsi, ko sem dobila klic in po klicu in veseli novici, sem planila v neutolažljiv jok, verjetn od veselja, boš vidla, da bo tudi pri tebi tako :)

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
17.10.2008 10:39:56   
Naja30
Ful sem se razpisala in pol WE are sorry... user posted image user posted image
Na kratko - včeraj sem se grozno slabo počutila zarad prebavnih motenj in še kolk me je začel bolet. O šit! To pa so bolečine. Pa sej ni čudno, ker sem imela izpah kolka ob rojstvu.

jjasna85, držim pesti!user posted image

jjasna, moja mala je tudi včeraj težko zaspala. V torek je bila polna luna in jih zgleda še mal trka. user posted image

Plenice - mi bomo kar plastik fantastik, ker z bombažnimi je čisto preveč dela in časa, ki ga že zdaj nimam, kaj šele pol.

In še ena za v klub nosečnih pack! user posted image user posted image

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
17.10.2008 10:51:22   
jjasna85
Dobro jutrooooooooooooooo!!

Maaa... danes nism spala NIČ! Na vsake 2 uri sm se zbujala od živcev.. gro-za! sploh ne vem kako bova preživela s tamalim ta stres danes user posted image  
Upam, da se mi bo vsaj splačalo vse to danes in da pridem domov z novim avtom in vozičkom user posted image

Drugače sm pa js mojega kar v šoping peljala, ker je reku, da danes hoče bit lep zame user posted image  pol ko sm pršla domov sm šla samo še pod tuš, pojest eno kilo kostanjev (ps: še danes mi je žal za to user posted image ) in pol spat... pol pa itak nism spala nič tako da sm ko zomby danesuser posted image

21.2.2009 je svet polepšalo še eno bitjece - moj mali Leon

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
17.10.2008 11:31:34   
mkkl
js sem se tudi danes tako lepo razpisala, pa mi napiše da jim je žal...grrrrr....
lejca...mislimo vsi nate, tako da bo vse ok, boš vidla, pol se boš sam še smejala:)
kar se tiče trebuščka se pa tud meni dogaja, da se mi zdi vačsih full napet, včsaih pa kot da ga ni...
a to o plenicah...ste mislile prave une bombažne za oprat od mueelerja al so to kot pampers sam da so bolj poceni pa vseen fajne?
hm, danes se je pa naša mala pikica zjutraj neki kobacala po trebuščku, kot da bi mi hotla dobro jutro rečt:)
me zanima kako bo potem ,ko bom boljk čutla brcike, če bo kakšna posebna reakcija, ko bom igrala...sem glasbenica in med igranjem uporabljam full prepono...me zanima če to ona kej čuti, oziroma kako ji je kej ko posluša vsak dan igranje, ko učim v glasbeni šoli in otroci veselo piskajo...hihihi, ima že zdaj vsak dan žur;)
no, drage user posted image lep dan, kljub temu dežju, sej veste...za vsakim dežjem pride sonček:)
papa

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
17.10.2008 11:58:12   
SRCCEK
OJLA PEEETEEEK JEEEEEE user posted image user posted image user posted image

Moje mnenje je, da je z navadnimi bombažnimi plenicami FUUL preveč dela. Jaz sem mojega prvega user posted image  preoblekla vedno predno sva šla jest, to je na cca 2-3 ure, tako, da potem ni imel kakšnim nepotrebnih vnetij. Bolš da se za ta čas, ko bi mogle prat , obešat in likat bombažne plenice, posvetimo svoji družinici in z njo uživamo!!! user posted image  user posted image  user posted image

Eno vprašanje: a boste imele vse svoje partnerje-može pri porodu zraven??

Uživajte maksimalno

28.1.2005 MUCEK 1
31.03.2009 MUCEK 2

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
17.10.2008 12:40:53   
jjasna85
Nič čveke moje...
js grem počasi iz službe in v Ljubljano usodi naprotiuser posted image

Vam javim zvečer kako je blo ok?

