|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!!
17.10.2008 12:56:16   
ključek
kako je lahko neja včeraj pojedla okrog 150 ml, pa še kar iskala, danes pa dobi cca. 100 ml, pa je kr ok???????????user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
17.10.2008 12:57:15   
emi*
Glede dojenja še vedno dojim samo ko ji dam včasih malo čaja ko jo trebuh boli,mislim pa tudi,da se ji je prebava uredila,malo lažje kaka pa ni krčev,vsaj meni se tako zdi,se nič ne napenja.user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
17.10.2008 12:59:02   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

No, jaz pa lahko mojega user posted image  samo pohvalim. Veliko pomaga pri vsem. No, saj nima izbire, ker je itak doma in mu kaj drugega res ne preostane user posted image

Maš pa res srečouser posted image
Moj je bil pri Aneji doma,pa to je res luksuzuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
17.10.2008 13:01:03   
KAHLO
hALLO babnce!!

Evo mi se spet zgubljamo v krčkih no vsaj do danes do 10 zjutraj smo se.....zdaj pa je mir čeprav k tako panča je vseeno nemirna.

Drgače pa sem bila včeraj že čist fuč, sem kr malo popokala pa sem šla najprej v hofer po babyfon, pol pa na šetnjo..innnnnnnn tam zagledam eno punco, k je mela dojenčka v roki v drugi psa .....in pol pridema v debato....no sem jo pol že skoraj objela.....punca je bla tud čist zjebana k ma mala krčke, pa je kr napol v trinerki pol v pižami bla tam ....je rekla da ji je vse čez glavo pršlo in je mogla ven iz bajte.....pol sem še jaz začela jokat, sva pol ure skupaj drug drugi jokale kok sva boge, pol je še una rekla da te vozičkarce tu da jim naj nič ne verjamem, kaj pa one vejo če si čist sam pa ni ne mame pa ne tašče blizu da bi pomagala, pa da dajo svoj make up gor in pol se delajo kot da pa se imajo z svojim jenčijom odlično in jim nikoli ne stopi nič čez glavo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je bla primorka.....sem kr rekla...........da nama je usojeno, itak se z vsemi prej zaštekam k z ljubljanskimi, no s primorkami pa itak takoj.....tak da sva še številke izmenjali, in zdaj bova midvi svoja ekipa vozičkaric, une upedenane ljubljanske dame s šalčki in šolenčki pa pr nama nimajo več šansuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Skratka punca je bla moja luč na koncu tunela, domov sem prišla tako happy in čudežno spočita, mi je ta sprehod tlko dal da sem na zaspanost in utrujenost čist pozabla.....pa še pikico sem pol cel dan in noč tolažlauser posted image user posted image user posted image user posted image
Mi bo pa ta pupa prnesla ene kaplice iz trsta tud baje full pomagajo se pa imenujejo nekak na M....

evo spet se je začelouser posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
17.10.2008 13:02:22   
emi*
Potem še glede pospravljanja,jaz tudi non stop skačem okoli,nikoli mira,namesto,da se usedem in buljim v tv:user posted image Če pa sem vajena,da mam vse pospravljeno.Enkrat se mi je tudi tako zavrtelo,da sem se prav ustrašla.A nikakor si dat v glavo:MIR!!Kak dan me prav izčrpa.

Nič zdaj pa se gremo pakirat,grem pogledat uno kolegico,ki je rodila v 26 t.Jutri pa vam bom povedala kako je fantek.user posted image

Ciao!

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
17.10.2008 13:05:18   
emi*
Ej KAHLO jaz sem tudi v Ljubljani in sem primorka,če rabiš kaj povej.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
17.10.2008 13:08:15   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: leda

eno butasto vprašanje...sej vem, že skor 20 let od doma, pa še vedno gospodinja under construction...

skratka: jaz ji na veliko prekuhavam dude in po par dneh so čist bele od vodnega kamna...kak nasvet?

le

Jaz pa dude zelo redko,ne kompliciram preveč,čeprav bi verjetno moralauser posted image
Da pa niso bele,pa jih takoj po prekuhavanju operem z vodo,pa obrišem.Probaj,pomagauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
17.10.2008 13:10:25   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: leda

skratka: jaz ji na veliko prekuhavam dude in po par dneh so čist bele od vodnega kamna...kak nasvet?

Ma kaj to je treba ful sterilizirat? Imam sterilizator, ma ga sam vsako tolko rabim.... oprem pod vročo vodo....user posted image user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
17.10.2008 13:11:42   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

[
user posted image user posted image Kaj mu je zrastu ta cajt? hahaha

ti ti .... porednica.......     Bom te takrat vprašala ....user posted image

Bom WD40 vzela s sabo v pojslo za vsak slučaj...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
17.10.2008 13:12:43   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

bom šla pa v Italijo in kupla njihove... jih otroci ful boljše prenašajo, skoraj ni krčkov...

bi še meni kupila, če nom D3 dobila, pa pošlješ po pošti, jz pa teb evrčke???????

