|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
16.10.2008 8:42:36   
arneja
Mismis, tabla za Horjul je naprej od obeh črpalk, ne?

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
16.10.2008 8:47:08   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Mismis, tabla za Horjul je naprej od obeh črpalk, ne?

joj Arneja, čisto preveč me prašaš glede črpalk, jaz črpalke porajtam samo kadar mi avto kaže, da je žejen.
Ti najprej pokliči teto Pehto in naj ti da datum, potem se bomo pa zmanili glede opisa poti.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
16.10.2008 8:50:33   
anci banci
ni zakaj arneja
bo mo že pretrpel še 3 dni

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
16.10.2008 8:51:57   
bozza

Bozza, ti si pa včeraj jokala od sreče, ko si dva srčka zagledala, kaj user posted image ?

Prav res. Nisem mogla verjeti, da se je pojavil tudi drugi otroček. Pri prvem UZ je bilo videti, kot da je odmrl že takoj. Joj, da bi mu le uspelo se razviti, kot je treba.

Lara Light, stiskam pestke zate danes.

Mismis, prosim popravi moj naslednji UZ, ni 21., ampak 23.10. Hvala

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
16.10.2008 8:53:51   
lara light
Komaj sem se prebila...povezava bljak!user posted image  Upam,da tole dobiteuser posted image

Mismis, super so, si jih bom spravilauser posted image

Lučka, uau, super, čestitke za štartuser posted image

Pikovit, naj zginejo hudobe, da boš pripravljena za akcijouser posted image user posted image user posted image

Wp, hvala!
Kajsica, navijamuser posted image

Ne vem, če sem že čestitala Kalini, bravo kokoška!user posted image

Lep in uspešen dan vsemuser posted image  rvi!user posted image

p.s.: Mbd še vedno ni v rimu, vam bo shukica prevedlauser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
16.10.2008 8:54:50   
bozza
Lučka25, bravo za ponovno špikanje. Tudi zate držim pesti!!!

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
16.10.2008 8:58:02   
lara light
user posted image jupi mi dela...povezava namreč, sem prav bolana če vas nimamuser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: bozza

Bozza, ti si pa včeraj jokala od sreče, ko si dva srčka zagledala, kaj user posted image ?

Prav res. Nisem mogla verjeti, da se je pojavil tudi drugi otroček. Pri prvem UZ je bilo videti, kot da je odmrl že takoj. Joj, da bi mu le uspelo se razviti, kot je treba.

Lara Light, stiskam pestke zate danes.

Mismis, prosim popravi moj naslednji UZ, ni 21., ampak 23.10. Hvala

Arnejči, kmalu boš tudi ti čakala uz za srčka. Samo naj pride pravi trenutek. Še malo...objemček!

Bozza, ti verjamem, da je zate bilo še toliko večje presenečenje in sreča na kvadrat! Hvala, da misliš tudi name. Komaj čakam Reša...šele ob 14h imamuser posted image user posted image ...upam, da zdržim do takratuser posted image . Imam tu blizu eno G ambulanto in hodim mimo po sadje...me je parkrat melo, da bi šla gor na samoplačniški, pa sem si rekla, ne, bo ata to pogledaluser posted image .

Kako se ti počutiš?user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu bozza)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
16.10.2008 8:58:35   
kajsica
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Kajši moj, ne bom te kregala, če tako čutiš, pač čutiš. Tudi, če te kregam to ne bo spremenilo ničesar, tvojo občutki bodo ostali nespremenjeni.
Sicer, kot si sama napisala še vedno upaš in prav je tako, ne glede na to, da se drugače počutiš kot takrat, ko si ugledala svoj žalostni plus, ampak saj veš da je vsaka nosečnost drugačna.

Srce moje drži se, jaz mislim nate in stiskam pesti zate user posted image user posted image . Ko bo pa vsa ta kalvarija za nami, se bomo morale dobiti in kakšnega spiti, ne glede na to, kakšen bo izid user posted image

Hvala Miška ker me razumeš. Ja občutki so pač taki kakršni so! Bomo videli, puške pa definitivno ne bom vrgla v koruzo.

Ko bo pa klavarije konec, se pa dobimo, v takem ali pa drugačnem stanju user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
16.10.2008 9:09:38   
arneja
Mismis, sem se naročila user posted image . In tajnica mi je lepo razložila kod in kam tako da nimam več vprašanj user posted image .

