|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
17.10.2008 18:55:23   
sunny24
Jst pa mojega budim že pol ure, pa se mu kar ne da vstat...ampak bo mogu, ker gre delat čez 1 uro...Pa še kafe sm mu skuhala, pa ga ni še premamlo...user posted image

Študiram, kaj bi jedla za večerjo...še dobro, da smo bli v trgovini in kupli hrano...

Prej sem mu šla pokazat "naš" voziček v Pikapolonico in mu je bil full všeč, sam povsod majo razstavljene samo oranžne al pa rdeče barve...user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
17.10.2008 19:22:36   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Birdy...sej pri financah se vse začne in konča...ob priliki vam povem celo zgodbo...tudi midva sva v najnižjem možnem položaju kar se denarja tiče...tak da te čist razumem....user posted image user posted image user posted image
Bolj me je razjezilo to, ko familija ni vedno vredna tega naziva.....in ko eni ne razumejo ,da če rečem ,da nimam denarja, ga pač nimam.....user posted image

user posted image user posted image  za nas.....
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...kako to misliš..ne povem??????????????
KOlk časa ne poveš???????????????
Uf pritisk pa res ni nič zavidljiv??

Jah, tale dnar je res problem, še dobr da mava skor vse zrihtan. Nama mankajo sam še luči v otroški, dnevni in kuhinji, pa kaka klubska mizica, pa še kaka malenkost. Ampak nč nujno potrebnega hvalabogu.
Ne povem pa do porodauser posted image user posted image
Jah, tale pritisk, zdej prov vem kdaj mi pade pod mejo... Ampak najbolj hecn je, da sem bla ko so mi pritisk merl čist o.k., normalno funkcionirala. Par ur kasnej sem pa na predavanjih kr kinkala pa vrtel se mi je precej, takrat sem mela pomoje še nižjiga

Aja, un smajli k zavija z očmi spada čist na konc, ne tja gor kjer je.user posted image  Da ne boš Ajvy mislila da nad tvojim postom zavijam z očmi.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
17.10.2008 20:06:36   
Balonchy

