|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del
15.10.2008 21:26:04   
tintin
Oranža, jaz jutri lahko. A ob 10h qlandia?

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
15.10.2008 22:03:02   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: mama11

IZVIRNO SPOROČILO: nicolina
Scuba, sem te hotla vprašt, v katerih apartmajih ste vi že takrat bli (mislim, da v Podčetrtku)? Mi bi radi tud šli še kam za par dni, preden grem delat...

Aparthotel Rosa user posted image  in je zelo OK. Malček napora je podzemni hodnik, ki povezuje hotel s kopališčem (stopnice, stopnice, stopnice), ampak mi smo bili že 2x letos tam in smo bili obakrat ful zadovoljni. Pa če urajmate lepo vreme imajo ful dobre možnosti za sprehode.

Vidim da me je Mama11 že prehitela. Mi smo bili tud super zadovoljni v Rosi, edin tale podzemni hodnik nam je s svojimi stopnicami mal živčke paral. Ne vem kako niso mogli naredit tko, da se da pridet tudi z vozičkom. sicer pa je res vse super user posted image

Lana pančka, zaenkrat še brez budnice. Upam, da bo tud tako ostalo.
Je pa prej tako grozno bruhala. Prvič je bruhala res v loku, še nikoli tako user posted image . S tem da itak več nikoli ne bruha. Sploh mi ni jasno kaj bi to bilo. jedla ni nič takega, je pa bla ful dobr razpoložena. Že prej in takoj po tem, se je smejala in vriskala. tako da zaenkrat nisem delala nobene panike.

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
15.10.2008 22:12:44   
mamuška
Hoj!

Pozdrav iz onostranstvauser posted image Ma ne, smo še na tem svetu, glih de, po vseh kolobocijah in zapletih smo prišli spet do obojestranske pljučnice pr K., D je ostal pri vnetih ušesih in grlu, vmes sva zbplela še oba z možem, v glavnem živa pi**arijauser posted image . Ker se enostavno ne premaknemo z mrtve točke kljub vsem antibiotikom in vsem drugim sredstvom, sem se utumpila, da gremo na morje v obupanem upanju, da nam  bo kaj nucalo. Tko da zdejle so kufri spakirani in jutr gremo. Če še to ne bo zaleglo, potem se letos ne grem več. Čist izcuzana sem od nočnih vstajanj, kašljanj, pucanja nosov, bruhanj od kašlja in vsega po spisku, otroc prstjen in vsega siti, D. tuli že samo, če mu roko k obrazu neseš, po mojem me bo do pubertete sovražil z baby vacom vred, K je čist ob apetit, vlači se okrog ko megla, v glavnem fajn smo jo fasal. Mi2 itak nimava cajta ne odsrmakt ne odležat, tako da smo vzel en hotel v upanju, da se bo pošlo z dietno prehrano in da se vsi skup spucamo in pridemo mal k sebi.

Nisem sploh brala za nazaj, RD sploh nismo praznoval, ker je blo takrat najhujše, tko da mam ful dolgov. Če najdem kje dol kak odprt IP,se naheftam, če ne se mejte najboljše še mal več brez nasuser posted image

< Sporočilo je popravil mamuška -- 15.10.2008 22:16:05 >

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
15.10.2008 22:45:32   
ajtak
Hej, se na hitro javljam, neki nam net strajka, se dobr da mam prenosnga tud (rac.).
Uvajane se lepo nadaljuje. Full sem vesela k ni tezav!
Sem pa jaz zbolela, kuha me pa nos mam zamasen, pa neki me hocjo usesa bolet... aja pa grlo-itak :-(

Tabi a za jutr vela ob 10h v Pomaranci?

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
16.10.2008 7:15:47   
ajtak
Dobro jutro user posted image , sej ne morem verjet da sem bla adnja in sem spet prva...

Torej jaz bom ob 10h v pomaranci, Tabi, Barika, narascaj in alex28, pridite user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
16.10.2008 7:33:30   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: tintin

Oranža, jaz jutri lahko. A ob 10h qlandia?

