kajsica
|
Dobro jutro babike! Vedite da vas berem, nisem pa ravno pri volji, da pišem, verjemite mi da vas spremljam in se z vsako veselim ali pa žalostim. Ker sem ravno v obdobju čakanja ali bo ali ne bo, ne vem kako naj vam rečem, nimam neke tiste prave volje, da bi poleg vseh težav še s svojimi obremenjevala. Kaj naj vam rečem, tokrat imam zase en tak čuden občutek, da tokrat ni to. Me je prve tri dni dol tako pritiskalo, da sem imela občutek da sedaj je pa konec, ne vem zakaj ampak res imam občutek da bo M. res je da so joškice še eno številko večje in boleče, vendar to je od utrogestana in pri men se vedno napihnejo pred M. Verjemite mi, da ne iščem znakcev, samo same veste, da svoje telo dobro poznate in da ga pač čekirate kaj se dogaja z njim. Nisem pesimistično razpoložena, še vedno upam, da bo + ampak sem pripravljena tudi na -. In kot sem rekla, nimam preveč dobrega občutka. Ne vem kaj se dogaja spodaj, ampak ta negotovost.....Vem samo to, da je vse popolnoma drugače kot prvič ko sem ugledala svoj žalostni +. Pikovitka, lej upam, da se ti bo ta zadeva sedaj pri M zrihtala in da bo vse OK. Tvoji G pa povej, da na GK zahtevajo izvide od spermiograma in hormonske teste stare manj kot 3 leta, tako da ti ponovni testi pripadajo. Mislim pa da je žiži v prejšnjem postopku imela cisto, ki so ji jo prepiknili ko je bila v postopku. Vprašaj njo! Lučka, bravo za prvo špiko. WP, saj ne vem kaj naj ti rečem.....Jaz sem mojemu samo enkrat omenila, da sem jaz krivec, pa me je nazijal in rekel da sva oba skupaj v tem. res večji fizični del nosim jaz, vendar sva oba v tem. Najinega otroka si želiva!!! Ne vem, če obstaja 1% možnosti, da jaz svoje stanje še izboljšam bi ga, pa čeprav bi zelene kušarje morala jest. Res pa je da, tokrat je prepozno, da bi kakršnekoli spremembe delala (upam, da bo postopek uspešen za vaju), potem pa se bo res potrebno dol vsest in pogovorit kako in kaj dalje. Zapomni pa si samo to, da sta v vsem tem skupaj oba, ne glede na težave. Kar pa se tvoje kilaže tiče, pa kaj če si se zredila za 4 kg. Jaz sem se v prvem za 10 kg zredila, ki jih nikakor nisem mogla dol spravit, pa kaj, pa sem bilal skoz suhica. Res me jezi, ker mi nič ni več prav ampak kaj potem....če bo postopepek uspešen, bom se ukvarjala z odvečnimi kg po porodu, če pa ne bo....bomo pa šli malo v akcijo in spravli kako kilco dol. Nehaj se sekirat zaradi tega in prosim te, ne glej tako pesimistično na vse skupaj. Grethy, tebi bom pa rekla samo hvala in res hvala. Babike, se vam opravičujem vsem vnaprej, na ne preveč lep post, ampak žal odraža moje stanje in upam da me razumete. Ravno iz teh vzrokov se sedaj par dni nisem javljala, nisem razpoložena.... Drugače pa en lep dan vsem skupaj in izkoristite danes, ker pravijo da bo zadnji lepi dan.
|