user posted image

user posted image

PDP   Ime (starost)    (št.user posted image , št.user posted image )       Spol   Pregledi/Porod.
user posted image   2.2. smokvica72      (št.user posted image 3, št.user posted image 0)    user posted image   LJ               
user posted image   2.2. TEDIGO (30)        (št.user posted image  2, št.user posted image 0)    user posted image   ?      
user posted image   3.2. mamutka             (št.user posted image  3, št.user posted image 2)    user posted image    ?
user posted image   3.2. bara10                (št.user posted image  2, št.user posted image  0)    user posted image   ?
user posted image   3.2. LaraS                   (št.user posted image  x, št.user posted image x)     user posted image   ?
user posted image   5.2. Ajvy                     (št.user posted image  2, št.user posted image  1)    user posted image  27.10.  LJ
user posted image   5.2. nina 166              (št.user posted image  2, št.user posted image 1)     user posted image    ?
user posted image   5.2. Nusa30 (30)         (št.user posted image 2, št.user posted image  1)    user posted image    ?
user posted image    5.2. petrap (24)         (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    17.11.  PO
user posted image  5.2. claud (22)              (št.user posted image  1, št.user posted image  0)   user posted image     3.11.
user posted image   6.2. kk85                     (št.user posted image 2, št.user posted image 1)      user posted image   ?
user posted image   6.2. RAISA (35)             (št.user posted image  2, št.user posted image  1)   user posted image   27.10.  LJ
user posted image    7.2. witto (29)             (št.user posted image  1, št.user posted image 0)    user posted image   23.10.  IZ 
user posted image   7.2. carmar                  (št.user posted image 2, št.user posted image  1)    user posted image   ?
user posted image   8.2. reckova (24)        (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image  20.10. MB 
user posted image   8.2. timy (28)              (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    ?  CE
user posted image   8.2. Nea                      (št.user posted image  4, št.user posted image  2)    user posted image   ?
user posted image   8.2. diamantina (23)   (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image   
4.11. MB
user posted image 10.2. cati (28)              (št.user posted image  3, št.user posted image  0)     user posted image    4.11. MB
user posted image 10.2. kolumbo              (št.user posted image  x, št.user posted image  1)   user posted image   3.11.
user posted image 10.2. Shuka                 (št.user posted image  3, št.user posted image  0)     user posted image  22.10./6.11.
user posted image 10.2. Katjusa (27)        (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image   5.11. CE
user posted image  10.2. orto2 (28)           (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    7.11. LJ
user posted image  10.2. barbyka (32)        (št.user posted image 3, št.user posted image 1)     user posted image     ?  LJ
user posted image  13.2. izidora                  (št.user posted image  5, št.user posted image  2)    user posted image    ?
user posted image  14.2. tanci29 (30)         (št.user posted image 2, št.user posted image  1)    user posted image    4.11. LJ
user posted image  14.2. Kranjcanka          (št. user posted image x, št.user posted image  x)    user posted image    ?
user posted image  14.2. Maša29               (št. user posted image 1, št.user posted image 0)    user posted image     ?   JES
user posted image  14.2. Kaška (33)          (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    ?  CE
user posted image  15.2. micamuca            (št.user posted image 1, št.user posted image  0)     user posted image    ?
user posted image  15.2. SALT (23)            (št.user posted image   2, št.user posted image  0)   user posted image     ? CE 
user posted image  16.2. birdy                    (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image    ?
user posted image  16.2. kayica24 (24)       (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image   20.10. PT
user posted image  16.2. vesnozaver (27)  (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image     28.10. MB
user posted image  16.2. mala* (23)             (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    ?     KR
user posted image  17.2. julija 30 (30)        (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image    28.10. PT
user posted image  18.2. naia (25)               (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image      ?     LJ
user posted image  18.2. Želva                      (št.user posted image  2, št.user posted image  1)   user posted image      ?
user posted image  18.2. *Nelly* (27)           (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    23.10.
user posted image  19.2. zorica (30)             (št.user posted image  1, št.user posted image   0)   user posted image      29.10. MS
user posted image  20.2. maja83 (24)          (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image     ?    SG
user posted image  20.2. mrka                      (št.user posted image  x, št.user posted image  x)     user posted image     ?
user posted image  20.2. macka27 (25)        (št.user posted image  1, št.user posted image  0)     user posted image     ?  KR/LJ
user posted image  21.2. Cvetka13               (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image     ?
user posted image  21.2. Maksi1                    (št.user posted image  x, št.user posted image  x)       user posted image   7.11.
user posted image  22.2. Pikica5 (21)       (št.user posted image  2, štuser posted image  0)  user posted image user posted image   20.10.  MB
user posted image  22.2. glen (28)           (št.user posted image  5, št.user posted image  1)   user posted image   12.11. IZ
user posted image  22.2. bad girl (24)           (št.user posted image  4, št.user posted image   1)     user posted image    ?
user posted image  22.2. Deja (25)       (št.user posted image 1, št.user posted image  0)    user posted image    10.11.  CE
user posted image   22.2. lea88            (št.user posted image 1, št.user posted image   0)  user posted image     ?     PO/NG
user posted image  23.2. brkn83 (25)           (št.user posted image  1, št.user posted image 0)  user posted image   17.11.  CE  
user posted image  23.2. antonia (32)          (št.user posted image 3, št.user posted image  0)   user posted image    12.11.  PO
user posted image   23.2. majchy23 (23)         (št.user posted image  1, št.user posted image 0)   user posted image    2.12.  LJ
user posted image  23.2. Anonimen                 (št.user posted image  x, št.user posted image   x)   user posted image    ?
user posted image  24.2. sunny24 (27)           (št.user posted image  2, št.user posted image  0)   user posted image   10.11.  PO
user posted image  24.2. Luca (29)                 (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image   6.11.   LJ
user posted image  25.2. delfinkica                (št.user posted image  x, št.user posted image  x)     user posted image     ?
user posted image  25.2. boma2 (31)            (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image   14.11.  LJ
user posted image  25.2. lilcha (28)                (št.user posted image  1, št.user posted image  0)     user posted image      1.12.  LJ
user posted image  26.2. sazi (32)                 (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image   27.10.  LJ
user posted image  26.2. piskot (33)              (št.user posted image  2, št.user posted image  1)      user posted image    ?     KR
user posted image  26.2. akvalina (27)          (št.user posted image  3, št.user posted image   1)    user posted image      3.11.  LJ
user posted image  27.2. kristina5 (30)          (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image   21.10. NM
user posted image  28.2. dita7                       (št.user posted image  x, št.user posted image  x)      user posted image    ?

