|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
17.10.2008 9:51:42   
petrap
brkn lepo od tvojega možeka...mene pa moj tud polubčka pa mi zaželi lep dan, bušija pa poboža...to je njegov jutranji ritual...sam se nč ne jezim ker me zbudi, če me ne bi, bi blo že čudno...user posted image ... ja petek je...jaz tud komaj čakam, da bom doma...da mi ne bo treba mislit na to kater dan je...sem že pozabila kako je to...

luca tud mene dostkrat špika v jajčnikih, sam to je baje normalno..tko da nobene panike...magnezij pij, mogoče bo kaj pomagal...če te bo pa še naprej orng bolelo, pa nč ne oklevaj, hitro pokliči ginekologa...

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
17.10.2008 10:00:09   
Katjusa
dobro jutro punce moje

jst sem še čist zalimana čepravs em se uspela že umiti in oblečt pa florjana oblečt..... sam bi še tok spala da bi kr pokal.... včeraj sma šla precej pozno spat... do 20 čez 00 sma bla vsak na svojem rač pol sma se pa še mal stiskala in cartala pa je bla ura krepko čez 1 zjutri k sma šla spat..... pol pa še to nočno zbujanje in odhajanje na sprehod do WCuser posted image user posted image user posted image user posted image ja no sej se splača sam plačilo bo šele februarjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tanci res te že dolgo ni blo..... joj si raje ne predstavljam kako zatrpan urnik maš in kako se malo z erikom vidita... pa sej boš kmalu spet na porodniškiuser posted image user posted image user posted image
brkn ti pa že pridna in že o likanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image kje se ti jemlje dej jst ti resno priporočam mal več počivanja ker drgač bo tvoj pravi mali hiperaktivecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vesnozaver hvala za zajtrk.... spet bo treba zajtrk nardit res nimam pojma kaj nej jemuser posted image user posted image user posted image pa še florjanu morem neki datuser posted image

Urša mislim da si ena redkih k nima problemov z nespečnostjo.... sej je prav.... jst pa težko zaspim in pol vedno k se zbudim spet cel podvig nazaj zaspatuser posted image user posted image user posted image sej bo sme ravno včeraj mojmu rekla da boma mogla začet hodit prej spat ker k bo dojenček če greš šele ob 12 spat bo noč zelo kratka pa še okol 3 bo treba verjetno jest dat.... pa sej bo pomoje mož večkrat vstal k jstuser posted image user posted image user posted image user posted image je sam reku da bo k je pr florjanu tud jst sem se mogoče ene 3-5x od kar ga mamo ponoči vstalauser posted image user posted image user posted image user posted image ...
a vi pa kr v Umag zakaj pa ne gre Nejc polak... ti bo dolgčas..... Jst mam pa vedno tak slabo vest k florjana doma pustim in da mi2 kam grema tak k ju3 ko boma šla v avstrijo sam ne more polek k boma mogla dat sedež ven in podret zadnje sedeže da bo več prtlažnega prostoa da boma not spravla kar boma kupla..... pa tud veliko bolj se utrudim če gre polek in glede na to da boma iskala eno primerno komodo pričakujem da bo veliko tekanja em in tjauser posted image

Petrap ja taki so ti naši ko bi me počivale nam pa ne dajo.... sam je prav fino čeprav moj je ratal spet čist nežen prej sem ga čutla že tud k sem kej delala zdej ga čutim pa sam k se umirim.... očitno ima še dovolj prostora...

Luca mene tud doskrat ornk zagrabi na desni spodaj tam nekje okol jajčnika sploh k ležim in se čem obrnat al pa ko se vstanem iz sedečegauser posted image prav nič luštno sam pomoje ni nič narobe in so res sam vezi jst s esploh ne obremenjujem s tem zaboli in gremo naprej me pa to ne drži dolgo takoj ko sem konec s premikanjem popusti....

evo zdej se je pa žabica oglasla bi verjetno rada kej jest doblauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
17.10.2008 10:02:29   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

vesnozaver - ej to že js skoz mojmu pravim. Mu rečem, da naj gre bolj po tiho iz spalnice, da naju ne bo zbudil, ker potem sploh težko nazaj zaspim. Pa nekako ne upošteva tega, ker mora dat lubčka meni, pa še enga na trebušček, da pozdravi našo user posted image , in potem itak da mu nekako vrne in to z brcikami, ki trajajo potem kr nekaj minut.

ja pa men še pol stokrat reče da me ljubi in papauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam sem mu le nekako vbila da mora it po tiho je blo pa dolgo tako..... tak da zdej se zbudi mi da lupčka in ko gre še reče čavčavuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in jst se sam obrnem in spim naprej pol pa čez čas k se zbudim razmišljam če mi je dal lupčkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
17.10.2008 10:06:38   
Vesnozaver
brkn pa imaš  dvojno zadovoljstvo:)-da se mozek od obeh poslovi in da čutiš user posted image
si ze zlikala?lahko svoje ze prinesem?user posted image

luca : jaz sem tudi slisala, da mg tablete pomagajo. Kolikor vem, se maternica se razteza.

