|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
17.10.2008 14:00:22   
mml
suzano Ironman je najbolj znan triatlon, dogaja se pa na Havajih, totalno prestižna zadeva...

Jaz pa čakam, da pride user posted image  domov, je poslal SMS, da pride s pico user posted image

Smo se danes tudi "ljubljanske" jaunarčice dobile na čveku v CP in sem mislila, da bom imela še kaj časa, da bom kaj kupila, pa smo preveč čvekale, tako da je Matic vmes za 20 minut zaspal in ko se je zbudil, si je mislil, da je lačen in ker seveda nisem imela nič konkretnega s sabo, sva se pobrala domov, kjer se je pošteno najedel in zdaj spi drugo kitico user posted image , tako da bo treba naslednji teden še enkrat v CP po nakupih user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
17.10.2008 14:01:01   
Golobček
No takole pa se javim tudi jaz!!

Včeraj v posvetovalnici nisva zrihtale nič, so nama prestavle na drug teden. Nina je kašljala, nogice pa tudi niso dovlj razgibane da bi mi jo lahko zmerli zato sva dobile drug datum.

Mi pa imamo novo pridobitev in sicer sva včeraj z dragim za moje tri sončke kupla takšnelega kužka. Je Labradorec, za ime se pa nikakor ne moremo odločit. A bi mi pomagale ???
user posted image

< Sporočilo je popravil Golobček -- 17.10.2008 14:02:08 >

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
17.10.2008 14:14:31   
mml
suzana oprosti, ker sem te "preimenovala" user posted image

golobček simpatična pridobitev user posted image , za ime pa nimam pojma...kaj pa otroci pravijo?

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
17.10.2008 14:21:02   
ursalara
Golobček ful lepa in huda pridobitev!Povej kakšna imena imaš že kaj v mislih!
Jaz imam zlatega prinašalca in mu je ime Goldi!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
17.10.2008 14:47:30   
sani1
suzana- super, da si se oglasila. Sej pri meni je isto. Kuham pripravljam pospravljam. Ona pa ne in ne jest. Tako, da nisi edina ki se ukvarjaš s temi problemi. Meni se včasih kar meša. Ampak sej prisiliti jih pa ne moreš. Sem včeraj rekla, da ji bom dala ajvar čebulo in čevape pa sem dobila ful dober odgovo ja.user posted image Kot, da bi vedela kaj ji govorim. Sem se res nasmejala ampak probala pa še nisem...user posted image user posted image user posted image

mml- fajn, da ste se imele lepo na kofetkanju. Ste pregnale celo dež...user posted image Midve sva spali ko topa, če nebi sosed začel nekaj vrtat bi še zdej spali.user posted image Posledično pa zato zdej ne spimo...user posted image   Bi pa tudi jaz pico je že dolgo nisem. Bo treba malo v olivo zavit...  Boš pa itak drugi teden dobila copatke in se bomo mogle dobit na kofetu...

golobček- super. Ti kužki so tako lušni. Ampak imena pa jaz žal nimam nobenga pametnega v mislih. Naj otroci izberejo.

Danes pa je vreme za sedenje pred računalnikom. Sicer sem jaz že speglala cote in zdej bom šla fotke urejat...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
17.10.2008 14:49:54   
ursulina
živjo čvekice!

kako lepa pridobitev!!! ime pa... res je, otročki naj izberejo...

punce, samo tako, ko smo se zadnjič menile o ABS nogavičkah. imajo jih tudi v pikapolonici, za 4,90€, kar je ceneje kot v Rutarju, kjer so kar 7, če se ne motim...

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
17.10.2008 14:54:17   
piškamiška
Tako, pojedli, pomili, štrudel je v pečici, perilo obešeno, Nejc spi..............koliko se naredi, če je zunaj dež.user posted image

Imam celo čas odgovarjati na poste.

IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana

PIŠKAMIŠKA Danzo lahko sprobaš v centru Lj, blizu Židovske, na levi strani Univerze Pred Bi-ko-fe, v Bližini kopirnice Zebra. Pa še en pub je tam zraven.  

aha hvala. Že vem kje je to. Super!

Sani, a poznaš lastnika Danza trgovine v BTC-ju?????????  user posted image Bi bilo super!user posted image
BTC mi je nekako bližje, ker se lahko parkira. Očino bom mogla enkrat skočit v LJ!

IZVIRNO SPOROČILO: katarinas

IZVIRNO SPOROČILO: piškamiška

Sedaj čakam mojga, da pride z Brnikov. Je šel iskat bratranca, ki je bil na Ironmenu na Havajih. Jaz bi tud!!!!!!!!!

