|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
16.10.2008 14:34:52   
nana35
goveja juhica - mi jo tudi že jemo,brez problema seveda,še včeraj jo je Klemen jedel za kosilo.Jo jemo že odkar ima rad juho,ker druga sploh na začetku ni jedel,kakor juho,včasih govejo,včasih pa kurjo.Jo pa naredim,kakor pravi Lunca,enako kot za nas,pa moja tašča tudi,ker mu jo ona po večini kuha. Ko jemo mi za kosilo juho,ima Klemen isto na svojem krožniku.

katee,to poznam,ko imaš polno glavo vsega,pa samo premlevaš in se misli nikakor ne moreš rešiti,kar prihajajo same,kadarkoli imaš minutko časa,pa potem še spati ne gre,samo da zdaj nimam polno glavo misli,odkar sem na porodniški in imam Klemna,se bo pa začelo,ko se spet vrnem na stare tire,pa potem pride eno in drugo....Objemček zate...user posted image

klepetka,vsak dan sem upala,da to nespanje mine,tako da sem 14 dni upala.No potem je minilo,le da se je ugral samo eno noč,druge noči pa se je non stop prebujal,na 2 ali 5 minut.Pa malo spanja in spet.Sicer je pa vsak otročiček drugačen in upam,da pri Lani ne bo trajalo dolgo.Mogoče bo že nocojšnja noč super.

sunny m.user posted image za zobek.

Ančika,lepe lepe slikice.

:))

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
16.10.2008 14:46:20   
mml
triš vrednosti, ki si jih navedla so samo vrednosti za rdečo krvno sliko in kažejo na to, da je Žan malo slabokrven, kar pa trenutno sploh ni relevantno, ker je bolan in takrat vsem malo pade hemoglobin (Hb), hematokrit (Ht) je oceno kolikšen del krvi predstavljajo celice in koliko je tekočine in je tudi malo znižan, ampak ne zelo, tako da ni panike. Nisi mi pa napisala števila levkocitov - bele krvne celice - navadno zančene na lab. listih z "L" ali pa "WBC". Ali so mu določili tudi CRP ali pa SR?

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
16.10.2008 14:47:44   
Anonimen
Triš joj bogi tale vaš Žanček. pa že mu je šlo na boljše, sedaj ga je pa zopet vročina prijela. Joj joj. user posted image user posted image naj vam pomagajo za čimprejšno ozdavitev.

Anchikaa lepe slikice, meni je tudi najbolj všeč tista s koruzo, tako tipično jesenska je.

Sunny user posted image za Nejin zobek. Pa, da boste sedaj boljše spali. Je pa res zanimivo, da enim prej zrastejo dvojkice kot enkice in potem so kr smešni videt. Koliko zobkov pa že ima? Jan ima 2 spodnja zobka, trenutno pa tudi prebijajo zgornji zobki. Pa za vsak zobek smo imeli visoko vročino, tudi drisko. Se pa tolažim, da jih je samo še 18 user posted image user posted image

Mala pikica user posted image user posted image user posted image za Gašperjevo prespano noč. Očitno je možakarček pogruntal, da je keksolino dobra zadeva in lepo spi celo noč (tak kot je treba ponoči, a ne). Jan ponavadi zaspi okrog 19:30 ure in potem se ponoči 1 krat še dojiva. Ma pa včasih kakšne noči, k se kr velikrat zbuja. Ah pri teh ta malih itak nikol ne veš kaj jih muči,  a ne?

Lusa upam, da kašelj pri Daši čimprej mine. Pa tudi jaz sem si ogledala tvoje slikce vseh treh princesk. Zelo so lepe!

Martinca ti kr dej govejo juhco, ne vidim razloga zakaj ne bi. Jan jo zelo rad je. Jaz tudi pretlačim korenček, cvetačo in brokoli v njo in rezančki in se fino naje.

Nana35 Klemen pa je tudi že pravi raziskovalec, po slikicah sodeč. A full kobaca in se postavlja na nogice. Naš pa zaenkrat samo plazi po trebuhu in se odriva z rokicami. Postavlja na nogice pa se non stop ob opori. Jah, nimaš kaj, še malo pa bodo shodili. Aja, a je Klemen tvoj prvi otrok?

