|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-5
15.10.2008 11:11:54   
psaša
IZVIRNO SPOROČILO: moci

IZVIRNO SPOROČILO: psaša

IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

Remy malo pobrskaj na majčicah 2009 in jo boš našla, ni več anonimna. user posted image  

a sem slepa? jaz nobene naše ne najdem. daj še kakšen namiguser posted image

Str.41, seznam, bolj na začetku, se pa bolj malo javlja pri nas user posted image

Pikicapokica6?

user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 126
15.10.2008 11:13:03   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

In seveda sem včeraj z lahkoto diplomirala. user posted image user posted image user posted image

Čeprav me je komisija eno uro spraševala....kot kaže jim je bila tema kar zanimiva...user posted image

Danes sem imela še prvič G, vse je ok, srček bije, dete raste...

Skratka, zame se je začel kar lep delovni dan !!! Pa še plača je !!!

Čestitke za vse user posted image user posted image user posted image

Kdaj imaš rok?

PDP 27.5.2009

Si je pa G zapisala, da se je prvi otrok rodil velik, ker je rekla, da ne bo prav debelo gledala zakaj je tale tako velik user posted image user posted image ...

(odgovor članu psaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 127
15.10.2008 11:23:57   
moci
uv, čvekulje.

user posted image

se vrača oktober 2006user posted image

torej:

torek: po mojem bo šlo, 100% pa nisem.

remy, pridna, ni kaj. meni postane slabo, če pomislim na diplomo. pa bo treba, ker se nam obetajo kadrovske spremembe ...

muki, kapo dol. se ti pa da. tri žurke, kup otrok ... uf, jaz ne bi zmogla

luna - jaz sem jo tudi ful navdušeno kupovala, potem pa prebrala, da je tale ekologija finta.

vstajanje - uganite, kdo. user posted image user posted image ko shodi, bo vse nadoknadil.

altati, pha. boste pa mende ja zrihtali računalnik. če ne pa helijeve balone gor navežiuser posted image

linauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pridna. ful.
in super za dojenčka. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 128
15.10.2008 11:24:39   
moci
ona se res malo javlja. po pravici sploh ne vem, če ima user posted image ali user posted image user posted image

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 129
15.10.2008 11:38:53   
muki1
*lina, čestitke. Čim več tako uspešnih dni v življenju ti želim. Phe, polna luna, a ne? Pa kaj še user posted image .

Moci, če malo karikiram. Jaz uživam v tem, priznam user posted image . user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 130
15.10.2008 12:27:19   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

IZVIRNO SPOROČILO: mis

lina čestitke! za vse!user posted image

sem razmišljala da zdej bi pa lahko naše svetovalke z dvema otročkoma počasi odprle sezono... nosečnosti namreč... maxica, @lina, muki...user posted image

Ej, isto sem jaz prej tuhtala, da zdaj zdaj bomo pa počasi vse oktoberke 2006 že drugorodke. Se bo treba počasi res opogumit za v tretje, a ne?!user posted image

no le pogumno naprej v tretjeuser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 131
15.10.2008 12:29:39   
altati

luna - jaz sem jo tudi ful navdušeno kupovala, potem pa prebrala, da je tale ekologija finta.

a se kaj spomniš kje je to pisalo?
jaz vem da je bil nekje tko vpadljiv ta članek, da sem ga morala prebrat.
pa nisem ničiskala, ker Lune tud kupila nisem....mi gre reklama na živce.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 132
15.10.2008 12:30:24   
altati

altati, pha. boste pa mende ja zrihtali računalnik. če ne pa helijeve balone gor navežiuser posted image

ne, ne, altati bo kar na lahek notebook počakala, da bo vsaj malo frajerkauser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 133
15.10.2008 12:30:46   
altati

ona se res malo javlja. po pravici sploh ne vem, če ima user posted image ali user posted image user posted image

kdo pa je sploh to pikicapokica????

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 134
15.10.2008 13:11:32   
piskot
drek pek. mi imamo pa strogo dieto. brez skoraj vsega user posted image .

martin ima ze odkar smo se preselili ene scene. najprej je imel cisto majckene mozoljcke po celu in zadaj po vratu. no zdaj so ze kraste. se stalno praska po glavi. nekaj pikic ima tudi po trebuscku, ampak tam ga zgleda ne srbi. preskusili smo ze vse mozne domace zvarke, dobili klaritin, pa nic ne pomaga. danes smo sli nazaj k zdravniku in smo dobili drug sirup, pa strogo dieto.

samo meni se se vedno zdi da ni hrana ampak nekaj kar v novem stanovanju je, pa prej ni bilo. pojma nimam kaj bi to bilo, da bi odstranila.

pa se zurko imamo v soboto. sem ze klicala. dobimo torto brez glutena, brez mleka in brez jajc. to bo zanimivo user posted image .