A reeees? Kateri izmed 6 Slovencev pa je on? Čestitke vsem ironmencem, posebej temu bratrancu

Tomaž Šink, se mi zdi, da je bil drugi izmed Slovencev. Je poročal tudi za oddajo Svet.

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Piškamiška mi se dojimo ponoči min.10x .Ja fant se rad carta

ja očitno res!

Sunny si me malo pomirila.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK

Aljaž glede hranjenja mi zna en dan res parati živce, drugi dan pa lepo presenetiti. Mi gre pa res ful na živce, da se jeb ..., razmišlam, kupujem stvari, delam kašice, kuham juhice, in včasih ne poje nit žličke. Takrat pa res pop ..., priznam.

Pri nas je enako................ah ti naši sončki!

Sem blond, kaj je bil to ta Ironmen? A kako tekmovanje, nagradna igra ...?

To je tekmovanje....plavanje: 3,8km, nato kolo: 180km in nazadnje še tek: 42km. Pri opravi z to progo v cca 8mih urah.

Golobček.........oh lušno, a puppy! Ime???????? To bo pa problem.user posted image  

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
17.10.2008 15:06:43   
TRIŠ
Golobček jooooooooooooooooooooooj iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mamamija kako lepi kužek.Vam ga bi kar ukradlauser posted image .To je najlepši pes.Ime pa naj mu dajo otrociuser posted image

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
17.10.2008 15:16:45   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK
Sem blond, kaj je bil to ta Ironmen? A kako tekmovanje, nagradna igra ...?

IZVIRNO SPOROČILO: mml
suzano Ironman je najbolj znan triatlon, dogaja se pa na Havajih, totalno prestižna zadeva...

Pa dobesedno moraš bit Ironman.

Suzana Neja skoraj nima dneva, da ne bi kakala. Se pa tudi napenja in stoka zraven, da se prav nasmejimo, pa vsa rdeča je v obraz. Zdaj ko jejo GH ne moreš pričakovat, da bo redko blato...ti dnevni so mimo.

TAKO PA NEJA POMAGA PRI PRANJU PERILA
user posted image

TUDI OBEŠANJE JI GRE OD ROK user posted image
user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
17.10.2008 15:19:53   
katarinas
Piškamiška ja Tomaž Šink je bil res dober, prišel je v desetih urah, svaka mu čast resuser posted image   To je res ena najtežja preizkušnja, fizično in psihično. Mojemu user posted image  je tudi cilj enkrat se udeležiti ironmana, mogoče čez kaki dve leti.... Ti bi tudi šla?

Sunny bomo probale tvojega antilopa. Jaz se vedno za take stvari pozno spomnim....kaj nisem tebi naročila, ko si jih kupovala user posted image

(odgovor članu piškamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
17.10.2008 15:20:52   
Sunny Morning
Golobček user posted image za novo pridobitev. Ime naj pa otroci zberejo.
Pri mojem so imeli 13,5 let rjavega labradorca, ki mu je bilo ime Saksi.

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
17.10.2008 15:24:32   
Sunny Morning
DAŠA
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2787
17.10.2008 15:54:23   
koala
Punce novičke o malem Galu:
v zvezi s tem fantkom ti pošiljam novice:

