|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-5
17.10.2008 14:18:03   
pikapolona2
evo recepti kar dežujejo :-))))

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 201
17.10.2008 14:32:27   
muki1
Ja, še eno sem pozabla. Solata iz skute.
Zmešam eno skuto, malo pločevinko koruze, rumeno papriko, en velik na kolesa narezan por, malo pločevinko belega fižola in sesekljana bučna semena. Soliš, popraš in preliješ z veliko bučnega olja. To gre pri nas vedno za med.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

Neposredna povezava do sporočila: 202
17.10.2008 14:33:05   
piskot
kaksni hudi recepti. mi pa dieto user posted image . torto so nam dali zamrznit. menda da zdrzi 3 mesece tko v eni nevemkaksni komori. svasta.

moja mati pravi da bomo ukinili martinove rojstne dneve. ze lansko leto smo zaradi viroze 2× prestavili praznovanje.

maxica in kaj ste potem ugotovili?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

Neposredna povezava do sporočila: 203
   [Brisano sporočilo]
17.10.2008 14:42:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 204
17.10.2008 14:43:23   
lucika
MMMMMMMMMMM, en recept je boljši od drugega...

upam, da mi bo uspelo kaj od tega:))) navadno zadnji dan, namesto da bi pripravljala dobrote, pučem ko nora po hiši, ker je točno takrat sama od sebe nastala največja bomba.

ta vikend sem sama in imam nek čuden delodiš za pucanje. že tule v službi cel dan neke stare grehe urejam. pa bom poskusla tudi doma. no, kolikor mi bo mali dopuščal, ker seveda pod "sama" mislim brez moža, ne brez otroka.

včeraj se je pri nas začela nova abonmajska sezona gledališča. danes pa me čaka koncert oliverja dragojeviča. hja, eni si pa privoščimo. no, pa prej pet let nič, pa pol pet let nič...

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 205
17.10.2008 14:49:44   
pikapolona2
pri nas je pa ravno večarj abonma odpadel...olezen v ansamblu......še dobr da obstajajo SMSi in so nas obvestili kar na mobiuser posted image user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 206
17.10.2008 14:52:54   
piskot
ja mi smo praznovanje odpovedali, glede na to da torte iz riza in kuhanih jabolk ne znamo narest user posted image .

bogi sine martine. drug teden nama ati odide na kitajsko, tako da bo zurka sele enkrat sredi novembra user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 207
17.10.2008 14:58:46   
pikapolona2
bo pa takrat orng...no piškot....glavn da bo!

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 208
   [Brisano sporočilo]
17.10.2008 15:01:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 209
17.10.2008 19:21:59   
frrrr
piškot, upam da spedenate Martina in pikice ter srbečica izgineta user posted image

muki in pikapolona, tele vajine ideje za jedilnike sem pa kr spravila user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 210
17.10.2008 19:22:03   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

frrr ti si čist preveč aktion mama...pa nalepke pa igrače pa packanjeuser posted image user posted image user posted image ...tamali pa faca-kar cele pesmice deklamira.

Jst sem pa začela s pesmicami sedaj pred spanjem.-....pravljice nikoli nisva do konca prebrali ker ji je padla koncentracija....zdej pa vsak večer pred spanjem ene dve pesmice preberem in gre drnjohat.
midva pred spanjem podebatirava kaj se je čez dan dogajalo. če potem ni še dovolj utrujen, pa dava vse pesmice spat in pri tem mi pridno pomaga user posted image   zapojeva vse uspavanke, ki jih znam user posted image muce bele od mačka murija, za zaprtimi očmi od mike make, jaša ni bolan in jaša še deklarira avtobus nima rus, brez koles, gre na ples user posted image in tako vsi zaspijo, pol lahk pa še jaša user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 211
17.10.2008 19:22:06   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Pikicapokica6

frrrr - najlepša hvala za tok lepo slikico za rojstni dan. Hkrati moram nujno čestitat vsem oktobrčkom za 2. svečkouser posted image user posted image . Nikakor vas nisem še pozabila, se velikokrat spomnim na vse, pišem pa res nič. user posted image user posted image

Čestitam novim nosečkam, s psašo se vsake tolk časa še kaj berevauser posted image , sva skupaj v maju 2009user posted image .

Lepo razvajajte svoje nadebudneže, tisti pa, ki še praznujete rojstni dan, pa lepo praznovanje.

Lp!
eno stran kasneje sem ti še eno čestitko napisala, samo nisem tvojega imena napisala, da te ne bi razkrila lepo nosečnost ti želim!

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 212
17.10.2008 19:22:08   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Odrasli:
narezek iz enega kmečkega turizma, da bodo domače dobrote

a iz unga, kamor sta naju peljala (smajli, ki ima jezik do tal)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 213
17.10.2008 19:25:11   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

ja mi smo praznovanje odpovedali, glede na to da torte iz riza in kuhanih jabolk ne znamo narest user posted image .

bogi sine martine. drug teden nama ati odide na kitajsko, tako da bo zurka sele enkrat sredi novembra user posted image .

a nisi rekla, da lahko polento je? imam super recept za sladico iz polente in jabolk

upam, da ne bomo kdaj takšni dieti... a vseeno bi imela recept, plsss

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 214
17.10.2008 19:29:44   
frrrr
Maxica - tvoja dva fantiča sta pa prava šarmerja!
Lanovo spanje - Jaši pomaga Raimond Lap... ti pošljem.

tasha - tudi tvoj fantič je lušten. torta pa zgleda zeeelo slastno!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 215
   [Brisano sporočilo]
17.10.2008 19:32:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 216
17.10.2008 21:08:28   
mis
Men se MEŠAAAAAAAAA! Tina spet kašlja. Altati, prosim povej kaj naj naredim. Ti imaš izkušnje s tem. Te lajhko jutri pokličem? Al pa mi napiši prosim. Men se bo strgal. V ponedeljek je šla po enem tednu v vrtec, super je bilo ta teden, ful je bila dobre volje... danes sem takoj vidla da ni ok ker je bila skoz jokica, pa stiskala se je, pa zahtevna...