Ma prow sagurnu,da ja.... Se bom en dan odpravla in ti sporočim...user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
17.10.2008 13:13:40   
Lara Croft

...pol pa ti meni nekaj .....user posted image ......   Samo pazi, da ne boš imela treme......user posted image

Bl bo kriza, če jo bo on imel....user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1211
17.10.2008 13:21:41   
taja1235
Živjo

Lara hvala za tolažbo me smo zdaj prisle iz ZD je pediatrinja rekla da je u redu namrec dns je imela 3440 g tko da se je zdej vse skupi zredila 660 g . ja moja poje in zaspi nic nejoka tko da je rekla da ne rebim nic dodajat...
sm kr malo potolazena in hkrati vesela bo pa slangica ta nasa pupika

user posted image pa js ful pogresam moj dragec tudi, imam pa še vedno čiščo vceraj je bilo 4 tedne kar sm rodila...mi grejo ze posteno na zivce ti vlozki user posted image kdaj bo konc....

zdej pa sibam kuhat...punce lep dezeven pozdravcek

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
17.10.2008 13:23:27   
gold fish

...jaz jih ne prekuhavam ...samo umijem pod vodo in dam v mikrovalovko sterilizirat.....pa prakticiram umivanje s filtrirano vodo... zaenkrat OK....

na kok stopinj in za kok časa????????

..imam tisti AVENTOV parni sterilizator......   za 4 min...na 3 do 4 plameneuser posted image  - ni nap.stopinj....ne na ful...malo manj..... 

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
17.10.2008 13:25:25   
KAHLO
emi v kerem koncu lj pa si?!?!user posted image če si kje blizu se nama lahko pridružišuser posted image user posted image user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1214
17.10.2008 13:26:45   
gold fish

Vam se res blede,ej 100/h glede user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ........zgleda...............pr nas doma se atiju mal bolj blede kot mamici.............user posted image user posted image user posted image ........čeporu tut mami ni glih proti temu.............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

babe...pa kaj nam je danesuser posted image ...bi morale res novo temo odpretuser posted image ...samo ....kar je res je res...ne?user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
17.10.2008 13:27:34   
gold fish

...pol pa ti meni nekaj .....user posted image ......   Samo pazi, da ne boš imela treme......user posted image

Bl bo kriza, če jo bo on imel....user posted image user posted image

ma se danes tvojim postom že cel dan režim ...user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
17.10.2008 13:29:30   
gold fish

kako je lahko neja včeraj pojedla okrog 150 ml, pa še kar iskala, danes pa dobi cca. 100 ml, pa je kr ok???????????user posted image user posted image user posted image user posted image

ti si vedno isto lačna?user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
17.10.2008 13:30:42   
KAHLO
drgače pa sem jaz tud manijak s tem redom, ko sem predvčerajšjim jokala v kuhni mi je moj kr dal vetra, da kaj se pa grem da pa ja ni treba da je vse postorjeno, skuhano sčiščeno , pa otrok popedenan, pa da naj neham za vsako pajčevino teror vzgajat, da naj grem raje ležat k mala spi ali pa tv gleda al pa nekaj, ne pa da vsa nervozna pol s cunami pa piskri okrog skače....in evo včeraj večer sem za danes skuahala kosilo, danes pa z malo samo lenarima, tud metle še nisem v roke prijela, čeprav mi iz vseh vogalov v oči uni prašni mucki pikajo, pa jim kar povem, da se naj valajo ko jih šiša.......bom se že odvadla tegal laufanja z cotami pa metlamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma nevem zakaj mam v glavi to predstavo, da dobra mami vse postori, skuha, počisti, bebo popedena......in sem bila do zdaj čist preobremenjena s tem, da zgleda da nisem dobra mami če ne spravim vsega skupaj, pol pa ni čudno da sem že mela en burn out, ....pa z mojim sem se tud že parkrat pičla, sam, k si tud mislim da cel dan dela pol pa še ga naj utrujam da naj nekaj v gospodinjstvu posotir, no zdaj sva prišla do tega da bova en dan v vikendu vzela par urc in počistla.....in da moram jaz mal popustit on pa malo bl pazit da bo sproti kaj pospraviluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj me pa prav zanima kaj bo?!?!user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
17.10.2008 13:30:47   
arabela*

Ma jst bom šla tudi danes v akcijo....  tudi nisem bla rezana in tok dolgo že nisva sexala, da se mi že meša.... user posted image user posted image

Lara,pol pa hitro,da se neboš odvadlauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1219
17.10.2008 13:31:36   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

pa sem šla najprej v hofer po babyfon,

a je v redu?

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
17.10.2008 13:33:30   
arabela*
user posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 17.10.2008 13:35:11 >

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
17.10.2008 13:36:24   
gold fish

pa sem šla najprej v hofer po babyfon,

a je v redu?

kahlo - ne mi pobegnit...prej mi odgovori....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1222
17.10.2008 13:36:45   
KAHLO
goldi midva sva full zadovoljna zaenkrat, le navodila so bl tak napisana, vsaj v slovenščini, je bolše da nemška berešuser posted image user posted image user posted image user posted image drgače pa se skoraj bl midva z atijom igrama, k je tud varijanta wlaki talki, in pol še podebatirama kako. Ponavadi k dojim sem zmeraj full žedna, pa moram pit, včasih sem se pol poleg male fuul drla iz spalnice v kuhno dedu da mi prnese nekaj za popit, zdaj pa se vse prek baby fona zmenimauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še tist kar ni treba, upam da sosedi te najine frekvence ne lovijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
17.10.2008 13:39:38   
gold fish
kahlo - hvala...bom šla pogledat.... sicer imamo walkie talkie doma...pa mormo baterije menjat.....mogoče bi šlo s tistimuser posted image .... smo tud enkrat v hoferju nabavli....

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
17.10.2008 13:40:30   
Lara Croft

emi v kerem koncu lj pa si?!?!user posted image če si kje blizu se nama lahko pridružišuser posted image user posted image user posted image user posted image  

Jst bi pa iz Sežane prišla, da se mal dobim s tabo.... user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?