zverinca
|
hej hoj, evo še ene zaležanke moj je šel ravno po princesko, jaz pa kuham tunino omakico in makarone... bi pa meni tudi kakšen dan pasalo, da mi kdo prinese kosilo, da se mi ni treba vsak dan ukvarjat z iskanjem idej, ampak vsak dan pa mi tudi ne bi pasalo. Čokolada je pri meni vsak dan na sporedu, vsaj 100g ni čudno da so mi kg v zadnjem mesecu poskočile... Spletka, ja, HM cunjice so najlepše ohranjene, jaz sem za našo prvorojenko večino v HM nabavljala (kar sem sama) in te cunjice sem posodila vmes še eni mamici, sedaj ko jih gledam so še čisto lepe. HM je zakon, vam povem, poceni, lepo, kvalitetno!! V BC sploh ne vem če sem kakšno cunjico kupila za prvorojenko, ma me ne vidijo tam, so tako nesramno dragi da je joj. slike: - če jo želiš prenesti s svojega računalnika: na www.shrani.si jo shraniš, potem pa sem le kopiraš link z [img] oklepaji.... - če želiš prenesti sem le slikico nekje s spleta: se na izbrani spletni strani z miško postaviš na sliko, desna tipka na miški - kopiraj mesto slike, in potem tu v okencu ko pišeš post le prilepiš Otika: vau, javno shranjevanje, to pa sploh nisem vedela da obstaja!! To se mi zdi še bolje, da je za javno banko, kot pa nekaj privat, zasebno. Sem namreč tudi drugače krvodajalka... Ok, danes sem prepozna, me lahko prosim katera v ponedeljek spomne na to opcijo da se pozanimam na zavodu za transfuzijsko medicino... jap, meni tudi spomin nagaja na, pa se je omaka micenu zažgala dober tek in lepo popoldne!!