Lahko. A bova spet same al kako? Debeluška , Manca se pridružita?
No v glavnem z moje strani drži.
šibam v šolo.....

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
16.10.2008 8:09:11   
tabi
dobro jutro

Ajtak za kavouser posted image user posted image user posted image
evo pa še jst kero skuhamuser posted image user posted image user posted image

ja štajerke prideva z Niko user posted image user posted image

Mamuška pri vas pa res nimate sreče z zdravjem tko da vam pošiljamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
16.10.2008 8:16:12   
barika
Jutro,
torej ob deset nul nul v pomarančiuser posted image

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
16.10.2008 8:21:06   
tintin
Oranža, drži. Poslala sem še sms Manci.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
16.10.2008 8:39:02   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: tintin

Oranža, drži. Poslala sem še sms Manci.

Tud jstuser posted image user posted image , pa še Debeluškiuser posted image

Drugač pa
dobro
 jutro

pa hvala za kavice......evo tkole pa zgleda, če sine pomaga tipkatuser posted image user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: gruška

IZVIRNO SPOROČILO: Oranža
...morm pa povedat da je Taja spravla našega Timona v jokuser posted image user posted image user posted image ....ga je tolk napadla z objemčki in poljubčkiuser posted image ....Timon pa v jok....user posted image user posted image user posted image .....zgleda da se špara za Kajouser posted image user posted image user posted image user posted image .....

user posted image  ...... ti morš pa tud vse povedat ... user posted image

Ej, če priznaš ti je že pol oproščenega, a vešuser posted image user posted image

Jutr jaz ne morem, pride gospod pomivalec oken ... HB, končno ..... kaj, a že ven nisi več vidla al kaj, si imela skoz oblačno in meglenouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Eno vprašanje punce: a vaše malčke tud po cvetači napenjauser posted image . No mi smo pomoje za neki časa s cvetačo zaključli, ker ga tolk zvija in napenja da je joj.....takrat so zmer noči katastrofalne....

Nć šibam, mam še mal za naredit pol pa v ql......v cjel se pa fajn mejte....jst sem tud zadnjič mela šnel kurz, a ne Tabiuser posted image user posted image user posted image

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
16.10.2008 9:01:33   
rozika12
Jutro,

lepo sončno .... o vabi vabi ...

Cvetača, fižol .... .... smo vse že sprobali in HB vse OK.

Jaz bom verjetno čez kakšno uro v SN - Muller (ma gre enih evrčkov v mullerja). Pride katera?

Pozdravuser posted image

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
16.10.2008 9:39:34   
naraščaj
Hoj,

sam na hitr, naju ne bo, ker sem brez sedeža. Mi ga je mami pozabla dat ven iz avta(sem ji ga včer dala, ker ga je rabla) , jaz pa sem na to čist pozabla, da bi mi ga moj dal iz njegovga avta user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz paa sem si že šla glavo3 opRAT, KO SE POL SPOY<MNEM user posted image  

Pa drugič.

Drugače pa mi je včer poteklka porodniška ewwww user posted image wuser posted image user posted image wwwuser posted image ,3 tko da zdej koristim še dopust

No to pa T vmes piše. Šibam jo dat spat, ker je teč na

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
16.10.2008 10:57:20   
zirafa76
Dobro jutro se od nas

Mi bolj po starem, nekaj bolehamo, se tako nežno, upam, da ne bo kaj hujšega..Jaz sem bolj kaput, Izabela ima nahud...

Drugače pa danes praznujemo 1.ROJSTNI DAN....user posted image user posted image

košček tortice za vse vasuser posted image user posted image

Imamo samo manjšo proslavo doma, ravno da bo nekaj...

Meni je sicer fulll hudo po eni strani, ker se spomnim da bi morali obe moji punčki praznovat....user posted image user posted image ..ampak poljubčke pošiljam tudi mojemu angelčku.....user posted image user posted image user posted image
To bo verjetno tako vsako leto, ampak bom morala zdržati....če ne zame vsaj za Izabelo.....