pozdravljeni. pred tednom dni sem vam poslala mail, v katerem sem vam opisala  situacijo mojega nečaka Gala in naše družine. takrat sem vas prosila za pomoč v obliki pozitivnih misli, želja, energije, molitve....odzivi so bili res neverjetni. in danes vam lahko sporočim, da je naš mali Gal izven življenjske nevarnosti. torej z vašo pomočjo, s pomočjo vseh tistih, ki ste jim naprej poslali mail s prošnjo za Gala, z Božjo pomočjo, Marijino pomočjo, predvsem pa z Galovo trmo in njegovo voljo do življenja, je Gal dobil drugo rundo. namreč prvo je dobil že tisto noč, ko so mu rešili življenje. torej, kot sem že dejala, verjamem v čudeže in tukaj se je res zgodil čudež, ki verjamem, da se bo dovršil v celoti. rada bi vam povedala, še za zelo pomembnega človeka v tej Galovi zgodbi, njegovega kirurga, ki mu je tisto noč rešil življenje. Galova mamica Brigita, oče Sebastjan in vsa naša družina, verjamemo, da je ta gospod, dr. Ivanec (najverjetneje nisem prav črkovala, se pa tako izgovori ), Galov zemeljski ANGEL in, da bi se brez njega ta zgodba najbrž drugače odvijala. te dni, dejansko živi z Galom in njegovimi starši. nekajkrat dnevno ga pride pogledat, cel vikend je dežural, ko je že v civilu in na poti domov, zavije še v Galovo stavbo, ga poboža, staršema pokaže palec v vspodbudo, ob vidnem napredku malega Gala, pa se mu vse smeji. v tej nesreči, je Galči res naletel ne samo na strokovnjaka, ampak predvsem na človeka in očeta. in  vsi ostali pediatri na oddelku, vse sestre, še posebaj sestra Simona, živijo z Galčijem in starši, za kar smo iskreno hvaležni. ta teden je kirurg zastavil nov cilj, Gala odklopit iz vseh cevk in kablov, ter ga počasi za kakšno minutko postavit na noge. ko bo ta cilj dosežen, bo zastavil novega, tako, da vam za dalje ne znam nič povedat. eno pa je zagotovo! naš mali Veliki mož, bo še naprej potreboval dobre želje, misli, pozitivno energijo, molitve, da si opomore in pripravi na vse naslednje korake, ki sledijo na poti, da se mu omogoči normalno otroško življenje. zato vas prosim, da ste še naprej v mislih z njim, z njegovimi starši in vsemi nami. seveda vas prosim, da ta mail spet pošljete naprej, saj je veliko ljudi pisalo nazaj in želijo povratno informacijo, jaz pa nimam zdaj vseh mail naslovov, da bi jim lahko poslala ta mail. omenila bi rada še to, da sem dnevno printala vaše odgovore in želje za malega Gala in starše in jim nosila v bolnico, kar je staršema bilo v veliko oporo. zato vsem zares neizmerno hvala, ker ste v mislih z Galom, starši in vsemi nami. vas v naslednjem tednu obvestim o novem koraku. naj nas dobra misel, pozitivna energija, molitev, povezuje, ne samo v takih situacijah, ampak v vsakodnevnem življenju.

Suzana, nisi edina, tudi naš zelo nerad je, če pa ima posebaj na krožniku,pa ni šanse da bi jedel. Sem obupala in ne kuham več posebaj. Glede kakanja pa probaj mu dat nehomogenizirano mleko, meni je fuuuul uredilo prebavo.

Anita, da se še ti jaz malo predstavim. Sem z štajerskega konca, moj Alex je bil pričakovan 28.1, odločil se jepodaljšati najemno pogodbo do 2.2, težek je bil 3200g in velik 50cm. Rodil pa seje z carskim rezom, ker se mu je popkovina ovila okoli nogice. Je moj prvi otrok. Pišem diplomo, bom pa diplomirana medicinska sestra.

Golobček srčkana pridobitev. A je kuža al kužika? Za kužiko Boni, za kužka pa Mačo, no vsaj tako bi jaz izbrala. Pa poročaj, kako ste se odločili.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 2788
17.10.2008 16:34:46   
SuzanaKK
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Suzana, nisi edina, tudi naš zelo nerad je, če pa ima posebaj na krožniku,pa ni šanse da bi jedel. Sem obupala in ne kuham več posebaj. Glede kakanja pa probaj mu dat nehomogenizirano mleko, meni je fuuuul uredilo prebavo.

koala to misliš "navadno" mleko, ne. Ampak tega moram pa prekuhati potem.  Pa ti se nimaš kaj za sekirati, ker še dojiš, sani ti pa praviš, da ima Manja rada mleko. No, naš pa ne bi ničesar, ne mleka ne ostalegauser posted image Eh, brez veze.

Mi imamo (no zdaj ga imata moja dva) črnega pudlja in mu je ime Boni. Pa je pes, veš koala.user posted image

golobček
iiii to bo zdaj veselje pri hiši. Ga lahko prideva z Aljažem kdaj pogledat?

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
17.10.2008 16:36:33   
SuzanaKK
Glede ironmena pa se vidi, kakšna zagreta športnica sem, da nisem imela pojma, kaj bi bilo to čudouser posted image .

