skuštrana
|
Hojla... Vse naj naj slavljencem Ulla, za tisto maščobo si dobro ugotovila, v Ameriki to full uporabljajo pri peki. Jaz imam prijateljico iz San Diega, živi pa v Celju, in je bila full navdušena, ko sva enkrat nekaj pekli in sem jaz prinesla to stvar Je ona full iskala pa pri nas kao ni za kupit, ni pa vedela kako bi temu rekla po slovensko Zato tudi vem za marshmelov, da ga imajo v Hoferju, ker američani to pečejo na roštilju In je dobro Kinnie, če se ne motim imaš danes pregeled..Držimo pesti Alina Alin, Liza ima tudi povečano žrelnico, njej ne udari na uho, ampak na angine. Dokler ni bila v vrtcu je bilo vse ok, je včasih full kašljala, ampak na ab pa ni bila..Potem pa vrtec - v 4 mesecih kar je bila tam je imela 4 krat angino Kašljala je cel čas, groza..Zato smo jo vzeli ven, zdej spat hodi, bomo videli kakao bo letos. Je pa meni rekla njena p, da se redko odločijo za operacijo, če so težave res prehude in da bomo videli kaj bo letos prinesel vrtec. Ker baj po 4 letu starosti znajo težave izzveneti same od sebe..Na tvojem mestu bi Tjašo dala v privat varstvo, je manj otrok in so možnosti za bolezni manjše. Pa čimprej se pozdravite.., Hja, pri nas je pa zatišje - Liza v vrtcu (sem z vrtcem super zadovoljna, smo jo letos vpisali v Waldorfski - zakon ), jaz pa moram it malo delat, da končno malo razširim ponudbo na spetni strani Aja, imam slinge in mei taie za punčke, da lahko tudi one nosijo svojej bebice, tako kot njihove mamice