SuzanaKK
|
Pozdravček! Pismo no, danes je pa res katastrofalen dan. Posledično je tudi Aljaž siten . Kot je katee napisala, sva res izkoriščala lepe dneve in tri dni sploh nismo prižigali računalnika. Vmes je imel dragi še promentno (nič hujšega, samo pleh in seveda nepotrebni stroški), tako da, ne morem reči, da mi je dolgčas. Aljaž glede hranjenja mi zna en dan res parati živce, drugi dan pa lepo presenetiti. Mi gre pa res ful na živce, da se jeb ..., razmišlam, kupujem stvari, delam kašice, kuham juhice, in včasih ne poje nit žličke. Takrat pa res pop ..., priznam. Sem pa opazila še nekaj. Odkar ne pije več AD, ima zjutraj in zvečer mlečen obrok, čez dan se trudim, da bi pojedel še enega sadnega in zelenjavnega, a vseeno se ful muči s kakanjem. Včasih se tako napenja, da je čisto rdeč v obraz, iz sebe pa spravi kak fižolček. Spije ogromno, jaz mu zdaj dajem kar Fructalov jabolčni premium sok z veliko vode. Ne vem no, v čem je problem. Ko kaka, je pa to ful trdo. Kaj pa vaši malčki in malčice? anita dobrodošla. Sem Suzana, stara 31 let, po poklicu prof. slovenščine, vendar ne najdem službe, tako da sem zaenkrat doma. Drugače iz Velenja, zdaj pa živim v Celju. Aljaž je bil rojen 6. 1., tri dni čez rok, vse je slo po naravni poti, imela sem brzinski porod, 2 uri, brez šivov in raztrganin. Težek 2950 g in velik 51 cm. Od 4. meseca imamo velike probleme s hranjenjem in se prebijamo iz dneva v dan. Toliko zaenkrat. OOOO punce, vas je pa veliko iz zdravstvenih vod. Sem tudi jaz malo firbčna za ostale, kaj delate oz. ste po poklicu, ampak če katera ne želi povedati, tudi prav. limma veš kaj, mi2 bi se tudi lahko enkrat zmenile za kako kavico. Jaz sem najmanj 1 x na teden v Velenju. Kako si ti kaj s prevozom. No, drugače se pa lahko z malim oglasiva v SG-ju. Si že dočakala knjigo? Kako si rekla za ono zadnjič, Let za zmajem? Mi smo še kar brezzobi? Zdaj pa menda še edini. TRIŠ za Žana, da bi bil čimprej zdrav. Nana sem ti malo fauš za šoping v Ikeei. Sem grda. No, pri nas bo šel našparan denar zdaj za popravilo avta . Sem blond, kaj je bil to ta Ironmen? A kako tekmovanje, nagradna igra ...? Sem vas tako dolgo brala, da sem zdaj itak pozabila 3/4 pokomentirati, alfabeta tebe pa kar vidim, kako si nepopustljiva in se ne daš glupim decem, ki si mislijo, kaj mi bo ta ženska tukaj težila . Aja, pa lepa barva las, sem ful hitra . Ok, saj ostale bom že kasneje oblajala, itak cel dan ne grem nikamor. Na žalost smo šli v šoping že včeraj.