Alfabeta
|
Čer! Jaz imam sicer zdajle fullll dela, ker moram nekaj za službo vnest da bodo €, ampak moram se najprej pofočkat. Sem bila danes cel dan od doma, najprej sva z Ajdo peljali malega v vrtec, potem sem šla na nohte, nakar sem bila do 15 pri mojih psssstttt Torej začnimo... ursulina vnaprej hvala , za tisto kar sem ti pa rekla za povračilo bi ti pa Majra lahko zadnjič prinesla, pa mi nisi povedala da pride. TI, TI!! dašabina in D&B jaz žal ravno v soboto 25. ne morem, ker peljemo mojo mami v Maribor na puljenje zob in ne bomo nazaj do večera, predvidevam. Lahko pa se seveda dobite brez nas, ni panike. anita, jaz bom pisala kar brez V, če ti je prav....Sem te večkrat opazila, kot "skrito opazovalko" pa nisi nič napisala. Nisem pa vedela da si ravno to ti. Lepo da si se opogumila , so tukaj same fejst punce. Aja, o sebi ti pa ne bom pisala, ker mislim, da veš kdo smo in koliko nas je Aja, saj me2 sva pa že v živo govorili, si pozabila? Cele 3 minute Je pa fajn da je prišla anita na to idejo o predstavitvi, ker se še malo spomini obujajo, a ne? Pa ko katera napiše kaj je bilo se mi prav film odvrti kako smo navijale, pa stiskale pesti, pa nestrpno čakale in spraševale a je ta in ta že rodila,....Ufff, pa mam spet solzne očke triš, super da so izvidi ok in veliko za Žančka katee joj upam da so minili tile tvoji slabi dnevi in noči. Veliiiiko zate ursalara za službo. A ti delaš v cvetličarni, če ni skrivnost? sunny za nove zobke. mala pikica za spanje anchikaa lepe slike govejo juhico mi tudi že jemo, edino solim manj kot ponavadi, ker imamo mi radi kar precej slano. Ji pa notri nič ne zakuham, ampak ji zmečkam korenje, kolerabico in če je notri še cvetačo, pa zadnjič sem ji dala tudi na zeelllooo majhne koščke narezano govedino vmes in je vse pojedla. Potem pa še pražen krompir . Naša kosilo poje kot tavelika. Aja, nisem povedala.... V soboto smo imeli mi polento in segedin in je naša jedla polento,polito z omako od segedina . Pa kako ji je šlo v slast. Ni hotla nič zaostajat za Filipom, ki je z užitkom pojedel poln krožnik, kar je zanj redkost. klepetka....moj mož reče, da sanjajo tisti ki imajo preveč spanca . ne vem pa če drži limma, upam da si položnice plačala , da ne bomo ostali brez tvoje prisotnosti cepljenje proti gripi....se boste cepile, svoje otroke,....Jaz še razmišljam lusa....me too, sem že navajena vsega tega. Enkrat Nemčija, drugič Hrvaška, pa potem na en konc SLo, pa na drug,.... Mah, saj ne jamram, da ne bi katera mislila...samo povem Mislim da sem vas kar "obdelala"....Sicer pa kje je spet suzana? No pošljem da ne bo kaj .....
< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 16.10.2008 19:39:35 >
|