Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 15.10.2008 20:43:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 mtinca- Izabelo smo cepili proti rotavirusu in je prvo dozo že dobila in ni bilo nobenih reakcij isto!vse ok...je pa sapl cel popoldne,pa po moje ne zarad kake reakcije ampak bolj zarad tega k je zamudil svoj spanec zjutraj in pol je bil utrujen..
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 15.10.2008 20:45:03
|
|
|
|
Anonimen
|
ej bejbika alea-kako papate?in kaj je tašča skuhala? ..za Izabelo mislim
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 15.10.2008 20:48:32
|
|
|
|
alea01
|
taanikaa- včeraj smo še korenček, jutri bomo pa špinačko, danes smo pa pozabili in smo samo mlekeca. Zdaj pa skoz papca 150mL na obrok
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 15.10.2008 20:51:32
|
|
|
|
Anonimen
|
super!!!kako ste pa pozabili?hehe..a že kr špinačko?super..
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 15.10.2008 20:53:19
|
|
|
|
alea01
|
pojma nimam. sem se spomnila pri zadnjem obroku
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 15.10.2008 21:06:45
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa dober večer..utapljala sem se v likanju do zdaj...no samo da je gotovo...no in kako ste kaj?kaj novega? O, blagor tebi, jaz mam pa še za ene pol urce, pa mal prej sem eno žehto obesila, ena tavelka se pa zdejle pere ,ni konca ne kraja s tem perilom.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 15.10.2008 21:07:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Napišem celo stran, pa me vrže ven No, da ponovim - sedeži - Mojca - kiddy je ok ta do 36kg, ker se sname mizica, pri tistem do 18kg se ne, pa lahko otrok hitro preraste. Romer je pa najbolj ocenjen, samo za moje pojme tudi precenjen. Mi smo bli dans v šopingu - je šel moj kupit mami pohodne čevlje za rd, pa sem še jaz dobila jakno - je takale če katero zanima . Men je bla všeč k je tko fajn krojena, dobr material, pa topla, podložena s flisom. Moram mojga mal pohvalit, da ne bomo sam jamrale - je rekel, da mi ful paše. alea - super za papcanje taanikaa - si dobila vabilo?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 15.10.2008 21:09:02
|
|
|
|
RMRM
|
Vidim da ste že kar dobr začele z GH. Mi bomo pa še počakali, tam nekje do 5,5 meseca oz. 6. Avtosedež - tud še nič ne razmišljam kakšnega, mu je lupinica še čist ok, mu še vedno nisem odstranila tistega vzglavnika, tko da nekaj časa bo še, pol bom pa mal od vas plonkala, kateri je dobr , mam nekaj že zhranjenih, ki ste jih pohvalile.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 15.10.2008 21:11:04
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Mi smo bli dans v šopingu - je šel moj kupit mami pohodne čevlje za rd, pa sem še jaz dobila jakno - je takale če katero zanima . Men je bla všeč k je tko fajn krojena, dobr material, pa topla, podložena s flisom. Moram mojga mal pohvalit, da ne bomo sam jamrale - je rekel, da mi ful paše. zelo všečna
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 15.10.2008 21:16:42
|
|
|
|
RMRM
|
Jaz sem za Lukasa iskala eno fletno bundico, vendar pri nas BC nima popolnoma NIČ pametnega. Tri kombinezone od lani, pa še te roza. Pravi prodajalka, nismo pričakovali takega mraza tako hitro, pa še ni robe . Pol jo pa vprašam še za rokavičke, pa pravi da so v skladišču, samo še ni vnešeno v rač. pa nima cene, naj pridem kak drug dan . Mislim ,vedno sem razočarana nad njihovo ponudbo, pa jaz koza še vedno tja zavijem
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 15.10.2008 21:17:26
|
|
|
|
*Mojca*
|
zelo zelo lepa rommer pa so najboljši v 9-18kg ja
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 15.10.2008 21:30:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Cer. Sem cist crknjena,naredila za 1t nazaj in naprej .Mi je dala AS zagon. MTNICA,moji je tudi lupinica tesna,bomo sli v kratkem v nabavo za avtosedez,pa me zanima koliko ta concard stane,in kaj naj prodajalki sploh recem.Rada bi avtosedez concard od ...-18kg,al kaj podobnega. Smo ze pri lupinci in vozicku zasustral,pa ne bi rada zdaj se pri avtosedezu.Bi res rada enega dobrega in varnega. NYA,jakna je lepa,ti fino postavo naredi.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 15.10.2008 21:36:41
|
|
|
|
alea01
|
dve slikici bi rada fliknila gor, pa se bojim da bo nastal jumbo plakat . Kako preprečit oz. dat normalno slikico
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 15.10.2008 21:37:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 dve slikici bi rada fliknila gor, pa se bojim da bo nastal jumbo plakat . Kako preprečit oz. dat normalno slikico Skopiraj kodo, kje rpiše s predogledom
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 15.10.2008 21:52:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Imam pa sreco,kadarkoli pridem malo pocvekat,vse izginete.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 15.10.2008 21:58:31
|
|
|
|
alea01
|
to je grozdni venec
< Sporočilo je popravil alea01 -- 15.10.2008 22:01:10 >
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 15.10.2008 21:59:14
|
|
|
|
alea01
|
oooooooo, ni jumbo plakat......... jeeeeeeeeejjjjjjjjjj....... hvala nya
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 15.10.2008 21:59:56
|
|
|
|
alea01
|
to so pa moje orhideje
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 15.10.2008 22:01:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem najprej prebrala grozna .
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 15.10.2008 22:04:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 to so pa moje orhideje Lepo.Imas tako kot jaz,3okna,pa vse iste roze,neke jezike,ne vem tocno kako se imenujejo,se mi zdele ne da v knjigo gledat,tegelci pa beli in rumeni.Orhideje bi pa tudi zelo rada,samo imam ze toliko roz,da ni vec prostora za nove,pa se dela imam z njimi en kup.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 15.10.2008 22:15:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Lepe orhideje - bom jaz jutri pofotkala od moje mame, so tud fuuulll lepe, boš vidla. Grozdni venec - joj, spet bi nekaj jedla - da nism noseča ?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 15.10.2008 22:17:21
|
|
|
|
RMRM
|
o alea, si mi lušte nardila, ful dobro zgleda , njami. Orhideje imaš pa ful lepe. Men so pa vse odcvetele, so mi prej več kot pol leta tako obilno cvetele, zdej pa počivajo, sam že skor en mesec, se mi zdi kar mal dolgo, da niso še nič pognale, al pa so že stare
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 15.10.2008 22:29:00
|
|
|
|
Anonimen
|
alea zelo mi je všeč.... ..oboje... grem ajat,se tipkamo jutri..nočko..aja nya sem do zdej čvekala pa se še nisem včlanila,sem pa dobila vabilo,hvala ...nočko in mirno noč...
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 15.10.2008 22:31:33
|
|
|
|
Tina 28
|
O Alea...kolk maš lepo in kakšen krasen grozdni venec. Vidim, da si estet. Jaz bom tud mela enkrat lepo stanovanje /hiško...ko bom bla velika. Oziroma, ko bo občina spackala dovoljenje in ko bomo obrnil vse žepe in skravžali vse živce...pol bo pa tud pr nas ful lepo
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 15.10.2008 22:32:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Oziroma, ko bo občina spackala dovoljenje in ko bomo obrnil vse žepe in skravžali vse živce...pol bo pa tud pr nas ful lepo Tko nekako je tud pri nas
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?