|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
16.10.2008 19:51:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3326
   [Brisano sporočilo]
16.10.2008 19:53:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3327
   [Brisano sporočilo]
16.10.2008 19:58:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3328
   [Brisano sporočilo]
16.10.2008 20:02:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3329
   RE: Julijske čveke, 2008, II. del
16.10.2008 20:05:56   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

Ojla, evo mene.

Tale post bo pa doooolg kot ponedeljek, da mal notri spravim odgovore. Nič se ne javljam kaj, ker se mi sploh ne da več. Spat hodim že ob 7 zvečer kr s tamalim, zdejle grem spet počas.
Namreč:
Naš mali Luka je ful motorično napreden... obvlada vse... obrate kakorkoli želiš, skratka fuul je močan, mislim da kr za ena dva meseca prehiteva. To bi blo čist kul, če ne bi zdej noči prebedel. Zakaj? ker se frajer skoz obrača iz hrbta ne trebuh. na trebuhu pase kravice, na hrbtu noče spat, ker se more obrnit na trebuhuser posted image in pol po 3-4 ure na noč PREBEDIMO... ker ga na hrbtu ne morm zadržat, na trebuhu pa noče dat glave dol in pol joka al na hrbtu al na boku al na trebuhu. Nikakvo.

Pa še lačen je fuuul postal. čez dan ga še nahranim, pač na 2.5 ure je, ponoči pa se mi kr na 3-4 ure zbuja, sestradan kot pes in poje 160 ml. pravi dec je no user posted image
je pa muka res... to je res začaran krog, tečen ponoči, nenaspan podnevi (itak je za popoldansko spanje isti problem zaradi obračanja na trebuh in pol po eni uri, ko je že utrujen ponori in kriči in ni spanca). ful ful se mi smili ko tak milo joka in se trudi. ne razumem pa, kak ta buča mala ne pogrunta, da mu ni luštn na trebuščku, se pa spomni 50x zapored obrnit tja. aja največji problem je pa itak refluks. na trebuhu mi potem bruha udi po 4x zapored.

lunica, tkole bom rekla. jaz sem bila pa danes pri P z Živo, ker ene 2 ali 3 obroke na dan noče jest al pa na silo poje kakih 60 ml samo. vem, da tvoj velik je, ampak za bruhanje govorim naprej.
in td čedalje več bruhca, ampak recimo kako uro ali 2 po obroku pride sesirjen melekc ven, čist malo, ampak pride.
in je rekla, da naj dajem eno malo žličko rižolina v mleko (na škatli piše od 4 meseca dalje 4 velike žlice v 180ml, za tko malo je pa rekla, da se mleko zgosti in potem malo manj bruhajo, pa lahko 1 malo žličko v 120 ali 150).
lej, vem, da so eni fuuuul proti gosti hrani pa take fore, in sm jz tud rekla, daje še premahjna pa tko. pa je rekla, da ena mala žlička ne b nikol problem niti kasneje za alegijo, ker je ta novalacova tko iz riža inbrez glutena in torej naj ne bi bila alergena.

aja, eni morem poročat za izpuščajčke na obrazu - danes jih nima skoraj nič več, ker sem nehala mazat z ribjim mazilom. vsebuje namreč lanolin in lahko, da ji to ne paše. in mam eno bebival mazilo in je takoj dobr ratal. trkal. bomo videli naslendje dni.

vprašala tud za alergijo na mleko - pri tej staroti se zlo zlo redko pokaže, niti je v večini NE razvijejo še. če bi jo mela, bi mela hude klinične znake - izpuščaje po celem telesu, hudo bruhanje ipd.

kontrolo mamo v torek, moramo pisati kdaj in koliko pojemo, rekla pa je, da naj ji ne dajem nič vmes - samo obroke na 4 li 4 ure in pol, vmes pa naj jo zamotim.  

zdej grem pa prebrat naprej.