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 217
17.10.2008 21:14:55   
mis
Piskot, kako si prišla mimo vrste pri Rižnarjevi? Si se k njej prijavila? A naj grem k njej da mi pove kako in kaj?

< Sporočilo je popravil mis -- 17.10.2008 21:15:11 >

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 218
17.10.2008 21:27:22   
frrrr
sivkamivka, narobe sem napisala... sem hotla napisat, da upam, da ne bomo rabli tega kuhat, ker drugega ne bi smeli jest in bomo kar tako tole kuhali za lušte in ker je zdravo. user posted image bere se okusno. hvala!

mis, upam da bo Tina jutri dobra. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 219
17.10.2008 21:50:04   
mis
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

mis, upam da bo Tina jutri dobra. user posted image

Zaenkrat je mir, ampak že vem kaj me čaka čez vikenduser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 220
17.10.2008 21:51:52   
piskot

a nisi rekla, da lahko polento je? imam super recept za sladico iz polente in jabolk

kupim!
samo na seznamu so: polenta, riz, jabolka, sipkov caj in sladkor, pa sol. ne mi rect, da se iz tega da torto narest?

Neposredna povezava do sporočila: 221
17.10.2008 21:55:38   
piskot

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

upam, da ne bomo kdaj takšni dieti... a vseeno bi imela recept, plsss

saj to ni le dietna sladica. res pa ima mnogo ljudi predsodke do polente.

torej: skuhaš poletno, osladiš jo z zgoščenim jabolčnim sokom. naliješ jo še vročo v tortni model. olupiš in naribaš jabolka, jih potreseš po polenti, lahko posuješ s cimetom in zaliješ (jaz ne uporabljam želatine ampak agar agar ali pa arrowroot=rastlinska želatina, oslajena z zgošščenim jabolčnim sokom). če smeš jesti še kaj, lahko v poletno dodaš rozine ali kokos ali oboje, med jabolka pa na koleščke narezane banane, jagode, borovnice, breskve ...
torto ohladiš v hladnilniku in serviraš hladno. poleti paše kot osvežitev. preverjeno.

zanimivo. samo se model za torte kupim user posted image . bomo probali. ampak potem ko bomo lahko vse jedli. tale zelatina ni na seznamu.

Neposredna povezava do sporočila: 222
17.10.2008 21:57:27   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Piskot, kako si prišla mimo vrste pri Rižnarjevi? Si se k njej prijavila? A naj grem k njej da mi pove kako in kaj?

nisem. njej sem mail pisala, pa mi ni odgovorila. na spletni strani itak pise da trenutno ne sprejemajo novih pacientov.

sem nafehtala tole teto, ki v kranju dela to. sva bila ze z mozem enkrat pri njej, pa se znanka je se iz srednjesolskih casov. in ko sem ji povedala, kaksno je stanje, nam bo odstopila svojo prosto uro za kosilo.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 223
17.10.2008 22:36:58   
frrrr
piškot, pol še obstajajo ljudje user posted image upam, da vam ne najde kaj hudega oz. da odkrije pravi razlog za pikice in uspešno odpravite tole alergijo na žmflj

mis, bodi pozitivka in ne predvidevat slabih stvari vnaprej, ker jih s tem samo prikličeš nase. sicer te pa razumem, sem imela namreč včeraj tudi črne scenarije pred očmi, pa me je mož mau v roke vzel user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 224
17.10.2008 22:52:06   
frrrr
da vam napišem kk nas naš mali komandira in kako si zmišljuje user posted image

danes sta se s taščo merila pri merilnem traku... najprej ona njega, potem pa on njo. in jo je najprej fajn naštimal, potem jo je pa še pokomandiral: NOGE TAM SPODAJ MET in je mogla čist ob steno dat noge user posted image

za večerjo sem mu pripravila pšenični zdrob in ker ga obožujem, ga vedno skuham še zame. Jaša ga je nekaj pojedel, potem pa raje nadaljeval s palačinkami. ko je zaključil z zdrobom, sem ga vprašala če lahko js pojem in je rekel JA. in ko je pojedel palačinko in še mau, mi je pomolil krožnik, ter rekel MAMICA ŠE TO POJEJ user posted image user posted image zgleda da me ima za kontajner, ki vse poje za njim user posted image

in pri večernem spravljanju v pižamo, sem opazila, da ima nohtek na palcu leve noge malce dolg... ker on zelo nerad pusti ščipat nohte na nogah (na rokah ni problem), je neki cmevkal. v tem je prišel mož v kopalnico in ga je vprašal kaj je narobe. mali pa njemu MAMICA TEBI NAGAJA user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Oskar, Adam, Izak ali Manuel
TLF

Katero ime bi izbrali za sina?

Oskar (17%)

Adam (5%)

Izak (15%)

Manuel (9%)

nobeno (54%)

vseeno (1%)

Število vseh glasov: 551

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!