Katjusa : predlog za zajtrk, če bi bila jaz sedaj doma, bi si naredila kruhove snite v jajcki, pecene, preko pa rezino sira....njami....jojjjj zdaj pa bom res sla po hamiko

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
17.10.2008 10:19:28   
brkn83
evo zdele grem pa res likat. zdej sem še neki za seminarrsko nalogo na netu iskala, pa nisem nič kej našla, tako da bom popoldan šla verjetno v knjižnico. Zdej pa hitim likat,................ se slišimo ko vse polikam.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
17.10.2008 10:30:22   
claud
Dobro jutro!!!!!!!!!!!!

Oooo, kok ste ene že lepo pridne!!
Mi2 z našo malo sva si pa dons prvoščle- sva se zbudile sam ko je šel očka v službo, mala se je natelovadla potem pa še mal spanja, ker sva  frej,  zdj pa že tuki z vami!!

Mislm, tak bedn dan da kr ne vem kaj naj delam, kam naj se dam!!

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
17.10.2008 10:36:49   
lilcha
Balonchy jst bi pa fuuul rada vidla roza črtice na našem seznamu.Sem vidla da mam še zmer darilce.
Punce, zanima me če se  boste vse prijavle na 3duz v 25-30 tedna.Jaz sem se že hotla naročit v Dravljah pa so mi rekl da sem prezgodnja in da naj pokličem ko bom v 23-24 tednu.Komaj čakam.Na morfologiji nisva nič kaj dosti vidla,se mi zdi da je gin. ful hitr premikala gor pa dol tko da nama v bistvu ni blo kej dost jasn.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
17.10.2008 10:42:22   
lilcha
Aja,pa zanima me glede na to da se nam porodniška začne januarja oz. meni  28.1,kako je z novim dopustom 2009,ki ga imam jaz 25 dni.Ali bi ga mogla pred začetkom porod. že porabit vsaj 14 dni al celga, da mi pol ne propade oz. da sem upravičena do regresa.

(odgovor članu lilcha)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
17.10.2008 10:53:18   
mala*
DOBRO JUTRO!!!user posted image user posted image user posted image
Ja danes je pa res en tak zaspan dan..tale dež je čisto mim...
Brkn se bom teb pridružila, namreč morm tudi jaz speglati eno manjšo goro perila...user posted image user posted image user posted image
Glede bolečin- tudi mene vsake toliko nekaj "zategne", tako čudno zaboli levo spodaj, pa ponoči,oz.zvečer ko se uležem v posteljo in se hočem obrnt iz enega na drug bok me včasih prov zaseka da skor dihati pozabim od strahu...baje je to normalnouser posted image user posted image user posted image Parkrat me je pa tudi že v nožnici neki "špikalo"...
Katjusa tudi jaz imam  ta problem, da zjutraj t+razmišljam ali sem dobila lupčka lai ne..SMo smešne ne??user posted image user posted image

Ja danes pa finale...škoda ker je takšno vreme...KAtera še pride???

(odgovor članu lilcha)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
17.10.2008 10:54:12   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: lilcha

Aja,pa zanima me glede na to da se nam porodniška začne januarja oz. meni  28.1,kako je z novim dopustom 2009,ki ga imam jaz 25 dni.Ali bi ga mogla pred začetkom porod. že porabit vsaj 14 dni al celga, da mi pol ne propade oz. da sem upravičena do regresa.

preberi si tole ker je približno tak primer...

http://www.konto-invest.com/index.php?Itemid=25&id=235&option=com_content&task=view

(odgovor članu lilcha)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
17.10.2008 11:02:17   
sunny24
Jutro! Evo, tudi danes sem bla pridna, sem ustala ob 10h...

