|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<<junijski princi in princeske ...
15.10.2008 20:43:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

mtinca- Izabelo smo cepili proti rotavirusu in je prvo dozo že dobila in ni bilo nobenih reakcij

isto!vse ok...je pa sapl cel popoldne,pa po moje ne zarad kake reakcije ampak bolj zarad tega k je zamudil svoj spanec zjutraj in pol je bil utrujen..

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3676
15.10.2008 20:45:03   
Anonimen
ej bejbika alea-kako papate?in kaj je tašča skuhala?user posted image ..za Izabelo mislimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3677
15.10.2008 20:48:32   
alea01
taanikaa- včeraj smo še korenček, jutri bomo pa špinačko, danes smo pa pozabiliuser posted image user posted image in smo samo mlekeca. Zdaj pa skoz papca 150mL na obrok

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
15.10.2008 20:51:32   
Anonimen
super!!!kako ste pa pozabili?hehe..a že kr špinačko?super..

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3679
15.10.2008 20:53:19   
alea01
pojma nimam. sem se spomnila pri zadnjem obrokuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
15.10.2008 21:06:45   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

dober večer..utapljala sem se v likanju do zdaj...no samo da je gotovo...no in kako ste kaj?kaj novega?

O, blagor tebi, jaz mam pa še za ene pol urce, pa mal prej sem eno žehto obesila, ena tavelka se pa zdejle pere user posted image ,ni konca ne kraja s tem perilom.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
15.10.2008 21:07:01   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Napišem celo stran, pa me vrže ven user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, da ponovim - sedeži - Mojca - kiddy je ok ta do 36kg, ker se sname mizica, pri tistem do 18kg se ne, pa lahko otrok hitro preraste. Romer je pa najbolj ocenjen, samo za moje pojme tudi precenjen.

Mi smo bli dans v šopingu - je šel moj kupit mami pohodne čevlje za rd, pa sem še jaz dobila jakno - je takale če katero zanimauser posted image . Men je bla všeč k je tko fajn krojena, dobr material, pa topla, podložena s flisom. Moram mojga mal pohvalit, da ne bomo sam jamrale - je rekel, da mi ful paše.

alea - super za papcanje

taanikaa - si dobila vabilo?

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3682
15.10.2008 21:09:02   
RMRM
Vidim da ste že kar dobr začele z GH. Mi bomo pa še počakali, tam nekje do 5,5 meseca oz. 6.

Avtosedež - tud še nič ne razmišljam kakšnega, mu je lupinica še čist ok, mu še vedno nisem odstranila tistega vzglavnika, tko da nekaj časa bo še, pol bom pa mal od vas plonkala, kateri je dobruser posted image , mam nekaj že zhranjenih, ki ste jih pohvalile.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
15.10.2008 21:11:04   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Mi smo bli dans v šopingu - je šel moj kupit mami pohodne čevlje za rd, pa sem še jaz dobila jakno - je takale če katero zanimauser posted image . Men je bla všeč k je tko fajn krojena, dobr material, pa topla, podložena s flisom. Moram mojga mal pohvalit, da ne bomo sam jamrale - je rekel, da mi ful paše.

zelo všečnauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
15.10.2008 21:16:42   
RMRM
Jaz sem za Lukasa iskala eno fletno bundico, vendar pri nas BC nima popolnoma NIČ pametnega. Tri kombinezone od lani, pa še te roza. Pravi prodajalka, nismo pričakovali takega mraza tako hitro, pa še ni robeuser posted image . Pol jo pa vprašam še za rokavičke, pa pravi da so v skladišču, samo še ni vnešeno v rač. pa nima cene, naj pridem kak drug danuser posted image user posted image . Mislim ,vedno sem razočarana nad njihovo ponudbo, pa jaz koza še vedno tja zavijemuser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
15.10.2008 21:17:26   
*Mojca*
zelo zelo lepa user posted image user posted image

rommer pa so najboljši v 9-18kg ja

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
15.10.2008 21:30:43   
Anonimen
Cer.