Držte močno močno pesti od 18:00 do 19:00 (tam nekje no).

papaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :*

21.2.2009 je svet polepšalo še eno bitjece - moj mali Leon

(odgovor članu SRCCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
17.10.2008 12:49:54   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: SRCCEK

Eno vprašanje: a boste imele vse svoje partnerje-može pri porodu zraven??

Seveda, moj lubi hoče bit vsepovsod zraven. Šel bo v MŠ in potem bo tudi pri porodu.

(odgovor članu SRCCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
17.10.2008 12:51:45   
Dali*
Punce, mene je pa ta We are sorry že izučilo. Če pišem malo več si potem ko zaključim kopiram - Ctrl+C in nato prilepim, ko moram ponovno napisati odgovor.

Očitno bo tudi vam prišlo prav.

Naredite si lep dan.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
17.10.2008 12:52:36   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85

Nič čveke moje...
js grem počasi iz službe in v Ljubljano usodi naprotiuser posted image

Vam javim zvečer kako je blo ok?

Držte močno močno pesti od 18:00 do 19:00 (tam nekje no).

papaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :*

Ecco, močno močno bomo držale pesti, da zmaga naša marčevka!

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
17.10.2008 12:55:18   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: mkkl

me zanima kako bo potem ,ko bom boljk čutla brcike, če bo kakšna posebna reakcija, ko bom igrala...sem glasbenica in med igranjem uporabljam full prepono...me zanima če to ona kej čuti, oziroma kako ji je kej ko posluša vsak dan igranje, ko učim v glasbeni šoli in otroci veselo piskajo...hihihi, ima že zdaj vsak dan žur;)

Torej bo tvoja mala pikica pravi glasbeni virtuoz, multiinstrumentalistka in pevka.  Že ko bo ven prišla, boš določila kateri glas bo najbolje pela user posted image user posted image user posted image .

Full fajn, da se ji tolko dogaja.

(odgovor članu mkkl)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
17.10.2008 12:57:26   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec

jutri greva z mojim v Celje malo v šoping, predvsem bova gledala vozičke.

Ma daj, ne mi rečt, da imamo v CE večjo ponudbo z vozičke, heh. No ja, Baby center in Pikapolonica. Samo to je v MB tudi, ha.

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
17.10.2008 13:00:25   
Dali*
Plenice - no za začetek že imam en velik paket Pampersk new born, ki jih je moj lubi dobil od kolega, ko je izvedel, da bo postal ati. Za naprej bom pa kupovala Müllerjeve. Upam, da bodo tamalemu ustrezale. Jaz sem sicer tudi za naravne materiale in bla bla bla, ampak ne bo cajta še plenic prat. Raje si privoščim daljši sprehod.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
17.10.2008 13:00:29   
mediuhec
Ma daj, ne mi rečt, da imamo v CE večjo ponudbo z vozičke, heh. No ja, Baby center in Pikapolonica. Samo to je v MB tudi, ha.

he he, a se ti zdi, ane? moj ma ene opravke tam, pa grem z njim. drugače pa je res tako, da v BC MB nimajo vseh modelov - jih pa imajo v CE!

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
17.10.2008 13:03:41   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec

he he, a se ti zdi, ane? moj ma ene opravke tam, pa grem z njim. drugače pa je res tako, da v BC MB nimajo vseh modelov - jih pa imajo v CE!

Zanimivo, no fajn oglede in kasnejši nakup vama želim.

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
17.10.2008 13:34:51   
MONIKQ
Pikapolonica v CE pa je zlo slabo založena, a ne?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
17.10.2008 13:48:19   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: MONIKQ

Pikapolonica v CE pa je zlo slabo založena, a ne?

Ma odvisno kaj iščeš. Jaz recimo ne gredam vozekov, posteljic, previjalnih, tko da to ne vem kok kej majo. Všeč mi je ker držijo v Piki znamko FEHN, ker majo super odejice, slinčke, igrače, mobile, igralne podloge....in vse kar je fehn je super.

