![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 16.10.2008 22:33:25
|
|
|
|
sunny24
|
ti ne znam pomagat...sanja se mi ne, kako gre to s hrvaško...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 16.10.2008 22:33:41
|
|
|
|
zorica
|
imela bova model strata tri-kolesnik. Strata model je izboljšani model matrixa, ki ima košaro in lupinico skupaj in je lupinica slabo ocenjena glede varnosti. Lupinica strata pa je dobro ocenjena in sta globoka košara in lupinica posebej.Zato je tudi lažja od matrixa,voziček je primeren tam do treh let.In je res fantastično vodljiv.Težek je le 8kg in se ful na malo zloži, tako da gre brez problema v fiesto.Barva pa bo po vsej verjetnosti kombinacija zeleno-siva
< Sporočilo je popravil zorica -- 16.10.2008 22:36:19 >
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 16.10.2008 22:41:52
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: zorica imela bova model strata tri-kolesnik. Strata model je izboljšani model matrixa, ki ima košaro in lupinico skupaj in je lupinica slabo ocenjena glede varnosti. Lupinica strata pa je dobro ocenjena in sta globoka košara in lupinica posebej.Zato je tudi lažja od matrixa,voziček je primeren tam do treh let.In je res fantastično vodljiv.Težek je le 8kg in se ful na malo zloži, tako da gre brez problema v fiesto.Barva pa bo po vsej verjetnosti kombinacija zeleno-siva ti si pa to dobro vse preučila za nakupom s hrvaško pa nimam pojma
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 16.10.2008 22:59:14
|
|
|
|
izidora
|
testiram, če dela, ker sem vam ful napisala, pol mi je pa vse zbrisalo " we are sorry..." zdaj pa ne vem, če se mi da še enkrat pisat. no, da vidim, če gre
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 16.10.2008 23:01:39
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: izidora testiram, če dela, ker sem vam ful napisala, pol mi je pa vse zbrisalo " we are sorry..." zdaj pa ne vem, če se mi da še enkrat pisat. no, da vidim, če gre ko vam to napiše kliknete z desno tipko na miški in daš nazaj.... potem vse skupaj kopiraš odpreš novo okno za odgovor in not prlepiš..... smeške je treba zbisat pa nove not dat ker se sicer ne vidijo.....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 16.10.2008 23:06:56
|
|
|
|
izidora
|
no, bom pa na kratko še enkrat. najprej vas vse lepo pozdravljam. nima veliko časa biti tu gor, ker me dva mala škratka polno zaposlujeta. sem pa zdajle vse prebrala, ali pa vsaj na hitrco prelettela. sinko je na počitnicah, mala pa spi, mož tudi, mene pa daje nespečnost. a še katero? jaz prebedem vsak dan vsaj pol noči. sploh ne morem spat. katastofa. pol sem pa utrujena. mali brca 100 na uro. me kar pridviguje. očitno mu ne paše, da sedim in ga malo stiskam. evo, sem se že bolj pokonci usedla. v petek sva bila na morfologiji pri pušenjaku. vse je o.k. imamo pa dojenčka z lulčkom! sem v prejšnjem mejlu napisala, kaj vse je pogledal, ampak se mi zdaj ne da še enkrat pisat. v glavnem velik stvari pogleda. sem bila že na morfologiji pri drugih gin. (v prejšnjih nos.), pa še nobeden ni tolk stvari pogledal. imam materinsko čist popisano, po 4 podatki v enem kvadratku, pa še vse naokoli popisano. upam, da boste tudi v nedeljo zadovoljne. čeprav bodo to menda gledali učenci (al študentje, al kako se reče) eden od "starih" gin. jim bo pa pomagal. tko da...ni nujno, da bo glih pušenjak zraven pri vsaki. LP vsemin srečno!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 16.10.2008 23:08:07
|
|
|
|
izidora
|
uuu, pismo! hvala, ampak prepozno! bom vedela za drugič... ...če ne bom pozabila. saj veste, nosečniška pozabljivost je huda...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 16.10.2008 23:13:53
|
|
|
|
Katjusa
|
