gospodarica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis jutro...kako smo kaj danes na ta pekrasen sončen dan. Pikovit, kaj pa če bi ti vseeno malo menjala svojo G. Namreč toliko problemov, kot jih imaš ti z njo, pa še ne. Se prav spomnim, kako sta se nazadnje dajali zaradi brisa. Arneja, moj polovni je super, še vedno dobro zgleda, v bistvu sedaj še malo bolje, ko je zgubil malo kg. Ob vsakem srečanju še vedno srček zaigra in me daje pohota, ampak to je sedaj že druga zgodba. Teto Pehto pokliči pa 9. uri zjutraj, mislim da prej ne delajo. Lonček mora biti prozoren, da lahko teta vidi urin, jaz sem spakirla kar v dve steklenički od mehiške omake za tortilje, seveda sem jih prej oprala v pomivalnem stroju. NI pa potrebno, da je lonček sterilen Gospodarica, seveda te pogrešamo, samo nočemo preveč siliti vate s testom, ko ga boš želela narediti, ga boš pač naredila. Je pa sobota tako lep dan za test in kakor si sama napisala en dan gor ali dol. Če si noseča bo v soboto lep plus, če pa nisi, no s črnimi scenariji se pa res ne bomo zdaj ukvarjali Lučka25, Bravo za Reš akcijo, tokrat pa mora biti vse ok. Dobro delaj anči banči, super za folikelčke, kar tako naprej...Ti se samo sprosti, ni vrag da mali folikli ne zrastejo v velike. Seznamček bom pa popravljala, ko se bodo javile še naše ljubljanske srajce, da ga ne bom dvakrat delala Zvezdica, dobro opravi danes na polikliniki gretka, dobro jutro in lahko noč zdaj ste mi vlile malo upanja,upam da bom dovolj pogumna da ga bom naredila. tako sem radovedna da bi ga že kar zdej šla kupit (test) in bi ga naredila.ampak je še prehitro,vstran vržen denar...itak bi zdej še bil minus a ne?? punce hvala vam za podporo
|