|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!!
17.10.2008 21:26:48   
arabela*
ma nekaj me rač. zabava,pa se sama s sabo pogovarjamuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
17.10.2008 21:29:33   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Če imaš slučajno obe škatli doma, primerjaj sestavo. Jaz sem gledala Bebo H.A. pre in 1: edina razlika je v ogljikovih hidratih - pre ima samo laktozo, enkica pa še ene bolj kompleksne in je zato bolj nasitna.

BUBI - moje ugotovitveuser posted image ...

Aptamil 1 ima in prematil nima:
nukleotide
sladkor
Linolna kislina
DHA
AA

...prematil ne vsebuje sojinih beljakovin in je brez glutena..., ima pa holesterol, ki ga A1 nima.
Prematil vsebuje glukozo, laktozo, maltozo in polisaharide....

Ostale sestavine so več ali manj iste....s tem, da so v Prematil višje vrednosti in tudi skupne kcal so višje kot v A1 (pre 80, A1 66), KJ (pre335, A1 275)....

...Ni mi jasno zakaj bi bil Aptamil 1 bolj nasiten kot Prematil.....   A samo zaradi sladkorjauser posted image

Daj malo mi razloži po domače....user posted image

Ne vem ali naj ostanem na Prematil ali naj menjam?   Imam še 3 škatle prematila, pa novi recept...to pomeni, da jih dobim spet 6.... to je 9 škatel..oz. 8-9tednov.... A lahko tako dolgo je pre?  Pa pol prešaltama na 1....

Marsikdo je bil do 4 meseca samo na pre....pa je bilo vse OK....

Hvala že vnaprej za strokovno pomoč...user posted image

Pozdravček,user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
17.10.2008 21:30:34   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

pipike.....................neja je prej pr meni pojedla 90 ml.....................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  ...kdor čaka dočaka.......user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
17.10.2008 21:36:03   
gold fish
me to you - imaš zs

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
17.10.2008 22:31:31   
ključek
me to you,kaj jo še vedno tehtaš

ja ker me zanima, če se mi dela mleko oz. koliko ji moram dodati, da ne bruha potem, ko preveč poje. sej gre men tud na jetra to tehtanje, sam kaj naj.............tko vsaj vem kok dobi pr men, pa potem dodam pa vsaj ne bruha...ker 3 dni nazaj je bilo pa adijo pr nam...........zdej je pa kr ok...............

zdej pa pod tuš, pol pa ajat........

nočko...............user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
17.10.2008 22:43:31   
meta21
Zanimiv članek:

http://med.over.net/forum5/read.php?46,1574212,1574212#msg-1574212

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
17.10.2008 22:47:08   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Saraya, jaz se isto počutim. Po mojem je novi ritem malo za nami prišel. Mene peče pod lopaticami in v križu, noge me bolijo ... Malo sem tud sama kriva, ker ne znam počivat ampak vsak fraj trenutek izkoristim za pospravljanje, likanje, pranje... Nič se ne znamo pazit...

A dej dej, sej smo dons vidl, kok ti pucaš ...
user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugič dobiš kavo v garaži...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
17.10.2008 22:58:48   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Zanimiv članek:

http://med.over.net/forum5/read.php?46,1574212,1574212#msg-1574212

....user posted image user posted image user posted image  ....

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
17.10.2008 22:59:59   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

me to you - imaš zs

babnca ...a ti mene ignoriraš ..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1309
17.10.2008 23:07:50   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

...probaj.....  pa glej moj se normalno redi...pa bruha mi tudi ne....    so bogi, ko se jim že tak hitro raztegne želodček..... boljše manj, pa večkrat....

Jaz pa mojemu user posted image  nikakor ne morem dat manjšega obroka. Sem poskušala večkrat pa manj, pa se dere ko jesihar dokler ni do roba nafilan z mlekom. Potem je pa tak kot da bi pol dneva nekje garaluser posted image . Al takoj zaspi al pa gleda nepremično nekam.

Neposredna povezava do sporočila: 1310
17.10.2008 23:09:10   
meta21
Men se zdi, da bo po ene 2h urah spoznal resnico in se okoli tega ne bova več pogovarjala.

user posted image user posted image user posted image  Poročaj, kako bo uspel eksperiment!

