|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke, 2008, II. del
16.10.2008 21:30:47   
lex
meni paše europark. ob kolkih pa? okoli 11h-12h? frutka a si bila hitro zadnjič na vrsti?

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
16.10.2008 21:42:43   
Blacky30
Lex, pri nas pa župniku da botra prispevek, ne starši.user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
16.10.2008 21:47:53   
dzanika
Evo. Cel dan smo se potepali. Zdej vas grem pa brati pa komentirati.

TODI so mi že povedali za trgovino zvonček. Sam nismo šli pogledat. Bomo mogli it še enkrat v šoping. user posted image

tims hvala za točno razlago kje je trgovina zvon. Bomo itak mogli it še enkrat ker smo pozabli čevelčke kupit. user posted image

Almera naš pa nikoli ne spi čez dan v svoji sobi. Sploh mu pa teme ne delam. Tko vsaj ne more zamešati dan in noč.

Zimska verjamem da boste morali vse menjati (lupinica, voziček, ležalnik). Pri nas ostalo še gre sam lupinica mu bo pa res kmalu premajhna. user posted image   Pa sem bla danes v baby centru in je rekla da bi kakšen mesec še kar mogu zdržat noter. Ker mora samostojno sedeti za v sedež. No sej upam da en mesec pa še zdržimo. Sam če bo tolk hitr gor dobivu kot ta mesec pol pa ne vem. user posted image

jovana jaz sem na facebooku.

Majuska ja dude tudi lahko prekuhaš.

lunica na bazen bova midva zagotovo šla. Pri 3 mesecih in pol verjetno če bo zdrav. Gremo na morje in se bomo šli enkrat sigurno kopat. Potem pa še pri kakšnih 4 mesecih in pol v toplice.

Metuljček mi smo tudi zunaj okrog 3 ure. Malo zjutraj pa malo popoldne.

almera je tut mene zmešala z novo slikico. Sem neki časa prov tuhtala čak kira je že to... user posted image   In ja tut jaz sem jih malo zamešala z Majusko. user posted image

tinky user posted image   za minus!  Jaz sem tudi že skoraj šla po test sam me je potem user posted image prehitela. Zdaj bom pa pridno jedla tabletke.

sasi imas ZS.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
16.10.2008 21:51:24   
Anonimen
ooo mojcek hvala ti, si se potrudla z odgovorom user posted image

ja sva mu zdej dala novalac nočna formula... ponavadi poje 160 in potem še eno uro in pol joče in sitka pred spanjem, danes je pojedel 130 in mi zaspal v naročju, sva podrla kupček, sem ga odložla in se ni od takrat premaknil... sej bi dala smajlija, ki ploska, pa bom počakala, da vidim kakšna bo noč user posted image user posted image

samo sem 98% da se zbuja zaradi lakote (oziroma če se zbudi zaradi česa, ne zaspi nazaj ker je lačen).

bomo vidli.

glede različnih mnenj pediatrov : ma ko vidiš, da se še tisti, ki delajo na tem področju, ne morejo zmenit, se marsikaj vprašaš.
že glede ad3 kapljic, eni pravijo da:
-povzročajo  krče, drugi da ne
- eni pravijo, da jih otroci na dodatku ne rabijo, drugi da jih rabijo 3,4,5 ali 7
-eni, da naj se začne polno dozo, ker je čist isto, drugi postopno...

in pol se vprašaš... kolk je to en larifari, pa kolk je res...
normalno, vitamina sta pomembna, se pač da, ampak pri otrocih na dodatku mislim, da jih NE potrebujejo, ker če tako pravi pol pediatrov, pol pa drugače, je že nekaj na tem...
midva bova začela dajat jutri. da bo vikend, pa bova skupaj, če bo sila...

glede hrane pa itak, jabolko in korenje naj ne bi bla alergena, torej kako bi povzročala alergije?? če pa je problem črevesje, zakaj eni priporočajo po 4, drugi po 6 mesecu, ma naj se zmenijo med sabo hudiča no.

na koncu ti ZKP pove, da otroci, ki so zdravi in niso nagnjeni k določenim boleznim, alergijam... ne bojo mel nobenih negativnih posledic, otroci ki pa alergije majo, pa je isti drek po moje al začneš pri 5 mesecih, 3 tednih in 6 dneh ali po 6 mesecu, mislim kot da je po 6 mesecu PRI VSEH otrocih že vse razvito. točno po 6 mesecu. malo morgen no...

kolk je tle farmacija in denar v ospredju me zanima!

no jst ne bom nič hitela z ničemer, tudi ad3 kaplice bom dajala, ne bom špilala sodnika, ker je to le moj otrok in se kasnej ne bom po glavi tolkla, češ narobe sem delala, ampak za marsikaj pa mislim, da je krneki in da je prenapihnjeno... je pa res, da nikoli ne veš, če ni ravn tvoj otrok bolan.