Bozza, itak da bo tudi drugemu pikecu uspelo user posted image .

Larči, super za zvestobo atu Rešu user posted image . Ob 14.00 bosta dva srčka bila kot nora user posted image .

Zdaj pa jaz šibam. Da me same lepo novičke popoldan čakajo, jasno user posted image ?

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
16.10.2008 9:45:49   
sonček85
danes pa sije sonček ,in naj bodo take tudi novičke od vseh punc ,ki imajo danes preglede.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
16.10.2008 9:47:26   
bbpikica
Dobro jutro!
Kruce fix bom poskusla tudi touser posted image
WP si se kaj potolažila? Težko je ko se med partnerjema začnejo nesoglasja in težko ti dam kak pameten nasvet. Mogoče mu poskusi razložiti, da ga ti nimaš zaradi njegovih težav nič manj rada in da sta v vsem skupaj in da te boli ker se ne želi potruditi.user posted image
Lučka 25 bravo za prvo špikicouser posted image
arneja 1.postopek sem imela dolg en teden pred user posted image  sem začela z 2dipherlin in nadaljevala drugi danuser posted image  z3menopur pridelala sem pa 3celice
2.postopek zopet dolg en teden preduser posted image  1dipherlin nato od drugega dneva 4menopur pridelala 4celice
3.postopek kratek drugi danuser posted image  2krat spray suprefact in 4menogon pridelala 4 celice
4.postopek kratek 3dan pol tab. klomifen pet dni, tretji dan 2menopur pridelala 1 celico
vse so se oplodile ni blo pa eskimčkov.

Vsem ostalim pa še enkrat lepdan pa danes boljše novičke kot včeraj, no saj nekaj je bilo kar dobrihuser posted image  ampak naj bojo danes vse take.

< Sporočilo je popravil bbpikica -- 16.10.2008 9:48:12 >

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
16.10.2008 9:51:12   
bbpikica
mismis tebi pa kapo dol in tvojemu seznamčku ga tako lepo urejaš in skrbiš da so podatki čom bolj sveži  joj kaj bi me brez tebeuser posted image user posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
16.10.2008 9:54:01   
bbpikica
Kajsica in zarja brez strahov in razočaranj ne gre ampak upanj umre zadnje in dokler ni dokazano da nista user posted image  velja pravilo da sta kljub vsem znakcom in flekcomuser posted image
mismis hvala ker tako lepo skrbiš za tale naš seznamček in nas vse vzpodbujaš in podpirašuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
16.10.2008 9:54:53   
pika.po
IZVIRNO SPOROČILO: Tina1

pika.po kako gre špikanje?

Eh saj veš, jaz sem bolj cvikersko narejen človek kar se inekcij in krvi tiče user posted image user posted image user posted image

Še dobro, da moj to naredi brez večjih problemov. V nedeljo, ko nisem bla doma sem pa prijateljico nafehtala in je bla stvar rešena user posted image user posted image user posted image

Imam občutek, da bom tole moje pikanje do konca kar asistentom prepustila user posted image user posted image user posted image

Ti si pa pravi profič, a ne user posted image user posted image user posted image   

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
16.10.2008 9:55:24   
jazzz27
Uh jutro ali naj napišem kar dober danuser posted image

predno sem prišla čez vso klobaso in vas prebrala je verjetno minilo tudi eno urouser posted image . Šit je še to, ker sem kar večina pozabila kaj naj kateri napišemuser posted image user posted image user posted image ....

lučka25...super za postopek...tale naš reš je res en poseben človek. Super, ker je tako hiter. Želim ti čim več pridelka!!!

wp...midve verjetno nisva v isti ambulanti. ti si po vsej verjetnosti na kliniki v LJ. Jutri imam transfer 8:30 v PO. Kar se pa tiče tvojega dragega, ga razumem, da je zaskrbljen. saj veš, to so pač moški. Razumem, da se počuti manj vrednega, samo obupat pa tudi nebi bilo treba tako hitro. Saj se bo vse spravilo na svoje tire. Jaz bom držala pesti, da bo ta postopek uspešen in da mu dokažeš, da je iz tapravga testa!user posted image  Joj, sploh ne morem verjet, kako je treba z moškim včasih v rokovičkah delatuser posted image . Bo bolš. To je bla ziher trenutna kriza. A sta se že kaj pomenila?