Alfabeta že kar 7 zobek se pripravlja?user posted image user posted image Sej glede tega, da kako bi ti mali vse poglodali in dali v usta, pa je pri nas isto. Očitno jih morajo fajn srbet te dlesni. Ampak tvojim izjavam pa se vedno nasmejm, imaš tako zanimiv stil pisanja. Si pravi veseljak po duši, komaj čakam, da se tudi v "živo"pogovorimo.

Drugač pa hvala vsem za dobrodošlico. Sedaj gremo mal zunaj na sončka se potepat, zvečer pa vas zopet kaj obiščem.

(odgovor članu klepetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2678
16.10.2008 14:57:45   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: mml

klepetka, katee, sani a za jutri velja? A se dobimo v CityParku?

Jaz sem za, ker bo itak deževalo in se je brezveze meniti zunaj. Ura in katera kavarna???

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
16.10.2008 15:30:13   
Lunca1
Če ne bo preveč lilo mogoče pridem še jaz? Nisem še 100 %. Kdaj in kje?

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
16.10.2008 15:30:58   
TRIŠ
mml hvala tiuser posted image .Ostalo je v mejah normale WBC je 7,6.Naredili pa so CRP

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
16.10.2008 15:48:25   
ursalara
Danes sem bila v službi kjer sem delal pred zanositvijo in sodelavci vsi navdušeni da me vidijo no samo ene dva ne ker vejo da jim živce pijem,sem pa govorila z šefom ker je povečanje dela je sezona pred vrati in ful rabi za delat tako da tisti teden pred prazniki začnem že delati tako da bom res bolj malo na forumu!Mi je kar malo hudo ampak saj bo počasi se bo treba navaditi!

Aja varstvo moja lubica bo kar lepo še kakšno leto doma pri babicah potem jo bomo pa dali v vrtec!Porodniško zaključim 8.12.
Delat grem pa najverjetneje že pred temi prazniki!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
16.10.2008 15:48:50   
ursulina
sani, ja, je moj takoj povedal, da sta se srečala... pa ni vedel imena, veš, uno korošico, ki rada govori sem srečal user posted image user posted image

mml, SUUUUPER za copatke, se že veselim... pa velik user posted image  za vse zdravstvene nasvete, zlata si, res!

triš, upam, da bo žan čimprej dober!!! so tako boščki, ko so bolančki, da bi kar jokal zraven....

ljubljančanke, glede kofetka bom videla, saj veste da dopoldanske ure ravno niso prave zame. če se ne vidimo, lepo pokofetkajte, saj bodo še prilike...

alfabeta, ajdina pošta je šla danes naprej user posted image

vsi dobivate zobke, mi pa kar ostajamo na istem... šment. user posted image

lp, grem še mal med papirje...

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
16.10.2008 16:07:51   
koala
mml, si mi dan polepšala, komaj že čakam copatke, koliko pa jih roma na štajerski konec? Lahko vse skupaj kar meni pošlješ, OK? Za "neprave" copatke pa se ne sekiraj, sem itak pozabila kaj točno sem naročilauser posted image user posted image .

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
16.10.2008 17:40:42   
sani1
Šele sedaj sem uspela priti, da napišem nadaljevanje...  Sem user posted image ali lahko dam to muco za spanje...  Joj je pasalo. Bi še pa me je Manja prej zbudila...user posted image   Bom nadaljevala zvečer...  kot ste opazile vse delam po delih...user posted image user posted image user posted image

ursulina- ja včasih kar malo preveč govorim. se bom mogla začet kontrolirat. A če sem pa tiho me pa vsi sprašujejo če je kaj narobe. tako, da nikoli ni prav...user posted image

mml- super za copatke...  No zdej pa bomo vsak dan čakale. A bi tvoja kolegica dala meni sestrin email naslov, da bi jo lahko mogoče jaz kar sama pontaktirala. A govori slovensko al se bom mogla mučit v angleščini? Al pa če jo enostavno ti vprašaš če bi bila pripravljena poslati iz Finske par centov?user posted image

ljubljančanke- kofetkanje- jutri če ne bo zjutraj deževalo prideva, če ne pa bo bolj težko izvedljivo...  Skratka javim, da me ne boste zastonj čakale...

nana-  evo ti ne pečeš, ker je potem vse umazano in moraš pospravljat. Jaz pa iz drugega razloga, ker potem se mi vse na riti nabira in se pozna na tehtnici...user posted image   Lepe slike!

