|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
16.10.2008 16:07:31   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Jaz sem pa že  tko lačna!

A ste že mele kosilo?

Jaz čakam mojga da ga prinese, pol me pa čist nakur k reče da se more še nekje ustavt!user posted image
No sj dalj časa k me bo pustu čakat, manj biskvita bo za njega ostaluser posted image .

jst pa kuham poham belo piščančje meso polek bo pa riž in zelena solata z malo krompirčkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če prideš v pol ure se nam lahko komot pridružišuser posted image user posted image user posted image

Punce ves te vse po vrsti tok fino mi je kr žal da sem se kej razjezila na anonimno sam da se neki pod anonimno tle štuli in nam kvari dan pa se tud ne bomo stile.... vežno je da se imamo me rade in da si stojimo ob straniuser posted image user posted image user posted image user posted image   mislim da bomo mogle nardit eno srečanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image Kaj pravte? Brkn? kdaj jih bome povable v Celje?

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
16.10.2008 16:28:10   
mala*
Čao bejbe!!!Kako ste??Joj ste naklofale enih strani,uf...pridne,pridne!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
16.10.2008 16:44:18   
Čebel@
mene tok noge bolijo da komi hodimuser posted image user posted image user posted image user posted image  sem kot ena stara mamauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala*)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
16.10.2008 17:27:30   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

jutro...evo se prehranjujem...potem pa grem počivat, ker sem ponoli salbo spala...je imela TArja svojo žurko...pa ji ni za zamerit...saj zaradi zamašenega noska, ni mogla lepo spati.....ah ta moja pupa user posted image

Katjuša...sej tudi nov dan mi ni č ne pomaga....ne me narobe razumet...samo trenutno sem full v bad-u,,,,čaka me razrešitev stanovanjskega problema....in ne vem kako se bo izšlo.....lepe besede ne pomagajo, ker je vse odvisno od enega samega človeka.....
Glede prebiranja sem pa predvsem mislila na vse tiste, ko me nekaj vprašajo, potem pa niti ne preberejo....

Ajvy, s čim pa mate probleme glede stanovanja? Jst upam da se vse normalno razreši, midva mava pa finančne kr hude probleme pa vem kako je ko tok o tem razmišljaš da si ves siten pa slabe volje. Ma če bi bla skoz doma bi mela pomoje že depresijo, tko grem pa na faks pa mal pozabim. Kako kolegico poklič al pa pejt kam, ti bo bolje mogočeuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
16.10.2008 17:48:03   
birdy
Ja, jst sem mela pa dons morfologijo. Vse je vredu, zredila sem se dve kili kar je o.k., pit moram magnezij zarad krčev, kar vsak dan ene dve šumečki, na tist test cukra so me poslal. Bebi je krasen, je zehuuser posted image , veste kok je fajn zgledaluser posted image , težek je okol 510g, spola pa ne povemuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
16.10.2008 17:51:55   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Ja, jst sem mela pa dons morfologijo. Vse je vredu, zredila sem se dve kili kar je o.k., pit moram magnezij zarad krčev, kar vsak dan ene dve šumečki, na tist test cukra so me poslal. Bebi je krasen, je zehuuser posted image , veste kok je fajn zgledaluser posted image , težek je okol 510g, spola pa ne povemuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super...... ni treba povedat spola sam povej če boste imeli par al neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa mnda nes ne boš pustila do februarja čakatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
16.10.2008 18:38:54   
Čebel@
in vse tiho je bilouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
16.10.2008 18:39:26   
Vesnozaver
Kuku,

hvala za prijazne besede, sem se ze pomirila....k***c jo gleda. Pardonuser posted image

Katjuša tole Celje pa ni slaba ideja, se prijavim, ker do Ljubljane mi je predaleč, Celje bi pa šlo! Lahko pa tudi Maribor, še boljšeuser posted image

Midva pa sva prišla malo prej domov, možek sedaj kuha gobovo juho, pa ajdove žgance zraven, njami

birdy čestitke za morfologijo! Povej povej, firbec matra!:))

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
16.10.2008 18:45:23   
sunny24
birdy, bravo!!! user posted image user posted image user posted image  

Sam je pa že kar težek ta vaš user posted image ...če primerjam z našim k ma 380g...no, je pa 1 teden razlike. Kaj v enem tednu pridobi tolk teže?
Lih zdej se mi spet po bušiju premika, prej sm celo vidla, kako se mi trebuh premika, k je brcal...user posted image

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
16.10.2008 19:21:25   
birdy
Ti, a veš da pojma nimam Sunny kok kej zrastejo. Čaki, grem gledat v revijouser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
16.10.2008 19:26:52   
brkn83
punce, ve ste pa res prave čveke. Nimam kaj druga za rečit kot to. V nekaj urah, ko me ni bilo ste načvekale kar 5 strani. Zdej se mi pa res ne da vsega brat. Mogoče mal kasneje.

