Anonimen
|
Dobro jutro Tamala spi,jaz pa hitro na RR ceprav me caka tus. Vceraj zvecer je Marisa prvic dobila AM1,pa je bilo vse v redu,le zjutraj je bila pokakana,pa ne vem ce se ni ze ponoci,ker je bila nemirna,samo nic ni smrdelo,tako da sem jo kar pustila. PATRONAZNA:pri meni je bila zadnic julija,potem pa nic,sem pa se izgubila njeno st.,niti vec ne vem kako se pise.Bi pa bila vesela ce bi tudi k nam se kdaj prisla,ker naslednji pregled pri pediatru imava sele cez nekaj mesecev,ko pride 4 cepljenje.Mi je to malo cudno.Bom sla v lekarno vprasat kje dobim naslove od patronazen.Tukaj je itak drugace.Sam jo ze pred porodom izberes,pa dolocis prvi termin.Za to sem zvedla sele v porodnisnici,pa raje se ne spominjam kako sem ze prvi dan iz por.letala okoli zaradi Aptamil Pre(doma sem imela 1,sem mislila da je pravi),pa zaradi crpalke za mleko.Z mozem pa takrat... AS:ti pa si turbo mami.Pred tabo se lahko skrijem.Jaz pa nikakor ne dobim pravega zagona,za podatek,2d je bila postelja brez prevlek,mi je prav dol padlo na cem spim .Pa sem drugace mahnjena na cistoco in red. TANNIKAA:ce sem prav razumela se vo soboto porocis. Kje pa,tudi cerkveno,kolk je povabljencev...vse me zanima,sigurno si o tem ze vse napisala,pa vseeno ce si tako prijazna...sem firbec ja . TINA:jaz imam pa tezave z mojo najstnico.Je tudi vsa zasanjena,vecina preslisi,ce jo kaj kregam me gleda kot da sem iz marsa padla, ji gre skozi eno uho notri,drugega ven,uboga nic...je kar hudo,se mocno zadrzujem,da ne eksplodiram.Me zanima koliko casa traja ta puberteta? Tvoj fantek je pa sigurno malo ljubosumen na dojencka,pa tako pozornost zbuja.Je bil le 5let v srediscu pozornosti,zdaj jo mora pa z nekom deliti. Ti samo cimbolj mirno,pa cim manj po ritki,saj s tem dosezes le vecji upor
|