|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke, 2008, II. del
17.10.2008 13:54:22   
Blacky30
Jaooo, mala se pa danes samo dere, ne vem, al jo vreme tak matra al kaj. Noče in noče zaspat. Mislim, da se to že od jutra vleče, ko nisva kupčka podrli po čaju, pa se je po eni uri zbudila in potem jedla in me pobruhala. Pa ona skoraj nikoli ne bruha, niti malo ji ven ne priteče. Pa kupčke vedno vztrajno podirava. Zdaj pa imam celo štalo, ker jo kar nekaj matra. Je menda še kupček šel naprej v črevesje in jo krči dajejo al kaj. Pojma nimam. Jaz pa sem imela v planu se fajn stuširat in glavo oprat. user posted image

Neboglasnica, nismo nalašč čvekale včeraj brez tebe. Smo te zelo pogrešale, saj si vidla, da smo mislile na tebe. Te je kaj kolcalo?

Aja, pri kolcekih, ja, lunica, tudi Teja začne takoj kolcat, če se na glas smeji ali tudi, če se malo bolj razveseli, pa se smejčka, ni nujno, da se na glas.

Flower, ne morem ti napovedat stvari, ker sem včeraj zvečer toliko napovedi delala, da sem vso energijo potrošila in se moram najprej nafilat spet. Aja, pa kasirat bom začela, ker to pa je too much.user posted image user posted image user posted image  Aja, mislim, da boš diplomirala v letu 2009 in imela še enega otročka, ki bo tudi fantek. Zdaj pa bomo videli! Zapomni si moje besede....user posted image

Glugluglu, botrca drži Tejo, jaz pa zraven sedim. Pa moj mož sedi na drugi strani od botre levo.

Mirjam80, temu, da je mož ljubosumen na računalnik, pa se reče posesivnost. In tega jaz pri moških ne prenesem. Oni lahko športajo, oni lahko gredo na pijačko, na čvek s kolegom, na tekmo, me pa, ko smo doma z otrokom po cel dan, pa ne bi smele niti malo počvekat s prijateljicami preko neta, pa ti že pod nos vržejo, da cele dneve na računalniku čepimo. Jaz sicer takih težav nimam, ker ga tak ni veliko doma in je vesel, da imam vsaj tu družbo, ker ve, kak mi je hudo, če sem sama in nimam s kom za čvekat, pa taka čveka kot sem.user posted image  Sem pa to zdaj zasledila že pri večih puncah, da se prav skrivajo, ko so na compu, da jih dedci ne bi zalotili. Mater....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
   [Brisano sporočilo]
17.10.2008 13:58:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3677
17.10.2008 13:58:57   
Majuska
Ekola, sem dodala nov album gor, da bom lahko sodelovala v nagradni igri user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
   [Brisano sporočilo]
17.10.2008 14:03:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3679
17.10.2008 14:10:58   
Blacky30
Frutka, sem se nasmejala ob tvoji zgodbi o logopedu. Čeprav pravzaprav zate ni bila smešna. Jaz tudi ne vem, kaj je to čudo, da se meni tudi štedilnik sam ugasne, ko vodo pozabim gor.user posted image  Zakaj pa se potem pri kuhanju ne ugasne, ko tudi včasih kuham po eno uro? Saj ni tak pameten, da ve, da sem pozabla ali pač?user posted image
Iiiiiiiiii, lunica, končno si si avatar naredila. In to verjetno čisto tvoj izdelek, ne?user posted image user posted image user posted image

Glu3, sem pogledala albumček, lepe slikce! Pa en komentarček dodala.user posted image
Ko slikico tu gor pripopaš, daj večjo, se skoraj nič ne vidi.user posted image  Lunica, ti tud. Obe tak skrivata svoja dedca.user posted image

