|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke, 2008, II. del
16.10.2008 16:15:05   
lex
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

lex, kako ti uspe ža tako zgodaj narediti filano papriko?

prvič v življenju, ker je nazaj zadremala v ležalniku

glugluglu moja kolegica ima v btc nanovo odprt masažni salon in je dipl. fizioterapevtka tak da če si kje blizu idi do nje, obvlada fullluser posted image user posted image user posted image

zimska kolegica ma tudi velikana (sicer manj kot tvoj) pa je kupila romerja.pri meni je probala romerja pri kolegici maxi cosija, pa je romer bolj širok in mu je bolj udobno not. če maš šanso sprobaj.

lunica nehaj mu dajat steroideuser posted image  saj vse vemo, da je luka oh in splohuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  (pa tako grdo so ga imeli na nuhalniuser posted image ), aja kar se M tiče- malo manj križanke rešujta, drugač bo res +user posted image user posted image user posted image

netki pusti težkokategornike

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
16.10.2008 16:58:11   
neboglasnica
almera: čisto si me zmešala, saj imaš novo slikico. Kmalu te ne bi kaj dosti obrajtala. user posted image

majuska, metuljček321: hvala za dobre želje

glugluglu: nategne hrbtenico??? Hkm,....

zimska:
mi že imamo tak sedež od punc, problem je v tem, da najina otročka fizično še nista za v ta večji zic.

Takole, meni so rezali, boli k sam user posted image . grem vodoravno. Povem pa vam, da bom Stašu nehala dajati AD3, ker ga zvija. Prej sva imela D3, pa je bilo vse ok. Grem, se že dere

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
16.10.2008 17:15:43   
Tinky
Lunči, da je tvoj Lukec Superman se je že vedlo. Bravo za malega, če blo šlo tako naprej bo naslednji mesec že shodil user posted image

Včeraj sva s Tejčkom bila v posvetovalnici, pa prvi pik je dobil.
Revček je tako zafarbal in vriskal, ko je dobil pik v stegno, da ga pol ure nisem mogla potolažit.
Velik pa je 61 cm
težek pa 6280 g

Danes se mi je odvalil kamen od srca....sem naredila nosečniški test in je pokazal MINUS!!!

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
16.10.2008 17:25:46   
Blacky30
Evo, zdaj sem našla čas, da vam kaj lepega napišem, pa kavico pijem zraven.

Ja, jaz sem se tudi malo zamislila, ko sem gledala naš seznamček. Jih tud kar nekaj pogrešam, ko so bile prej aktivne, zdaj pa so kar mrknile. Ajde, da jih malo pokličemo:

andras
masaja
najsi
*Angelina*
lejla969
Juno
pety78
ilatic
katy\o/
pepa6
kenya
klarazan
ksenci
NyahRR
lindy
Yasminka
nika9

Babike, kje steeeeeeeeee??????????????????????????????? Oglasite se nam!!!

Saj sem jih nekaj tudi spustila, samo tiste se niso kaj veliko že prej javljale.

Mojcej, nima se tukaj sploh nič ne oglaša, po porodu se je menda samo enkrat. Poišči na dvojčkih, morda je tam bolj aktivna.
Neboglasnica, upam, da ni bilo v polikliniki prehudo. Vica pa sta ta boljša!!! Ti jih še kar popaj gor!user posted image user posted image user posted image

Flower, kako je bilo pri alergologu?

Tims, jaz sem že tam na albumu pri tvoji slikci komentirala, kako to, da si prešaltala na rdečo barvo. No, pa sem zdaj izvedela odgovor. user posted image
Vse najboljše vsem slavljenčkom danes!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
16.10.2008 17:37:42   
Motoristka
Hojla!