izidora čestitke za tako lep pregled in seveda za teh rabmo k se tiste punce k majo neki hvalijo da prevladujejo sicer pa mene ne moti bodo mel pa naši fantje mal več dela ja na napakah se učimo sej to je blo že vsaj 3x napisano 2x sem jst napisala 1x pa ena druga.... tak da počasi si boste vse zapomnla in pol ne bo veliko jeze
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 16.10.2008 23:20:27
|
|
|
|
Katjusa
|
jst pa mandarine jem ka ste vse že šle?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 16.10.2008 23:31:34
|
|
|
|
tanci29
|
dober večer rabila sem točno eno uro in dvajset minut da sem se prebila skozi vaše poste...sem rekla da bom danes šla malo bolj zgodaj spat ampak očitno ne bom... no se javljam po treh dneh...prvo se vam opravičujem ker sem vas malo dala na stranski tir, ampak enostavno nimam cajta....sej sem vedla da bo tko ko bom šla u službo...pol pa prdirkam dam eriku zrihtam za papcat greva malo še ven in je prec cajt osem spet jest pol pride daddy jen treba še njega nafutrat...sledi kopanje in rihtanje za spat malo klepeta z možekom in gre dan okol...upam da niste hude name... sej vidim da ste vse čist zadovoljne... ne bom se trudila komentirat mi je pa par stvari ostalo v glavi... ajvy-sej si napisala da ti besede ne bojo pomagale pa tudi sem opazila da si že bolje ampak vseeno pa ti pošiljam in da se vse razreši tako kot treba...pa da bo Tarja hitro pocajtana.. petrap-tudi meni je žal za tvojo prijateljico in res škoda da se je tako odločila...pa kaj je čisto 100% ali kaj niha med ja pa ne... sunny-obrobo sem kupila v baby centru...meni je tudi všeč ker je neutralna...je pa bež barve pa take rjavkaste nežne črte so gor pa zelen dinozaverček...majo ga še v roza in modri...je pa komlet kar malo drag in še sem mogla zdej it kupit vse na novo ker takrat nisem mela POJMA O DIMENZIJAH IN JE TOLE KAR PRIDE TUKAJ V KOMPLETU PREMALO...ups črke joj tok mi že oči skp vleče da bom pomoje popihala spat...lepo se imejte in pridno čvekajte...jaz pa se oglasim tu in tam
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 17.10.2008 7:21:25
|
|
|
|
Vesnozaver
|
Dobro jutro, petkovo! Tole pa sem danes pripravila za zajtrk, saj je še več pa ni šlo vse na sliko.... Pa dober tek!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 17.10.2008 7:34:34
|
|
|
|
Vesnozaver
|
izidora pozdravljena! Mene tudi matra nespečnost, sicer ne prebedim pol noči tako kot ti, ampak se kar dostikrat zbujam in potem nekaj čsa ne morem zaspati nazaj....grrrr....danes sem se zbudila samo enkrat...ob 3 , sem sla okna zapret, ker je tako lilo in potem kar nisem mogla zaspati,pa sem si rekla, da ne bom šla tv gledat, ker potem res ne bom nič spala in sem se se kako uro premetavala po pojstli, preden sem zaspala, ob 6 pa dring driiiiiing:)
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 17.10.2008 7:36:32
|
|
|
|
Vesnozaver
|
tanci welcome back kako dolgo pa bos v sluzbi? oprosti, če si že kje napisala....sem ze itak pozabljiva, sedaj pa se bolj:)))
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 17.10.2008 8:12:30
|
|
|
|
Urša08
|
Dobro jutro1 No Dons sem pa še jaz med zgodnimi. Jaz z nespečnostjo še nimam problemov, sem pa zvečer že tok zaspana, da grem že ob 22 spat. Hvala za zajtrk, še kavico za zravfen si skuham pa bo lep začetek dneva.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 17.10.2008 8:51:22
|
|
|
|
brkn83
|
dobro jutru nosečke. Kako ste kaj? No js kr uredu, naša , je imela že ob 6 zopet telovadbo danes, tako da sem potem komaj nazaj zaspala, pa še to sam do 8. Zdej pa si grem pripraviti zajtrk, potem pa sem se odločila, da bom šla malo likat, ko je danes tak brezvezno vreme. Pri nam namreč ful dežuje.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 17.10.2008 9:03:31
|
|
|
|
brkn83
|
kje pa ste danes čvekice, ka še kr spite????? Bo treba vstat.........