user posted image user posted image user posted image    VSEH NOSEČK = 67   user posted image user posted image user posted image

user posted image  = 13
user posted image  = 9
 user posted image  = 46

user posted image

Z nami so pot začele:   

user posted image user posted image user posted image user posted image
kalaxy, nicnic, anonimna, loveforever - junija pričakuje user posted image   user posted image user posted image user posted image , fortun, mariana, Rubin, Fargesia, Katyy26  

Maksi1 - dobrodošla med trebuščkarce!!!

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
17.10.2008 20:07:54   
orto2
Ojla punce!

Kako smo? Je bil pa čist povožen danuser posted image .
Ste pa tolk pridne, da vas komaj dohajam, pa berem,...

Za vse, ki greste v nedeljo na UZ k Pušenjaku, naj vam povem, da vse kar se tiče CD urejajo oni! Tako da brez skrbi, komaj čakam, da se vidimo!

Je katera naročena za ob 9ih?

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
17.10.2008 20:08:03   
Balonchy

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
17.10.2008 20:10:35   
Balonchy
 TEDIGO in SALT - kako je bilo danes na pregledih???

Kaj pa drgač trebuščkarce???
A ste šle že vse spat???

Jaz grem tut počas v cunje, ker sem še od včeraj mal zmatrana...

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
17.10.2008 21:22:26   
Čebel@
čer!!!
sva šla z mojim na miss buši.......mala* fajn si zgledala.......sem pa zgleda premalo navijalauser posted image user posted image

kako ste kej drugače?jaz glih  razmišljam kaj bi še kej jedlauser posted image user posted image user posted image

sem pa taka kot bi me nekaj povozilouser posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
17.10.2008 21:36:26   
Čebel@
se nobeni ne da pogovarjatiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
17.10.2008 21:38:17   
sunny24
majchy, kako je blo na miss buši? Kira je pa zmagala?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
17.10.2008 21:45:46   
Ajvy
večer...

KAtjuša..ja, dobiš ga v lekarni ali pa v Sanolaborju....skratka ni panike....
ZA recept za vršičke pa se bova že zmenli...ni panike...
Blagor za kopel...jst sem pa alergična na vse te kopelne stvari in si je ne morem privoščituser posted image

Izidora....lepo da si se vsaj malo javla.....user posted image user posted image user posted image
Jst težko zaspim....ko moram it tolkrat lulat....drugače pa načeloma ni panike....
Čestitke za pregled in user posted image user posted image user posted image user posted image

tancy....superca da si nas prišla malo pokomentirat...sem prav vesela.....do kdaj boš pa delala..ti je težko??
Hvala za user posted image , enega pa tebi user posted image

Vesnozaver..to je pa bil kraljevski zajtrk user posted image user posted image user posted image

Brkn....ne morem verjet, pa ti si res ena z energijo nabita oseba....user posted image user posted image

Luca..mene včasih tak špikne , da me kar orenk zaboli...pa kaj čem...me pa še bolj boli, ko mi z rito ven trebuh vlečeuser posted image

Urša-....super za vikend...sta si ga zaslužile user posted image user posted image user posted image

Lilcha...jst se n bom prjavla za 3d,mam v nedeljo Pušenjaka..oz. njegovega vajencauser posted image user posted image
Glede administrative ti pa ne znam povedat, ker sem totalni antitalent za ze stvari....

