|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 16.10.2008 19:18:59
|
|
|
|
Blacky30
|
Kenya, vama pa res ni z rožicami postlano. Uboga Zoja, upam, da bo kmalu boljše in da se bosta lahko začeli normalno hraniti, da vama bo to postalo užitek. Pa daj se še kaj oglasit! Flower, HB da ni potrjena alergija in upam, da je rezultat pravi! Pa držim pesti, da dobite mleko zastonj. Glede tvojega posta pa ne, nisem spregledala, samo še nisem prilezla do tvojega posta, ker jaz bizgec kar sproti odgovarjam, namesto da bi najprej vse prebrala. Samo potem takem bi pol stvari pozabla napisat. Nisem pa imela časa vse napisat in vse prebrat, preden bi objavila. Ja, komplicirano, saj vem... Almera, ooo, si nova? Te sploh nisem spoznala. Ko sem tak bežno preletela avatar in brala tvoj post, sem bila za moment cela zmešana, ker sem mislila, da Majuska piše, potem pa sem šele dobro slikico pogledala. Imata precej podobne. Tinky, a ti si tud bla v strahih za ? Pa kaj te je zdaj to???? Punce, pamet v roke! Sicer pa jaz nimam nič proti, če bodo novi julijčki ratali!!! Motoristka, pri meni je začela vleči zizo in jo nategovat, ker ji je zmanjkalo mleka. Potem sem si poskušala stisnit in ni nič več priteklo ven. Neboglasnica, samo, da te čimprej neha bolet in Staša neha zvijat. Lunica, kak ni pravo plazenje???? Če ti pol metra preplazi, ni nič druga kot pravo plazenje! Če bi se premaknil za 10 cm, bi še dvomila, če pa je tak, kot ti praviš, pa je plazenje. Kaj zdaj? Nočeš smajlija? Frutka, mi smo dali krst skozi. Samo stroški pa so bili manjši, ker nas je bilo samo 10. Odvisno tudi, če boš imela v gostilni kosilo ali doma? V gostilni lahko računaš nekje 10€ na osebo s pijačo vred. Za torto pri Pohorski kavarni smo dali 43€, samo je samo za 16 ljudi, tak da rabiš večjo. Priporočam tudi Slaščičarstvo Simona v Miklavžu, dela lepe in poceni torte. Jaz sicer vedno tam naročam.
|
|
|