ninocka
|
Dober dan, mi smo iz vrtca, zdej lepo aja v posteljici, mami pa pije kavico in je tiramisu. Sem bla pa danes na kavi s cimro iz porodnisnice, s katero sva se uspeli v celi porodniski videt lih 3x (vkljucno z danes). Mogoce bova zdej meli vec casa, ko bova v sluzbi Kratko porocilo iz vrtca: sreda: nic ni jokal, ko sva prisla tja, pomocnica ga je lahko celo vzela v narocje. Skupaj sva pojedla zajtrk, potem sem pa jst sla in se vrnila cez kaksno uro in pol. Baje je bil OK, mal pojokal, ampak se ga je dalo zamotit. So bli pa lih v atriju, ko sem prisla in me je videl in hotel takoj k meni. Potem sem mogla pa okrog in sem ga vrnila pomocnici, takrat pa je blo dretje. Sva pa vidla tud Evana, ko so sli lih na sprehod, se sploh ni spustu tiste kace, dokler mu vzgojiteljica ni dovolila. Se je prsu potem k stisnt k nama z Rubnom, pol pa sel na sprehod. Midva sva pa se ostala na kosilu, potem pa sla. cetrtek: pojedla zajtrk, jst sem zapustila igralnico, on je pa ostal. Baje je blo vse BP, niti ni kaj jokal, so meli z eno drugo puncko vec problemov (ampak se mi zdi, da je bla tam kriva predvsem mamica, ker jo je na (vsaj zame osebno) ful grd nacin pustila v igralnici). Vmes sem sla na kavo z Brino in se eno kolegico, smo srecale se NL , potem sem se pa vrnila na kosilo. Vmes, ko sem ga hranila, je nasproti njega en fantek ene parkrat skor v kroznik padel, pol je pa zacel lezt s stolcka pod mizo, sem se pa ful ustrasla in laufala okrog, da ga popravim in se je zbudu. Potem sem ga nahranla do konca, Ruben je pa ful mirno sedel napsroti in sam jedel in me vsake tolk casa pogledal, brez kakrsnegakoli izpada al pa joka. Po kosilu sva pa spet sla domov. Je pa baje njegov oslicek (ninica) delal cudeze in se je ful pomiril tud z njim in ga skoz okorg prenasal. Vzgojiteljica ga je tud pohvalila, je rekla, da je ze ful okrog "hodil" in da ga je vse zanimal in da jo je ene parkrat tud pogledal tko izpod obrvi (to je njegov fejmus luk ) petek: zamudila sva na zajtrk (zarad dezja), tko da sva potem sama jedla za mizo. je lih komi pojedel, ker ga je tolk zanimalo, kaj se dogaja in s cim se drugi igrajo. Ko je pojedel, sem sla, je jokal, ampak se je tud hitro umiril. Tista puncka od vceraj je pa spet fuuul jokala in stala pri vratih Vrnila sem se vmes, ko so ze jedli in sem ga od zunaj opazovala - cist mirno je sedel za mizo in gledal okorg. Me je pa vzgojiteljica poklicala not, ker je rekla, da ni pojedel nic juhe in da tud musake ne je. Ampak ni mel veze z vrtcem - v musaki je blo cist prevec mesa (ga ne je), juha je bla pa prezganka (ta in se paradiznikova juha, sta edini, ki ju ne mara). Po kosilu smo sli domov, zdej pa spi. V ponedeljek bo pa ze prespal tam, me prav zanima, kako bo Sem pa drugac ful vesela, ker je zacel sprejemat vrtec, pa tudi njiju dve. Mu je dala vzgojiteljica lupcka za adijo, pa mu je blo ful nerodno, ni se pa upiral al pa jokal V sredo sva mela pa z Evanom lutke (BTW Brina, kako so ble vsec Maksu? ) in je Rubna cuval moj, in ga je dal popoldan spat brez problema, na koncu ga je pa se zvecer po dojenju uspaval Zdej, od tega bondig popoldneva, pa mali ful k njemu rine in ko je vceraj prisel domov, je sel do njega in se dvignil ob njegovih nogah in stegnil rokice, ces vzami me Aja, pa se moj je mel uceri 2 ovinka pred domom prometno nesreco - mu je en s kombijem prletu. Je mal prehiter prpeljal in je bil ovink in se klanc navzdol, pa mal mokra cesta in se ni mogu ustavit. Kombiju ni blo nic, nas fordek ma pa sprednji del cist razbit - luc, hauba, odbijac . Je bil pa Evan z njim v avtu in se moja sestra, je rekla, da se je cutlo, kot da bi mal bolj zabremzal, Evan pa sploh cutu ni. Je bla pa zato vceraj in danes zjutraj tema pogovora stevilka 1 pri njemu - Zakaj se je kombi zaletu? A ga je zaneslo? Zakaj so prisli delavci? A bo prisel kamino in nalozil avto? Zakaj se je v nas zaletel? Izabela, vse najboljse za 1. rojstni dan Sofija, angelcek mali, upam, da tudi ti lepo praznujes, kjerkoli ze si . Zirafa, sem pogledal slikice, ful ste bli lepi, pa ene slikce so mi fenomenalne - tsita, ko tvoj podpisuje porocni list, pa k sta v avtu slikana, pa tam na enih stopnicah Pa tiste, ko se uni parcki lupckajo Se vidi, da ste se meli fajn in da ste ga fajn zurali Aja, pa se une dve sta mi vsec, ko je slikan en fantek pod mizo, pol pa se Izabela - zgleda tko, kot da bi jo on lovil - a je to mogoce njen fant? Gruska, mi je vsec tvoja hiska, ampak un igralni center za 1300 EUR pa se bolj Sem ga pa gledal v Ameriki (uvoz iz tam), pri njih stane pa cca. 500 EUR . Matr , to je skor tko, kot takrat, ko se je moj zapicu v en pegperegov jeep za Evana, k je bil 800 EUR (da ne bo kera slucajno narobe razumela - ga ni dobil) Pa Taja za osvojene stopnice Men Ruben skor iz narocja skoc, ko vidi stopnice, sam gre po vseh stirih po njih. Okna je pa men zadnjic tasca pomila, je prisla k men skuhat marelado (prenavljajo hiso in so bli brez plina), pa je prisla se obrozena s krpami in stelexom in je pol okna cistla Scuba, mi tud jemo mandarine. Rajs ji ti daj, dokler je se doma, tako hrano, ki je se ni problala, ker v vrtcu bodo dobili vse. Ruben je mel vceraj za zajtrk jajcni namaz, jst mu pa sploh se jajc nisem dala Boljs da das ti, ce ze ma kaksno reakcijo, kot pa v vrtcu... NL, se fockam za SN, razen ce ne pride kaj vmes... Cvetaca - mi je ze neki casa nismo jedli (evo, ko sem to napisal, sem se spomnila, da jo je jedel v juhicah) Mah, a jo jemo al pa ne, pr nam so noci iste - zbujanje, zbujanje, zbujanje in zbujanje...bo ze...