Katjusa, tebi in tvojemu možu se morem kar opravičit, ker sta bla tko pozno sam zaradi mene zbujena...user posted image

lilcha, še dobro da si me spomnla...to moreš neki v tekočem letu porabit ja, ker če ne , ti propade al kaj že. Sej nevem točno...user posted image  Jst zaključim z bolniško 24.11., pol porabim najprej 25 dni letošnjega LD, enih 14 dni LD 2009 naslednje leto, če bo pa kaj zmanjkalo mam še 10 dni prezničnih ur (kar je isto kot dopust)...super se bo to pokombiniralo. Jst pa začnem s porodniško, ja, tudi jst 28.1. Še znam računat...user posted image

vesnozaver, to pa je bil zajtrk...sam jst sem še malo lačna...user posted image

mala, danes bomo držali pestke, da boš zmagala! Ker en krog z novim avtom res ne bi zamudila...user posted image

(odgovor članu mala*)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
17.10.2008 11:05:30   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24
Katjusa, tebi in tvojemu možu se morem kar opravičit, ker sta bla tko pozno sam zaradi mene zbujena...user posted image

sej ni panike sam škoda da nismo zrihtaluser posted image user posted image user posted image upam da dons ratauser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
17.10.2008 11:05:45   
petrap
punce jaz sem se pa pozabila pohvalit, da sem že v 25. tednu...user posted image user posted image user posted image ...joj gre hitro...jaz pa začnem s porodniško 8. januarja...sam bom izkoristila dopust in bom že un teden k je božič doma....in se bo dejansko začela moja prodniška že kar mal prej...če bo vse normalno seveda...

mene je tud špikal ko sem se obračala v postelji...od kar pijem magnesol 1x na dan je vse minilo...probajte user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
17.10.2008 11:07:27   
sunny24
lilcha, jst grem v nedeljo k Puškotu na UZ in je obljubu, da bo naredil tudi 3D. Če ga pa ne bo, sem pa že prijavljena v Postojno za 14.11. Je v Postojni full gužva, tko, da sem se prjavla že pred 1 mesecem...

Joj, sam kak smotan dan je danes...tako grdo, oblačno in megleno...Bi šla kar nazaj spat, ma je brezveze! Bi lahko mal po dnevni pospravla, sam sej ne vem, če se mi da...user posted image

Naša žabica je bla včeri, ko sem šla spat, full aktivna, pa prej, ko sem se zbudila je spet mela žurko...Prov fajn je!!!

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
17.10.2008 11:16:10   
claud
Tud jst sm od dons že v 25.tednu!!user posted image user posted image

Men pa do zdj magnezij ni nč pomagu pr tem... men najbolj pomaga če si dam blazino med noge pa pod trebuh da ne visi postran.user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
17.10.2008 11:18:35   
brkn83
evo mene nazaj, sem že polikala kar sem imela. Tako da sem to delo opravila, sedaj pa ravn razmišljam kaj bi šla delat. Verjetn bom šla mal po omarah brskat in prestavljati letne in zimske cote, ker zdej še imam vse pomešan. Pa mislim, da ne bo več nekaj ful vroče za kratke hlače in majice. tk, da bom to lepo pospravila, potem pa bom šla še mal počivat.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
17.10.2008 11:20:18   
brkn83
no ko se že vse tk pridno hvalite pa nas se še jaz, danes sem namreč že v 22. tednu.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
17.10.2008 11:33:22   
cati
Punce moje rabim en nasvet,ker ste tu take ki vam to ni prva user posted image  mi boste sigurno znale pomagat.

Včeraj sem imela cel dan bolečine v spodnjem delu trebuha tik nad sram.kostjo
danes jih ni več me pa boli v predelu desnega jajčnika.

Nevem če bi morala delat paniko in it k zdravniku ali neuser posted image

Kakršen koli nasvet bi bil dobrodošel

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
17.10.2008 11:34:16   
Balonchy

