5ra_28
|
Dober večer, Deca sem peljala na nogomet, ker po nogometu mal spijejo, pa raje grem po njega, kot pa da vozi. Jaz pa nisem mogla direkt domov, ampak v otroške trgovine. Zdaj sem pa že skroaj odvisna. Nekateri moški ne morejo mimo gostilne, jaz pa ne mimo otroške trgovine. V ponedeljek ali torek sem vam napisala, da sem si nagledala posteljico v BC od Lipa. Pa je nisem naročila, ker sem še hotela da jo moj vidi. On pa jo je tudi želel videt. No, danes sva jo šla pogledat, in je odločitev padla, da je ta prava. No, in zadnjič je bila cena redna, danes pa jo vidim v akciji, klub cena, 20 € ceneje. Uh, sem bila kar happy, da sva jo skoraj kar takoj naročila. Pa sem mislila, eh bova še preverila če gre potem še previjalna deska gor bilokatera ali mora bit od njih komplet. No, in ker nisem mogal it potem mimo Pikapolonice in C&A-ja, sem še v Pikapoki vprašala za ceno za isto posteljico, ker je nimajo razstavljene. In evo, redno ceno imajo še 15€ nižjo, kot pa je v BC akcijska. Pa če ta BC ni banda!!! In zdaj jo bom kar v Pikapoki naročila. Sem že prišla na dost nižjo ceno, kot pa sem jo videla v ponedeljek! Potem pa sem še šla v C&A, pa je mali spet nekaj dobil in si je bodoča mami še nekaj pvoščila. Sem dobila v C&A ful poceni dva bodija, različne barve, komplet za 5,90€, pa sta na preklop zapiranje (tiso običajno še dražji), pa še komplet hlačke z nogicami in majčko, oboje skupaj za 6€. Meni je to bilo kar ugodno. Se vam ne zdi? No, tako da moram mojmu zabičat, da mi prepove hodit po trgovinah, ker se več ne morem zadržat. Kje so tisti meseci nazaj, ko sem le gledala in si rekla, 'ah, saj ne bom še nič kupovala'. V novembru pa grem v akcijo za plenicami, kozmetiko in tistimi drobnarijami, ker sam cotke mu ne bodo nič koristile, a ne??! Otika....meni se še sploh ni obrnil, pa sem ga en dan pred pregledom imela na sumu, da se je... Pa zdaj imam tudi zgoraj brcike, pa še nekako ne upam bit sigurna, da je re sz glavico spodaj. Se še kar nekaj obrača, lump mali. IZVIRNO SPOROČILO: zverinca kaj pa je to baby sleep? prvič slišim Jaz tudi ne vem, kaj je to...?? Lep večer.