klepetka- ti si super mamica. Prvo spečeš rogljičke, pol se poskoduješ, da se lahko tvoj otrok nasmeji. Pol pa še ob kmetovanju likaš...user posted image   Si me nasmejala. Ja metin čaj pijem pa vedno zvečer, da pol hitro zaspim...user posted image   Čez vikend ga pa ne bom...

mala pikica- ko boš naslednjič prišla se bomo pa bolj konkretno kaj zmenile. Pa Gašperja nisi imela sabo al si ga imela?

anitav- ja preveč ti bo vseh informacij dokler nas ne boš vseh spoznala.user posted image Skratka jaz sem imela rok 14. januarja  in sem zaradi zastoja rasti mogla roditi prej. Sem imela težko nosečnost. Torej rodila sem 21. decembra ampak sem vseeno ostala tukaj z januarčicami, ker sem bila že del njih in so me seveda tudi prijazno obdržale. Manja se je torej rodila 21.12. ob 21:07 lahka je bila 1875g in 42cm... Zdaj pa je prava baba. Je vse nadoknadila tako v kg in cm kot tudi o tečnobi in nagajivosti...user posted image   Jaz tukaj nisem za nič odgovornauser posted image sem pa del družine.user posted image

katee- pridejo takšni dnevi, ko mora človek tudi o čem malo razmislit. Pa minejo in greš dalje. user posted image user posted image user posted image user posted image

luša- tudi jaz ti vračam user posted image user posted image user posted image user posted image   Kolko časa pa tvojga dragega ne bo? Pa sej jaz pravim, da smo mi sposobne ženske.user posted image

Zdej pa mislim, da sem napisala ta drugi del...   Se bom še zvečer kaj oglasila...  Zdej grem jest.

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
16.10.2008 18:05:28   
mml
triš sem vesela, da so Žanovi izvidi OK, tako da očitno gre samo za eno zoprno virozo, ki bo kmalu minila en velik user posted image  in user posted image user posted image user posted image  za Žana

sani ta ženska je Slovenka, poročena s Fincem, bom kar jaz vprašala kolegico, če lahko prinese finske cente (samo spomni me še... user posted image ). A se zelo mudi?

Jaz sem ravnokar zlikala eno žehto in ugotavljam ,da bo počasi spet treba sušiti v sušilnem stroju...

jutrišnji čvek no po tem jaz kot najstarejša in najbolj tečna user posted image  predlagam, da se dobimo v CP okorg 9.30 pri Rustiki, tam je dosti prostora za vozičke in dopoldan ni hudega drena (sem danes kofetkala pri Santani, pa je totalen dren in ves čas hodijo ljudje mimo...tako da sem morala ves čas loviti Matica, ki je bil na tleh)

lunca le pridita, saj imaš na avtu streho in brisalce user posted image

sani, če si upaš dat Manjo v Mancin avtosedež, vaju lahko midva peljeva, samo ne vem, kam bi dale še vajin voziček...

klepetka copatki za Lano še niso prišli, v tej seriji so bili samo 6-12M

ursalara super za službo in babiservis user posted image

Matic bo šel februarja, ko grem jaz v službo (30. decembra se mi izteče porodniška, po tem pa še dopust), v varstvo k varuški, kjer je bila prej Manca (in sem bila julija ful jezna nanjo...), hodiva že zdj vsake toliko na čvek tja (enkrat na 14 dni), da se je malo navadi, da bo po tem uvajanje manj problematično...pri Manci je trajalo točno 3 dni...in praktično ni bilo skoraj nikoli joka, ko sem jo pripeljala...tako da upam, da bo tudi drugo leto tako...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
16.10.2008 18:14:56   
ursalara
Mml hvala!

Anitav no jaz sem tukaj kriva   user posted image samo to da so strani včasih ko imam le čas lepo okrasene z smeški!user posted image

Drugače sem pa rodila 4.1 tri dni pred rokom svojo prvo hčerkico Laro!  user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
16.10.2008 18:35:17   
klepetka
oj,

rabim eno čik pavzo, pa  ekr ne kadim, mi pripada 5 min RR na ta računuser posted image .
LAna je tako tečna, ekr je zaspana.Spala je dopč pol ure pa pop. 20 min. .Temu primerno je njeno razpoloženjeuser posted image

mml, si pa facauser posted image ; najstarejša in nabolj tečnauser posted image .Pa sploh ni res, da si tečna.Stara pa tud ne. Sva pribl. istih let, in to so najlepša leta, tako da... lepo prosimuser posted image

Ni panike, če ni še copatkov, sem samo tako mislia, ko se bomo glih videli, pa da jih prevzamem. Sicer pa tudi prav, bom imela vsaj izgovor za še enkart v Lj.user posted image .A je Rustika tam zraven Humanica?

sani, vidi ti supermamo meneuser posted image . "Jako prilična", bi rekla moja prijateljicauser posted image .Detajle pa nebi zdaj tukaj user posted image .