Levinja, že spet ti je odpeljal ogrodje?????user posted image user posted image user posted image  Daj da malo v red spravi, no.user posted image
Metuljcek, ti si tud nova!!! Pa kako lepa si ratala!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Samo tebi pa se takoj vidi, da si prof. angl. jezika, v čisto vsakem postu je nekaj angleškega dodano. Se mi ful dopade, tak osvežiš svoj post.user posted image
Ja, 3jeMi je tud naša babika!user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
   [Brisano sporočilo]
17.10.2008 14:13:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3681
   [Brisano sporočilo]
17.10.2008 14:15:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3682
   [Brisano sporočilo]
17.10.2008 14:16:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3683
17.10.2008 14:18:40   
maja24
IZVIRNO SPOROČILO: tims

Maja, a pa si res vse probala? Ker drugač se da, veš user posted image user posted image user posted image user posted image  Joke.

Ti sm ugotovila da se mi ne splača ta vrjanta pa sm raj drugo vrjanto izbrala,ki je bolša in zej mam jest take izgovoreuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ela čebela

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
   [Brisano sporočilo]
17.10.2008 14:21:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 3685
17.10.2008 14:30:00   
Blacky30
Ja, meni pa M zamuja že 2 dni. Kaj pa boste meni rekle?user posted image user posted image

Hvala vsem za pohvale glede slikic!user posted image

Almera, joj, ne me spominjat. Mene je ravno zadnjič Nejc vprašal, kako se naredi dojenčka. Ker tisto o tem, kako je prišel ven, sva že obdelala (itak so ga zdravniki vzeli ven iz trebuha). Pa smo si vprašanje začeli kar podajat naokoli, jaz sem rekla, da naj atija vpraša, ker ga on naredi, potem pa je vprašal še mojo frizerko, ki je tudi visoko noseča, pa ji je tudi kar nerodno ratalo. No, na koncu pa je še ati odpovedal, ker je kar temo raje spremenil.user posted image  No, saj, če me bo zdaj še enkrat vprašal, pa se bom očitno morala vsest z njim dol in mu razložit. Po otroško seveda...user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
17.10.2008 14:31:55   
Blacky30
Levinja, če daš pri albumu samo ti in prijatelji, moraš prijateljem tudi pisat, da bodo lahko videli, sicer pa ne vidi nihče. Moraš dat registrirani uporabniki, pa bo.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
17.10.2008 14:35:30   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Ekola, sem dodala nov album gor, da bom lahko sodelovala v nagradni igri user posted image

Ne moreš, ker je avto že moj.user posted image user posted image  Zdaj pa grem slikce gledat!

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
   [Brisano sporočilo]
17.10.2008 14:38:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3689
   [Brisano sporočilo]
17.10.2008 14:38:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3690
   [Brisano sporočilo]
17.10.2008 14:39:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3691
17.10.2008 14:39:40   
maja24
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

ka pa nis rekla da si zracunala da je cenej AM kupvat, ko pa pol fabjanu it te cajne vrečkice popravit....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ela čebela

Neposredna povezava do sporočila: 3692
   [Brisano sporočilo]
17.10.2008 14:40:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 3693
   [Brisano sporočilo]
17.10.2008 14:41:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3694
17.10.2008 14:42:09   
maja24
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

nostalgija...točno 3m in 1t nazaj...

user posted image

OOOOOOOOOOOOOOOOo to pa je balonček velikuser posted image user posted image user posted image user posted image ,ful si dobra,zej si mi pa še večje lušte naredla.

Blacky ful lepe slike,ma vsi ste lepiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ela čebela

Neposredna povezava do sporočila: 3695
   [Brisano sporočilo]
17.10.2008 14:43:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3696
   [Brisano sporočilo]
17.10.2008 14:43:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3697
   [Brisano sporočilo]
17.10.2008 14:48:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3698
17.10.2008 14:49:47   
Blacky30
Zakaj pa meni komentarjev noče dodat pri mojem albumu?user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
   [Brisano sporočilo]
17.10.2008 14:53:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?