|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!!
17.10.2008 13:40:55   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: taja1235

user posted image pa js ful pogresam moj dragec tudi, imam pa še vedno čiščo vceraj je bilo 4 tedne kar sm rodila...mi grejo ze posteno na zivce ti vlozki user posted image kdaj bo konc....

jaz pa že par dni krvavim,mislim da je menstruacija.
pa ni blo govora,da dok je mleko,je ne dobiš al kakouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
17.10.2008 13:41:46   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

babe...pa kaj nam je danesuser posted image ...bi morale res novo temo odpretuser posted image ...samo ....kar je res je res...ne?user posted image

Pa dej, ne mormo se sam o otrocih pogovarjat..... mal si mormo tudi zase cajt vzet in kako neumno rečt.... user posted image

ma se danes tvojim postom že cel dan režim ..

SMeh je pol zdravja...user posted image

< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 17.10.2008 13:43:07 >

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
17.10.2008 13:42:42   
KAHLO
goldi....midva sva prava hofer človeka, skoraj vse nabaviva v tem hofrju, in zaenkrat sva še z vsem zadovoljnauser posted image

Na baby fone se lih ne spoznam, k še nimam izkušenj, je pa dejstvo da maš možnost nastavitve in spremembo frekvence, če npr. kdo v vajino omrežje skoži, prav tako lahko nastaviš občutlivost omrežja, da ga lih vsak šum ne zmoti, vleče na 400 m, kar je nama za stanovanje čist čez glavo, pa še full lep mi je, ma zaslonček in če mala joka pol tud bejbi fon na ekrančku joka ( je en tak smajli) če pa mala spi pa tud smajli pančauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1228
17.10.2008 13:43:15   
arabela*

ti si vedno isto lačna?user posted image

naša nekje 5krat dnevno je.Vmes pa kak čajekuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 1229
17.10.2008 13:46:45   
gold fish
babnce... naš bi pa samo na rokal biluser posted image ...mi zdaj na rokah spi, pa bolj ga vlačim kot kako mačko boljše mu je..se smeji, pa malo me postrani gleda, pa spet spi...... to je zdaj v fazi krčev.....  da se ne menimo kak prdiuser posted image .....te kapljice res delajo....če druga ne...prdeceuser posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
17.10.2008 13:47:47   
Lara Croft
Ma nevem zakaj mam v glavi to predstavo, da dobra mami vse postori, skuha, počisti, bebo popedena

A bejž, bejž.... to je samo vzorec v glavi, ki so nam ga vcepli starši, družba.. itd...user posted image

Kolk so moški manjši komplikatorji.... user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
17.10.2008 13:47:47   
arabela*

kahlo - hvala...bom šla pogledat.... sicer imamo walkie talkie doma...pa mormo baterije menjat.....mogoče bi šlo s tistimuser posted image .... smo tud enkrat v hoferju nabavli....

user posted image jaz ti mojga tommyja prodamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1232
17.10.2008 13:48:17   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

jaz pa že par dni krvavim,mislim da je menstruacija.
pa ni blo govora,da dok je mleko,je ne dobiš al kakouser posted image

ne, babyuser posted image ....jaz še tud imam mleko, pa je že bila na obisku...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
17.10.2008 13:49:43   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

babe...pa kaj nam je danesuser posted image ...bi morale res novo temo odpretuser posted image ...samo ....kar je res je res...ne?user posted image

Pa dej, ne mormo se sam o otrocih pogovarjat..... mal si mormo tudi zase cajt vzet in kako neumno rečt.... user posted image

ma se danes tvojim postom že cel dan režim ..

SMeh je pol zdravja...user posted image

.....  saj me ne motiuser posted image ...... samo glih na petek....ko je dan za metekuser posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
17.10.2008 13:49:56   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO
še tist kar ni treba, upam da sosedi te najine frekvence ne lovijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pol pa med sexom zanalašč pržgano pustiš, jim bosta malo popestrila večer.... user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
17.10.2008 13:50:39   
KAHLO
lara.....no problem ti kr pridiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No sicer bežim jaz zdaj v nedeljo za cela 2 tedna na štajer, da bom lahko tam z mojimi štajerkami čvekala, pa še sestra organizira v našem lokalu Abba večer, 24. 10. in mormo bit v stilu abbe...user posted image in končno en večer ne bom samo plenic menjala, bom tud lahko mal zašejkalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image noooooooo ja, vmes bom pa mogla šibnit domov podojit, k moja babnca noče flašeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tak da bo kr pester večeruser posted image user posted image

kaj se pa tičeuser posted image pa je mene kr nekam strah, bi si mogla prej pogedat kakšno je stanje zdaj k nimam več šiva in čišče, pa še mal bi jo mogla sfrizirat, pa si tud slčajno ne upam z britvico zraveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še mam malo strahu tam doli z nožči skakat od kar sem rodilauser posted image user posted image user posted image
Sploh pa nevem kako se naj zraven spravim, k je že tlko časa od najine ljubljenjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
17.10.2008 13:51:56   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

user posted image jaz ti mojga tommyja prodamuser posted image

ga več ne rabiš?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
17.10.2008 13:53:03   
arabela*

goldi....midva sva prava hofer človeka, skoraj vse nabaviva v tem hofrju, in zaenkrat sva še z vsem zadovoljnauser posted image

enako,grem full rada v Hoffer,edino enkrat sem domov prinesla skisano mlekouser posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
17.10.2008 13:53:59   
gold fish

user posted image
Sploh pa nevem kako se naj zraven spravim, k je že tlko časa od najine ljubljenjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