Drugače pa poskusita jutri res priti.Pa ne nalivaj se z metinim čajem več...manj pa tudi ne, ekr se boš preveč sekirala za vseuser posted image

Žan, en roj user posted image  samo za tebe.

anitav, Lana se je pa  rodila pa 1.1., točna k ošvicarska ura(na PDP).Iamo pa še Marušo 10 let in Domna, starega 5.5 let . Pa tako kot pravi sani; tuakj nisem zadolžena za nič, sem pa del družineuser posted image .Za kar sem zelo vesela , da sem lahko user posted image

moja čik pauza je mimouser posted image

< Sporočilo je popravil klepetka -- 16.10.2008 18:45:47 >

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
16.10.2008 19:22:10   
Sunny Morning
anitav mi imamo dva zobka spodaj. Zgoraj bodo pa najprej dvojice enke so pa tudi že skoraj, tako da bo vse skupaj kar hitro...upam.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
16.10.2008 19:37:44   
Alfabeta
Čer!

Jaz imam sicer zdajle fullll dela, ker moram nekaj za službo vnest da bodo €, ampak moram se najprej pofočkat.

Sem bila danes cel dan od doma, najprej sva z Ajdo peljali malega v vrtec, potem sem šla na nohte, nakar sem bila do 15 pri mojih user posted image  pssssttttuser posted image

Torej začnimo...

ursulina vnaprej hvalauser posted image , za tisto kar sem ti pa rekla za povračilo bi ti pa Majra lahko zadnjič prinesla, pa mi nisi povedala da pride. TI, TI!!

dašabina in D&B jaz žal ravno v soboto 25. ne morem, ker peljemo mojo mami
v Maribor na puljenje zob in ne bomo nazaj do večera, predvidevam. Lahko pa se seveda dobite brez nas, ni panike.

anita, jaz bom pisala kar brez V, če ti je prav....Sem te večkrat opazila, kot "skrito opazovalko" pa nisi nič napisala. Nisem pa vedela da si ravno to ti. Lepo da si se opogumilauser posted image , so tukaj same fejst punce. Aja, o sebi ti pa ne bom pisala, ker mislim, da veš kdo smo in koliko nas jeuser posted image  Aja, saj me2 sva pa že v živo govorili, si pozabila? Cele 3 minuteuser posted image user posted image

Je pa fajn da je prišla anita na to idejo o predstavitvi, ker se še malo spomini obujajo, a ne? Pa ko katera napiše kaj je bilo se mi prav film odvrti kako smo navijale, pa stiskale pesti, pa nestrpno čakale in spraševale a je ta in ta že rodila,....Ufff, pa mam spet solzne očke

triš, super da so izvidi okuser posted image user posted image user posted image  in veliko user posted image user posted image user posted image  za Žančka

katee joj upam da so minili tile tvoji slabi dnevi in noči. Veliiiiko user posted image user posted image user posted image  zate

ursalara user posted image user posted image user posted image  za službo. A ti delaš v cvetličarni, če ni skrivnost?

sunny user posted image user posted image user posted image   za nove zobke.

mala pikica user posted image user posted image user posted image za spanje

anchikaa lepe slikeuser posted image

govejo juhico mi tudi že jemo, edino solim manj kot ponavadi, ker imamo mi radi kar precej slano. Ji pa notri nič ne zakuham, ampak ji zmečkam korenje, kolerabico in če je notri še cvetačo, pa zadnjič sem ji dala tudi na zeelllooo majhne koščke narezano govedino vmes in je vse pojedla. Potem pa še pražen krompiruser posted image . Naša kosilo poje kot tavelika. Aja, nisem povedala.... V soboto smo imeli mi polento in segedin in je naša jedla polento,polito z omako od segedinauser posted image . Pa kako ji je šlo v slast. Ni hotla nič zaostajat za Filipom, ki je z užitkom pojedel poln krožnik, kar je zanj redkost.

