|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 16.10.2008 13:59:29
|
|
|
|
kenya
|
Živjo punce, A se vam lahko spet mal prdružim na tejle temi.? Bi tko rada čvekala, sam kaj ko mi zoya ne da. Mi imamo namreč vse po spisku, krče, polivanje, refluks. Vsako hranjenje je v bistvu muka, ker se zvija in joka že med hranjenjem, po hranjenju ji pa tko ne paše noben položaj in skoz nekaj jokca,al pa jo tišči v želodčku, dokler vsega ven ne bruhne,tako da jo je treba nosit. Sem probala sling, pa ji ni blo nič všeč. Včasih se zgodi, da en obrok je celi 2 uri, malo je, veliko joka, spet malo poje itd..Sva bili na pediatriji in sedaj imamo hipoalergeno mleko, ki btw smrdi po pasjih briketih , da vidmo če bo kaj boljše. Men se zdi isti šmorn, pa še na teži več ne pridobiva dovolj. Bomo vidli, kaj bo rekel P naslednji teden. Ne vem, jaz si tko želim da bi ko poje bila lepo mirna in zadovoljna, ne pa da jo skoz nekj šraufa, joka in kriči. Spanje čez dan so pobožne želje, če sva notri. Spi vsega skupaj kakšno urco čez cel dan, drugač pa mami voziček in gasa , pol mi jo pa uspe uspavat. Ah, očitno mi ni usojeno imet nekompliciranih otrok Sem se že navadla, da imam 4 ure čist dovolj spanja . Lunica, tvoj luka je pa čisti fenomen . Naša še kravce noče past, pa še razvojno bova fasali po moje, ker se po levi strani preveč zateguje, kar je posledica refluksa. Blacky, za seznam: zoya 18.7. 1, mesec: 4200, 55 cm 2. mesec: 5.30 g, 56 cm V torek imamo spet P, pa upam, da bo zdrava, da jo cepimo. Zadnje čase se mi zdi, da imamo abonma pri našem P. Je pa ful faca in hb da imamo njega, ker se res zavzame. Moya, mi smo probali vse živo proti krčem, tud tele homeopatske krogljice iz šl, pa je bilo ravno tako še huje po njih. A mogoče katera ve, če je možno da ji že Oleovit povzroča krče, ker ga zdaj malo dajem, pa se mi zdi da je spet slabše s krči? Nič, zdej je pa že zoya mal živčnega fasala v mojem naročju, tko da bo treba it še mal ven dokler ne začne deževat. Lepo se imejte.
|