pikovitek....user posted image user posted image user posted image fuuuuuj ciste....jaz sem se tudi dolgo časa ubadala z njimi, celo dvakrat sem šla na laparoskopijo, pa se je na koncu vedno dobro sešlo. Tako da ni hudič, da se pri tebi ne uletijo in jih tečka odžene!! No ja...bodo pa ta mesec obiski dobrodošli, ane?user posted image

anci banci....super za folikelčke, sedaj pa jest jajca in pivo pit. sem prepričana, da boš dobro reagirala. Kolk si daješ menagona? Jaz sem imela dve dozi vodice in dve dozi praška. Prvi UZ sem imela v četrtek (10mm), na drugem UZ v nedeljo so bili folikelčki že čez 20mm...in zvečer je že padla stop inekcija. (moj se je hecal ko je prebral "pregnil")user posted image . Pridelala devet jajčkov....nekaj foliklov je bilo tudi praznih. Jutri pa je že transfer.

krucefiks....no saj je že ena gor napisala, da smo dobile še tehničnegauser posted image user posted image user posted image user posted image . Kolk vama je dal klomifena?

lara light...ah saj boš zdržala...bo potem veselje toliko večje. držim pesti, pa hitro pridi poročat, kolk so že fižolčka velika!!

Vsem mojim sotrpinkam, koreninam, borkam, trepetalkam, drogerašicam en velik user posted image  in lep prijeten dan!!!

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
16.10.2008 9:59:10   
zarja1
Dobro jutro nezaspanke......

Shuki moj še spi.......

Arnejči srček lepo da si spet tolk z nami. Jaz tolk rada tebe berem. Sploh si tak navdih optimizma.user posted image

Larči sladko bitjece dans pa le pozdravi user posted image user posted image .

Pikovitek menjaj G. Brez razmišlanja. Milsim, če ti čutiš da potrebuješ še preiskav, mislim kdo je ona da ti to onemogoči. Škoda pa da ti niso v Mb naredli UZ, bi te ziher kr tam porihtali. Tak so mene na začetku (maternična preglrada+polipi).

Mismis zlatek, hvala za Ariel/Persil. Upam, da ga jutri pijemo, me je pa tak kot je tud Gospodarica napisala strah za ****. No zjutraj si ziher z nami, zvečer pa te ne bom iskala, ker boš dragega mantrala...user posted image user posted image user posted image

Lučka full vredi, si že v akciji.....user posted image user posted image user posted image

Naša Gigi...kje si? Te še zdravila mučijo? Javi se....

Kajsica jaz držim pesti zate!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
16.10.2008 10:00:34   
bbpikica
jazzz ja res se je težko prebit čez vse kar napišemo pol pa še vsemu ažurno sledit jaz včasih vse pomešam. Jutri pa dobro opravi na ET.

Men se zdi ko sem nal za včeraj brala, da je imel ata Reš včeraj ful en pozitiven dan ko je bil do vseh tako prijazen, al je pa mogoče kaj slišaluser posted image user posted image user posted image  da ga mal opravljamouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
16.10.2008 10:02:05   
zarja1
BBpikica vidva tud štartata januarja? To bo spet gužva, vesela gužva!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Želvica, Abra, Nokes, Baci (kako je zobek?), Obi helov......

Goldy se cartate?user posted image

Bozza ti srečka.....user posted image user posted image

Krucifiks....tole osveževanje strani ne deluje vedno. Verjemi preverjeno.user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
16.10.2008 10:03:12   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica
Men se zdi ko sem nal za včeraj brala, da je imel ata Reš včeraj ful en pozitiven dan ko je bil do vseh tako prijazen, al je pa mogoče kaj slišaluser posted image user posted image user posted image  da ga mal opravljamouser posted image user posted image user posted image

mogoče pa je prijavljen in klepeta z nami pod kakim babjim nickom....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
16.10.2008 10:05:21   
jazzz27

jazzz ja res se je težko prebit čez vse kar napišemo pol pa še vsemu ažurno sledit jaz včasih vse pomešam. Jutri pa dobro opravi na ET.

user posted image user posted image user posted image ne vem kaj je bilo, ampak se mi zdi da je nasploh ratal tako prijazen in potrpežljiv. Sicer jaz nisem imela nikoli slabe izkušnje z njim.