klepetka....moj mož reče, da sanjajo tisti ki imajo preveč spancauser posted image . ne vem pa če drži

limma, upam da si položnice plačalauser posted image , da ne bomo ostali brez tvoje prisotnosti

cepljenje proti gripi....se boste cepile, svoje otroke,....Jaz še razmišljam

lusa....me too, sem že navajena vsega tega. Enkrat Nemčija, drugič Hrvaška, pa potem na en konc SLo, pa na drug,.... Mah, saj ne jamram, da ne bi katera mislila...samo povemuser posted image

Mislim da sem vas kar "obdelala"....Sicer pa kje je spet suzana?user posted image

No pošljem da ne bo kaj .....

< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 16.10.2008 19:39:35 >

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
16.10.2008 19:58:19   
Lunca1
Jaz imam zjutraj električarja v hiši, pa mislim da ne bosta dolgo, potem pa pridem, če se ne bo preveč zavleklo.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
16.10.2008 20:04:00   
limma
Midve sva bili spet bolj ali manj cel dan zunaj, kljub slabi napovedi je bil krasen sonček user posted image Ob 16h je začelo pa tako pihat, da naju je skoraj z vozičkom vred odpihnilo user posted image

S še eno mamico in njenim 10 mesečnim sinčkom smo bili na kavici, jaz sem imela Nežo v naročju in kar naenkrat se je odrinila in dobesedno skočila ter zgrabila skodelico in že sva bili obe mokri. HB, da je bila kava že mrzla (pijem mrzlo za lepoto user posted image , saj ne - prej je že jedla in ker je zunaj vse tako zanimivo, to traaaja), sicer pa ne pijem ničesar vročega, če jo imam v naročju. Ne morem verjeti, kako je hitra... tako, da pazite svoje sončke, da se ne bi kateri opekel.

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

limma, upam da si položnice plačalauser posted image , da ne bomo ostali brez tvoje prisotnosti

Plačane, ne grem kam user posted image

cepljenje proti gripi....se boste cepile, svoje otroke,....Jaz še razmišljam

Mi se ne bomo cepili.

lusa....me too, sem že navajena vsega tega. Enkrat Nemčija, drugič Hrvaška, pa potem na en konc SLo, pa na drug,.... Mah, saj ne jamram, da ne bi katera mislila...samo povemuser posted image

Saj jaz tudi ne jamram, upam, da se ne sliši tako user posted image Ampak brez tega user posted image prehlada bi mi bilo pol lažje... tako pa si cel dan (med drugim) roke umivam... user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
16.10.2008 20:09:40   
limma

Sicer pa kje je spet suzana?user posted image

Sem hotela že dopoldan napisat, da se Suzana nič ne javi user posted image
katee, sporoči ji, da jo pogrešamo user posted image

< Sporočilo je popravil limma -- 16.10.2008 20:10:12 >

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
16.10.2008 20:10:09   
Lunca1
Jaz se proti gripi ne bom cepila, nisem ravno kakšna oboževalka igel, sploh če ni nujno.user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
16.10.2008 20:12:24   
limma

IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

Jaz se proti gripi ne bom cepila, nisem ravno kakšna oboževalka igel, sploh če ni nujno.user posted image

user posted image user posted image user posted image

Čakam, da me user posted image pokliče in čez 5 minut že spim..brez metinega čaja user posted image Pijem pa toplo limonado z medom, ki tudi pomirja.. ampak tudi brez tega bi padla dol user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
16.10.2008 20:14:16   
TRIŠ
Tako mi smo od zdravnika in imamo virozo,samo da ni kaj hujšega HBuser posted image .Hvala za vseuser posted image in lepe želje.Zlate steuser posted image jaz pa sem srečna da vas imam.mml tebi pa hvala za obrazložitevuser posted image

Klepetka si me pa nasmejala s čik pavzouser posted image user posted image user posted image user posted image

Glede predstavitev pa je prav lušno brat.

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 16.10.2008 20:17:10 >

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
16.10.2008 20:20:02   
majra
Čer!
Nimam časa komentirat user posted image , ampak tole pa moram

ursulina vnaprej hvalauser posted image , za tisto kar sem ti pa rekla za povračilo bi ti pa Majra lahko zadnjič prinesla, pa mi nisi povedala da pride. TI, TI!!