Sunny...ti pa si zgodnja...pa kaj se sploh s tem obremenjuješ...jst sem v prvi user posted image  spala do 12,13 ure....ker ponoči nisem mogla spat....
Midva sva bila danes tudi v nabavi za hrano....sam kaj ko mi McD pašeuser posted image user posted image

petrap...ja, kar 25. teden....kako gre hitro čas
Jst bi sigurno potem kupila kako didaktično igračo...al pa knjigico...sam ne vem kolk ji bodo potem starši bral...če praviš, da je tko kot je....pr didaktični pa lahko že sama kej pogrunta....

CAti...jst iti ne znam pomagat...kaj pa če sao pokličeš...pa vprašaš??

Balonchy,...srečno jutri pri zobarju..nič ti nisem folš....

Maksi...dobrodošla med februarskimi trebuškarcamiuser posted image user posted image user posted image
in seveda čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbo....WB...a veš da sem že prav resno razmišljala kam zaboga si se skrila.....user posted image user posted image user posted image user posted image

Birdy....a kar do konca nas boš pustila v nevedosti...ti ti barabinkauser posted image user posted image
O hudo...to glede rezanja....kolk te je pa bolel....me je kar zaskelelo tam doli...pa čutiš vremenske spremembe??Jst včasih prav dež napovem, ko ena stara mamauser posted image user posted image
NI panike...za smajlija....user posted image

Orto...jst mam popoldne UZ....

MAjchy..jst sem utrujena za znoret...bom šla počasi spat....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
17.10.2008 21:48:59   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

majchy, kako je blo na miss buši? Kira je pa zmagala?
luštno je blo.........so mogle tiste ki so ble v finalu peti uspavanke in so se prav dobro odrezaleuser posted image user posted image user posted image
zmagala je pa ena žana(zelo simpatična)

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
17.10.2008 21:52:34   
Čebel@
ola ajvy!!!
si bla pridna in spet vse pokomentiralauser posted image user posted image user posted image user posted image  ja jest sem res full zmatrana.....me kar skrbi koliko še bom.......no če nas zapuščaš in greš počivat ti želim  lepe sanjeuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
17.10.2008 21:54:05   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

ola ajvy!!!
si bla pridna in spet vse pokomentiralauser posted image user posted image user posted image user posted image  ja jest sem res full zmatrana.....me kar skrbi koliko še bom.......no če nas zapuščaš in greš počivat ti želim  lepe sanjeuser posted image

hvala, lepe sanje....
sej bom še malo tu...se moram še najest....user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
17.10.2008 21:59:03   
tanci29
cao bejbike...
majchy a ste uživale danes na miss buši...
ajvy-delala bom nekje do božiča pol pa mam dopust...ma ne ni mi težko samo dan mi prehitro mine to je največji problem pa doma se mi ne da pol pospravt in mam že tako bombo da bo treba nekaj ukrent...

punce jaz se vam opravičujem ampak sem nekako čisto ven iz debate padla da nouste mislile da sem egoistična, upam da razumete da vas ne komentiram useh...tisto kar je bolj proti koncu napisano....po pravici povedano sploh ni isto kot pa če sproti bereš in kaj napišeš..tako pa že vse sproti kaj napišete daste nasvete se pohecate...ampak preberem pa vas...

no pa še tole...ne vem kaj je bilo danes, kaj je erik jedu morm jutri poklicat tole varuško je danes omenla jajca...ko sem ga slekla za kopanje je bil čisto rdeč po celem hrbtu kot paradajz tisto res močna žgoča rdečina pa fleke je mel pa spredaj isto nekje do pod joškicami pa na pregibih na rokicah...upam da ni alergija...bomo vidli kako bo zjutraj če ne bo bolje pa pokličem v zdravstveni dom...pa še cepljenje se bližauser posted image user posted image

