|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
17.10.2008 12:48:12   
Ajvy
oj trebuskarce....

samo na hitro vas pozdravim.....pupa aja...sva imeli kar krizo s kakanjem dopoldne...je tak jokala, da sem se jst zaven.....
Drugace pa je tudi meni en tak lep spalni dan....tak da ga kar izkoristite.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
17.10.2008 12:59:38   
Katjusa
petrap meni so všeč tele sestavljanke, kupiš jih lahko tud v interšparu in je lepo darilo otrok si pa z njimi razvija tako fotografske kot motorične sposobnosti...... in če praviš da še ni ne vem kako razvit potem je to superuser posted image user posted image user posted image user posted image jst sem to našmu kupla že mal čez 1 leto in sma se  stem veliko ograla in zadnič sme nesla eni punčki k je stara leto in pol in je takoj začela poskušat..... tak da priporočam to majo otroci radi naš se še zdej s tem rad igra čeprav zdej že sestavljamo tud prave sestavljankeuser posted image user posted image user posted image
http://nakup.pikapolonica.com/katalog-pikapolonica-jesen-zima/hof-sestavljanka---vstavi-oblike/4184134022498324068
še vedno lahko kupiš polek kako knjigico (priporočam kartonko) in bo lepo drarilo..... predvsem pa praktično

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
17.10.2008 13:07:09   
petrap
katjusa - hvala...se bom ustavila v pikapolonici pa mal pogledala...sam imam občutek da se bo to pri njih vse pogubilo..ni kakega reda...user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
17.10.2008 13:11:05   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: petrap

katjusa - hvala...se bom ustavila v pikapolonici pa mal pogledala...sam imam občutek da se bo to pri njih vse pogubilo..ni kakega reda...user posted image

igrače so zato da se starši z otroki z njimi igramo..... da jim vsaj pokažemo..... ker pol karkoli jim kupiš bodo izgubiliuser posted image user posted image user posted image pol je pa res težko al pa kupiš nekaj tako velikega da se ne more zgubituser posted image user posted image user posted image ..... je nerodno če igrače nimajo svojega mesta kadar niso v uporabi in se jih ne pospravi....
sej je veliko takih malomarnežev..... sama nisem neki da bi kr pospravljala pa ne vem kajs am mal reda pa more bit in take igrače vedno pazim da so v kompletih.... zdej pa že florjana lepo učima da vedno ko se z nečim neha igrat to pospravi in vzame drugo.....

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
17.10.2008 13:13:47   
Urša08
Petrap kaj pa vem, moj pikec (januarja bo dve leti) se zelo rad igra z lego kockami, rad ima knjigice, pa seveda traktorje, ... še vedno mu je zanimiva pojoča knjiga, pametni kuža, v polžka tud like rad not meče,... joj ampak  je fant, mogoče se punčke s čim drugim rade igrajo. Drugače pa s kakšno lepo knjigico sigurno ne boš falila, sploh če ji starši radi berejo oz. razlagajo.

Jaz mam vse spakirano, še kosilčka pojem, pa Nejca zrihtam in šibava. Katjuša sej men je tud čudn k grem sama. Pa da ti povem, ne grem z možkom, ampak s prjatlco. Greve pa zato k sva obe letos diplomirali (jaz junija , ona septembra) in sva si za "nagrado" vplačali vikend na morju. Vam poročam v nedeljo kako je bilo.

Imejte lep vikend

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
17.10.2008 13:17:07   
Urša08
Te sestavljanke so tud luštne.user posted image user posted image user posted image Ma sej je cel kup uporabnih igrač. Je pa res, da si je treba čas vzet in skupaj z otrokom igrat, vsaj pokazat mu, saj čez čas se že sam zaigra.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
17.10.2008 13:18:25   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08
. Katjuša sej men je tud čudn k grem sama. Pa da ti povem, ne grem z možkom, ampak s prjatlco. Greve pa zato k sva obe letos diplomirali (jaz junija , ona septembra) in sva si za "nagrado" vplačali vikend na morju. Vam poročam v nedeljo kako je bilo.

se mi je zdelo nekam čudno da bi šla z možekom in bi največje sonce pustla doma.... no jst pač nebi mogla sam to je pa mičkeno drugače bo sinek lepo polek očijauser posted image user posted image user posted image user posted image ti boš pa diplomco proslavilauser posted image user posted image user posted image
lepo se mej in uživaj pa nikar preveč ne skrbi kaj kej Nejc počne k drgač ne boš mela nič od frej vikenda..... v nedeljo pa poročilo takoj ko boš nejca precartala:)

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
17.10.2008 13:46:05   
Katjusa
zdej grem pa ajat čutim kak se mi je mali zaril nekam dol da me kr pritiska navzdol.... s ezgleda na mehur naslanja al kaj.... prav nič lušten občutek...... grem mal v vodoravno da mal nazaj gor zlezeuser posted image user posted image user posted image user posted image

lepo se mejte tiste k se od doma ne javljate pa lep vikenduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
17.10.2008 13:49:42   
Čebel@
ola ttrebuškarce!!