user posted image

user posted image

PDP   Ime (starost)    (št.user posted image , št.user posted image )       Spol   Pregledi/Porod.
user posted image   2.2. smokvica72      (št.user posted image 3, št.user posted image 0)    user posted image   LJ               
user posted image   2.2. TEDIGO (30)        (št.user posted image  2, št.user posted image 0)    user posted image  17.10.      
user posted image   3.2. mamutka             (št.user posted image  3, št.user posted image 2)    user posted image    ?
user posted image   3.2. bara10                (št.user posted image  2, št.user posted image  0)    user posted image   ?
user posted image   3.2. LaraS                   (št.user posted image  x, št.user posted image x)     user posted image   ?
user posted image   5.2. Ajvy                     (št.user posted image  2, št.user posted image  1)    user posted image  27.10.  LJ
user posted image   5.2. nina 166              (št.user posted image  2, št.user posted image 1)     user posted image    ?
user posted image   5.2. Nusa30 (30)         (št.user posted image 2, št.user posted image  1)    user posted image    ?
user posted image    5.2. petrap (24)         (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    17.11.  PO
user posted image  5.2. claud (22)              (št.user posted image  1, št.user posted image  0)   user posted image     3.11.
user posted image   6.2. kk85                     (št.user posted image 2, št.user posted image 1)      user posted image   ?
user posted image   6.2. RAISA (35)             (št.user posted image  2, št.user posted image  1)   user posted image   27.10.  LJ
user posted image    7.2. witto (29)             (št.user posted image  1, št.user posted image 0)    user posted image   23.10.  IZ 
user posted image   7.2. carmar                  (št.user posted image 2, št.user posted image  1)    user posted image   ?
user posted image   8.2. reckova (24)        (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image  20.10. MB 
user posted image   8.2. timy (28)              (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    ?  CE
user posted image   8.2. Nea                      (št.user posted image  4, št.user posted image  2)    user posted image   ?
user posted image   8.2. diamantina (23)   (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image   
4.11. MB
user posted image 10.2. cati (28)              (št.user posted image  3, št.user posted image  0)     user posted image    4.11. MB
user posted image 10.2. kolumbo              (št.user posted image  x, št.user posted image  1)   user posted image   3.11.
user posted image 10.2. Shuka                 (št.user posted image  3, št.user posted image  0)     user posted image  22.10./6.11.
user posted image 10.2. Katjusa (27)        (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image   5.11. CE
user posted image  10.2. orto2 (28)           (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    7.11. LJ
user posted image  10.2. barbyka (32)        (št.user posted image 3, št.user posted image 1)     user posted image     ?  LJ
user posted image  13.2. izidora                  (št.user posted image  5, št.user posted image  2)    user posted image    ?
user posted image  14.2. tanci29 (30)         (št.user posted image 2, št.user posted image  1)    user posted image    4.11. LJ
user posted image  14.2. Kranjcanka          (št. user posted image x, št.user posted image  x)    user posted image    ?
user posted image  14.2. Maša29               (št. user posted image 1, št.user posted image 0)    user posted image     ?   JES
user posted image  14.2. Kaška (33)          (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    ?  CE
user posted image  15.2. micamuca            (št.user posted image 1, št.user posted image  0)     user posted image    ?
user posted image  15.2. SALT (23)            (št.user posted image   2, št.user posted image  0)   user posted image    17.10. CE 
user posted image  16.2. birdy                    (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image    ?
user posted image  16.2. kayica24 (24)       (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image   20.10. PT
user posted image  16.2. vesnozaver (27)  (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image     28.10. MB
user posted image  16.2. mala* (23)             (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    ?     KR
user posted image  17.2. julija 30 (30)        (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image    28.10. PT
user posted image  18.2. naia (25)               (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image      ?     LJ
user posted image  18.2. Želva                      (št.user posted image  2, št.user posted image  1)   user posted image      ?
user posted image  18.2. *Nelly* (27)           (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    23.10.
user posted image  19.2. zorica (30)             (št.user posted image  1, št.user posted image   0)   user posted image      29.10. MS
user posted image  20.2. maja83 (24)          (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image     ?    SG
user posted image  20.2. mrka                      (št.user posted image  x, št.user posted image  x)     user posted image     ?
user posted image  20.2. macka27 (25)        (št.user posted image  1, št.user posted image  0)     user posted image     ?  KR/LJ
user posted image  21.2. Cvetka13               (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image     ?
user posted image  22.2. Pikica5 (21)       (št.user posted image  2, štuser posted image  0)  user posted image user posted image   20.10.  MB
user posted image  22.2. glen (28)           (št.user posted image  5, št.user posted image  1)   user posted image   12.11. IZ
user posted image  22.2. bad girl (24)           (št.user posted image  4, št.user posted image   1)     user posted image    ?
user posted image  22.2. Deja (25)       (št.user posted image 1, št.user posted image  0)    user posted image    10.11.  CE
user posted image   22.2. lea88            (št.user posted image 1, št.user posted image   0)  user posted image     ?     PO/NG
user posted image  23.2. brkn83 (25)           (št.user posted image  1, št.user posted image 0)  user posted image   17.11.  CE  
user posted image  23.2. antonia (32)          (št.user posted image 3, št.user posted image  0)   user posted image    12.11.  PO
user posted image   23.2. majchy23 (23)         (št.user posted image  1, št.user posted image 0)   user posted image    2.12.  LJ
user posted image  23.2. Anonimen                 (št.user posted image  x, št.user posted image   x)   user posted image    ?
user posted image  24.2. sunny24 (27)           (št.user posted image  2, št.user posted image  0)   user posted image   10.11.  PO
user posted image  24.2. Luca (29)                 (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image   6.11.   LJ
user posted image  25.2. delfinkica                (št.user posted image  x, št.user posted image  x)     user posted image     ?
user posted image  25.2. boma2 (31)            (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image   14.11.  LJ
user posted image  25.2. lilcha (28)                (št.user posted image  1, št.user posted image  0)     user posted image      1.12.  LJ
user posted image  26.2. sazi (32)                 (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image   27.10.  LJ
user posted image  26.2. piskot (33)              (št.user posted image  2, št.user posted image  1)      user posted image    ?     KR
user posted image  26.2. akvalina (27)          (št.user posted image  3, št.user posted image   1)    user posted image      3.11.  LJ
user posted image  27.2. kristina5 (30)          (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image   21.10. NM
user posted image  28.2. dita7                       (št.user posted image  x, št.user posted image  x)      user posted image    ?