Katjuša - ja po moje je prav, da bi te lene user posted image , mal povable na štajersko (v Celje oz. okolico). Js mislim, da bi bilo najbolje  nekje kr takoj po praznikih. Tako, da predlagam petek 7.11. ali pa soboto 8.11., kaj pravite pa ostale?

Danes pa mi ni uspelo narediti, kar sem želela. Prej, ko sem prišla iz Maribora, je prišla na obisk ena kolegica s faksa (prej sva bile sošolke, potem pa se ona ni odločila za magisterij), ki se že eno leto nisva videle...... tak da sva kr pridno čvekale, pa potem je ura tak hitro minila, da je bila kr sedem že. No če ne bo dežja, bom pa jutri dopoldan gredico zasadila.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
16.10.2008 19:39:32   
birdy
Sunny, za 22i teden (gestacijska starost 20 tednov) piše da je bebi dolg 19cm od temena do trtice, težek 350g.
Za 23 teden (g.s. 21 tednov) dolžina 20cm od temena do trtice, teža 455g.
Po čemer sklepam da je pač tale moj otrok mal večji oziroma težji kot je povprečje za to starost.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
16.10.2008 19:40:47   
sunny24
birdy, sem pogledala tu na rr, pa piše, da v 23t ima že okoli 500g...Uf, to se pa hitro "redijo"...

Sicer pa bom vidla našo žabo spet v nedeljo pri Puškotu in bomo tam še enkrat vprašali za spol, pa težo, pa velikost, ker zdej je tko čudno napisano v materinski...piše (mislim da) 20,6 ampak nevem, al je to od temena do trtice (če je tko, je OK) al je od glave do nog (to pa pol ni v redu ker je premajhen)...

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
16.10.2008 19:41:49   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super...... ni treba povedat spola sam povej če boste imeli par al neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa mnda nes ne boš pustila do februarja čakatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne povem, ne povemuser posted image user posted image
Sva se odločla da ne bova nobenmu povedala kaj bo. Sej še par mescov počakat pa res ni problemuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
16.10.2008 19:43:23   
sunny24
To pa smo usklajene, birdy...user posted image  Skor istočasno poslale post... Pa sej ti si že v 23t, nisi?

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
16.10.2008 19:43:30   
birdy
Aja, mam pa rekorden pritisk še celo glede na prejšno nosečnost, 85/50. Ma zdej mi je vsaj jasn zakaj sem tok utrujena.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
16.10.2008 19:45:47   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

To pa smo usklajene, birdy...user posted image  Skor istočasno poslale post... Pa sej ti si že v 23t, nisi?

Ja, ja, sem. Ampak je vsen mal večji, v reviji nosečnost piše da naj bi mel težo 455 (po Jusuuser posted image ) ma jo pa 510.
Morm priznat da jst tokrat pričakujem še težjega otroka kot je bla Neli. Pa niti ne vem zakaj je tko. Sam filing pačuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
16.10.2008 19:48:14   
sunny24
Sej zdej sem pogledala tvoj podpis, pa sem vidla ja, da je bla Neli full težka. Lahko da se bo ponovilo...Jst upam, da se naša žabica vrže po meni, ko sm bolj majhna, ker moj je full velik...user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
16.10.2008 19:50:34   
birdy

Sej zdej sem pogledala tvoj podpis, pa sem vidla ja, da je bla Neli full težka. Lahko da se bo ponovilo...Jst upam, da se naša žabica vrže po meni, ko sm bolj majhna, ker moj je full velik...user posted image