da ne govorim o teh novodobnih razvojnih težavah... daj no... sej je res dosti otrok, ki majo ekstenzijske vzorce, pa se narobe razvijajo... pa super da je pravilni handling, za voljo pravilnega razvijanja, valda se boš trudil to upoštevat, ampak se pa tut tle pretirava big time. dej no, eni otrok stiska pest, drugi mal glavco nazaj tišči, tretji brca, četrti... pa kr z vsemi takoj v RA. madona pa sej bi ja mogl sam naravnost gledat pa bog ne daj, kam premaknat. pa v vse smeri se obračat, če ne bog pomagi. mislim, kot da smo zdej vsi odrasli defektni, ker smo se prve 5 mesecev samo v levo kotalili...

ne me zdej narobe zastopt, jaz sem normalno za pravilni handling, ampak da moraš 9 kilskega otroka nosit v jajčki, (pa zraven ti mišice zmrznejo), da ne bo slučajnooooo glavice nazaj tiščal, je pa tut mimo.

ok zdej pričakujem val kritik, da sem staromodna pa da neumno razmišljam, sam mi je res vseeno. ker to je moje mnenje in verjamem, da nisem edina, samo si nobena ne upa povedat tega, ker dans je pa treba vse po točkah delat.

aja pa ta statistika... otrok pri 3 mesecih more met tolk in tolk kil, se zredit tolk in tolk na mesec. ma ne rečem, če je podhranjen al pa res tolk debel, da je življensko ogrožen, ampak kako hudiča lahko meni pediatrinja reče: ooo je pa predebel, ker ma 7 kg, pri treh mesecih, pa magar je 75 cm velik... pa tudi če ne...

ajde zdej pa rafal name, sej se ne bom nič branila user posted image user posted image

pa še nya si se ful potrudla, pa ti morm rečit hvala, ker si vse razložla. se je tudi meni zdelo čudno, da bi bli kr vsi otroci po vrsti z ekstenzijskim vzorcem. naš glavo daje nazaj samo ko leži, drugače ne, so pa nardili tak vik in krik in omenjali razvojno v posvetovalnici, da sem že mislila, da je defekten no.

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 3354
16.10.2008 21:53:53   
frutka_
IZVIRNO SPOROČILO: lex

meni paše europark. ob kolkih pa? okoli 11h-12h? frutka a si bila hitro zadnjič na vrsti?

Ja, velja! Ura mi ustreza. Prejšnji teden je hitro šlo. Še svojo cimro iz SG-ja sem srečala. full sem se je razveselila! Sem pa tako smotana, da ji nisem za št. rekla, ker vem da je večkratv MBuser posted image .
Lunica še vedno ne vem kako je s tvojim zdravjem?

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
   [Brisano sporočilo]
16.10.2008 21:56:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3356
16.10.2008 21:56:44   
Anonimen
še to. v posvetovalnici mi je pediatrinja rekla, da se pa ŽE NE MORE obračat iz hrbta na trebuh, ker bi se MOGEL šele po 5 mesecu, da je to zato, ker GLAVICO NAZAJ TIŠČi (pa je ne takrat ko se obrača) in se s silo obrne. in jaz vsa zasekirana čakam otroka, da se obrne in vidim, da se čisto lepo z medenico obrača.

pa mu maha z igračko, pa se luka ne zmeni zanjo tisti trenutek, pa pravi : aha to ga še nič ne zanima... doma mi pa že dva tedna prijema igrače in jih v usta nosi.

kako naj pol zaupam takemu človeku no?

normativi normativi normativi. kje je pa otrok?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3357
   [Brisano sporočilo]
16.10.2008 21:56:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3358
   [Brisano sporočilo]
16.10.2008 21:57:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3359
16.10.2008 21:57:49   
Anonimen
joj frutka pa res.

hvala za vprašanje.

vse je istouser posted image samo odlašam obisk... pa sem se zdej že tak navadla in bolečine in slabega počutja, pa je kr ok user posted image vem otročje, očitno še ni dost hudo, ker če ne bi že šla

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3360
   [Brisano sporočilo]
16.10.2008 21:57:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3361
16.10.2008 21:59:27   
Anonimen
HD, ne morem dvakrat ignorirat user posted image user posted image
pa še lepo je, da je vprašala. oprosti frutka, da sem spregledala. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3362
   [Brisano sporočilo]
16.10.2008 21:59:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3363
   [Brisano sporočilo]
16.10.2008 22:02:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3364
16.10.2008 22:02:56   
frutka_
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

HD, ne morem dvakrat ignorirat user posted image user posted image
pa še lepo je, da je vprašala. oprosti frutka, da sem spregledala. user posted image

Joj, nisem gledala vseh postov za nazaj, ko si bila "missing" in sem mislila, da si se vmes kje javila in obrazložila situacijo. Oprosti, nisem vedala, da je zadeva še na čakanju.user posted image
HD rabiš neoprenske hlačke?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
16.10.2008 22:05:21   
Anonimen
no HD sej to je to. sam zdej pričakujem kako repliko v smislu: sej včasih so tut rane na živo operirali user posted image

sej je res, fajn da gre znanost in medicina naprej, sam tolk kot se danes komplicira. MOJ LUKA JE POPOLNOMA ZDRAV OTROK!

ampak ne. on je mel skor downov sindrom, ima refluks, ekstenzijski vzorec, kje so meje no?