nč lep ečer

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
17.10.2008 22:07:04   
Ajvy
Tanci...ne sekiraj se glede komentiranja.....verjamem da ti dan uide...sej meni tudi, pa sem domauser posted image
Za Erika pa res ne vem , kaj bi to bilo...pa je zatečeno rdeč??Glej če zateka...ker če ,pejdi kar dežurnemu....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
17.10.2008 22:14:20   
tanci29
zdaj pančka pa tudi popoldne je bil priden ni bil jokav ali pa da bi se kaj praskal zato sploh nisem opazila dokler ga nisem čisto slekla, ko sem ga previjala pa sploh nisem opazila da bi bilo kaj...bom videla zjutraj kako bo...je pa čisto flekast po celem hrbtu na ramenih pa ma tudi bolj izbočene fleke...joj sej sploh ne znam napisat...sem smotka...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
17.10.2008 22:18:06   
Ajvy
ni panike za opis...samo glej ,d ase ne širi in da ne zateka...ker če zateka pejte zdravniku..maš fenistil doma?

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
17.10.2008 22:18:55   
Ajvy
Punce..grem aja aja....ker sem jutri spet dežurna...oh, komaj čakam moj spalni dan.....

nočko vsem....pa čim manj nočnih sprehodov

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
17.10.2008 22:19:06   
tanci29
ja mam kapljice in mazilo pa še vse te kremce od zadnjič...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
17.10.2008 22:19:51   
tanci29
ajvy-lahko nočko lepo pankej

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
17.10.2008 22:21:06   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

ja mam kapljice in mazilo pa še vse te kremce od zadnjič...

super, da nisi brez......držta se user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
17.10.2008 22:58:01   
glen
Čir.
Vem da je že pozno in večina vas že spi,ampak vseeno.
Kako ste kaj čvekice?
Jaz sem dobro,včeraj je Lin prespala pri noni in sva mela celo popoldan in večer zase,tako da sva šla malo v šoping,pol na sprehod,pol me je mož povabil na tortico in po tortici jaz njega v kino,kjer nisva bla 100 let.Sva si kupla največje kokice in dve xl kokakoliuser posted image user posted image user posted image .
Po filmu pa domov,malo cartanja,malo...............
Punce mene pa neki zanima.Če vas kdo vpraša kolko ste noseče kaj pravite 5 ali 6 mes?Jaz bom v pon. user posted image 23 ted. pa se mi zdi da sem glih nekje med 5 in 6.
Drugače pa lep vikend in uživajte

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
17.10.2008 23:24:14   
sunny24
glen, dober večer! Sta se mela z možekom prav fajn!!! Če mene kdo vpraša, kolk mesecev sem noseča, mu rečem da sem v 22 tednu, pol pa naj si sam računa...

tanci, bogi Erik! Sam lahko da je res kako alergijo na jajce dobil, tko, da če ne bo boljše, pejta se jutri pokazat. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
17.10.2008 23:43:31   
tanci29
evo mene nazaj...
zdej sem pa vse pospravla..no tko površinsko da zgleda pospravlen nisem šla v detajle...ma raje dans kot jutri da mamo raje čas za razvajanje...pa še lepše se je zbuditi v pospravljeno kot pa da morš prov merkat kam stopiš da se slučajno kam ne zapeleš s kakšnim avtočkomuser posted image

sunny hvala za pike poke....upam da bo res bolje...drugače pa bom vseeno raje poklicala v pon.če bo jutri ok...malo me skrbi zaradi cepljenja ker sem glih brala da če ima alergijo na jajca baje ne cepijo ker cepivo nekaj teh alergenov vsebuje...

glen jest pa če sem čist iskrena sploh vem ne kolk sem noseča...22 al pa 23 teden mensezdi...to je noro, ne vem pr eriku sem u dan točno vedla use zdej pa niti ni cajta razmišljat o tem...sem glih prejle pogledala tivcker pa pravi še 3 mesece pa 3 tedne do konca...joj kok čas beži...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
17.10.2008 23:49:12   
sunny24
tanci, upajmo, da bojo te pikice zginle in da res ni kaka alergija. Moja sestrična jo je tudi dobila ko je bla majhna, ampak tako kot je pršla, je tudi šla...

Glede tega kolk si noseča...jst sem v 22t, torej si ti pomojem v 23t oz začetek 24t...

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.