Jaz pa sem zelo žalostnauser posted image ....smo od posvetovalnice...v 1 mesecu se je zredil samo 500g...saj ne bi bilo nič, če jaz ne bi P rekla oz. vprašala, če ni to malo...pa je rekel najprej da je v redu, potem pa da naj le malo dodam..na koncu pa reče naj se zdaj samo 2 tedna dojiva in prideva se stehtatčez 2 tedna  pa bomo potem videli kako je.Sem kar žalostna, če mi zmankuje mleka-pa sploh ne ve zakaj me je tako prizadelouser posted image user posted image user posted image .Upam, da je to samo kakšno bolj čudno obdobje.Saj ko ga podojim mi načeloma ne joka, razen ta teden malo.Pa danes je dobil pikico, pa je stalno jokal, pa mu dam za jesti, se zraven še bolj joka, mu dam čaj in ga na eks spije.Me zanima...tiste katerim je zmanjkalo mleka....ali potem ko ste ga podojile in če je mogoče jokal-ali ste si probale stisniti joško in je kaj ven priteklo-pri meni še vedno teče, četudi ne pije več.

13.7.2008 ob 2.20 smo dobili sončka Andraža:)

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
16.10.2008 17:39:33   
Anonimen
tinky za minus user posted image user posted image user posted image user posted image

madona lani smo si za pluse čestital, zdej si bomo pa za minuse user posted image user posted image

jaz upam, da me do ponedeljka menza preseneti, če ne pa bom tudi nardila test..

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3306
16.10.2008 17:44:37   
glugluglu
neboglasnica, ja hrbtenico se nategneuser posted image user posted image , a si slučajno na kaj drugega pomislila?user posted image . Saj mi je prej moj dragi rekel, da on tudi zna, ker sem mu rekla, da moramo tja na obisk,user posted image , ne vem kako sedaj kar od enkrat to obvladauser posted image
drugače gre pa tako, da se postavi za tabo, daš roke nekako skupaj, te od zadaj prime, dvigne in strese in če je kriza, ti vse kosti zapokajo. Pa treba bit sproščen, zelo, ker je lahko tudi nevarno.

Lex, sem ene 40 km stran od BTC-ja, ampak drugače pa ko bom tam, pa lahko pride v poštev, a imaš kakšen bolj točen naslov?

metuljcek321: bila sem na telovadbi z dojenčki in je bolj za mamice kot pa za dojenčke

netki, res kot je rekla lex, ne glej težkokategornike.

Naš Tian pa v bistvu nič ne prehiteva, vse je nekako tako kot pri tistem Denverju.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
16.10.2008 17:47:56   
Blacky30
Lunica, jaz sem prejšnji mesec dobila M par dni za tabo, pa še vedno ni ne duha ne sluha o njej. Tak da ne vem, če je tisto sploh bila M.user posted image  Tak kot metuljcek pravi, bi pa lahko bil tudi user posted image . Glede na vajino izredno pogosto reševanje križank, ne bi bilo presenečenje, kaj?user posted image user posted image user posted image

Pa čestitke za plazenje!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Že dobiš novega smajlija v seznamček. Mater, ti boš prva imela vse 4 smajlije!user posted image user posted image user posted image  Pri kolko starosti??
Mirjam, auroraa ti bo pomagala s trakcem, obvlada v nulo!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3308
16.10.2008 17:47:57   
nanka
Motoristka, Natka se po podoju ni nič jokala in tudi meni je mleko še priteklo. Dojili sva se na  ure, nič ni jokala, ponoči sama zaspala, dojili sva se 1x. V  dneh se je zredila 50g in sva zdaj na dodatku, drugi teden pa tehtanje. Sem si pa izčrpala mleko in ga je bilo iz obeh  ml. Ima pa pri treh mesecih in enem tednu 3270g.