Ti sej midva sva oba bolj ena mejhna štepslauser posted image  Moj je zraven še napol shiran, no, jst sem pa bl okrogla. Jah, kokr vidm gre dost po mamici kok je bla težka... Jst sem bla tud kr težka ko sem se rodila, neki čez 3800g...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
16.10.2008 20:02:37   
sunny24
Jst sem mela pa 51 cm in 3100g...Sej če ti povem, da moj ma 189 cm in niti ne 70 kil...user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
16.10.2008 20:11:59   
Shuka
Čer  user posted image

pupe čvekaste kolk ste naklofale k ni blo sončka zunaj, kaj user posted image , bom mela spet več kot 1h delauser posted image
Claud
- odličen recept in  ga bo res treba sprobat user posted image , kar pa se tiče sodelavca od tvojega pa no comment, eni so pač taki, ki zamujajo najlepše dogodke v življenju.user posted image , še dobro, da naši možeki niso taki čudakiuser posted image

boma2 - ne poslušaj tiste ženske in ne sekiraj se  zaradi besed, predvsem pa ne razmišljaj o tem, obljubiš, da ne boš? user posted image

lilcha - še meni so se zarosile očke ob tvojem sporočilu, super za user posted image in da je z njo vse OK.user posted image

ajvy - a si mela slab dan? Sej ga mamo vsi kdaj, ampak tud zarad takih dnevov te mamo radiuser posted image , sicer se bo pa vse rešilo kot se mora, samo verjemi v to!

katjuša - boste spet zapravljali user posted image , dej če boš kej lepega in uporabnega vidla v Ikei obvezno javi, prav?user posted image A pa je v Grazu že odprta Ikea?

petrap - sej ne vem kako naj komentiram voljo tvoje prijateljice, mi je pa zelo hudo user posted image ob njeni odločitvi. Nekega dne ji bo zelo žal, da je to naredila.
Se pa strinjam z vsako ki je obsojala njeno dejanje in žal anonimna se v tvojo kožo razumevajoče kolegice pač ne morem postaviti, ker 13 tednov je le 3 mesece, da 3 mesece ni vedla, da je noseča, in kot so dekleta rekla, pri toliko variantah kontracepcije,....ne vem no, dovolj žalostno, da se nekdo poda v seksualno izkušnjo in šele po 13 tednih ugotovi, da to pa ni to kar si ona želi, je zelo neodgovorno. In hvala bogu, da smo si tako različni. Pa pustimo to na stran, ni tema za naše blaženo stanje.
birdy - super za morfologijo user posted image , ti skrivnostnica tiuser posted image

midva sva šla pa dons nov avto naročiti user posted image

< Sporočilo je popravil Shuka -- 16.10.2008 20:13:00 >

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
16.10.2008 20:14:09   
birdy

Jst sem mela pa 51 cm in 3100g...Sej če ti povem, da moj ma 189 cm in niti ne 70 kil...user posted image

No, pol pa moj še ni tok shiran, ma še ne 60 kil pa 173cm.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
16.10.2008 20:17:43   
sunny24
OOO shuka, nov avto...UAU! Kirega pa?

birdy, ja moj full poje, pa pr bogu da ne vem, kam gre v se to, kar da v sebe...direkt v školko verjetno, ker v kile sigurno ne! Sicer pa majo že tako konstrukcijo v familiji...sestra njegova je tudi full suha (175cm, 55kg), pa je full...

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
16.10.2008 20:21:33   
birdy

OOO shuka, nov avto...UAU! Kirega pa?

birdy, ja moj full poje, pa pr bogu da ne vem, kam gre v se to, kar da v sebe...direkt v školko verjetno, ker v kile sigurno ne! Sicer pa majo že tako konstrukcijo v familiji...sestra njegova je tudi full suha (175cm, 55kg), pa je full...

Jap, moj tud ful je, pa niti ne da tok je ampak kaj je. On vsak dan požre kako vrečko bonbonov al pa čokolado, al pa preste, pecivo,... Pa nč na kilah vidt. sam v familiji pa niso ne vem kok suhi, mislm tok k on, shirani. Ostali bolj mal jejo pa so suhi, edin njegov brat je jedec, midva z njegovim bratom lohk iste količine požreva, pa sva oba bolj široka. Sam njegov brat je kljub vsemu zraven še tak nabit, ma ne daš mu tok kil kot jih ma. Ostali pa res ful mal jejo, da jst tok jem umrem od lakote po enmu mescu.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
16.10.2008 20:22:33   
birdy
Shuka, ker avto pa?
Kva sem firbc babjiuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.