Vidiš, kak je to zanimivo. Tvoja P predlaga gosto hrano pri 2,5 mesecih, moja pa me je obtožila, da je Nejc dobil atopični dermatitis pri 4. mesecih ravno zaradi dodajanja rižolina v mleko, ki je alergen, ker so to kemične zadeve, baje. Tak mi je rekla. Zdaj pa naj bo mamica pametna in naj ve, kako delati. Pa tudi nisem dala veliko noter, pa še to samo enkrat na dan, zvečer. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3330
   [Brisano sporočilo]
16.10.2008 20:06:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3331
   [Brisano sporočilo]
16.10.2008 20:07:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3332
   [Brisano sporočilo]
16.10.2008 20:20:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3333
   [Brisano sporočilo]
16.10.2008 20:20:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3334
   [Brisano sporočilo]
16.10.2008 20:24:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3335
16.10.2008 20:25:25   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

ja, blacky, fuuuuuul so različni, res. kr nisem upala napisat, sam, če je res rekla. in da zagotovila, da zarad tega ne bo alergij. da je problem pretirano goste hrane zaradi prebave, ne zaradi alergij.
pa bodi pameten, ja. 

Samo kaj ti pomaga njeno zagotovilo? Če pa bo prišlo do alergije, pa boš ti imela otroka na skrbi s tem, ona pa se bo izgovorila na nekaj drugega al pa bo rekla, ja veste, to pa je res izjema, se drugač ne dogaja. user posted image  Skrb pa imaš potem celo otroštvo zaradi tega sranja.user posted image
Pa ne se bat kaj napisat, ker si moramo izmenjavat različna mnenja. Pa to ni napad nate, bog ne daj. Samo pogovarjamo se.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3336
   [Brisano sporočilo]
16.10.2008 20:27:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3337
   [Brisano sporočilo]
16.10.2008 20:29:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3338
   [Brisano sporočilo]
16.10.2008 20:31:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3339
16.10.2008 20:35:40   
netki
na pomoč....

rabim en ful dober verz za poroko.....prosim!!!!

hvala!

Neposredna povezava do sporočila: 3340
16.10.2008 20:41:00   
frutka_
Flower&Blacky hvala za info o krstu. user posted image  Prvič smo imeli tudi mi bolj mali krst. Zdaj pa je rojstvo moje kokice sovpadlo z mojim RD-jem in so mi vse moje zlate tete čestitale pa darilo zame in tamalo prinesle in se mi zdi nekako prav, da jih povabim. V bistvu smo ena taka fajn familija in se fajn razumemo in vse skupaj praznujemo. No, vabila bom naredila sama (sem jih tudi za poroko), na mizi bi rada imela šopke-bidermajerje (to je imela moja sestrična in malega agelčka noter in je zgledalo takoooo lepo), pa kosilo in torta. Torto bo najbrž taščica naročila pri eni sorodnici. Torej mi v bistvu ostane kosilo. Kaj pa moram pri župniku urediti?
HD mi smo že skopani in spančakmo. Kako si se odločila glede kopanja v bazenu?
Glede rižolinota bom povedala svojo izkušnjo od prvič. Jaz sem zgostila mleko z navadnim razkuhanim rižekom. To je ziher varianta. Saj ne rabi Lino bit.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3341
16.10.2008 20:42:13   
frutka_
IZVIRNO SPOROČILO: netki

na pomoč....

rabim en ful dober verz za poroko.....prosim!!!!

hvala!

Mogoče tole...http://e-verzi.si/najboljsi-verzi/

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
16.10.2008 20:43:15   
frutka_
noče mi kopirat...user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
16.10.2008 20:43:44   
sasi13
berem za nazaj začela sm z 122 stranjo in tudi tam bom začela odgovarjat, očitno bom mogla ogromno napisat.

lasje boljše da ne govorim kako so mi izpadal zato sm se pa rajši na kratko ostrigla.

od rojstva imamo modre učke in so še kr, ampak fora je da noben od naju nima modrih učk.

mi smo na pleničkah 3 in mislim da bo počasi treba na 4 šaltat.

inigo čestitaj markotu.

nočnega previjanja tudi mi ne izvajamo razen v primeru kakanja.

mi smo že mogoče kakšen mesec na dvojki, sma probala že trojko ampak preveč teče tako da bo še moglo mal počakat. a še katera uporablja avent cuclje enko, jz jih imam in bi zamenjala za dvojko?

mirjam80 in lumpi1 dobrodošli.

blacky30 za seznam.

lunica mi smo dobili da lahko pri 4, 5 začnemo z GH in z aptamil dvojko.

mi smo bili pa danes na pregledu ker imamo zamašene noske ja nič drugega kot fiziološka in aspirator, sta pa full boga ponoči komi dihata. upam da hitro to porihtamo da se ne bo še kam drugam prestavlo.

blacky30 teža 4 meseci Jan 6250, Anžej 6000

cepljenje sta že tudi oba dala čez, že imamo z Janom kmalu drugega.

dzanika dej mi napiši katerih 8 ti še fali, a to si misla da jih boš imela 230 al čist poln album.

