Zoja Miša
|
Pri nas je pa bil že dež in tako popoldne nisva šli več ven. Mi je pa pravkar na rokah zaspala in sem jo položila v košaro in jo dala v spalnico, pa malo okno odprla, da je vsaj ne svežem zraku. Pa ni še tak mraz danes, jutri bo menda slabše. Jaz si pa kavico kuham, sem zaspana ko . Ni čudno da je moja hčio vremenska, če sem pa jaz tudi, ne?! Dojenč, tudi moja Kaja Lina pije iz 2 cucelj, ker ko pije iz 1 se je ful zaletava, pa nimam pojma zakaj tako?! Matejchi, princeska lepo spi, ni kaj! Erin, sorry, ampak sem se tako nasmejala, ko sem brala, da je prav pasalo v tem vremenu! Vem, da tebi ni smešno, verjetno celo malo neprijetno! ne vem pa ti dati nasveta. Anita, važno, da imaš šal! Ryssa, mislim, na ročno pumpico, ne z rokami, to obvlada Bambi, meni to samo z rokami ni jasno . Na začetku mogoče malo boli, ker je bolj intenzivno, ampak ko steče steče lepo! In res, sedaj sem max v pol urah gotova, spumpam pa si nekje okoli 140 ml v povprečju. Za enkrat je dovolj še za zaloge. In tudi mene nervirajo vse opazke - kako je oblečena, ali je ne zebe, ji ni vroče, zakaj nima kape.... Anita, jaz kakor kdaj, včasih jo pustim v lupinci, oblečeno in jo dam v spalnico ter odprem okno, včasih pa jo ven vzamem, če se mi zdi, da je že predolgo notri. Sayuri, boščeka tvoja dva škratka! Upam in želim, da prebolita v najmilejši obliki! Si pa taprava z vsemi 3 heroji. In res sreča, da imaš ZD tako blizu! Bella, jaz sem pravkar naredila tako, ker se mi zdi, da je važno, da je malo na svežem zraku. Niti je nisem oblačila, le fejst zavila v vrečko. Pa je topla in deluje, da ji paše. Spi kot . MI2 se sicer ne dojiva, ampak telovadi pa ob fleški, na veliko. Nogice, rokice...si včasih flaško iz ust zbije, potem je pa jezna! Neža, a kupila si čevlje, sedaj pa ti niso všeč? Ti pa si faca! No, sicer se je tudi meni to že naredilo Naty, bogi Jošt, upam, da se čim prej pocajta. Kako pa je do tega prišlo? In kako si vedela, kaj je?! Pa lepo se sfriziraj in malo si spočij tam na stolu. Gajka, super za Roka! Priden fant! raste kot konoplja . Pa sporoči nam kako je prenesel zapoznelo reakcijo cepiva! Upam, da brez problemov! Glede št. cotk je pa tako, meni se včasih zdi, da kar nekdo te številke gor lepi! Kaj vem, MI2 imava včasih 50, včasih pa 56, kaj vem