ste me kej pogršaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sej vem da neuser posted image user posted image
vas ne bom pokomentirala-bi bilo preveč samo pozdravim vas
aja pa povem da sva bile danes z mojo mami v šopingu in mi je kupila eno tuniko,en full hud polover in en bodi za user posted image

me pa že 2 dne tok kosti bolijo da grem dele še mal ležat......pridno čvekajte

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
17.10.2008 14:02:39   
brkn83
do zdej sem iskala literaturo za seminarsko nalogo, tak da sem se kr utrudila zraven,..............ampak sem vse našla, tako da bom lahko zvečer, če se mi bo dalo že napisala dispozicijo, ter jo poslala profesorju v pregled, da mi pove če je uredu, in potem začnem kr pridno pisat seminarsko nalogo,.......... morn pohitet, ker itak je že v začetku decembra izpit in je treba delat.

zdej pa grem mal počivat, ker kosila mi ni treba kuhat, ker že imam kuhanega, tako da samo pogrejem in je.
Se beremo še potem kasneje kaj.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
17.10.2008 14:06:54   
petrap
ojla majchy - seveda smo te pogrešale...user posted image ... jaz pa še eno urco, pa grem domou...moj je danes doma, ker je bil pr zdravniku, pa je rekla,da ga morm finu masirat...je dobil eno žavbo, tko da se bo mogu crtat, tud če se ne bo hotu user posted image user posted image user posted image ...pa še kosilo mi bo skuhou...je res priden...user posted image

no če se nč več ne javim vam želim lep vikend, da se bomo imeli lepo, pa da se mal spočijemo, pa naberemo moči za nov teden...sem pogruntala, da živim sam še za vikende...user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
17.10.2008 14:08:10   
Maksi1
Dan, februarčice!

Če lahko, bi se vam rada pridružila. Tako pridno klepetate, da vas je prav veselje brat.
Naj se predstavim. Noseča sem prvič. PDP je 21.2.2009. Kakšen bo spol otroka ne vem (in niti nočem vedeti). Naj bo punčka ali fantek, oboje nama bo v veselje. Naslednji pregled imam 7.11.

Pozdravček.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
17.10.2008 14:26:35   
claud
maksi1-- dobrodošla med namiuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja pa smo res učeri ugotavljale da je tale februarski forum   še najbolj priden, da so druge prav dolgočasneuser posted image user posted image

majchy23-se mi zdi da je tvoja mami ista k moja; kadar greva skupi u shoping more tud zmeri že kr neki za user posted image kupt....če ne druzga  pa vsaj nogavičkeuser posted image user posted image

V glavnem, jst sm kosilo skor prpravla, še počakam da moj konča da ga do konca zakuham pol pa grem tud jst sebe pa našo pupo nahrantuser posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
17.10.2008 14:31:37   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: petrap

ojla majchy - seveda smo te pogrešale...user posted image ... jaz pa še eno urco, pa grem domou...moj je danes doma, ker je bil pr zdravniku, pa je rekla,da ga morm finu masirat...je dobil eno žavbo, tko da se bo mogu crtat, tud če se ne bo hotu user posted image user posted image user posted image ...pa še kosilo mi bo skuhou...je res priden...user posted image

no če se nč več ne javim vam želim lep vikend, da se bomo imeli lepo, pa da se mal spočijemo, pa naberemo moči za nov teden...sem pogruntala, da živim sam še za vikende...user posted image

Joj moj bi bil pa zmer na mojem mestu da bi se on cartu pa masiru....bl je problem če bi jst hotla kakšno masažo....pol pa na računalniku tok veselo dela pa kj išče da jst medtem zaspim, tko da ma pol izgovoruser posted image

se pa strinjam da je fajn ko kj skuhajo!!user posted image user posted image
Mojmu je sicer redko do tega, ker je kuhar, mi je pa lepo ko mi večkrat zajtrk kr v posteljo prineseuser posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
17.10.2008 14:39:12   
Čebel@
maksi.......normalno da se lahko pridružiš.....dobrodošlauser posted image user posted image user posted image user posted image
petrap.....tvojmu pošiljam enga user posted image  da bo bolečina kmalu mimo....fajn se cartitauser posted image user posted image user posted image user posted image
claud....moja mami je glede šopinga prov grozna(pozitivno)....zmeri hoče neki kupit,če ne zame pa za user posted image .....mi je dons hotla 2 ista puloverja kupit(samo različne barve) in sem jo komej prepričala da bo eden čist za dost(eden je biv 30 evrov) potem je pa še bodi za user posted image  najdla in je dotla copatke zraven kupit in sem ji rekla da bo še kej naslednjič kupila.....potem sem jo pa ven iz trgovine ulekla k sem mela občutek da jo izkoriščamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
17.10.2008 15:28:01   
Čebel@
kakšna tišina je ratala.......a vse spite?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
17.10.2008 15:35:32   
sunny24
Ojla punce! Jst sem mal prej pršla iz Špara, smo šla v nabavo hrane...mojemu se včeri ni dalo...user posted image   Zdej pa bi šla najrajši mal v vodoravno...ma sej bom šla, k je tak zaspan dan.