Hvala za želje...jaz upam res na najboljše. Komaj sem mal k sebi prišla po punkciji, se še mal samozadovoljujem s Prometriumom, pa opažam, da se še vedno kri čisti ven.

Kako si ti, kako kaj kaže?

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
16.10.2008 10:05:30   
zarja1
Sonček 85  sem ti tak bučkin štrudl prilepla pa me je ven zabrisalo.......
Kako si naša zvezdica rumena?

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
16.10.2008 10:07:02   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

mogoče pa je prijavljen in klepeta z nami pod kakim babjim nickom....user posted image user posted image user posted image

kaj pa če je krucifiks ata Reš, pa nas samo mal preizkuša?user posted image

Sicer si pa ne predstavljam kako bi on vse to speljal v taki gužvi, kot jo ima!user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
16.10.2008 10:08:16   
zarja1
Jazzzz ne vem no. Sem zadnjič v čakalnici malo na uhe vlekla, ko sta se dve pogoarjali, da sestre baje kr spremljajo te forume. Kolk je res...nimam pojma.

Horny Teddy

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
16.10.2008 10:18:57   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Jazzzz ne vem no. Sem zadnjič v čakalnici malo na uhe vlekla, ko sta se dve pogoarjali, da sestre baje kr spremljajo te forume. Kolk je res...nimam pojma.

Ja nikol se ne ve vse je možnouser posted image
No pa da se mal pohvalimuser posted image  Sem včeraj mojga zeliščarja klicala in mu povedala da ni bilo ničuser posted image , je bil razočaran ampak ko sem pa rekla da gremo januarja spet je bil pa čist navdušen in mi je takoj pripravil terapijo za naprej. Je reku da zdaj mamo pa dost časa da se fajn prpravmo. IN zdaj mi je prinesu kapsule navadne konopljike iz amerike pa ene zeliščne pastile za zdravljenje neplodnosti od kitajcev pa ene tri čajčke pa tabletke pivskega kvasa. Punce jaz mam tak obilen zajtrk in večerjo da je kaj. Čez štirinajst dni mi bo še nekaj prinesel,ker je reku da mora v Ameriko naročit ker se pri nas itak nč kar je naravnega ne dobiuser posted image . Tko da zdaj nas je pa pri nas tolk v akciji za otročka da skor mormo zmagat.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
16.10.2008 10:23:54   
gospodarica
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

jutro...kako smo kaj danes na ta pekrasen sončen dan.

Pikovit, kaj pa če bi ti vseeno malo menjala svojo G. Namreč toliko problemov, kot jih imaš ti z njo, pa še ne. Se prav spomnim, kako sta se nazadnje dajali zaradi brisa.

Arneja, moj polovni je super, še vedno dobro zgleda, v bistvu sedaj še malo bolje, ko je zgubil malo kg. Ob vsakem srečanju še vedno srček zaigra in me daje pohota, ampak to je sedaj že druga zgodba. Teto Pehto pokliči pa 9. uri zjutraj, mislim da prej ne delajo. Lonček mora biti prozoren, da lahko teta vidi urin, jaz sem spakirla kar v dve steklenički od mehiške omake za tortilje, seveda sem jih prej oprala v pomivalnem stroju. NI pa potrebno, da je lonček sterilen

Gospodarica, seveda te pogrešamo, samo nočemo preveč siliti vate s testom, ko ga boš želela narediti, ga boš pač naredila. Je pa sobota tako lep dan za test in kakor si sama napisala en dan gor ali dol. Če si noseča bo v soboto lep plus, če pa nisi, no s črnimi scenariji se pa res ne bomo zdaj ukvarjali

Lučka25, Bravo za Reš akcijo, tokrat pa mora biti vse ok. Dobro delaj

anči banči, super za folikelčke, kar tako naprej...Ti se samo sprosti, ni vrag da mali folikli ne zrastejo v velike. Seznamček bom pa popravljala, ko se bodo javile še naše ljubljanske srajce, da ga ne bom dvakrat delala

Zvezdica, dobro opravi danes na polikliniki

gretka, dobro jutro in lahko noč

zdaj ste mi vlile malo upanja,upam da bom dovolj pogumna da ga bom naredila.
tako sem radovedna da bi ga že kar zdej šla kupit (test) in bi ga naredila.ampak je še prehitro,vstran vržen denar...itak bi zdej še bil minus a ne??

punce hvala vam za podporo

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?