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 135
15.10.2008 14:45:03   
altati
kuki -  jaz pri tvojem martinu sumim na kombinacijo suhega zraka in prahu,ki seje najbrž zajedel kam (od brusenja, blablabla, tisti mikro prah).
ej, kuki, kaj pa jogi??????? a ga nisi menjala Martinu????

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 136
15.10.2008 15:27:18   
piskot
ima, pa posteljnino tudi, samo smo ze pred enim tednom vse zamenjali, da zdaj spi na mojem ta starem jogiju. pa vse cunje in posteljnino sem mu ze preprala z orescki.

aja, jogi je bil itak s protialergijsko prevleko, tko da je ata sam pizdil, ko ga je moral prestavljat. pa res ni bil to vzrok. ne vem, zdaj se bomo sli en teden to blesavo dieto, da dokazemo, da ni hrana vzrok. potem gremo pa dalje.

aja, altati, pira je psenica in vsebuje gluten in prav tako ni dovoljena. kot kaze bomo postregli v soboto samo torto in kompot user posted image .

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 137
15.10.2008 15:29:25   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

aja, altati, pira je psenica in vsebuje gluten in prav tako ni dovoljena. kot kaze bomo postregli v soboto samo torto in kompot user posted image .

ja, res je, vsebuje gluten, ampak pšenica pa ni.
pira je pira, pšenica pa pšenica.
pira je predhodnica pšenice.
kuki, moja Tia je imela alergijo na pšenico, pa jo je menjala s piro.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 138
15.10.2008 15:35:59   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: altati

zakaj ti vedno vec ves kot wikipedia user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 139
15.10.2008 15:37:54   
altati

IZVIRNO SPOROČILO: altati

zakaj ti vedno vec ves kot wikipedia user posted image

to sem se na bioresonnci naučila, prej sploh nisem skoraj vedela kaj pira jeuser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 140
15.10.2008 15:39:02   
altati
aja, kuki, wikipedia je polna napakuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 141
15.10.2008 18:20:08   
Anonimen
lina čestitam za diplomouser posted image , ampak jaz se ti še ne pridružujem, mogoče čez 14 dni!

Je bilo pa ful čudno, ker se mi zdi, da je prav iskal kaj ne bomo znale in je tolko časa spraševal eno področje, da je najdel luknjouser posted image  (ponavadi postavi 1 vprašanje iz enega sklopa, jaz sem dobila 4 in zadnjega nisem znala), ma me tolaži, da smo 3 od 4ih padleuser posted image - kruto......še najbolj butasto pa je, da sem jaz očitno res zmeraj vprašana tisto kar se zavestno ne naučim, v petek sem se še hecala, da če me misli pa to vprašat pol naj pa tud gre nekamuser posted image  in TOČNO TO ME JE VPRAŠAL, sem si takrat kar rekla, no pa je konecuser posted image

Potem pa še na koncu izpita reče, da nam je mal krivico naredil in se lahko na izredni rok prijavimo, da ni treba rednega čakatuser posted image

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 142
15.10.2008 20:46:27   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: Remy

lina čestitam za diplomouser posted image , ampak jaz se ti še ne pridružujem, mogoče čez 14 dni!

Je bilo pa ful čudno, ker se mi zdi, da je prav iskal kaj ne bomo znale in je tolko časa spraševal eno področje, da je najdel luknjouser posted image  (ponavadi postavi 1 vprašanje iz enega sklopa, jaz sem dobila 4 in zadnjega nisem znala), ma me tolaži, da smo 3 od 4ih padleuser posted image - kruto......še najbolj butasto pa je, da sem jaz očitno res zmeraj vprašana tisto kar se zavestno ne naučim, v petek sem se še hecala, da če me misli pa to vprašat pol naj pa tud gre nekamuser posted image  in TOČNO TO ME JE VPRAŠAL, sem si takrat kar rekla, no pa je konecuser posted image

Potem pa še na koncu izpita reče, da nam je mal krivico naredil in se lahko na izredni rok prijavimo, da ni treba rednega čakatuser posted image

bedak, jaz bi ga kar okol uses ce bi bil zdajle tle zraven. okej, dejstvo je da se eni prfoksi pac izzivljajo, ampak da potem to se prizna!? visek nesramnosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 143
15.10.2008 21:18:11   
mis
Eto. Sem sama cel dan, pa jutri tud še en del. Mož je šel v klet, pa na štajersko na intervju, jutri ma še neki za službo tam, tako da se jutri vrne. Danes sem obe lepo spat spravila, jutri pa z obema zjutraj od doma da Tino v vrtec spravim. Lepo sta okoli 20h zaspali.