Neposredna povezava do sporočila: 3309
16.10.2008 17:52:01   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Ej punce, imam eno vprašanje. Če recimo prekuhavate flaške, a date kdaj zraven tudi dude? Stran sem namreč pometala navodila, pa ne vem, a se jih sploh sme ... kolk sem nevedna user posted image

Absolutno da, jih steriliziram.user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
16.10.2008 17:54:00   
Blacky30
user posted image user posted image user posted image  Se vidi, da pišem kar sproti, kot vas berem. Pa imam malo telepatskih sposobnosti tudi. Jaz tam kenyo kličem in jo dam med izgubljene, zdaj pa pridem do njenega posta, da se je danes oglasila. Smotka jaz! user posted image user posted image user posted image

Bom potem prebrala, zdaj grem gledat svojo najljubšo serijo na TV3.user posted image

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
16.10.2008 17:54:25   
nanka
Neboglasnica user posted image da te čimprej neha boleti.

Lunica, vau, bravo Luka hiter je ni kaj.

Todi, bravo za vaju s s Svitom, super da vama je uspelo. Natka se noče dojiti prej kot po 2,5 ure, prej ji samo tiščim brez uspeha.

Sem šla v nabavo in kupila Novalec pa da vidimo kako bo. Svoje mleko si izčrpam in ji dam oba. Jo pa kar malo silim, da poje 100 ml, ker ona ima 60 čisto dovolj.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
16.10.2008 17:55:33   
Anonimen
blacky nisem noseča... user posted image user posted image

glede znakeca.. nič ne dajaj notri, to še ni pravo plazenje...

ko bo, bomo pa že dali. user posted image user posted image

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3313
16.10.2008 17:57:07   
Anonimen
ojoj nanka. kaj si nor...

kako je drobčkena. med stašem in natko je en dan razlike v starosti in 6 kg. madona user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3314
16.10.2008 18:01:38   
frutka_
Sem se že zjutraj priklopila na net in mi je celi post ven vrglo pol se je pa mickena zbudila in sem šla ven. No, najprej da pozdravim Anino in  Metino mamico. Dobrodošli mamici med julijami.
Blacky eno user posted image  zate, ker si tako lepo uredila seznam.
Lex jaz sem za akcijo. Itak te imam v planu ju3!user posted image  Ampak zdaj ne razumem kje bi se dobile? Kaj pa če se zmenimo v Europarku? Ju3 je dežek napovedan.
Lunica kako je zdaj s teboj? Si OK?!
Tims spomnila sem se, da poznam mamico, ki se ji je letos zgodila enaka zgodba kot tebi. user posted image
Tiste, ki ste imele krst...kako naj začnem planirat in koliko naj računam za cca. 30ljudi? Kosilo, rože, tortica ipd..
Motoristka če je premalo pridobil na teži bi jaz na tvojem mestu najprej podojila na obeh dojkah. Do konca. Da sprazni obe. Potem bi dala dodatek. Glede na to, da je bil cepljen mu lahko komot daš sirup.  Morda se slabo počuti in je siten. Svetujem ti, da vprašaš svetovaslko za dojenje na MON-u!

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
16.10.2008 18:10:59   
nanka
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Motoristka, Natka se po podoju ni nič jokala in tudi meni je mleko še priteklo. Dojili sva se na  ure, nič ni jokala, ponoči sama zaspala, dojili sva se 1x. V  dneh se je zredila 50g in sva zdaj na dodatku, drugi teden pa tehtanje. Sem si pa izčrpala mleko in ga je bilo iz obeh  ml. Ima pa pri treh mesecih in enem tednu 3270g.

Popravek ima 4270g.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
   [Brisano sporočilo]
16.10.2008 18:40:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3317
   [Brisano sporočilo]
16.10.2008 18:41:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3318
16.10.2008 18:49:45   
Motoristka
nanka-se mi je zdelo, da je nekaj narobeuser posted image ...kaj pa je rekel P?Da je v redu?

Neposredna povezava do sporočila: 3319
16.10.2008 18:52:19   
nanka
Ne ni v redu, moram dodajati AM in drugi teden spet na tehtanje.

(odgovor članu Motoristka)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
16.10.2008 18:54:55   
Motoristka
Moj ima pri 3 mesecih 6000kg in 63 cm..pri 2 mesecih pa jih je imel 5500 kg(61 cm)user posted image ...bomo videli kaj bo čez 2 tedna.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
16.10.2008 19:02:12   
nanka
Saj mogoče ima Andraž pa samo tako obdobje, jaz bom vesela, ko se bo zredila 500 g, naša se je v 1 mesecu 340g. 