Nič, to je bolj na hitro, moram iti še pospravit, bo pa mož kuhal danes za goste....

papa ter vsem poljubčkeuser posted image user posted image
http://picasaweb.google.com/cintaelu/WEDDINGALBUMOFANDREJKAANDMARTIN?authkey=aM72JwFwoPg

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
16.10.2008 10:58:12   
zirafa76
no, spodaj je link za slikice poroke...in celo delauser posted image user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
16.10.2008 10:58:52   
zirafa76
pardon..zgoraj je linkuser posted image

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
16.10.2008 11:03:15   
mklks
izabela..vse najboljše za tvoj prvi rojstni dan!!!!!user posted image

poljubčke za angelčka tudi z najine straniuser posted image user posted image user posted image

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
16.10.2008 11:12:08   
naraščaj
user posted image  Vse najboljše Izabela za tvoj 1. RD in za tvojo sestrico, ki te čuva iz nebes

user posted image
Žirafa ostani močna še naprej

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
16.10.2008 11:23:37   
nicolina
Dan,

IZABELA ČESTITKE ZA 1. SVEČKO IN  user posted image user posted image  ZA VAŠEGA ANGELČKA

Žirafa, čudovite slikice, res ste bli lepi, ti pa čudovita nevesta.... user posted image user posted image , da čimprej ozdravite.

Midva sva s Tinom potegnila kar do 8.30, zdej pa spet spi. Pol šibava ven na sončka.
Mklks, ne vem če mi bo uspelo kaj ta teden prit v NM, ker sem skos brez avta user posted image user posted image , mogoče drug teden....

Lep dan... pa pa

Aja, pa še to.... gruška, valjda sem se prej znorela in to orng user posted image user posted image user posted image , tako da vem, da je zdej moj tapravi v vseh pogledih user posted image user posted image  Taji je pa itak vse oproščeno, ker je tak cuker, pa še fajn mamico ima. user posted image
Pa ne verjamem, da imaš tolk umazana okna, da rabiš pomivalca....user posted image user posted image
A mi boš poslala od Tanayye številko, prosim ? user posted image

< Sporočilo je popravil nicolina -- 16.10.2008 11:37:56 >

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
16.10.2008 11:55:04   
manca
Najprej ena user posted imageuser posted image saj imamo danes 11 mesecev.

Več pa potem, saj moram po Majo...se je zbudila.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
16.10.2008 12:14:45   
mama11
Žirafa, prav sijoča si na fotkah, pa vsi so tako dobre volje, se vidi, da ste super žurali. Pa mimogrede, Izabela ima ful fensi copatke... si bila pa v resni nabavi user posted image .

Čestitke Izabeli ob prvi svečki! Pa user posted image  za moč, verjamem, da je zate te dni težko. Sofija pa zagotovo pazi na svojo družino user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nicolina
Pa ne verjamem, da imaš tolk umazana okna, da rabiš pomivalca....user posted image user posted image

Hmm, a to je kakšna nova varianta ala čistilec bazenov ali učitelj tenisa user posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
16.10.2008 12:42:12   
nemrak
user posted image user posted image ,
žirafa ČESTITKE za prvo svečko!!!!

Lepi ste na slikcah. Sem pa prepoznala eno izmed tvoj svatov. Celjanko, ki je bila včasih moja soseda. user posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
16.10.2008 13:01:57   
BrinaS
Dan,

Žirafa, iskrene čestitke Izabeli za prvi rojstni dan user posted image , prekrasne slikce. Lepo praznujte user posted image  Sofija praznuje z vami.