Včeraj smo imeli v vrtcu kostanjev piknik, pol je pa mož na hitro ljudi zbobnal na gobovo juho in palačinke. Jasno ko sem začela rezat gobe so bile vse črvive in sem vse stran vrgla in kričala zraven ko so tisti črvi ven lezli. K sreči smo imeli še suhe jurčke doma. Večer je super uspel imeli smo se lepo.

tina se ima že lepo v vrtcu, že malo več spi, danes se je zbudila ker je en vreščal zraven baje. Sicer bi še spala. Upam da bo zdaj malo zdrava da se malo na vrtec privadi.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 144
15.10.2008 22:10:17   
frrrr

danes ima njena princeska 2 leti - sem ji čestitala za oboje, tako da sem te prehitela user posted image sem bolj firbčna zgleda kot ti user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 145
15.10.2008 22:27:41   
frrrr
hehe, js sm pa tolk dosledna, da sem danes malemu vse igrače vrnila user posted image sem se hotla s kockami igrat, pa sem rabla te zoo variante zraven user posted image
itaq smo šli danes brez zvezdic in pik čez dan... popoldne sem mu pa vse vrnila. no, 2 dni smo se pa šli tole user posted image
bomo dodelali in čebelice (imam take lepe nalepke) delili za vsak priden dan.
čez dan je bil ok, malce bolj jokav kot sicer. pozornost je hotel 100%, kar sicer ne zahteva in se komot sam igra pol ure ali celo dlje. AB je na 12 ur. hrane je danes pojedel zelooo malo, a se tolažim s tem, da ej bila luna. je po možu in ob luninih menah oba full mau jesta, js pa full velik user posted image to sem opazila že v času dojenja, da manj poje kot sicer. od sadja grozdje in mandarine ni želel niti poskusiti... zvečer pa sva brez problemov umila zobke, torej slinavka verjetno še ni na pohodu. je pa še možnost, ker naj bi bila inkubacijska doba 2 dni. v vrtcu jih je enih 6 okuženih. upam, da smo preskočili, ker vsega pa res ne rabimo pobrat.

grem zdej pod tuš in spat. bla prejšnja noč burna, čez dan sva za 2 uri in pol mrknila in mau pomagalo... grem pa vseeno nabrat energijo.

nočko!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 146
15.10.2008 22:29:14   
frrrr
*lina* - čestitke user posted image

Remy - preveč misliš na to, kar ne znaš in pol prikličeš to vprašanje... bodi prepričana, da vse znaš in naj ti čez 14 dni rata! user posted image

moci - vse neki delajo, samo midve mirujeva user posted image enkrat bova midve ttu dipl user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 147
15.10.2008 22:43:19   
frrrr
imam še eno vprašanje... ali katera pozna pesem, ki gre nekako takole:

jaboko rdeče hej,
kje si zrastlo mi povej.
tam na jablani košati,
me je božal sonček zlati.

zanima me ali je to prav? to pesmico me je danes Jaša naučil in nisem zihr, če sem ga vse prav razumela user posted image
hvala za odgovore!

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 148
15.10.2008 22:45:11   
frrrr
sm smotana... prej vas vprašam, preden poguglam... že našla http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1992995

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 149
15.10.2008 22:55:00   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Remy

bedak, jaz bi ga kar okol uses ce bi bil zdajle tle zraven. okej, dejstvo je da se eni prfoksi pac izzivljajo, ampak da potem to se prizna!? visek nesramnosti.

jah no, kaj čemo, samo da si je on vest olajšal......sej je rabil 3 leta, da se je nove zakone naučil, zdej jih mormo pa vsi znat kot pesmico......pa jaz nisem vedela, da pred vstopom v EU nismo imeli zakona o zaščiti živaliuser posted image - no HB pol da smo šli v EUuser posted image , sej pravijo, da je vsaka stvar za nekaj dobra!

Frrrr- jst tudi nikoli ne bom dipl., ker nimamo takega nazivauser posted image

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...

Recepti za otroke
ksenija12

Kje dobite ideje za kuhanje za otroke?

portali- ringaraja, kulinarična slo... (34%)

kuharske knjige(za otroke..) (12%)

v revijah (6%)

drugo (49%)

Število vseh glasov: 286

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!