(odgovor članu Motoristka)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
16.10.2008 19:16:36   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

neboglasnica, ja hrbtenico se nategneuser posted image user posted image , a si slučajno na kaj drugega pomislila?user posted image . Saj mi je prej moj dragi rekel, da on tudi zna, ker sem mu rekla, da moramo tja na obisk,user posted image , ne vem kako sedaj kar od enkrat to obvladauser posted image
drugače gre pa tako, da se postavi za tabo, daš roke nekako skupaj, te od zadaj prime, dvigne in strese in če je kriza, ti vse kosti zapokajo. Pa treba bit sproščen, zelo, ker je lahko tudi nevarno.

Tako nekako mi je kiropraktik delal. Potem mi je še ene injekcije našibal. Kasneje me je pa en tip masiral. Me je prvič skor kap, ker se je zavihtel kar na hrbet in klečal na meni. Halo??? Ampak pomagalo pa je.

Bemti, mi se pa kar naenkrat učimo računati. Izgleda, da je naša Sara vse pozabila oz. dela take kikse, d aglava boli.

Neposredna povezava do sporočila: 3323
16.10.2008 19:18:59   
Blacky30
Kenya, vama pa res ni z rožicami postlano. Uboga Zoja, upam, da bo kmalu boljše in da se bosta lahko začeli normalno hraniti, da vama bo to postalo užitek. Pa daj se še kaj oglasit!

Flower, HB da ni potrjena alergija in upam, da je rezultat pravi! Pa držim pesti, da dobite mleko zastonj. Glede tvojega posta pa ne, nisem spregledala, samo še nisem prilezla do tvojega posta, ker jaz bizgec kar sproti odgovarjam, namesto da bi najprej vse prebrala. Samo potem takem bi pol stvari pozabla napisat. Nisem pa imela časa vse napisat in vse prebrat, preden bi objavila. Ja, komplicirano, saj vem...user posted image

Almera, ooo, si nova? Te sploh nisem spoznala. Ko sem tak bežno preletela avatar in brala tvoj post, sem bila za moment cela zmešana, ker sem mislila, da Majuska piše, potem pa sem šele dobro slikico pogledala.user posted image Imata precej podobne.

Tinky, a ti si tud bla v strahih za user posted image ? Pa kaj te je zdaj to???? Punce, pamet v roke!user posted image  Sicer pa jaz nimam nič proti, če bodo novi julijčki ratali!!!user posted image user posted image user posted image

Motoristka, pri meni je začela vleči zizo in jo nategovat, ker ji je zmanjkalo mleka. Potem sem si poskušala stisnit in ni nič več priteklo ven.

Neboglasnica, samo, da te čimprej neha bolet in Staša neha zvijat.user posted image

Lunica, kak ni pravo plazenje???? Če ti pol metra preplazi, ni nič druga kot pravo plazenje! Če bi se premaknil za 10 cm, bi še dvomila, če pa je tak, kot ti praviš, pa je plazenje. Kaj zdaj? Nočeš smajlija?

Frutka, mi smo dali krst skozi. Samo stroški pa so bili manjši, ker nas je bilo samo 10. Odvisno tudi, če boš imela v gostilni kosilo ali doma? V gostilni lahko računaš nekje 10€ na osebo s pijačo vred. Za torto pri Pohorski kavarni smo dali 43€, samo je samo za 16 ljudi, tak da rabiš večjo. Priporočam tudi Slaščičarstvo Simona v Miklavžu, dela lepe in poceni torte. Jaz sicer vedno tam naročam.

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
16.10.2008 19:19:23   
Motoristka
nanka-upam da.Kaj pa če bi ji ti dajala mogoče bolj nasitno in redilno AM-Milumil je tak-kolegica ga je imela, ko je imela težave z naraščajočo težo pri dojenčku.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?