Sem nazaj iz srečanja ljubljančank v CP - Ninocka, Nana Liza in jazuser posted image user posted image . Z Ninocko sva se zmenili, usedli pa zraven Nane Lizeuser posted image user posted image , da se ne boste samo gorenjke in štajerke dobivaleuser posted image . Rozika, sem določila NL, da naslednji teden organizira srečanje v SN, ker mene noben ne šmerglauser posted image user posted image

Moj sine pa se je včeraj zvečer odločil da bo kakal na kahlicouser posted image  - to je za nas velik dogodekuser posted image user posted image  (brez plenic je ze eno leto, kar se lulanja tice za kakanje pa je do sedaj vedno tulil: '' Mami plenico, kakat me!'' in ni hotel slišati nič od WC ali kahle).
Včeraj smo bili sami doma in sem Tini dajala večerjo, Maks pa je hotel plenico. Ker mu nisem mogla ustreči, sem mu rekla, naj gre na wc ali kahlo, če ne pa naj počaka na plenico, samo če mu dam plenico, potem jutri ne bo risank in bila tudi prepričana, da to uresničim, ker nas je s to plenico samo vrtel okoli prsta, jaz pa sem mu jo dajala, samo da se mu ne bi prebava upočasnila. In uspelo je.user posted image user posted image  bravo maliuser posted image user posted image
Sem danes takoj tekla v BTC po darilo, ker pri nas škratki vse vidijo in dobro nagradijouser posted image
Se pa že veselim danes lutkovnega gledališča!

Scubadiver - kako pa Lana?

Mamuška - pozdravite se in nafilajte z zdravjem, predvsem pa se poskušajte spočiti.

Oranža - pri nas cvetača ne napenja, je pa dva dni nazaj jedla kislo repo, ki jo je dobesedno goltala, tako ji je bila všeč, ta pa jo je napenjala, pa rita je bila takoj rdeča.

< Sporočilo je popravil BrinaS -- 16.10.2008 13:04:35 >

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
16.10.2008 13:06:02   
Dajica
Cestitke Izabeli za 1.rojstni dan! user posted image user posted image user posted image Pa user posted image user posted image za Sofijo....

user posted image

Cestitke tudi Maji za 11 mesecev! user posted image user posted image user posted image

Ajtak-tebe pa prosim, ce popravis seznam, saj sta danes pokukala na plan 2 nova zobka, tako da jih imamo 6!user posted image Zg.in sp. levi dvojki. Mogoce je pa tudi zaradi tega slabse spala.
Danes smo vsi trije spali do 4ih ponoci v dnevni na kavcu, potem pa smo se preselili v splanico. Zgleda, da ji pase v dnevni, pa enkrat se je obrnila na trebuscek in tako nekaj casa spala in to je bilo PRVIC, da je tako spala. V sobi pa se je zbujala na 1 oz. 1,5 ure in vstala (oz. se vsedlauser posted image ) malo pred osmo.

Zirafa-full veliko slikic je, pa vse so tako lepe in res se vidi, da si uzivala Super!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
16.10.2008 13:41:55   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj

user posted image  Vse najboljše Izabela za tvoj 1. RD in za tvojo sestrico, ki te čuva iz nebes

user posted image
Žirafa ostani močna še naprej

se podpišem! in še objemčki od meneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
16.10.2008 14:14:29   
Oranža
Dan

Izabela vse naj naj naj za 1. rojstni danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....pa za Sofijouser posted image user posted image ...Žirafa tudi tebi čestitke za poroko -  res ste bili lepi - pa za prelepo deklico in vašega angelčka varuha, ki si ju rodila pred letom dni.user posted image user posted image user posted image

Maja vse naj naj za 11-kouser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: BrinaS
user posted image . Rozika, sem določila NL, da naslednji teden organizira srečanje v SN, ker mene noben ne šmerglauser posted image user posted image

To pa ni res, smo za torek rekle pa ne duha ne sluha od tebeuser posted image

No mi2 s Tintin sva ble tud na kofetu, spet same, ampak je blo fino.......jst sem pol še za Timona šla kupit čeveljčke( dobila v Deichmanu elephanten - fulful fajni) in še copatke(hvala Tintin), pa v štacuno sem šla še in v babyja in se mi je polk že mudilo po E v šolo(ga hodim ob 12.30iskat), no in pridem tja in on noče domovuser posted image user posted image user posted image user posted image , tako da ga grem ob 15h iskatuser posted image

Maksuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Zdej pa šibava jest.

Čao

(Pablo Casals)

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.