Maxica
|
Piskot, upam, da boste porihtali, in to čimprej, ubogega Martina. Tako dieto je imel Lan takrat v maju, po tisti urtikariji. Upam, da čimprej ugotovijo, od česa je to sranje. Kaj pa ti kot nosečka, nimaš nobenih težav v novem stanovanju? Z možem sva se glede praznovanja odločila, da gremo kar vsi povabljenci, sorodniki in prijatelji, v eno gostilno, kjer smo bili že za moj rojstni dan. Na kakšen narezek, pizzo oz. po želji, pa torto bomo s sabo nesli. Stanovanje je premajhno, da bi pa dva dni skupaj gostili, se mi pa, priznam, ne ljubi. Za Maxov rojstni dan je tako fajn, ker je poletje, pa smo lahko pred hišo in piknikiramo. Mi se pa jutri odpravljamo do Gardalanda. Pravijo, da bo lepo vreme, tako da komaj čakam, da dam malo adrenalina ven iz sebe, otroka se bosta pa po moje tudi imela luštno na vseh tistih igralih. Danes imam malo generalke po stanovanju, zvečer pa taijiquan in komaj čakam. Mis, tebi izpadajo lasje po porodu. Meni pa kr takole, brezveze. Ko si jih umivam, me kar žalost prime. Upam, da kmalu mine, uporabljam vse od Fitovala, pa proso jem itd. Pa po porodu sploh nisem imela teh problemov, ne vem, kaj je zdaj. Čeprav je zadnjič na Tv piki en zdravnik govoril, da je čisto normalno, da ti izpade od 150-200 las na dan. Toliko mi jih pa spet ne. Na morju smo se imeli prav luštno, naš Lan jih kdaj res poka. Sicer ima zdaj kar velike težave, odkar je brez dude, spanje se mu je čisto zamaknilo, popoldne, zvečer pa še bolj. Dude sicer ne pogreša, vendar umiri se pa zlepa ne in ne vem, kako bom drug teden vstajala ob šestih. Zbuja se celo noč na eno uro in teži v tri dni. Je pa tudi mali terorist, zdaj vsem govori, če mu ni kaj prav - Bejž (pojdi stran), ipd. Tudi mala trmica je, za Maxa se res ne spomnim, da bi pri dveh letih že karkoli takole zahteval in se metal ob tla. Je pa tudi mali faconar. Moj ata ima enega kolega, ki ful kadi. In seveda to ni šlo mimo Lana. V soboto, ko smo bili na morju, in smo kosili ob obali v eni restavraciji, se je proti koncu že naveličal, pa je hotel že stran in sem mu dala en krompirček, sem rekla, naj še to poje. Pa gre on na eno poličko tam zraven, se usede in začne "kaditi". S sestro sva mislili, da se bova poscali. Ko smo bili v bazenu, žal sem bila pa brez fotkiča, je imel oblečene kopalke, nakar je našel tiste trakce za zavezat in si jih je zavezal okrog vratu, da je bil kot Borat. Zadnjič, ko je bil zvečer že v pižami, je našel eno kapo in si takole privoščil prigrizek: Še par fotk z morja:
|