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
17.10.2008 16:47:30   
dašabina
Golobček, krasna pridobitev, Goldi mi je pa všeč kot imeuser posted image
Sunny Morning, kar še eno dete, evo ti že pomaga prat in obešat kot moji ta veči dve /sam da jih ne mine/user posted image user posted image superuser posted image
Piškamiška, meni so tudi takšni dnevi všeč, ker malo pospimo, pa lahko tud kej po hiši naredim, ker drugače sam okrog letamo...
Lutiropan, a po Nm nisi pa nič hodila, kje pa rihtaš službo, če ni skrivnost, pri nas na zavarovalnici stalno nekaj jemljejo....
Grem še malo cunjih rihtat, ker jutri ribam zelček in repico (pa fižon in krompir, pa da vidiš kombinacijo)user posted image user posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
17.10.2008 16:50:32   
dašabina
Katarinas, super, da boste dobili vrtec, tud če bi bil po vezah, sam da je, ti nisem fouš
Aha, pa naš porod: rok 13.3., mali je bil podnajemnik do 20.1., ko je mami ob 8.30 dobila tablet za odpiranje, ob 18. v porodno še vedno na 2cm odprta in z veliiikoooo popadki, ob 18.40 protibolečinska injekcija in  potem je sam enkrat babca zakričala: rodil bomo in ob 19.10  je ekspresno ven pogledal naš Mihauser posted image user posted image

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
17.10.2008 17:10:27   
martinca
ljubljana, hvala za nasvet. no saj je zdaj šla svakinja kupit neko tablo na katero se piše in riše. traktor ali bager ne pride v upoštev ker nimajo placa za pospravljanje tako velikih igrač.

ursalara, ko si napisala velike joške pa blont, še kar nisem vedela kdo bi bil. a toto je taka packa...ja kdo bi si mislil, drugače pa tako fineso igra.

dašabina, meni je v Pikapolonici enkrat rekla da mamice preveč zategnejo te lončke zato pa potem toči. poskusi in boš videla.

triš, ja mi je že ljubljana napisala ene par primerov. pa vseeno hvala tudi tebi da si se potrudila.user posted image

klaja, Patrik je bil zdaj pri Kanclerju, sva prišla v dve dneh na vrsto.user posted image sem imela VIP karticouser posted image jo bom še tebi posodila če jo boš rabila. user posted image

katarinas,mi smo preveč zadovoljni z njim da bi ga prodali. oprosti. ahk pa ti gre katera po njega v A. samo poštnina bi kar nekaj stala. razen če pridete na obisk in ga tako dobite. user posted image

suzana, tebe pa sem res pogrešala tu gor. Patrik tudi full trdo kaka in se tako napenja poleg, da je celi rdeč v obraz. se že včasih bojim da bi mu kaka žila počla v glavi.
mi smo še tudi brez zob. je ravno včeraj bila ena pri meni na obisku, ki ima punčko staro leto in pol in je zobke dobila šele pri enem letu. user posted image mala pa ji je od 4 meseca dalje jedla vse po vrsti. tak da midva sva se odločila da od danes naprej Patrik ne dobi pasirane hrane več. in smo že danes jedli juho z naribano kašo (jemo govejo in piščančjo juho mi že tudi ena dva meseca), zdaj ko je pa Uroš prišel domov pa je jedel pražen krompir, polit z malo preliva od solate(kis, olje,sol) in pa malo od pečenkinega zosa. mu je šlo kar dobro, malo sem mu morala tu in tam dat za pit, da mu je lažje steklo po grlu.user posted image
naj te potolažim, da tudi jaz nisem vedela kaj je to Ironman. pa si nisem upala vprašat. jaz sem mislilada je kaka skupina. Uroš pa je rekel da to zdaj v kinu vrtijo, še preden sem mu lahko jaz povedala da je to na Havajih bilo.user posted image

golobček, iiiiiii kako lepo. so pa otroci veseli. Odin mi je všeč, Mako ali pa Hal pa Jon.

ursalara, Grega od Urošove sestre fant ima tudi zlatega prinašalca Goldija. mi imamo pa črnega mešanca Lucky-a.user posted image

sunny, lepe slike. kako pridno pomočnico imaš. user posted image ime Saksi, sem zdaj kar na eno moj onorijo spomnila, ki jo bom napisala kdaj drugič ko bo več časa. me zdaj možek meče z računalnika. user posted image

dašabina, to pa nisem vedala da si ti imela rok 13.3.?user posted image

zdaj pa moram it, me res Uroš že malo grdo gleda.user posted image saj ne da ne boste mislile, ni tako hudo.

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
17.10.2008 17:14:51   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: martinca

Najbrž je mislila 13.1. pa je bil tiskarski škrat.

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
17.10.2008 17:18:06   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: piškamiška

katee kakšno muziko imaš to. Ste zadnjič v Čolnarni nekaj govorile o neki muziki, pa mi ni kapnilo, da bi te vprašala. K če je kakšna taka power, se toplo priporočam. Rabim nekaj novih komadov za laufat.

Sem te pozabila vprašat kakšno aerobiko to vodiš? A uno Les Miles ali navadno TNZ variato?