če je otrok, ki ful poliva, je to grozno, boš nardil vse da ne bi... ampak da sm jst skor ubila otroka, ker sm ga mogla na 30 stopinj dvignjeni previjalni previjat, ker čez dan 3x bruhne (razen če je na trebuhu, tam ga pa res tišči po obroku), pa mi je skor zletu dol, mi je pa mimo no.

otroci pač polivajo... se zvijajo... nikakor pa niso številke.

od 20 otrok z refluksom, jih mata reflusk v resnici dva, ostali pač kdaj pa kdaj polijejo..

od 20 z ekstenzijskim vzorcem, ga ma pa eden.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3366
   [Brisano sporočilo]
16.10.2008 22:06:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3367
16.10.2008 22:07:05   
Anonimen
joooj almera vsakič mislim, da majuska piše. user posted image

pa vidim, da majo druge enak "problem" user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3368
   [Brisano sporočilo]
16.10.2008 22:08:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3369
16.10.2008 22:09:49   
lex
lunica se popolnoma strinjam s tabo. Jaz poslušam otroka. recimo včeraj v posvetovalnici je začela spraševat, če si gleda že roke pa sem rekla ne, ker si jih ni - je danes začela, una dva sta si jih pa že. vse ob svojem času. vsak otrok je unikat. tist test je samo, da če so prevelika odstopanja, da te napotijo naprej (sem bila priča ko bi moral otrok že davno kravice past pa jih ni,ker ga niso dajali na buščeka, jim je pokazala, čez 14 dni so imeli kontrolo) mani gre najbolj na živce rozina pri 9mesecih. Aleks je še pogledal ni (jo more pobrat zaradi pincetnega prijema - evo lahko začneta vadituser posted image ), Alina jo je pa 123 zagrabla.

flower pred 10 ne pridem v mb, ker pred 9 ne morem iz vuzenice rabim pa cca 1h do mb, pol pa res morem na kolke.

no evo sem hotela cunje sortirat zdaj pa z vami čvekamuser posted image  spet bom do 1h ponoči pokonci, kerjih mam po celi dnevni nastrelane

Neposredna povezava do sporočila: 3370
16.10.2008 22:12:14   
dzanika
HD a z linolo je dobro da se ga stušira po kopanju v bazenu? Jaz bom tudi v ponedeljek P. vprašala kaj misli. Sam po mojem da ga bom kar dala mal v bazenček. Mislim da mu ne bo škodilo. Kako jo boš pa pol stuširala tam pod tistimi štorastimi tuši v bazenih? Men pa bolj to ni jasno? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
16.10.2008 22:12:32   
Anonimen
o lex hvala. sam veš za lukca je rozina mala malca, jst ga zdej učim prijet rižek. user posted image user posted image

blacky, ne ne bi rada mela znakeca na seznamu. ker to je plazenje zaradi moči, ma pač močan odriv, ko bo zares plazil, se pravi po vseh štirih se pa javim. hvalauser posted image

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 3372
16.10.2008 22:12:45   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Pa sem mogla slikico zamenjat, ko je pa mali tako srčkan s prstkom v ustih. Aja, pa z najusko je ocitna razlika, njeno dete je črn vragec, moj pa pravi blond angelčekuser posted image

Ah, ti pediatri, mi ga imamo jutri, me prav zanima kako bo. Mali takrat ravno z dopoldanskih spanjem začne, tako da upam, da ne bo tečn.

user posted image Ja, samo na slikci se ne vidi, da je tvoj blondi, ker je bolj temna slikca. Je pa pravi cukerček ja. Moja pikica si je zdaj začela palec v usta tiščat, ko se zbudi in je lačna, pa dude nima blizu. Ji ga hitro ven potegnem in dudo not vtaknem. Hudiča, ni fajn, da bi se na to navadila, dudo ji lahko še vedno potem stran vzamem, palca pa ne.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3373
16.10.2008 22:13:44   
dzanika
pa še to. Kje ste pa kupile te neoprenske hlačke? Verjetno so precej drage kaj? 

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
16.10.2008 22:14:01   
lex
jaz sem včeraj P vprašala za refluks ker moja ful poliva (ona dva nista) in je rekla, da bi bila panika, če ne bi napredovala pri teži in bruhala na ful. želodček je velik kot pest in ker je čisto pod rebri se hitro stisne in zato pride do polivanja, saj jih držimo že pokonci in se lahko stisne pa pol polije

tud jaz mam občutek da se zdaj tako komplicirauser posted image user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?