user posted image user posted image user posted image    VSEH NOSEČK = 66   user posted image user posted image user posted image

user posted image  = 13
user posted image  = 9
 user posted image  = 45

user posted image

Z nami so pot začele:   

user posted image user posted image user posted image user posted image
kalaxy, nicnic, anonimna, loveforever - junija pričakuje user posted image   user posted image user posted image user posted image , fortun, mariana, Rubin, Fargesia, Katyy26  

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
17.10.2008 11:34:43   
lilcha
Claud hvala za link.Sam men še zmer ni jasno al sigurno lahko celotni nov dopust za leto 2009, koristimo leta 2010?Če je tko pol je to super bomo lohk še skor 1 mesec doma z bebicami.

Brkn  JUPI tud jaz sem že v 22. tednu.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
17.10.2008 11:35:10   
Balonchy

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
17.10.2008 11:37:45   
lilcha
Balonchy Hvala,hvala se že bolš počutim.user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
17.10.2008 11:46:53   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: cati

Punce moje rabim en nasvet,ker ste tu take ki vam to ni prva user posted image  mi boste sigurno znale pomagat.

Včeraj sem imela cel dan bolečine v spodnjem delu trebuha tik nad sram.kostjo
danes jih ni več me pa boli v predelu desnega jajčnika.

Nevem če bi morala delat paniko in it k zdravniku ali neuser posted image

Kakršen koli nasvet bi bil dobrodošel

mislim da ni nič narobe jst sme mela v 1. nos skos neke bolečine no zdej v 2. je boljše me sam tu pa tam zašpana kot sem že prej pisala...... tak da pomoje ne rabiš delat panike ampak sama najbolj več kak močna je bolečina in če te preveč skrbi kaj te pa stane G poklicat drgač pa omeni to na naslednje pregledu da te malo pomiri....

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
17.10.2008 12:27:44   
Balonchy
Ojla...
Dans se mal kasnej javljam... Sem mogla še par stvari od včeraj poštimat do konca. Ker, ko smo končali zvečer se mi ni dalo...
Ravnokar sem prišla iz kosila. Full je blo dobro in sem se tko najedla, da se premikam, ko star slon!!!

Tko, da še par urc prevedrimo in potem weeeeeeekend!!! user posted image user posted image user posted image

Jutri dopoldan imam zobozdravnika, popoldan mal pospravljanja. V nedeljo pa je v planu pohajanje... user posted image  user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
17.10.2008 12:40:05   
petrap
jaz sem vam malo opravičujem, ker danes imam pa res veliko dela in potem ne morem pokomentirati vsega...

balonchy - jaz tud odštevam...še 3 urce..pol pa hitro domou...jaz morm pa mal v red spravit stanovanje..smo belili hodnik in je še vse ostalo...upam,da bom možeka nahecala, da pobarvava še spalnico sam kako steno...mi je zdaj naredu tako lepo poličko...vam bom pokazala ko bo narejeno... v soboto pa greva na en rojstni dan...moram pa še kakšno igračo kupit...al pa knjigico...je mala stara 2 leti sam sva z mojim ugotovila, da nima nobene didaktične igrače..tud govori nč..tko da ne vem kaj bi ji kupila...kakšna ideja...

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.