|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 16.10.2008 21:51:24
|
|
|
|
Anonimen
|
ooo mojcek hvala ti, si se potrudla z odgovorom ja sva mu zdej dala novalac nočna formula... ponavadi poje 160 in potem še eno uro in pol joče in sitka pred spanjem, danes je pojedel 130 in mi zaspal v naročju, sva podrla kupček, sem ga odložla in se ni od takrat premaknil... sej bi dala smajlija, ki ploska, pa bom počakala, da vidim kakšna bo noč samo sem 98% da se zbuja zaradi lakote (oziroma če se zbudi zaradi česa, ne zaspi nazaj ker je lačen). bomo vidli. glede različnih mnenj pediatrov : ma ko vidiš, da se še tisti, ki delajo na tem področju, ne morejo zmenit, se marsikaj vprašaš. že glede ad3 kapljic, eni pravijo da: -povzročajo krče, drugi da ne - eni pravijo, da jih otroci na dodatku ne rabijo, drugi da jih rabijo 3,4,5 ali 7 -eni, da naj se začne polno dozo, ker je čist isto, drugi postopno... in pol se vprašaš... kolk je to en larifari, pa kolk je res... normalno, vitamina sta pomembna, se pač da, ampak pri otrocih na dodatku mislim, da jih NE potrebujejo, ker če tako pravi pol pediatrov, pol pa drugače, je že nekaj na tem... midva bova začela dajat jutri. da bo vikend, pa bova skupaj, če bo sila... glede hrane pa itak, jabolko in korenje naj ne bi bla alergena, torej kako bi povzročala alergije?? če pa je problem črevesje, zakaj eni priporočajo po 4, drugi po 6 mesecu, ma naj se zmenijo med sabo hudiča no. na koncu ti ZKP pove, da otroci, ki so zdravi in niso nagnjeni k določenim boleznim, alergijam... ne bojo mel nobenih negativnih posledic, otroci ki pa alergije majo, pa je isti drek po moje al začneš pri 5 mesecih, 3 tednih in 6 dneh ali po 6 mesecu, mislim kot da je po 6 mesecu PRI VSEH otrocih že vse razvito. točno po 6 mesecu. malo morgen no... kolk je tle farmacija in denar v ospredju me zanima! no jst ne bom nič hitela z ničemer, tudi ad3 kaplice bom dajala, ne bom špilala sodnika, ker je to le moj otrok in se kasnej ne bom po glavi tolkla, češ narobe sem delala, ampak za marsikaj pa mislim, da je krneki in da je prenapihnjeno... je pa res, da nikoli ne veš, če ni ravn tvoj otrok bolan. da ne govorim o teh novodobnih razvojnih težavah... daj no... sej je res dosti otrok, ki majo ekstenzijske vzorce, pa se narobe razvijajo... pa super da je pravilni handling, za voljo pravilnega razvijanja, valda se boš trudil to upoštevat, ampak se pa tut tle pretirava big time. dej no, eni otrok stiska pest, drugi mal glavco nazaj tišči, tretji brca, četrti... pa kr z vsemi takoj v RA. madona pa sej bi ja mogl sam naravnost gledat pa bog ne daj, kam premaknat. pa v vse smeri se obračat, če ne bog pomagi. mislim, kot da smo zdej vsi odrasli defektni, ker smo se prve 5 mesecev samo v levo kotalili... ne me zdej narobe zastopt, jaz sem normalno za pravilni handling, ampak da moraš 9 kilskega otroka nosit v jajčki, (pa zraven ti mišice zmrznejo), da ne bo slučajnooooo glavice nazaj tiščal, je pa tut mimo. ok zdej pričakujem val kritik, da sem staromodna pa da neumno razmišljam, sam mi je res vseeno. ker to je moje mnenje in verjamem, da nisem edina, samo si nobena ne upa povedat tega, ker dans je pa treba vse po točkah delat. aja pa ta statistika... otrok pri 3 mesecih more met tolk in tolk kil, se zredit tolk in tolk na mesec. ma ne rečem, če je podhranjen al pa res tolk debel, da je življensko ogrožen, ampak kako hudiča lahko meni pediatrinja reče: ooo je pa predebel, ker ma 7 kg, pri treh mesecih, pa magar je 75 cm velik... pa tudi če ne... ajde zdej pa rafal name, sej se ne bom nič branila pa še nya si se ful potrudla, pa ti morm rečit hvala, ker si vse razložla. se je tudi meni zdelo čudno, da bi bli kr vsi otroci po vrsti z ekstenzijskim vzorcem. naš glavo daje nazaj samo ko leži, drugače ne, so pa nardili tak vik in krik in omenjali razvojno v posvetovalnici, da sem že mislila, da je defekten no.
|
|
|