....kar se janezek nauči janez zna.....user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
17.10.2008 13:54:54   
arabela*

babnce... naš bi pa samo na rokal biluser posted image ...mi zdaj na rokah spi, pa bolj ga vlačim kot kako mačko boljše mu je..se smeji, pa malo me postrani gleda, pa spet spi...... to je zdaj v fazi krčev.....  da se ne menimo kak prdiuser posted image .....te kapljice res delajo....če druga ne...prdeceuser posted image

naša enako.zdaj sem jo imela ves čas na roki,z drugo pa tipkamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1240
17.10.2008 13:55:08   
KAHLO
lara.......mamo tako tanke stene v bloku da najini sosedje poleg najinega sexanja, še marsikaj druga slišijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem prepričana k midva tud vse slišivauser posted image
Drgače pa sva včeraj testirala ta babyfon, in walke talki v enem, je valda moj sam opolzke spuščal k niso lih za mulce do 16 letuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tak da morva res pazit da naju še kdo ne prjaviuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
17.10.2008 13:56:05   
arabela*
babe,jaz bom kaput.mi je tak bogo,da še s postle ne vstanemuser posted image

pa lačna kouser posted image ,pa nič ne upam dat v ustauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
17.10.2008 13:59:50   
arabela*

kaj se pa tičeuser posted image pa je mene kr nekam strah, bi si mogla prej pogedat kakšno je stanje zdaj k nimam več šiva in čišče, pa še mal bi jo mogla sfrizirat, pa si tud slčajno ne upam z britvico zraveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še mam malo strahu tam doli z nožči skakat od kar sem rodilauser posted image user posted image user posted image

jaz sem britvico že teden po porodu prakticiralauser posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
17.10.2008 14:00:40   
KAHLO
Saraya midva pa sva enkrat prnesla pesniv toast, ampak sva še zmeraj hoferašauser posted image user posted image user posted image user posted image predvsem kaj se tiče teh košar k so zložene posred hoferja, k so not stvari z reklam k jih dobiva domov. Drgače pa tud večino fasunge kupiva v hoferju........... ČE ZDAJ KAKI ŠEF IZ HOFERA TO BERE....SI PA RES MENDA ZASLUŽIMO EN SKONTO KAKO REKLAMO DELAMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Goldi .....se bom mogla kar spustit na ta spolzki terenuser posted image user posted image user posted image user posted image sam se tudi ne počutim preveč ****iš zato k mam tak viseč bauhuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image midva bova to mogla v čisti temi početuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
17.10.2008 14:01:50   
arabela*

ga več ne rabiš?

ne,ker ne spimo več zgoraj.
bomo se itak selili,če bo bog daluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1245
17.10.2008 14:02:44   
KAHLO
Saraya daj kak kreker v usta.......po tistem ti verjetno res ne bi smelo nič hudega bit ali?!?! nam so zmeraj pr driskah krekerje tiščali v ustauser posted image user posted image user posted image user posted image
Mah saj mi druga ne bo preostalo k to britvico v roke vzet in šcccccccc .....tam doli narestuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
17.10.2008 14:04:52   
arabela*

Saraya midva pa sva enkrat prnesla pesniv toast, ampak sva še zmeraj hoferašauser posted image user posted image user posted image user posted image predvsem kaj se tiče teh košar k so zložene posred hoferja, k so not stvari z reklam k jih dobiva domov. Drgače pa tud večino fasunge kupiva v hoferju........... ČE ZDAJ KAKI ŠEF IZ HOFERA TO BERE....SI PA RES MENDA ZASLUŽIMO EN SKONTO KAKO REKLAMO DELAMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ej jaz pa sem z rožami od tam obsedena.na mojih 25m2 imam tisoč rožuser posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
17.10.2008 14:06:27   
arabela*
user posted image

Saraya daj kak kreker v usta.......po tistem ti verjetno res ne bi smelo nič hudega bit ali?!?! nam so zmeraj pr driskah krekerje tiščali v ustauser posted image user posted image user posted image user posted image
Mah saj mi druga ne bo preostalo k to britvico v roke vzet in šcccccccc .....tam doli narestuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

če bi jih imela doma,bi bla srečnauser posted image

kahlo,nima ti bit kaj,ti kar ojštrouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
17.10.2008 14:11:02   
leda
se vid da dežuje. mal grem s tamalo na žogo hopsat in eto, bom prav čudaško odgovarjala na post izpred dveh strani...

lara, glede dud in prekuhavanja se mi zdi, da sem to pobrala ravno na tejle nitki. ker taprva je prišla od joška do žlice brez enga cuclja in nimam ne pojma, ne sterilizatorja, ne mikrovalovneuser posted image    in glede na odgovore mislim da bom začela kar toplo vodo uporabljat, če bo duda glih na tla padla.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
17.10.2008 14:12:10   
petra1978
..kak si mu jih pa dajala? ...kako veš, da je driska...., če tako imajo čisto tekočo zadevo?..... pa če je dojen....pač ful kaka ..tak si jaz mislim.......me res zanima

Daja sem mu jih na dudo in potem v usta. Driska pa je bila, ker je bil čist tekoč drekec, pa še patronažna je rekla, da je to driska. Ko smo pa nehali s kapljicami, pa je bilo OK.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?