JaN & AnŽeJ 12.6.2008

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
16.10.2008 20:54:28   
nanka
IZVIRNO SPOROČILO: Motoristka

nanka-upam da.Kaj pa če bi ji ti dajala mogoče bolj nasitno in redilno AM-Milumil je tak-kolegica ga je imela, ko je imela težave z naraščajočo težo pri dojenčku.

Sem imela pri tretji iste probleme in sem ji začela pri 3 mesecih z Milumilom. Katastrofa na celi črti, ni in ni ga marala, vsak obrok je pojedla 60 ml in to je bilo to. Tako da ji bom zaenkrat kar Novalac dodajala, ostalo pa svoje. Sva ravno jedli in je po podoju pojedla še 80ml AM. Bom videla v sredo kaj to pomeni, samo strah me je da bi nehala jesti, tako kot je naredila Zoja.

(odgovor članu Motoristka)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
16.10.2008 20:57:10   
Inigo
hruška, da ne boš rekla, da nič ne napišem... user posted image

mali že spi - vsak dan gre prej spat... user posted image midva pa se spravljama film gledat (Gone baby gone), morda še kakšno križanko rešima user posted image

lunica - si že nardila test? kak je rezultat? dobimo novega julijčka? user posted image user posted image

tinky
- no, sam da je rezultat po tvoji volji!

sasi13
- lepo da si se spet mal oglasila? zaka vas zadnjič ni blo v Velenje? kdaj prijete? morš poklicat!

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
16.10.2008 21:02:23   
Inigo
nič grem pod kouter k mojmu user posted image

nočko!

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
16.10.2008 21:05:13   
glugluglu
43€,
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Frutka, mi smo dali krst skozi. Samo stroški pa so bili manjši, ker nas je bilo samo 10. Odvisno tudi, če boš imela v gostilni kosilo ali doma? V gostilni lahko računaš nekje 10€ na osebo s pijačo vred. Za torto pri Pohorski kavarni smo dali 43€, samo je samo za 16 ljudi, tak da rabiš večjo. Priporočam tudi Slaščičarstvo Simona v Miklavžu, dela lepe in poceni torte. Jaz sicer vedno tam naročam.

10 EUR s pijačo vred user posted image , meni se zdi, da je to pri vas kar ugodno, sicer je v Logatcu majčkeno ceneje kot v Lj., ampak ne toliko. Kako se pa drugim zdijo te cene?

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
16.10.2008 21:10:15   
lex
IZVIRNO SPOROČILO: frutka

Lex jaz sem za akcijo. Itak te imam v planu ju3!user posted image  Ampak zdaj ne razumem kje bi se dobile? Kaj pa če se zmenimo v Europarku? Ju3 je dežek napovedan. lahko, do 9h zjutaj mate čas da se zmenimo
Tiste, ki ste imele krst
...kako naj začnem planirat in koliko naj računam za cca. 30ljudi? Kosilo, rože, tortica ipd.. nimam pojma, računa še nisem dobila ker je šefica na bolniški, torto sem sama naredila, rož nismo meli, župniku sva dala 30€

ja nič grem cote sortirat za Alino in Vito

frutka in flower pokličita za jutri al pa pošljita zs (bom še dolgo imela comp prižgan, pa bom prečekirala preden grem šlafat)

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
16.10.2008 21:16:58   
frutka_
Jaz imam namen iti v Euriča z eno prijateljico in bi mi ta lokacija najbolj ustrezala. Flower si za? Lex ti tudi?
Glugluglu...43eur za kaj?!user posted image
Madona vidim, da preveč kompliciram pri krstu... Vsi ste to opravili na 1,2,3, jaz pa se poleg spravlajm kot da bi ohcet organizirala.user posted image
Inigo sweet dreams!Zzzzzzzzzzzzz.........

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?