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
17.10.2008 23:12:31   
Lara Croft
MTY...jst bi sla! Yihaaa! Kje se dobimo?:):)

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
17.10.2008 23:17:10   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: leda

eno butasto vprašanje...sej vem, že skor 20 let od doma, pa še vedno gospodinja under construction...

skratka: jaz ji na veliko prekuhavam dude in po par dneh so čist bele od vodnega kamna...kak nasvet?

le

Bolj ko brskam po spominu, bolj se ne morem spomnit. Nekdo mi je povedal, kaj moraš naredit, da niso bele. Je možno da kapneš par kapljic limone v vodouser posted image .

Jaz jih steriliziram v mikrovalovnem sterilizatorju (tomee tippee) na 800kW 8min

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
17.10.2008 23:43:35   
KAHLO
babe jaz si srčno želim zloženko HANDLING....vem da se dobi pri pediatru, ampak naši je takrat zmanjkala in sem dobila beležko o varnosti.....bi prosila če ma katera to zloženko če jo skenira in mi lahko pošlje na letonja.v@gmail.com....bom zelo zelo veselauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
18.10.2008 0:00:48   
sunny24
Punce, jst vam vsem skupaj še enkrat čestitam ob rojstvu vaših sončkov in sončic!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas je vse OK, user posted image  je full živahen, se skozi po bušiju premetava, na morfologiji je blo vse OK, tako, da se pridružim klubu mamic februarja! Komi čakam...user posted image

Lepo crtanje!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
18.10.2008 9:46:10   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Petra upam da bo kaj sončnih dni, bi res lahko šle tote vozeke tišat pa kak kofe spit

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa še user posted image pokličema. Pride še katera?

z veseljem user posted image  Samo v Štajerski prestolnici user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
18.10.2008 9:51:58   
*bubi*
Evo, mi je ratalo včerajšnje poste prebrat. Se vidi, da je bilo slabše vreme user posted image

No, teme pa so bile take, da raje ne bom komentirala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
18.10.2008 10:04:08   
*bubi*
user posted image , na hitro lahko rečem, da ne bo škodilo, če ostaneta na pre. Sploh če je P tako ocenila in dala Rp.

Nukleotide bi moral tudi pre imet, pa mogoče niso navedeni v tabeli, ampak samo med sestavinami. 
Ne mi rečt, da ima enkica kristalni sladkor not user posted image  Mislim prav glukozo?
linolno kislino ima pri bebi tudi pre not.  

Pri bebi je razlika samo tukaj:
H.A. pre: vsi ogljikovi hidrati so laktoza
H.A.1: skupaj je enako OH, ampak je mešanica laktoze, saharoze, maltodextrina in škroba.

Taka mešanica pa je res bolj nasitna. Na škatli tudi piše: Če imate občutek, da ...pre več ne nasiti dojenčka priporočamo hranjenje z ...1.

Pa še nekaj piše, o čemer je govora:
Nestle Beba H.A. Start pre lahko dojenček - tako kot materino mleko pije tako pogosto kot si to zaželi. To pomeni, da ga lahko pije tako pogosto in v količinah po lastnem ritmu.

user posted image user posted image user posted image

Ja pa ja. Razen če želim mleko mešat zato, da ga bo bubika ven metala. Pa da me v posvetovalnici naderejo, da preveč zalivam otroka user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1318
18.10.2008 19:08:59   
ključek

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitke tudi tebi.................user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 18.10.2008 19:14:21 >

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
18.10.2008 19:25:53   
amor real
uau, kakšno zatišje! user posted image

mi smo bili danes končno na daljšem sprehodu in je bilo prav fanj, Tomaž je lepo spančkal že v vozičku in potem še doma potegnil do 18,20, sedaj se pa s tatijem cartata user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
18.10.2008 19:45:12   
ključek

vsaka na svojem koncu slovenije.....................mal težko bova našli plac.................user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1321
18.10.2008 19:46:46   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Me to you.... kaj zdej... a jst nisem dost dobra?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1322
18.10.2008 19:48:26   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

vsaka na svojem koncu slovenije.....................mal težko bova našli plac.................user posted image user posted image user posted image

Od ki si že ti? user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
18.10.2008 19:49:09   
Lara Croft
Mi2 sva tudi cel popoldne šetale... po Kopru... user posted image

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
18.10.2008 19:59:56   
ključek
Me to you.... kaj zdej... a jst nisem dost dobra?

smotka................user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?