(odgovor članu MONIKQ)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
17.10.2008 13:52:20   
dana
mkkl ko sem omenila mulerjeve plenice sem mislila te ala pamperske, samo da mulerjeve niso tako plastične. So sicer debelejše, ampak meni so ble te najbolj všeč. Tudi Fixies so zelo dobre, ampak te so pa še dražje kot pamperske.
jjasna85 držimo pestiuser posted image user posted image user posted image

Punce lep vikend !

(odgovor članu MONIKQ)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
17.10.2008 13:55:41   
Dali*
Da ne boste pozabile brati...

SEZNAM NAJBOLJ BRANIH KNJIG ZA NOSEČNICE 

1.   Zdrava nosečnica
2.   Devet čarobnih mesecev
3.   Nosečnost od tedna do tedna
4.   Nega matere in otroka
5.   Vse o nosečnosti in porodu
6.   Modrost rojevanja
7.   Devet stopnic
8.   Otrok od rojstva do šole
9.   Revija Mama
10. Revija Moj malček
11. Revija Nosečnica
12. www.ringaraja.net
13. Srečna nosečnost
14. Dojenček - navodila za uporabo
15. Malček - navodila za uporabo
16. Igrajmo se z dojenčkom
17. Miselni razvoj dojenčka in malčka
18. Velika knjiga o dojenčku
19. Nosečnost - vprašanja in odgovori
20. Leksikon imen
21. Moj otrok
22. CD Lovely Baby prenatal
23. Zdrav dojenček in otrok
24. Mati in otrok
25. Hura, očka bom
26. Le kako ji to uspe?
27. Moj prvi dojenček
28. Njami mami
29. Spi, dete, spi
30. Trije v postelji
31. Dnevnik varuške

Print in v knjižnico...

< Sporočilo je popravil Dali* -- 17.10.2008 13:59:04 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
17.10.2008 14:00:20   
MONIKQ
Ja midva sva takrat bolj gledala vozeke to je res, glede oblačil pa tega kot si ti rekla pa je meni tudi pikapolonica boljša.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
17.10.2008 14:24:39   
pikapoka12345
Živjo,

kakšne so te mullerjeve plenice?

Držim pesti zate, miss buši!
user posted image
Lep vikend

(odgovor članu MONIKQ)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
17.10.2008 14:32:06   
čebeica maja
DANuser posted image ! Tudi mene sprejmite v klub pack, danes se še nisem počesala.

jjasna85- držim pesti!

Prinas pa rečemo babybenkice, so pa res bol praktnični bodiji na preklop za dojenčke. Plenice pa tudi mi uporabljamo mullerjeve, največ zaradi cene. Mene pa motijo ker so tako debele, pamperske so mi bolš so pa drage. Debelina me moti, ko zapenjam bodije, pri milarjevih so mu že premejhni, pri pamperskah pa še prov.

Dana- pri porodu moraš imeti zaprte oci in pritiskat tako da ni pritisk v glavi, ker ti lahko žilce popokajo v očeh in nosu, mislim pa da to ni tako hudouser posted image . Verjetno imaš oči kakše par dni krvave kod da si prehlajena, z nosa ti pa kri teče.

Moj user posted image  je bil prvič pri porodu, v 8,5urah kolikor je potekal porod mi je zelo prav prišel, nevem kako bi brez njega. Tudi v drugo bo verjetno.

Berem pa bol malo zadne čase, ko sem strogo ležala sem veliko, zdaj se mi pa neda, pa vse se ponavlja. Ko si prvič ti je vse novo, pa rabiš vse to, drugič je pa pametno ponovit. Sem kupila Nosečnico pa vse isto piše kot predlani.
Saj me bo spet prijelo.

papa

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
17.10.2008 14:39:54   
čebeica maja
Milerjeve so od drogerije  muller njihova blagovna znamka, narejene so tako kot pampers.
Tudi  drogerija DM ima svoje pa meni niso všeč.