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 17.10.2008 9:18:24
|
|
|
|
Vesnozaver
|
brkn83 naj spijo, če lahko...taksno pravo vreme za lenarjenje je....jaz bi tuuuuuuuuuudiii se pod odejo bila bova pa midve kaksno rekli ane? pravkar izvaja akrobacije, kako lepo ga je čutit... danes se mi pa tako lusta junk fooda.....si bom potem sla v mcd po en hamburger in pomfri...njami
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 17.10.2008 9:24:38
|
|
|
|
petrap
|
Jutro... evo jaz sem tudi že v službi kar nekaj časa...bi pa z veseljem še malo poležala...je res tapravo vreme... ...ma saj mi je čisto vseeno, glavno je, da je petek da sem 2 dni doma... naš je tud danes že navsezgodi neki akrobacije delal, sam najbolj vesel je pa ko se jaz spravim počivat...pol je šele lepo skakat mali navihanec/ka...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 17.10.2008 9:25:50
|
|
|
|
brkn83
|
sej jim privoščim, da spijo....... kar naj si privoščijo. Sej js bi še tudi, če me ne bi zbudil s svojimi brcikami. Ampak ponavadi vedno brca, ko gre mož ob 6 v službo, zdej ko pa bi lahko pa itak noče. Najraje takrat, ko počivam............. sej čez dan tudi kdaj, ampak bolj malo, zvečer pa zjutraj pa ful na polno.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 17.10.2008 9:28:56
|
|
|
|
brkn83
|
petrap - lepo, da si se malo oglasila. Ja za vas, ki ste v službi je res fajn, da je petek in da ste malo doma. Men je pa itak vseen kateri dan je. Mislim, da so vse naše pravi navihančki. točno vedo kdaj morajo brcati.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 17.10.2008 9:32:02
|
|
|
|
Vesnozaver
|
brkn83 saj vem da jim privoscis tvoj pa se očitno hoče poslovit od atija, ko gre od doma
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 17.10.2008 9:40:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro tudi od Luce. Mal sem vas prešpricala ta teden ... v službi mi ne pustijo dihat. Ko pa pridem domov pa en sprehod in pok v posteljo... nosečniško literaturo ali pa kako knjigo, ob 21:30 smo že v pančevu. Bom vse med vikendom nadoknadila in prebrala ... sem vas pa fejst pogrešala cel teden. Vesnozaver ... mmmmmm, kr mal preveč si se potrudila. Bo še za malico ostal... Izidora ... polna si energije, te je kr čutit. Dobrodošla. Trebuškarce... eno vprašanje. A vas tud kaj po trebuhu špika? Mene levo od popka neki bode, pa v desnem jajčniku full ostra bolečina. Če mirujem še kr gre, če hodim al pa iz avta lezem pol pa začne nabijat... pa kasneje mine. Ampak me že cel teden to... kr reže, ne vem kako naj vam opišem. Dej rečte, da so to vezi... jaz G ne upam klicat... k 6.11. je pa tako daaalleeeeč. Res me skrbi. Vsako mnenje bo dobrodošlo, nasvet pa nasploh. Hvala. Brcike so... včeraj ga nisem čutila ampak je pa zvečer bil/a bl aktiven/a. Moje kile še kr stojijo, trebušček pa tud ni tako velik. Ampak ga ponosno pokažem. Danes ni moj dan za delo. Sploh. Pa še tole špikanje ... skrbi me. Lep dan in še lepši vikend. Luca
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 17.10.2008 9:40:39
|
|
|
|
Urša08
|
Eto zajtrk sem pojedla. Mi je pasalo. Sedaj se morm pa spravt mal spakirat. Jaz grem dons popoldan za čez vikend v Umag se mal razvajat . Nejc bo pa v varstvu do nedelje. Mi je kar malo čudno, ker še nikoli nisem šla za dve noči stran od njega. Do sedaj je samo enkrat pr mojih prespal. no sej vem, da se bo mel on čist super, sam navajena nisem. Vesnozaver še men en hamburger.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 17.10.2008 9:42:21
|
|
|
|
brkn83
|
vesnozaver - ej to že js skoz mojmu pravim. Mu rečem, da naj gre bolj po tiho iz spalnice, da naju ne bo zbudil, ker potem sploh težko nazaj zaspim. Pa nekako ne upošteva tega, ker mora dat lubčka meni, pa še enga na trebušček, da pozdravi našo , in potem itak da mu nekako vrne in to z brcikami, ki trajajo potem kr nekaj minut.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 17.10.2008 9:47:18
|
|
|
|
Urša08
|
Luce včerej zvečer je tud mene neki špikal. Kaj pa vem al je to normalno. A je možno, da se maternica še razteza? Ma pojma nimam. Upam, da ni hujšega. No mene je čez noč minilo. Poskusi malce več počivati.
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.