Sploh ne vem za kaj gre, glavno, da je Majra kriva user posted image user posted image
Drugič pa povej, da kaj rabiš, pa ti lahko prenesem user posted image , še vedno rabim en pameten razlog, da se povabim na kofe. Viš, to bi bilo idealno, pa nič ne poveste user posted image  Babe, babe, obe

kar se pa srečanja tiče, nam je načeloma vseeno kdaj in kje. Če ne pride kaj vmes, smo zraven. Kar se pa sobote tiče, pridemo mi same, ker moz dela vsako soboto

< Sporočilo je popravil majra -- 16.10.2008 20:26:40 >

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
16.10.2008 20:24:58   
Anonimen
Sani1 joj kako drobcena je bila tvoja Manja. A potem so ti sprožili porod? Kakšne so pa zdej njene mere? Jaz tudi občasno grem spat, takrat ko gre tudi Jan čez dan in moram reč, da full paše. Sej zdej se moramo mal pocrkljat, pol ko bomo v službah bo to bolj težko izvedljivo.

Aja, kakšne copatke pa si to mml naročila za vse?

Da, Alfabeta, počvekale smo skoraj 3 min user posted image .Upam, da drugič kaj več. Pa fajn, da si si vzela mal časa zase. Paše, a ne?user posted image user posted image user posted image

Ursalara tudi meni je prišo na misel, da delaš v cvetličarni. Kje pa kaj ostale delate. Jaz sem učiteljica v OŠ.

(odgovor članu Alfabeta)
  Neposredna povezava do sporočila: 2698
16.10.2008 20:46:46   
dašabina
Hojla, čvekulje...user posted image
Anita, jaz sem revizorka na zavarovalnici...
Žan in ostali bolančki, pozdravite seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Katarinas, krasne slikiceuser posted image user posted image
Mamice, ki ste same user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa za vse ki morate že delatuser posted image user posted image user posted image

Za srečanje D+Bk pa se lahko zmenimo v petek 24. popoldne  (npr. po 13. uri, ko bo lahko tudi Vaney prišla ) ali pa v soboto - dajte se pofočat, pa da vidimo... da bi le bili vsi zdravi....

Naš mišek že spi, od pol osmih, ker ima zdaj čez dan eno daljšo (1,5 ure) in eno krajšo spalno obdoblje (pol ure), tako da je potem ob 7 hin...user posted image  sem mu pa dala danes Lino stračatela in je kar mlaskal... goveja juhica je tud pri nas zakon, al pa piščančja, notri pa razne zvezdice ( u glavnem testenince) to ima zelo rad...

Grem, ker se mi spi, nočko....

A danes pa nihče ne praznuje???

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
16.10.2008 20:49:54   
vaney
ženske, veste čemu se reče odvisnost? temu, da greš v službi namesto s sodelavkami pit kavo in klepetat, rajši v zbornico, zasest računalnik in čekirat rruser posted image  da to vidi Grega, bi se samo za glavo prijeluser posted image

po službi sem pa Anžeta peljala mimo stare mame in do kolegice, pri kateri je pol ure sedel kot pribit (se še ni zgodilo do zdaj) in to samo zato, ker je imel v vsaki roki en albert piškot in jedel malo enega, malo drugega, vmes pa sem mu morala zalivat z jabolčnim sokom, da je šlo doluser posted image  zraven pa je ves čas mrmral "mmmmmmm"user posted image  domov sva prišla s piškoti povsod, kjer je možnouser posted image

D+BK, kako je zdaj s 25.? se dobimo ali ne?

triš, en kup pikapolonic za Žana, samo da ni kaj hujšega, viroza bo minila

dašabina, hvalauser posted image  (ti že veš, zakaj); pa oprosti, ker sem bila zadnjič po telefonu tako zadržana in resna, ampak glih sem bila sredi govorilnih uruser posted image

anita (jaz tudi ne bi rada pisala v zravenuser posted image ), kako pa to, da imaš Leo v Črnomlju v vrtcu, ne v Dragatušu? Sicer pa, kaj se sploh oglašam, jaz sem pa iz Vinice, pa bo Anže tudi hodil v Črnomelj v vrtec.

ljubljančanke, lepo kofetkajte, tokrat boste kriveza dež (je itak napovedan, ampak nekdo mora bit krivuser posted image )

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.