(odgovor članu pikapoka12345)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
17.10.2008 14:59:36   
SRCCEK
Jaz sem bila prvič sama pri porodu in moram rečt, da ni fajn.
Bila sem čist sama, nikjer nobene žive duše, niti sestre, kaj šele babica......sem pa tja je kakšen študent prišel spraševat traparije.......k bi ga takrat najraj nekam nasuvala..........in ko sem dobila tiste prave popadke, ko je že glavica rinla ven, sem mogla kričat, da so prišle sestre in babica. 6 ur sem bila sama v porodni,.....mogla bi nekoga imet, da bi mi kaj pit dajal, ker potem ko rodiš, ti težijo, da moraš lulat. Kako naj lulam, če že 12 ur nisem nič pila, haloooooooo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Tako, da sem možu sedaj rekla, naj gre naredit tečaj za očete, da bo lahko zraven. Po eni strani se bojim, če bo zraven, ker ima obupno občutljiv želodec.....če karkoli groznega zavoha, ali da vidi kri, že leti stran...........tako, da ne vem, če bi on to zdržal.
Kakšni so pa vaši možje, tut tako mehkužni?
Jaz sem prvič tudi narobe pritiskala, tako da so mi žilice popokale v očeh.........samo te ne izgine tako kmalu....en mesec sem mela krvave oči-sm bila k zombi user posted image  user posted image  user posted image

28.1.2005 MUCEK 1
31.03.2009 MUCEK 2

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
17.10.2008 15:09:15   
jadrnica
heloooo
danes je pa še bolj moreče vreme kot včer, sem tud jaz slabo spala pa še glava me je bolela zjutri. je pa naše dete včeraj zvečer imelo aerobiko in to tako body attackuser posted image user posted image ,ker je tako poskakovalo, da sem se mogla prou usest pa klasiko gor nabit, da se je stanje mal polegl.user posted image ....a se komu tudi to dogajauser posted image

plenice - jaz planiram na začetku mal naravne usekat, pol pa plastika vabi, samo sem pa slišala, da so DM boljše od Mueller - bom oboje sporbala pa poročam, katere mi bolj sedejo user posted image

dioptrija - ja jaz sem tudi lečarka, imam pa ene stara očala za doma, ker drgač samo leče nosim. tudi meni se je med nosečnostjo poslabšal vid.....tako da nevem kako bo to na porodu....sedaj sem mal zmedena, ali naj si grem očala naročit na novo dipotrijo , ki se najbrz mal spreminja, pa dam za očala celo premoženje (za šipce, ne za okvir, da ne bo pomote), ali pa počaka, pa v porodnišnici kar stare nosim, pa se mi bodo vsi smejal, ker so iz pamtiveka user posted image user posted image sploh še nisem klicala okulista glede tega....mpgoče je čas d abi..

očka pri porodu -  ja, moj bo zdraven, je reku da bi bil, samo sem rekla da si ne želim, da me ravno dol gleda ko  bom rojevala, pa reku ja itak da te ne bouser posted image user posted image .....no bomo vidl, kaj bo, če hoče bit, pa naj bo,.......si ga tudi zaradi dobre klime želim zdraven, saj me zelo pomirja in tudi v kritičnih trenutkih ohrani dokajtrezno glavo.....no na porodu sicer se ni bil,tko da ne vem, kako bo tam user posted image user posted image

nakupi - jojme, sedaj me pa res skrbi,ker ve že vse tko lepo nabaljate....jaz nimam še nič user posted image user posted image upam, da se mi pol na bo zmešal. nekak po morfologiji (24.10) bom pa tud jaz začela po štacunah skakat, sedaj mi domače pajkice niso več prav, tako da bo treba še to nabavit...

tolk za zdej, grem kuhat...najbrz bo kar rizota danes.....za kislo zelje danes ni vreme, je ze tko preveč kislo

jjasna85 - brzimo pesti, ti pa dobro opravi, pa poročaj

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.