Pa še eno vprašanje zate ali pa za katero drugo....kje se kupi hlače oz. opremo od Danze. Vem da jih imajo na superge.si, vendar bi jaz raje najprej probala zadeve predenj kupim.

Ja muska je taka na power, ti jo lahko presnamem, samo pošlji mi naslov na ZS. Vodim PACE in TNZ, za LesMilles nisem delala tečaja, me pa mika.
Danza hlače lahko kupiš v Intersportu, pa v stari Lj imajo prav svojo trgovino. Ne vem točno, kako se imenuje ulica, je pa vzporedna z Židovsko, samo eno višje.

IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

IZVIRNO SPOROČILO: katee
Katarinas in ostale: me veseli, da vam je muska všeč. No, tole jaz konstantno na aerobiki vrtim, pa se še nismo naveličali!

Jaz zdaj rabim samo še nekoga, da me bo 2-3x na teden gnal, ker samo s poslušanjem bo šlo bolj slabo dol. user posted image user posted image user posted image

Če prideš v Lj 2-3×, se jaz javim, da se skupaj matrava.

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu piškamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
17.10.2008 17:22:28   
SuzanaKK

naj te potolažim, da tudi jaz nisem vedela kaj je to Ironman. pa si nisem upala vprašat. jaz sem mislilada je kaka skupina. Uroš pa je rekel da to zdaj v kinu vrtijo, še preden sem mu lahko jaz povedala da je to na Havajih bilo.user posted image

Martinca tole je bilo pa zdaj smehauser posted image , dober je ta tvoj Uroš, pa tisto o njegovih nočnih "izpadih" tudi. Pa klaja tvoj dragi ima tudi dobre. Danes sem se res nasmejala, super punce!!!!

.

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
17.10.2008 17:36:16   
dašabina

uppsss, sem se zatipkala, 13.1.

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
17.10.2008 18:27:26   
koala
Suzana nehomogeniziranega mleka ni treba prekuhavat. Piše na embalaži.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
17.10.2008 18:50:19   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: klaja

Moj je pred kratkim ponoči k sebi stiskal svetilko, pa je kar velika, recimo 40 cm. Cel čas sem poslušala, kaj hudiča dela, potem pa sem šla na hodniku prižgala luč, da bi videla in jo je imel lepo pri sebi v postelji. Pa sploh nič ne ve o tem!?

user posted image  user posted image  user posted image ,to si me nasmejala.Bogi tvoj dragec,kaj se mu res tako slabo godi,da se stiska s svetilko.user posted image  user posted image  user posted image

martinca,pri nas doma imamo tudi nočni talk show,ker moj R.zelo rad tako živo sanja,da ga jaz slišim,če ravno ne spim ali pa je čisto zmeden.

ljubljana,jaz vedno kopiram svoj post,da me tale sorry ne prseneti več nikoli.

katarinas,škoda da nisi rekla za antilop,bi ti ga lahko iz Ikee prinesla in poslala, ko sem bila tam predvčerajšnjim.Prodajam pa ga ne,ker je meni antilop zakon,tistega drugega "tapravega" Klemen sploh ne mara preveč.

suzana,super avatar!Res je lep,mi je takoj padel v oko.

Evo,konec 111 strani,zvečer pa naprej,ker imamo obisk.

:))

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
17.10.2008 19:59:17   
SuzanaKK
nana hvala. No zdaj sem pa jezna sama nase. Jaz bi nujno potrebovala en antilop in če bi kaj prišla na rr, bi videla, da greš v Ikeo in bi te lahko prosila. Imam zdaj, figouser posted image .

Drugače pa je bil danes res obupen dan. Sicer je nehalo deževati, ampak je pa pihalo in zato nisva šla nič ven. Aljaž je sitnaril od jutra do večera, pojedl je v celem dnevu 200 ml mleka in keksolino, in sicer ob 9-ih zjutraj. Zaradi prebave sem mu naredila kašico iz melon in kuhanega jabolka, da je bilo bolj gosto sem dodala še plazna keks in ni pojedel niti žličke. Raje se je drl, kot da bi ga iz kože dajala. Za kosilo smo imeli blitvo, ribico in krompir, nič pojedel, sem mislila, da bo vsaj za večerjo jedel frukcverge in ni niti tega hotel.  Dobro, pa naj bo lačen, res me je takooo zmozgal danes, da bom po tuširanju po moje kar dol padla.

Evo, pa spet težim ... Moram kar nehati, ker me bo katera še kam poslala.

Lep večer vam želim in upam, da ste preživele bolj pozitiven dan kot jaz.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.