Sem cist crknjena,naredila za 1t nazaj in naprejuser posted image .Mi je dala AS zagon.

MTNICA,moji je tudi lupinica tesna,bomo sli v kratkem v nabavo za avtosedez,pa me zanima koliko ta concard stane,in kaj naj prodajalki sploh recem.Rada bi avtosedez concard  od ...-18kg,al kaj podobnega.user posted image Smo ze pri lupinci in vozicku zasustral,pa ne bi rada zdaj se pri avtosedezu.Bi res rada enega dobrega in varnega.

NYA,jakna je lepa,ti fino postavo naredi.

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3687
15.10.2008 21:36:41   
alea01
dve slikici bi rada fliknila gor, pa se bojim da bo nastal jumbo plakatuser posted image . Kako preprečit oz. dat normalno slikicouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
15.10.2008 21:37:08   
Anonimen

dve slikici bi rada fliknila gor, pa se bojim da bo nastal jumbo plakatuser posted image . Kako preprečit oz. dat normalno slikicouser posted image

Skopiraj kodo, kje rpiše s predogledom

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3689
15.10.2008 21:52:57   
Anonimen
Imam pa sreco,kadarkoli pridem malo pocvekat,vse izginete.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3690
15.10.2008 21:58:31   
alea01
to je grozdni venecuser posted image user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil alea01 -- 15.10.2008 22:01:10 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
15.10.2008 21:59:14   
alea01
oooooooo, ni jumbo plakat......... jeeeeeeeeejjjjjjjjjj....... hvala nyauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
15.10.2008 21:59:56   
alea01
to so pa moje orhideje

user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
15.10.2008 22:01:17   
Anonimen
Sem najprej prebrala groznauser posted image .

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3694
15.10.2008 22:04:32   
Anonimen

to so pa moje orhideje

user posted image

Lepo.Imas tako kot jaz,3okna,pa vse iste roze,neke jezike,ne vem tocno kako se imenujejo,se mi zdele ne da v knjigo gledat,tegelci pa beli in rumeni.Orhideje bi pa tudi zelo rada,samo imam ze toliko roz,da ni vec prostora za nove,pa se dela imam z njimi en kup.

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3695
15.10.2008 22:15:44   
Anonimen
Lepe orhideje - bom jaz jutri pofotkala od moje mame, so tud fuuulll lepe, boš vidla.

Grozdni venec - joj, spet bi nekaj jedla - da nism nosečauser posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3696
15.10.2008 22:17:21   
RMRM
o alea, si mi lušte nardila, ful dobro zgledauser posted image , njami.

Orhideje imaš pa ful lepe. Men so pa vse odcvetele, so mi prej več kot pol leta tako obilno cvetele, zdej pa počivajo, sam že skor en mesec, se mi zdi kar mal dolgo, da niso še nič pognale, al pa so že stareuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
15.10.2008 22:29:00   
Anonimen
alea zelo mi je všeč....user posted image user posted image user posted image ..oboje...
grem ajat,se tipkamo jutri..nočko..aja nya sem do zdej čvekala pa se še nisem včlanila,sem pa dobila vabilo,hvala ...nočko in mirno noč...

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3698
15.10.2008 22:31:33   
Tina 28
O Alea...kolk maš lepo in kakšen krasen grozdni venec. Vidim, da si estet.
Jaz bom tud mela enkrat lepo stanovanje /hiško...ko bom bla velika.

Oziroma, ko bo občina spackala dovoljenje in ko bomo obrnil vse žepe in skravžali vse živce...pol bo pa tud pr nas ful lepouser posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
15.10.2008 22:32:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Oziroma, ko bo občina spackala dovoljenje in ko bomo obrnil vse žepe in skravžali vse živce...pol bo pa tud pr nas ful lepouser posted image user posted image

Tko nekako je tud pri nasuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?