Katjusa, sem bla v DM in plenice so 15,4 evra, krpice pa 5 evrov.

maksi, dobrodošla! Zdej moreš nadoknadit vse za nazaj...user posted image   user posted image user posted image user posted image

Moja mama je tudi taka. Vsakič ko gremo skupi po trgovinah, gre kar lepo na oddelek za user posted image  in kej kupi. Pa sploh ni variante, da bi ji lahko preprečla...Ja no, ji pustim eselje, ampak še zmiri sem ji kaj pobrala z rok in sama plačala, ker mam isti občutek kao da izkoriščam. Sej OK, sem edinka, zmiri so dajali samo meni, ampak mi je mal smotano, ko vem kako plačo ma (in kako mam jst),  pa bi še tisto dala...

Nč, grem jst mal pančat! Se tipkamo pole!!!

LEP ZASPAN DAN!!!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
17.10.2008 15:45:59   
brkn83
maksi - dobrodošla med čvekicami user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič zdej bo pa čas za kosilo, potem pa je treba iti še v trgovino. Namreč se že kr dolgo spravljava pa se nama nikol popoldan ne da.Danes pa se je moj odločil da pa bova le šla. 

Lep popoldan vam želim

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
17.10.2008 16:00:30   
Čebel@
jaz odhajam na lepše.........fajn počivejte in božite bušije!!
drgač pa če zel dan zeham k user posted image  in je čudno da koga ne pojemuser posted image user posted image user posted image user posted image

lep danuser posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
   [Brisano sporočilo]
17.10.2008 17:48:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2245
17.10.2008 18:19:26   
sunny24
kolumbo, welcome back!!!user posted image   Kako si se mela?

tanci, tebi morm še rečt hvala za odgovor!

Jst sem se odpočila, zdej pa spet nevem, kaj bi...to vreme je še zmiri smotano...user posted image   Kje ste vse?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
17.10.2008 18:28:12   
Vesnozaver
sunny : tuuuuuuuuuuuuuuuuuuu semuser posted image user posted image  kje so pa ostale pa nej vejm:)

Mi ze malo na noro vleče, tako sem vesela da je peeeetekkk!
Krompir se kuha, mozek je koncno na poti domov, potem pa se podvarak pogrejem, njamika. danes mam en zelo njamikalen danuser posted image

kolumbo welcome back na www nosecniski domek:)

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
17.10.2008 18:49:28   
birdy
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Birdy...sej pri financah se vse začne in konča...ob priliki vam povem celo zgodbo...tudi midva sva v najnižjem možnem položaju kar se denarja tiče...tak da te čist razumem....user posted image user posted image user posted image
Bolj me je razjezilo to, ko familija ni vedno vredna tega naziva.....in ko eni ne razumejo ,da če rečem ,da nimam denarja, ga pač nimam.....user posted image

user posted image user posted image  za nas.....
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...kako to misliš..ne povem??????????????
KOlk časa ne poveš???????????????
Uf pritisk pa res ni nič zavidljiv??

Jah, tale dnar je res problem, še dobr da mava skor vse zrihtan. Nama mankajo sam še luči v otroški, dnevni in kuhinji, pa kaka klubska mizica, pa še kaka malenkost. Ampak nč nujno potrebnega hvalabogu.
Ne povem pa do porodauser posted image user posted image
Jah, tale pritisk, zdej prov vem kdaj mi pade pod mejo... Ampak najbolj hecn je, da sem bla ko so mi pritisk merl čist o.k., normalno funkcionirala. Par ur kasnej sem pa na predavanjih kr kinkala pa vrtel se mi je precej, takrat sem mela pomoje še nižjiga

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
17.10.2008 18:49:37   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Birdy...sam res Neli je bila pa konkretna...kolk si imela pa kej šivov...
TArja je imela 2860 ob rojstvu...sem bila čisto zadovoljnauser posted image

A veš da ne vem. Sam jst sem mela vakum, pa sem bla tko al tko rezana, pol sem se pa še strgala ker so premal zarezal. In ko so me šival sem poslušala pogovarjanje "šivilje" in porodničarja, da majo slabe škarje in niso dost zarezal in sem se zato še strgala. Jao, pa to ne moreš verjet da se v taki porodnišnici kot je ljubljana lahko zgodiuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
17.10.2008 18:49:44   
birdy
Katjusa, jst pojma nimam kako obdržat eno normalno težo otroka. Sej kar ti je namenjen ti je, nimaš kej spremenit. Zdej moram itak dat tale cuker, me mal skrbi da me kej cuker matrauser posted image  Glede na to da sem se prvič tud ful zredila bi blo lohk kej na tem...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.